Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: User Review: Riptide GP Renegade

 1. #1 SP
  Senior Member JeNeI's Avatar

  User Review: Riptide GP Renegade

  Riptide GP Renegade are formula deja cunoscuta din Riptide GP2 insa, aduce si cateva imbunatatiri, desi nu majore, insa sunt binevenite. Pe cand in Riptide GP2, suntem nevoiti sa cumparam jetsky-urile, in Renegade, aveam sansa de a castiga aceste jetsky-uri, sau cunoscute in joc ca hydrojets, fara a fi fi nevoiti sa strangem bani pentru ele, insa un lucru benefic pentru noi, banii castigati din curse putem sa ii folosim pentru upgrade-uri.

  Noul joc ne da sansa sa incercam noile curse, noi lehydrojets-uri, noile caractere, care pot fi jucate atat local (singuri, cat si cu mai multe persoane, avand split-screen racing pentru 4 jucatori), ori daca sunt doritori de curse online, pot participa la curse impotriva a 7 jucatori.

  Cum am zis mai devreme, au fost introduse asa numitele boss fights, de pe urma carora castigam noi hydrojets-uri, necesare pentru castigarea a unui loc pe podium, cursele devenind din ce in ce mai dificulte, avem 12 misiuni secundare, 9 caractere si 9 vehicule din care putem sa alegem. Banii castigati de pe urma curselor putem sa ii folosim pentru imbunatatirea acestor vehicule, insa daca vrem sa folosim un vehicul supradotat, acesta va fi redus conform nivelului, pentru a reda un balans intre nave.

  Skills-urile si trucurile au ramas nemodificate, insa au fost introduse cateva noutati pe partea aceasta.

  In continuare avem problema rubberbanding-ului, adica, indiferent daca avem avantaj, si facem accident, inamicul ne va ajunge foarte repede.

  Reteta este similara predecesorului, castigam curse, deblocam noile hydrojets-uri, le modificam sa fie mai rapide, and so on... Campania jocului nu este una prea bine conceputa, insa cred ca nimeni nu se asteapta la mari realizari in acest teren. Campania dureaza undeva intre 6-7 ore.

  Trebuie sa mentionez ca acest joc a fost conceput de la 0 pentru noile console, insa personal nu am observat nimic special la el, si aici vorbesc despre faptul ca personal nu am observat mari diferenta dinpartea grafica sau fizica apei. Totusi cei de la Vector Unit au reusit sa ne aduca un joc de curse acvatice ce ruleaza in 1080p/60FPS.

  Jocul va fi disponibil de azi la pretul de $15/12GBP/~60RON

  Pros :
  • Campanie destul de lunga.
  • Control al jetski-urilor imbunatatite
  • Nu mai suntem nevoiti sa cumparam jetski-uri mai bune, avand ocazia de a le castiga
  • Avem posibilitatea de a juca online

  Cons :
  • Pretul mai ridicat nu justifica noutatile aduse, acestea fiind minore
  • Desi creat de la 0, am vazut fidelitate mai buna privind fizica/grafica apei.
  • Problema rubberbanding-ului este inca prezenta

  Note:
  Story: 6/10
  Gameplay: 8/10
  Sunet: 8/10
  Grafica: 8/10
  Nota finala: 7.5
  Attached Images Attached Images riptide-gp-renegade.jpg

 2. #2 SP
  OEE
  VIP Member OEE's Avatar
  extra pics
  Attached Images Attached Images riptidegp_renegade_0xdeadbeef.jpg riptidegp_renegade_arrg.jpg riptidegp_renegade_firewater.jpg riptidegp_renegade_kosmo.jpg riptidegp_renegade_park.jpg riptidegp_renegade_rockstar.jpg riptidegp_renegade_skymines.jpg riptidegp_renegade_spaceport.jpg riptidegp_renegade_spaceport02.jpg riptidegp_renegade_splitscreen.jpg riptidegp_renegade_theruins.jpg riptidegp_renegade_tropico.jpg riptidegp_renegade_unicornbase.jpg riptidegprenegade_keyart_ps4.png

 3. #3 SP
  Member marv's Avatar
  sunt foarte multe virgule in review, multe folosite incorect. Incearca eventual sa imparti frazele prea lungi in mai multe propozitii ca sa eviti abuzul de virgule.

  Atentie si la chestiile traduse din engleza fara a fi adaptate in limba romana: "Campania jocului nu este una prea bine conceputa, insa cred ca nimeni nu se asteapta la mari realizari in acest teren.".

 4. #4 SP
  Senior Member JeNeI's Avatar
  Stiu asta foarte bine, insa am primit in posesie jocul joi, si de vineri pana astazi am fost translator unui grup de americani de dimineata pana seara. Deci cand am avut un pic timp liber am scris recenzia. Va rog sa ma scuzati pentru greseli.

 5. #5 SP
  Junior Member mayo92's Avatar
  Este ok review-ul din punctul meu de vedere, mai importanta este parerea si scorul jocului decat amplasarea strategica a virgulelor in raport de fraze/propozitii. In contextul de fata nu putem sa spunem ca nemultumitului sa i se ia darul, dar putem sa-l invitam s-o faca el mai bine

  Multumim pentru recenzie JeNeI, chiar nu stiam nimic despre acest joc, zi cu spor tuturor!

 6. #6 SP
  Senior Member JeNeI's Avatar
  +1 @mayo92 Din pacate in ziua de azi, lumea se leaga de orice, insa nu pot sa ii acuz, fiindca nu stia de starea de fapt.

  Din acest motiv eu nu mai citesc niciun review scris de marii monopoli, ci pareriile gameriilor.

 7. #7 SP
  Member noss <3 ciorica's Avatar
  Felicitari ptr review.

 8. #8 SP
  Senior Member JeNeI's Avatar
  Mersi frumos. O sa incerc sa continui cu scrisul de review-uri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. User Review: Soma By eagle-eye in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 10 Last Post: 25-03-2016, 14:59
 2. User Review: Vanquish By Walkman in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 0 Last Post: 08-05-2011, 21:16
 3. User Review: Battlefield 2 Review By erik95 in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 3 Last Post: 09-03-2010, 23:09
 4. User Review: Fable 2 By Khan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 8 Last Post: 06-02-2009, 13:32
 5. User Review: Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots Review By istrategie in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 25 Last Post: 05-11-2008, 15:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts