Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: User Review: Colin MCRae : Dirt

  1. #1 SP
    Junior Member w1sT's Avatar

    User Review: Colin MCRae : Dirt

    Fanii productiei Codemasters: Colin McRae vor avea o surpriza la intalnirea celui mai nou titlu al seriei, Dirt. Acesta are mai multe in comun cu seria RalliSport Challenge de la Digital Illusion decat versiunile mai vechi Colin McRae, adaugand o mare varietate de detalii legate de cursele off-road, in opozitie cu versiunile bazate pe duritate si viteza din provocarile traditionale din genul curselor de raliu. Aceasta nu va aduce insa o dezamagire fanilor curselor de raliuri, tinand cont de faptul ca Dirt cunoaste un progres in ceea ce priveste stilul de a conduce si de asemenea este impresionant de privit.

    Au existat multe jocuri ale genului care erau cu adevarat impresionante din punct de vedere vizual, dar putine se ridica la inaltimea fidelitatii imaginilor din Dirt. Acesta are imbunatatiri tehnice aduse la design-ul masinii, al traseelor de parcurs si la ilustrarea stricaciunilor ce apar. Pentru inceput, se poate spune ca masinile sunt admirabil redate, modelele minunate ce apar prezentand o atractie atat pentru privit, cat si pentru a le distruge. Detaliile legate de stricaciunile ce pot sa apara pe parcurs este unul din aspectele cele mai impresionante ale jocului; se pot pierde pe drum spoilerele, pragurile, portierele, se pot sparge geamurile, vopseaua se zgarie, toate acestea facand masina sa arate ca o masa diforma si inestetica. Traseele de parcurs sunt pe cat de frumoase, pe atat de periculoase.

    De la drumurile inmuiate de ploi din Japonia si drumurile prafuite ale Italiei la drumurile de tara noroioase din Marea Britanie, Dirt prezinta minunat fiecare din aceste detalii. In joc sunt folosite luminile care dau un efect uimitor, nu numai pentru a arata cat de frumoase si stralucitoare sunt masinile, dar si pentru a da fiecarui tip de traseu o atmosfera aparte. Desigur ca veti gasi condusul prin munti desertificati in momentul inserarii si apusului ca o priveliste uimitoare si de neuitat. Si daca va place sa mai ravasiti putin aceste trasee, puteti darama garduri, bariere, tufisuri si in general orice nu este prins in ciment. In tot timpul jocului, praful, noroiul sau zgura zboara peste tot si raman prinse si de masina, dand un aspect realist jocului si facand ca numele sa i se potriveasca perfect.

    Calitatea prezentarii nu incepe si se termina cu detaliile grafice din timpul jocului. Meniul este de asemenea realizat impecabil. Este destul de greu de descris, se poate spune ca consta in cateva “cutii” care plutesc, avand pe ele optiuni care se maresc in momentul in care sunt selectate. Chiar si in timp ce se incarca jocul nu va veti plictisi, intrucat veti vedea afisate pe ecran diverse statistici, cum ar fi traseele sau masinile dumneavoastra preferate, viteza medie, pana si suprafetele pe care preferati sa conduceti. De obicei meniurile constituie un element neglijat la un joc, asta in cazul in care nu sunt cu totul aiurea, dar faptul ca Dirt se remarca prin cat de bine realizate sunt acestea spune totusi ceva.

    Partea audio nu este pe atat de impresionanta precum cea video, dar este foarte bine realizata si ea. Zgomotul facut de motor poate fi considerat cel mai bun aspect, deoarece fiecare masina are un sunet definitoriu si unic, ceea ce aduce un confort aparte si o doza in plus de realism. Ciocnirile si celelalte efecte din curse sunt reproduse de asemenea admirabil. Singura deficienta legata de sunet este vocea copilotului, o voce enervanta, cu elemente de dictie ca ale unui vorbitor de engleza nativa, ale carui replici parca ar fi luate din reluari de seriale. Replici ca: “Smooth and steady; I'm Mr. Smooth, and you're Mr. Steady" si "Yeah! We won the championship! I'm so stoked!" sunt amuzante de ascultat o data, dar devin enervante pe masura ce incep sa se repete. Cel putin acest copilot este util pentru informatiile detaliate pe care vi le ofera inainte de inceperea unei curse.

    Dupa ce ati iesit din uimirea provocata de detalii, va aduceti aminte ca este totusi un joc si ca trebuie sa il jucati. Jocul include sase tipuri de curse de raliu, fiecare cu specificul ei. Si daca la prima vedere nu aveti nici cea mai mica idee despre mai mult de jumatate din ele, nu va ingrijorati. Veti incepe treptat, cu curse si trasee mai usoare, si de asemenea o povestire detaliata despre genul respectiv.

    Oricat de distractive ar fi cursele, nu ar fi fost la fel daca Dirt nu ar fi avut atatea moduri diferite de a le prezenta. Din fericire, face si aceasta. In afara de cursele simple si evenimentele pe care le parcurgeti, exista de asemenea si campionate, care contin mai multe curse fiecare. Este prezent si un mod de cariera, care va permite sa avansati treptat prin diverse evenimente. Cursele castigate va aduc puncte, care deblocheaza noi trasee si evenimente, odata cu avansari in cariera si primirea de bani, care pot fi folositi pentru a achizitiona noi vehicule sau pentru imbunatatirea celor deja detinute. Cele 60 de evenimente din cariera, in jur de 50 de masini de deblocat, si cele peste 180 de upgrade-uri care se pot aplica vehiculelor cu siguranta ca va vor tine ocupati pentru un timp.

    Singurul posibil dezavantaj al jocului este ca suporta doar 2 tipuri de provocari in modul multiplayer. Acesta e insa singurul lucru care va poate provoca o mica dezamagire. Pentru ca experienta curselor, detaliile grafice excelente, sunetele bine realizate si toate celelalte elemente va vor multumi cu siguranta pe deplin.

    Platforma : PS3

    Gametrailers.com - DiRT - Review
    Attached Images Attached Images 1180027690.jpg 1180027689.jpg 1180027440.jpg 1180027517.jpg 1180027467.jpg 1180027515.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    No offense man, dar cam seamana cu asta: Apple

  3. #3 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Sa sti ca se observa...e tradus o parte din acel review

  4. #4 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    w1st,nu e corect ce faci tu, un review e ala in care iti spui propria parere nu un copy paste si gata.Cei care fac reviewuri aici se chinuie sa le scrie iar tu le copiezi din alta parte?
    LE:Ai terminat macar jocul asta?

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys... sper ca nu faceti asa ceva pt. user reviews. Ar fi si pacat sa va pierdem pt. niste copy/paste-uri. Nu vrem decat opinia personala a fiecarui user asupra unui joc. Nu ne intereseaza catusi de putin sa avem un numar impresionant de reviews, cat ne intereseaza ceea ce crede cu adevarat un gamer despre jocul respectiv. Adica vrem sa stim ca citim ceva care nu e platit de firma X si Y ca sa iasa totul perfect in review (nu ca Dirt ar avea mare nevoie de asa ceva, fiind un joc exceptional)...

    Hope you got the message...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Colin McRae Dirt 2 By Rasko in forum Console Club
    Replies: 207 Last Post: 16-09-2011, 21:23
  2. User review: Colin McRae: DiRT 2 By Bugghy in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 6 Last Post: 09-10-2009, 11:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts