Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Urmarile crizei financiare

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    Urmarile crizei financiare

    Sunt sigur ca nu e nici o persoana care sa nu fi auzt de marea criza financiara. Ei bine, iata cateva dintre urmarile ei, pe domeniul automobilistic, mai mult sau mai putin amuzante.

    Cadillac, firma pur americana, cunoscuta pentru motoare mari si tractiune spate ramane fara bani. Ce masura aleg? Noul model de Cadillac ce urmeaza sa apara va trece la tractiune fata. Mai exact, urmeaza sa imparta platforma cu Opel Insignia. Asta inseamna, de asemenea, pa-pa motoarelor mari.

    Ca tot veni vorba de Opel, fostul gigant, GM a decis sa vanda tot ce detine la Adam Opel GmbH. Astfel se opresc planurile firmei de a importa modele Buick sub numele Opel si de a exporta modelele Opel sub Buick, in US.

    Mai stiti bancul cu Honda stingand 100 roboti pentru a se alinia companiilor atinse de criza? Ei bine, se pare ca firma anunta pierderi de 2.91 miliarde $, in timp ce in aceeasi perioada a anului trecut avea profit de 1.74 miliarde.

    La polul opus se afla o licitatie auto. Se preconizeaza a fi licitatia in care se ating cele mai mari sume de pana acum. Este vorba despre un Shelby Cobra din 1965, unul din cele 6 facute manual. In caz ca nu stiti istoria modelului, este prima masina americana care a batut Ferrari in competitii europene. Daca aveti un buget care sa va permita sa licitati undeva intre 10 si 15milioane $ atunci puteti participa pe 15 mai la licitatia din Indianapolis. Daca nu, va las in compania pozelor.
    Attached Images Attached Images lala5.jpg lala2.jpg lala3.jpg

  2. #2 SP
    Member verde's Avatar
    da ,interesanta stire ,si eu care vroiam sa vad un buick in romania ne-importat ci comercializat

  3. #3 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Alte stiri:

    Audi a anulat motorizarea diesel pentru R8. Costurile de productie erau prea mari sau cel putin asa anunta cei de la Audi. Astfel putem renunta la planurile de a cumpara un R8 cu motor diesel, 5.5 litri, 500cp, derivat din cel de LeMans.

    Porsche si VW au ajuns la integrare care aduce 10 branduri reunite, nu doar 9 de la VW si unul de la Porsche, cum era pana acum.

    Renault este interesat de achizitia marcii Saturn. Ce alta metoda est mai buna sa patrunzi pe taramul american decat sa folosesti un nume deja cunoscut? Saturn Megane, anyone? (doamne fereste sa nu vedem Saturn Logan... sau daca il vedem, macar sa aiba un motor mare, integrala si sa arate a masina normala )

    Geely, firma aia chinezeasca cu masini ieftine si inutile, este una din cele trei firme care sunt interesate oficial de achizitia marcii Saab

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Urmarile fanboy war pe Metacritic By Bobby in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 06-11-2008, 00:47

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts