Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: User Review: Guacamelee! 2 PS4

  1. #1 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar

    User Review: Guacamelee! 2 PS4

    Dupa succesul jocurilor Guacamelee! pe platformele PlayStation 3 si PlayStation Vita, urmat de Guacamelee Super Turbo Championship Edition pe PlayStation 4, cei de la Drinkbox Studios ne-au adus asa cum ne asteptam pe succesorul acestora, mai exact Guacamelee! 2.

    Story
    Povestea are loc dupa 7 ani de la evenimentele din primul joc, Juan a imbatranit, s-a ingrasat, are o soție și 2 copii, Juan si Lupita. Nu mult dupa introducere, lumea din joc, denumit Mexiverse, este atacata de Salvador, un luchador care a ales calea raului si vrea sa unifice lumea de dincolo cu a celor vii, iar noi ne regasim intr-o lume schimbata cu totul, plina de gauri negre si provocari. Rolul nostru e sa prevenim distrugerea Mexiversului si sa il reunim pe Juan cu familia lui.


    Gameplay
    Toate cele 11 locatii din joc ofera o provocare, unele necesitand puteri care vor fi deblocate pe parcursul jocului sau ulterior, dupa ce am terminat povestea, deoarece ca si primul joc din serie, Guacamelee! 2 are optiunea de a continua jocul putand sa descoperim toate locurile blocate si sa deblocam adevaratul ending. Avem din nou cufere cu monezi, upgrade la stamina si viata, dar avem si asa numite secret keys, 5 la numar, primul il primim automat pe parcursul jocului, iar cele patru chei ramase prin trialuri grele, ascunse in diferite locatii din joc, care o sa deschida o usa secreta in templul celor din Pollo Illuminati, o organizatie secreta a gainiilor din joc, astfel deblocand adevaratul ending.

    Pe parcursul jocului observam ca Juan, caracterul principal este destul de underpowered, dar incet-incet recapatam toate puterile lui pentru care a ajuns un luchador renumit, astfel deblocand ailitatea de a ne transforma in gaina,etc., iar monezile pe care le strangem, putem sa le folosim pentru a cumpara upgrades pentru acesta, din meniul Skills.

    Jocul este plin de memes, niste glume haioase, dar si de nivele secrete care aduc omagii a unor jocuri si filme (ex. Captain America, Pac-Man, etc.), toate acestea avand scop de a ne distra.

    Jocul are cativa inamici noi, insa modul de lupta ramane neschimbata, lupte in care putem fi doar Juan in forma de gaina, lupte prin care trebuie sa punem la cale o tactica ca sa o putem duce la capat, dar avem mai putine boss fights decat primul joc din serie.

    Unele nivele sunt menite ca sa ne smulga parul, literally. Daca nu actionezi repede si corect, poti sa uiti sa descoperi 100% din joc, un astfel de loc ar fi locatia The Tule Treetops Top, o continare a locatiei Tule Tree, cea mai grea locatie din primul joc si contine o cheie secreta. Personal nu am reusit sa ajung la cheie inca, am parcurs cca. 2/3 parte din locatie.

    Pentru cei dornici de coop local, acest lucru e posibil cu cel mult 4 persoane (3 inafara de tine).


    Grafica si sunet
    Jocul este acompaniat de melodii mariachi si este bine structurata de-a lungul nivelelor, nimic schimbat fata de predecesor. Unele locatii grele necesita reducerea volumului pentru o mai buna concentrare, ex. The Tule Treetops Top, fiindca e destul de enervant sa auzi replay la aceleasi sound effects dupa fiecare moarte.

    Grafica este cea cunoscuta de la Drinkbox games, oferind o paleta de culori vasta si vibranta, frumusete si simplicitate.


    Concluzie
    Traditiile mexicane, paleta de culori aleasa, gameplayul care te face sa descoperi toate partile din joc, locatiile grele de parcurs, puzzleurile geniale, toate sunt elemente care fac ca Guacamelee! 2 sa fie un joc tip metroidvania excelent.

    Story: 7/10
    Gameplay: 10/10
    Grafica: 10/10
    Sunet: 7/10
    Distractie: 10/10

    Total: 8.8/10
    Attached Images Attached Images guacamelee-2.jpg guacamelee-2-1.jpg guacamelee-2-2.jpg guacamelee-2-3.jpg

  2. #2 SP
    Junior Member samkhan's Avatar
    Acesta este un nume amuzant pentru un joc haha!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: LocoRoco 2 Remastered PS4 By AzFaust in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 0 Last Post: 15-12-2017, 10:19
  2. User Review: Bloodborne PS4 By raducucosmin in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 12 Last Post: 19-11-2015, 21:42
  3. User Review: I am Bread - PS4 By LeicaBogdan in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 0 Last Post: 30-08-2015, 00:32
  4. Replies: 0 Last Post: 21-04-2013, 11:24
  5. Replies: 0 Last Post: 08-04-2013, 15:28

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts