Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 26

Thread: Review: Final Fantasy XV - PS4

  1. #1 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

    Review: Final Fantasy XV - PS4

    Salutari dragi colegi! Dupa "nebunia" petrecuta in ultimele saptamani, am reusit sa imi astern si eu gandurile pe hartia electronica, nu gandurile politice, ci cele de gamer (pai aici suntem oameni seriosi, nu?). In primul rand vreau sa va spun inca de la inceput: nu sunt un fan al seriei Final Fantasy, nu am incercat prea multe jocuri din aceasta serie, iar pe cele pe care le-am incercat, nu le-am dus pana la capat, de fapt am renuntat chiar foarte repede. Din pacate, am observat ca am aceasta problema cu jocurile japoneze, cred ca singurul joc care mi-a placut, pana la Final Fantasy XV, a fost unul mai ciudatel, Catherine.

    Au trecut vreo 8 ani de cand cei de la Square Enix au anuntat acest joc pentru PlayStation 3 si mai bine de 10 ani de cand acesta a fost in productie, acum imi dau seama cum a zburat timpul si cum un joc ca acesta a fost pentru unii un preludiu poate prea lung, la capitolul asta intru si eu. OK, stiu ca noi gamerii nu imbatranim, doar mai crestem un nivel, dar asta inseamna ca devenim mai experimentati, mai duri, mai exigenti, cateodata prea exigenti. Hai sa nu va mai retin cu amintiri despre problemele pe care le-a avut acest joc in ultimii 10 ani, gasiti o discutie interesanta si la noi pe forum, pe topicul jocului, care a ajuns o adevarata masina a timpului.


    Prezentare si... un pic de poveste

    Inainte sa incep sa va povestesc cateva randuri, vreau sa va spun ceva foarte important: stiu, incep direct cu un minus destul de mare! Nu porniti jocul pana nu vizionati filmul de animatie, Kingsglaive: Final Fantasy XV!!! Acest film o sa va faca sa intelegeti mai bine cu ce se mananca jocul propriu-zis. Nu inteleg de ce au ales aceasta cale oamenii astia, dar din informatiile mele am inteles ca aceasta animatie ar fi trebuit sa faca parte din joc. Practic dupa 10 ani de asteptat, am primit o poveste decapitata. Poate am citit gresit, stiu ca avem fani adevarati printre noi, chiar ii rog sa completeze si sa ma contrazica, nu vreau sa cred acest lucru, desi, sincer sa fiu, are sens.

    Actiunea din Final Fantasy XV are loc pe o planeta care seamana destul de mult cu planeta noastra. Eos se numeste "lumea" de basm, o lume impartita in trei continente: Accordo, Lucis si Niflheim. Accordo, situat undeva prin sud, este o insula, daca stau bine si ma gandesc este de fapt un arhipelag, cel mai mare oras fiind Altissia, un oras inconjurat de cascade, canale, cafenele, poduri, nebunii, o Venetie la fel de frumoasa ca cea pe care o cunoastem noi. Al doilea continent, Lucis, prin nord-est. Aici se afla regatul care controleaza un obiect magic, Cristalul, care... nu, hai ca nu dezvolt, chiar nu mi-ar placea sa va stric experienta! In partea de vest, ca si in viata reala, se afla... Vestul tata, acolo se misca lumea, centrul universului, buricul Pamantului, glumesc, oare? Hai ca aberez, in vest avem Niflheim, un imperiu cu tehnologia cea mai avansata, cu armata cea mai cea, Muricaaaa (cred ca am mancat stricat, nu stiu, eu asa am avut impresia tot timpul, ca oamenii din Niflheim sunt precum americanii, aia din politica, nu oamenii simpli). Mai regasim o provincie, Tenebrae, contolata de imperiul amintit mai devreme, casa Oracolului, a printesei Lunafreya, un personaj foarte important in aceasta poveste.

    Nici nu stiu cum sa va spun cateva lucruri pentru a nu va strica experienta, pe care poate vreti sa o traiti. Hmmm, intr-o parte avem un regat, care apara un cristal magic, in cealalta parte avem un imperiu care isi doreste acest cristal minune, deci ghici ciuperca cum se poate lua? Povestea ii are in prim plan pe cei 4 crai de la Rasarit, printul Noctis si prietenii acestuia: Prompto Argentum, Gladiolus Amicitia, Ignis Scientia. Fiecare dintre ei are cate un hobby dar si "puteri" mai speciale, arme diferite, s.a.m.d... In jocul de baza nu puteti controla anumite personaje, ele doar intervin in timpul bataliilor pentru a oferi ajutor. Din ce am inteles, cei care au cumparat varianta cu Season Pass se vor putea bucura de gameplay cu fiecare crai in parte. Vom primi inca 3 episoade, fiecare cu o poveste din trecut, cel putin asa se speculeaza. Eu astept cu nerabdare modul co-op, care, din pacate vine tot prin Season Pass, urat!


    Gameplay

    Final Fantasy XV este un joc RPG, open world, unde jucatorul intra in pielea printului Noctis. Dupa cum am mai spus, el este singurul personaj pe care il puteti controla in timpul jocului, ceilalti fiind controlati de Inteligenta Artificiala, care face un lucru destul de bun, chiar mai bun decat prin alte jocuri laudate de critici. Desi lumea este mare, am avut deseori impresia ca este pustie, nu stiu, poate am fost influentat si de capodopera devorata recent, The Witcher 3. Ne vom putea delecta cu celebra masina Regalia, pe care cu siguranta o cunoasteti din trailere sau varianta Demo, ea poate fi condusa manual sau lasata in modul automatic, foloseste mai mult ca "fast-travel', ca de agatat, nu ai pe cine :D.

    Mai gasim celebrele animale simpatice, Chocobos, pe care le putem calari pentru curse sau folosi in batalii. Atat masina cat si celebrele struto-gaini, se pot "customiza", Pimp My Chocobo. In orase si nu numai personajele se pot odihni la hoteluri, in locuri de campare, pot manca la restaurante de lux sau la un restaurant si mai celebru pentru toata lumea, ''Coltul Strazii". Un amic de-al nostru mai copiaza, gaseste cateva retete pe care le pune si el in practica, un adevarat MasterChef. Un lucru important la capitolul gameplay, cand incepeti jocul va recomand schema de control, Type B, este singura care m-a ajutat sa scap de frustrarea pe care mi-a dat-o controlul, cateodata haotic al acestui joc. Nu stiu la ce s-au gandit baietii astia cand au implementat celelalte tipuri de control, dar poate sunt eu de vina. Mi-ar fi placut un control mai simplu, asemanator cu ce am vazut printr-un alt joc mult mai frumos, Lost Odyssey. Cu toate astea, gameplay-ul este bun, dar parca dupa atata timp, meritam mai mult, camera cateodata o ia razna (bine, poate nici eu nu fac ce trebuie). Un lucru este sigur, gameplay-ul nu este atat de simplu pe cat pare, o sa vedeti cu timpul ca este destul de tactic. Rabdare de fier si nervi de otel, pentru strategii, a nu se intelege ca e jocul stricat.


    Grafica si Sunet

    Am tot auzit voci care spun ca este cel mai cel din punct de vedere vizual, ca e mai frumos decat Uncharted 4, mai nu stiu cum decat Witcher 3. Comparatia cu Uncharted 4 nu isi are rostul, acolo nu avem un open world, iar comparatia cu Witcher, mi se pare si aia un pic exagerata. De ce? Jocul asta a stat in dezvoltare mai bine de 10 ani, eu as fi vrut mult mai mult, ceva care sa aduca mai mult cu celebra prezentare a motorului grafic Luminous. Probabil atat se poate pe console sau nu, atat se poate cand esti limitat si nu iti ridici singur stacheta. Hei, arata foarte bine, nu dau cu parul, dar mi-a placut mai mult Witcher 3: Blood and Wine, grafica asta de timp anime nu e pentru mine sau cum spune englezul, "It's not my cup of tea''. Daca ma intrebati unde e ca open world, cand vorbim de grafica, e pe locul 3 acum, dupa Horizon Zero Dawn si Witcher 3, deci nu-i rau. Despre partea tehnica, doua cuvinte, pe PlayStation Pro, am folosit modul Lite, celalalt mod mai mult strica, eh, hai ca trec peste ca ma enervez, aveti videoclipuri de la Digital Foundry cu despicarea firului in patru.

    Acum sa va tineti bine, urmeaza tornada. Voice acting-ul este penibil, m-am convins, un joc japonez dublat in engleza, e o rusine colosala. Replici de doi lei, glume copilaresti, ok, nu toate sunt rele, dar sa fim seriosi. Cine ma cunoaste personal, stie ca sunt un tip cu simtul umorului, prea dezvoltat, dar glumele de aici si alea tip "Santier" parca sunt replici ieftine de agatat pitipoance. Jucati-l cu audio in limba japoneza si subtitrarea in engleza! Anumite jocuri suna mult mai bine in limba materna, de exemplu Metro in limba rusa este un deliciu, nu, zaiet, nu, pagadi! (pfff, ce batran sunt).

    Coloana sonora este pe de alta partea un mare plus la capitolul audio, cele cateva piese create special pentru joc dar si cateva piese, hai sa zic, mai moderne, deci urma scapa turma.


    Concluzie

    Dupa cum am spus si pe la inceput, nu sunt fan Final Fantasy, as fi vrut ca acest titlu sa ma transforme intr-unul, nu a reusit. Asta nu inseamna ca e un joc rau, din contra, este peste celelalte pe care le-am incercat eu in trecut, Final Fastasy X, XIII, X-2. Pai si atunci care e problema mea? Nu ma pup cu jocurile japoneze, cel putin asa cred, desi zilele trecute am incercat Nier: Automata, joc care m-a cucerit instant, mai mult decat m-a cucerit orice alt joc japonez. Ok, ok si cum ramane cu asta, merita sau nu? Cu siguranta merita, la jumatate de pret, cred ca acum il gasiti prin magazine la 120-140 de lei? Da, e un joc bun, nu o capodopera din punctul meu de vedere, nu ceva memorabil, la care peste cativa ani sa ma intorc cu placere si nostalgie.


    Poveste: 7
    Gameplay: 8
    Grafica: 9
    Sunet: 8

    Nota finala: 8
    Attached Images Attached Images ffxv_afrojack_trailer_screenshot_09.jpg ffxv_afrojack_trailer_screenshot_08.jpg ffxv_afrojack_trailer_screenshot_07.jpg ffxv_afrojack_trailer_screenshot_06.jpg ffxv_afrojack_trailer_screenshot_05.jpg ffxv_afrojack_trailer_screenshot_03.jpg ffxv_afrojack_trailer_screenshot_02.jpg ffxv_afrojack_trailer_screenshot_04.jpg ffxv_afrojack_trailer_screenshot_01.jpg

  2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pentru mine inca e o mare dezamagire din absolut toate punctele de vedere. Nu imi place nimic in jocul asta, incepand cu grafica si lipsa animatiilor, muzica penibila, voice-acting printre cele mai proaste ever (iar japoneza nu vorbesc deci degeaba as alege-o), lumea absolut goala in care nu ai ce sa faci, fluiditatea povestii inexistenta, meniuri peste meniuri cu prostii de pop-up si multitudinea de chestii care sunt menite doar sa mai adauge niste ore de gameplay ca sa dea bine cele "50 de ore" ca sa termini jocul.
    De poveste nu ma iau ca inca nu l-am terminat (nu stiu daca o voi face vreodata), iar gameplay-ul probabil e doar ceva specific pe care trebuie sa il inveti, asa ca la astea doua aspecte nu comentez.

    Sunt curios insa, ca ai fost extrem de "cuminte" in critica , fiind si tu un "outsider" ca si mine seriei, ce te face sa zici de fapt ca cei 100RON, zic si eu, merita pentru cineva care nu a mai jucat nimic din serie.

  3. #3 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am încercat sa nu fiu foarte acid, pentru că e clar, seria asta se adresează unei alte categorii de gameri. De ce spun că merită cei 120 de lei? Simplu, mi-a plăcut mai mult decât ciorba reîncălzită Fallout 4, il compar cu Fallout 4 pentru că e tot RPG open world. Dintre cele doua as recomanda întotdeauna FF 15, Fallout 4 mi-a lăsat un gust prea amar. RPG-uri bune pe console nu prea sunt, cel puțin nu pe gustul meu. Sper ca pe 1 martie sa vina gura de aer proaspăt.

    PS: Ma refer la RPG-uri noi, pe PS4 in afara de Witcher 3, nu pot sa recomand altceva, Horizon nu am jucat încă, iar jocurile Dark Souls nu sunt nici ele pentru mine.

    LE: Mi-am adus aminte, Divinity e un joc bun. Poate vin unii cu Diablo 3, a fost ok, dar nu s-a ridicat la nivelul lui D2.

    LLE: Alt exemplu, Dragon Age Inquisition, dpmdv, sub FF15 Hai ca îmi fac dușmani

  4. #4 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu vad de ce sa iti faci dusmani, fiecare cu parerea lui. Nu sunt deloc de acord cu tine legat de aceste comparatii, in legatura cu niciuna, ce inteleg insa este ca pentru tine, chiar si ca outsider, jocul a avut ceva de spus. Pentru mine nu, iar astfel ii vad unele probleme care nu ma pot face sa il recomand cuiva. But again, pareri diferite, nu e nicio problema, am vrut doar sa inteleg punctul tau de vedere.

  5. #5 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Acum am luat la puricat topicul jocului, daaaamn, cred că noi doi suntem cei mai dezamăgiți, tu foarte tare, eu mai temperat un pic. Nu credeam ca a prins atât de bine pe forum. E clar, chiar am o problema cu seria asta.
    Spuneam de dușmani, dar nu am pus ghilimele, știi cum e pe aici, dacă ai altă părere cei mai mulți te arată cu degetul de parcă ai dat in cap.

  6. #6 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu il consider un review corect, obiectiv, si bine scris. Jocul nu e o capodopera, dar cu siguranta e reusit, avand si un gameplay unic si interesant. Unde a gresit Tudy e la partea de voice acting, mai exact cand si-a pus jocul dublat in engleza in loc de japoneza + subtitrari. Nici eu nu vorbesc limba, dar e una foarte melodica si actorii sunt geniali, nu cred ca e un efort supraomenesc sa citim subtirarile in engleza.

    Ca sa va dati seama cat de slabe sunt vocile in engleza in comparatie cu originalele, las un video:

  7. #7 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Inteleg treaba cu limba, insa aici din pacate nu e destul. Vezi tu, in filme japoneze, coreene, etc, ai o alta imersiune in toata vorbaria de pe ecran pentru ca altfel iti este transmisa de catre actor. Actorul ala are expresii faciale pe care le recunosti, iti dai seama ca e nervos, suparat, doar necajit, fericit, sau infinit de multe stari pe care ti le poate transmite doar prin expresia fetei. Aici nu exista animatii faciale, nu exista lip-sync (personajele inca mimeaza vorbaria), astfel ca nu esti introdus mai bine in lumea jocului din cauza asta. Sunt toti niste roboti fara reactie si astfel indiferent ce limba vorbeste actorul, nu iti transmite nimic. Am incercat japoneza, insa aceste aspecte lipsa au facut jocul sa fie si mai greu de urmarit, pentru ca desi or fi mai buni actorii japonezi, nu sunt ajutati de celelalte mijloace folosite.

  8. #8 SP
    Junior Member Chr0m3's Avatar
    Dragut review, scris foarte fain si contine cam tot ce ar trebui sa afle cel care ar vrea sa incerce jocul.

    Dar ca regula generala, majoritatea jocurilor dublate din japoneza in orice alta limba suna mizerabil, iar procentul tinde spre 100% cand e vorba de JRPG-uri. Eu personal nu am jucat un JRPG unde dublarea in engleza sa se apropie de calitatea voice acting-ului original. Nu stiu daca e o analogie tocmai corecta, dar ganditi-va cum ar suna un film din seria Lord of the Rings dublat in romana.

    Acum problema cu dublarea in engleza din JRPG-uri si in special in cazul lui FFXV este faptul ca nu este deloc o prioritatea... eu unul nu stiu de ce se obosesc sa o faca in primul rand, ca nu le iese niciodata. E cam greu sa ajungi la calitatea VA-ului din japoneza avand in vedere cat accent se pune acolo pe calitatea acestuia.

    Ceea ce ma deranjeaza pe mine este atunci cand unii developeri, sau publisheri cred ca e mai corect, decid sa nu includa in jocuri VA-ul original, ci sa-l schimbe cu o tentativa de dublare in engleza, fara posibilitate de alegere, invocand diferite motive precum limitarea spatiului de stocare sau alte balarii. Era o scuza buna in era PS2-ului, dar acum cand Blu-Ray-ul e standard, ma indoiesc ca mai sunt astfel de probleme. Se zvoneste si ca Legend of Zelda - Breath of the Wild nu ar include VA-ul original decat in versiunea japoneza, ceea ce mi se pare aberant in anul curent.

    In concluzie, avem jocul cu pricina, Final Fantasy XV, care are un voice acting impecabil si un dublaj execrabil si care prin deplasarea unui slider din optiuni ne permite sa ne bucuram de voice acting asa cum ar trebui, in versiunea originala. Deci, despre ce vorbim aici?

  9. #9 SP
    Member chris diaz's Avatar


    De departe aleg limba engleza, cu toate lipsurile enumerate mai sus. De asemenea, uitandu-ma la pozele caracterelor vorbite in joc, par a fi realizate sa semene, cu mici exceptii, cu actorii vorbitori de limba engleza.

  10. #10 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Bun review, insa jocul nu este pentru mine.. am jucat doar demo-ul si nu m-a impresionat cu nimic la acel moment (ba chiar mi-a lasat un gust amar cu privire la FPS, mai mult statea pe la 20, decat pe la 30, pe un PS4 Vanilla). Stiu, a fost doar demo dar.. nu.
    Exista posibilitatea ca varianta full sa-mi schimbe parerea (cand voi avea timp si dispozitie pentru ea), dar cumva, ma indoiesc.
    Nu sunt fan FF (cu toate ca povestea nu e prea rea), mecanica jocului nu este nici ea (tocmai) pe gustul meu iar protagonistii nu-mi inspira mare lucru (ba chiar presonajul principal din filmul Kingsglaive parea mai.. inspirational decat aceasta.. noapte metrosexuala).

    In sfarsit, acum na, fiecare cu ale lui. Sper ca fanii seriei sa fie multumiti (si sa fi gustat gluma mea)!

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu pot sa ma pronunt referitor la note, intrucat inca nu l-am terminat. Am jucat doar cateva ore (nu pt. ca nu mi-a placut, ci pt. ca n-am avut timp). Dar, pe scurt, cateva puncte (in special la ce s-a discutat mai sus):

    1. Oricine joaca un JRPG cu vocea in engleza (in special seria FF), a cam gresit jocul. Nici eu nu stiu de ce Square Enix se mai chinuie sa piarda timp si bani cu varianta in engleza. Cred ca n-a fost FF la care sa nu ma bufneasca rasul cand am auzit varianta titrata. Ce-i drept la FF XV au facut ceva mai mult efort, dar totusi... Vorba lui Chr0m3, e ca si cand te-ai uita la Game of Thrones titrat in romana de Irina Nistor (nici chiar asa rau, but you get the point). J-ul ala din JRPG ar trebui sa spuna ceva totusi... Singurul minus pe care il acord aici este faptul ca subtitrarea e al naibii de mica (cel putin la mine pe un 55" de la 4m or so era crima si pedeapsa - am inteles ca s-au plans mai multi si vor mari textul printr-un update - asta daca nu au facut-o deja)...

    2. Recunosc ca personal duc dorul TBBS-ului din FF-urile mai vechi (Turn Based Battle System), si consider ca Square Enix a incercat sa acapareze mai multi gameri care n-au treaba cu FF. In goana dupa vanzari cat mai mari cred ca au facut acest pas (ca deh, action gaming-ul da mai bine la un public mai larg), si n-am nici cea mai mica idee daca le-a iesit (oare s-a vandut bine?). Din pacate automat asta aduce jocul in comparatii gen Witcher 3 sau Fallout 4, ceva ce n-am crezut niciodata sa aud despre un Final Fantasy. Japonezii or fi crezut ca-i de bine... eu zic ca mai bine ramaneau pe nisa cu fanii inraiti de FF.

    3. Sunt complet de acord cu ce spune Dant3. Daca n-ati vazut filmul Kinglsaive inainte, porniti cam degeaba jocul. Iarasi o chestie pe care nu o inteleg... de ce nu l-au inclus pe disk sau digital la fiecare joc (trebuie fie achizitionat separat, fie in editie speciala). Jocul este o directa continuare a filmului... sau mai bine zis, filmul este adevaratul intro al jocului.

    4. Referitor la "lumea goala in care nu ai ce sa faci"... well, daca nici in FF XV nu ai ce sa faci, atunci... damn! Eu dupa 2-3 ore deja nu mai stiam din ce parte sa-l apuc, pt. ca erau prea multe side misions, side-quests, hunts and stuff. Da, poti sa faci rush de 15 ore, sau poti sa-l savurezi si peste 100 de ore. Nu stiu niciun fan FF care sa joace "rush"... si sincer sper ca pana incep si eu sa-l joc cap-coada, sa iasa si celelalte capitole si sa poti juca si din perspectiva celorlalte personaje. Sper sa prind cele 100 de ore libere... dar nu ma grabesc! Si nu-mi pare rau ca am luat jocul day 1, chiar daca nu a fost la 100-120 RON.

    O sa revin cu updates dupa ce mai joc... dar pe scurt, mie imi place. N-am ce sa reprosez graficii, cu gameplay-ul m-am acomodat destul de repede (desi repet, preferam TBBS-ul), story-ul lasa un pic de dorit la inceput (ma gandesc cu mila la cei care au pornit jocul fara sa vada Kingslaive - cred ca habar n-aveau ce se intampla)... si ma distrez in continuare vazand oameni jucand FF XV doar pt. ca "arata cool", si care dau skip peste filme and stuff... E blasfemie, dar nah, daca in hora asta a intrat Square Enix... sa jucam zic!

    Later edit: mii de scuze. Am uitat sa spun: Multumim pentru review Dant3! Keep up the good work! Mai ales ca ne-ai determinat ca in sfarsit sa trecem la 1080p pt. imaginile atasate in news/reviews!


  12. #12 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

    User Review: Final Fantasy XV - PS4

    Eu încă nu am reușit sa termin, jocul e frumos, arată bine, lumea este absolut superbă, scârțâie puțin la Gameplay. Dar, deși nu credeam ca o sa spun asta vreodată, îmi este greu sa îl termin pt ca mă plictiseste de moarte si nu prea am tragere de inima sa îl joc in sesiuni mai lungi. Personajele nu îmi plac deloc, îmi par atât de fade si lipsite de viață. Si am jucat toate ff-utile apărărute.

    PS: orice ff trebuie jucat cu audio in jp si sub in en.

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    PS: orice ff trebuie jucat cu audio in jp si sunet in en.
    OEE, ce-ai fumat man? Pass that s%#t over here, too, ca sigur e ceva strong*!


    *Poate ai vrut sa spui audio in jp si subtitrare in en

  14. #14 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cum sa tai mă în halul ăsta?

  15. #15 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    OEE, ce-ai fumat man? Pass that s%#t over here, too, ca sigur e ceva strong*!


    *Poate ai vrut sa spui audio in jp si subtitrare in en
    Detalii

  16. #16 SP
    Member pufy's Avatar
    Salutari !

    Eu inca nu stiu daca sa il iau sau nu, imi este cam rusine sa anulez comanda dar in acelasi timp parca in ultima perioada recenziile la jocuri, mai ales cele obiective ma lasa putin confuz.
    Ca sa va faceti o idee, inca oscilez intre season passul la DS3( unde recenzile sunt putin negative la Ashes of Ariandel) si FF15 si inca nu m-am decis.

    Am citit tot reviewul tau Dante, pe langa faptul ca mi-a placut m-a dus foarte mult cu gandul la acele jocuri cu mecanici si level design bun dar povestea relativ slaba.

    Am jucat doar FF13 si sunt ferm convins ca acesta este mai bun dar in acelasi timp confuz daca 15-ele merita acesti banuti.

  17. #17 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu spun încă o data, cu tărie, merită, mai ales la prețul de acum!!!

  18. #18 SP
    Member Sir Dinu's Avatar
    L-am jucat pe atunci cand s-a lansat. L-am achizitionat la frumoasa suma de 239 lei steel book, si a doua zi a picat pretul la 189 lei. Mi-a placut. Si grafica si gameplayul, dar maxim mi-au placut sabiile imense si creaturile gigatice. Mi-a displacut maxim distanta mare care trebuia sa o parcurg, pustiul ala imens, mai bine faceau o lume mai mica si mai populata. La inceput m-a fascinat, dupa care m-am cam plictisit si am trecut ca voda prin loboda prin el, am jucat vreo 23 de ore si l-am terminat. Imi amintesc ca inainte sa execut boss-ul de la final, fugeam de ultimele creaturi, ca erau cam puternice pentru levelul care il aveam, nemaiavand rabdare sa mai cresc in putere . Per ansamblu as zice o nota de 8, in ideea in care, sa nu imi sara nimeni in cap, vad Mafia 3 la o nota exact de cat e si numarul jocului.

  19. #19 SP
    Member cipvas's Avatar
    Stati asa... ca vorbiti de demo...de unde ? ca nu gasesc...

  20. #20 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu recomand varianta Demo, are probleme mari cu framerate-ul. În jocul final nu am întâlnit probleme.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 03-07-2013, 09:43
  2. Replies: 5 Last Post: 21-03-2013, 19:43

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts