Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Review: Dark Sector

  1. #1 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar

    User Review: Dark Sector

    Totul a inceput cu un filmulet prezentat acum multi ani in urma,care ne arata un personaj care ucidea intr-o maniera subtila.Dar nu a fost asa,personajul nostrum este un tanc pe doua picioare,care distruge tot ce ii sta in cale.

    Storyline

    Hyden este trimis in Larisa,unde un individ pe nume Mezner incearca sa raspandeasca un virus,care transforma toata po****tia globului in zombie.Nici macar la sfarsitul jocului nu aflam,cine este Mezner si de ce face el toate asta. Mezner se crede un salvator, a carui menire este sa scoata adevarul la iveala. El nu realizeaza ca adevarul va iesi la iveala odata cu virusul,iar Statele Unite nu pot permite acest lucru,o arma asa puternica trebuie controlata de ei nu de un personaj nebun.

    Lui Hyden i se spune bineinteles altceva,astfel incat sa inteleaga ca misiunea sa este aceea de a-l omora pe Mezner.Inca de la inceputul jocului,te intalnesti cu Mezner si cu "cotoiul" acestuia care te infecteaza cu virusul pe care tu incerci sa il distrugi.Pe parcursul jocului corpul personajului principal incepe sa se transforme,inca de la inceput ii iese un boomerang in palma.Continuarea cred ca o stiti cu toti,pe tot parcursul jocului esti pe urmele lui mezner si distrugi tot ce iti iese in cale,timp de 10 capitole.

    Gameplay

    Se rezuma in mare parte in a-ti folosi mana infectata.De-a lungul jocului boomerangul se”upgradeaza” si iti permite sa faci mai multe lucruri cu el si sa macelaresti in numeroase feluri.Boomerangul va fi capabil sa preia proprietatile focului,curentului electric si cel al ghetei.Focusul este dobandit prin creearea unui sistem de tragere destul de patetic,tinta nu e nimic altceva decat un cerc mare,asa ca orice tintire precisa e aruncata pe fereastra,chiar daca,intr-un fel,headshot-urile se dobandesc usor.
    Jocul foloseste sistemul de cover din celebrul shooter din 2006,Gears of War.Se poate spune ca Dark Sector este un Gears of War in haine de Resident Evil 4.

    Grafica&Sunet

    Grafica este egala sau mai slaba ca la GOW.Per-total arata bine si e de calitate.Design-ul facial si miscarile caracterelor sunt fluide si clare.Sunetul nu e ceva de care ar trebui sa fie mandru,dar isi face traba la ambienta.Ceea ce face jocul mai special fata de rastul sunt tipetele.

    Multiplayer

    Jocul este insotit de doua moduri pentru multiplayer, Infection şi Epidemic, practic un deathmatch şi un team deathmatch �n care personajul principal este Hayden.
    Modul deathmatch pune o singura persoană in pielea lui Hayden cu toti ceilalti pe urmele lui, iar cel team deathmatch presupune prezenta cate unui Hayden �n fiecare echipa, scopul fiind de a-l neutraliza pe cel din echipa adversa.

    Concluzie

    Jocul nu e chiar fantastic,si nu aduce nimic nou in gaming.In ciuda a catorva mofturi in lupte,voice casting-ul mediocre si alte defecte minore,dark ssector este un joc cu care merita sa pierzi cateva zile.
    BTW:

    Story:7
    Gameplay:8
    Sunet:7.5
    Grafica:8
    Multiplayer:6

    Nota Finala:7.3
    Attached Images Attached Images cityaccesscropped.jpg darkstandoff.jpg emplacementcarnage.jpg finisher.jpg hospitalhazards.jpg statuekill.jpg takingcover.jpg technocytefeast.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: Stealth Inc: A Clone in the Dark By erik95 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 1 Last Post: 11-08-2013, 07:51
  2. User Review: Dark Souls By Dudel in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 20-02-2012, 20:02
  3. User Review: Dark Sector (Xbox 360) By Khan in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 4 Last Post: 17-03-2009, 21:41

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts