Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: User Preview: Tom Clancy's Ghost Recon - Future Soldier

  1. #1 SP
    Member hibrid13's Avatar

    User Preview: Tom Clancy's Ghost Recon - Future Soldier

    Capacitatea de a fi invizibil a fost mult timp un vis pentru oamenii de stiinta, acestia fiind in permanenta dornici sa-si domine adversarii cu aceasta abilitate. In lumea creata de Ghost Recon: Future Soldier, acest vis a devenit realitate. Un dispozitiv ce-ti permite deghizarea in asa fel incat sa te strecori nevazut, exoscheleti mecanici care-ti dubleaza puterea si arme sofisticate care se adapteaza oricarei situatii, sunt doar cateva dintre dispozitivele hi-tech pe care developer-ul Ubisoft Paris le-a inclus in noul sau third-person shooter. Razboiul s-a schimbat radical, astfel incat soldatul viitorului va deveni un F-16 biped; HA! s-o vedem si pe asta!

    Actiunea din Future Soldier se petrece cu 15 ani in viitor si abordeaza povestea Fantomelor (Ghosts), o elita militara echipata din cap pana-n picioare cu armament de ultima generatie. O puternica factiune nationalista preia conducerea asupra Guvernului din Rusia si invadeaza tarile nordice bogate in petrol. Pentru a evita un razboi mondial, Statele Unite isi trimite Fantomele pentru a interveni impotriva nationalistilor si pentru a restaura pacea. Ca jucator, intri in rolul nou-recrutatului Kozak, exact in momentul in care conflictul e gata sa erupa. Desi parcurgi o mare parte din joc controland acest personaj, poti experimenta razboiul si din postura altor caractere (un bodyguard, un tehnician si un civil). Poti alege una dintre cele patru clase de caractere: recon, engineer, commander si sniper. Fiecare clasa este echipa cu o gama de arme hi-tech, bazate pe cercetarile actuale ale gurvernului in activitate. Ubisoft Paris a declarat ca majoritatea armelor prezente in joc sunt in momentul de fata in stadiul de testare, in centrul de cercetari DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency - care se ocupa cu dezvoltarea tehlonogiei destinata armatei) din Statele Unite, cu precizarea ca acest armament de ultima generatie va fi folosit cu siguranta intr-un viitor conflict (care, sper eu, sa nu aiba loc niciodata). Soldatii Fantoma sunt echipati cu un camuflaj optic, bazat pe cercetarea "meta materialelor", care au puterea de a distorsiona lumina. Costumul camuflat iti permite sa devii complet invizibil cand stai pe loc sau creeaza in jurul caracterului tau un contur lucios, atunci cand te misti. Efectul este similar personajului Predator, care foloseste la randul lui un sistem bazat pe invizibilitate.

    Inginerii au abilitatea de a distruge electronicele din jurul lor, folosind cunoscutul electro magnetic pulse (EMP). Aceasta "arma" impiedica transmiterea de informatii dintr-un perimetru mic si poate dezactiva electronicele vehiculelor ce se bazeaza pe tehnologia GPS. De asemenea, inginerii pot controla drone, niste vehicule de mici dimensiuni echipate cu diferite tipuri de armament, precum si arme de calibru mare. Aceste drone pot fi folosite pentru a intra in zone cu o concentrare mare de inamici si ii permite conducatorului sa subtieze considerabil numarul lor, permitandu-le Fantomelor sa-si termine treaba in siguranta.

    Comandantii (commanders) reprezinta clasa standard de lupta. Arma lor principala este un rifle modular de asalt, care poate fi modificat in functie de variatele tipuri de conflict. Partea de sus a armei contine un rifle complet automat, impreuna cu o baioneta ce-ti permite sa tai sarma ghimpata dar care poate fi folosita si atunci cand vrei sa elimini un inamic din apropierea ta. Partea de jos a dispozitivului contine un shotgun si un lansator de grenade. Pe langa aceasta arma, clasa inginerilor detine si un instrument folosit pentru a distruge instalatii mari sau grupuri de inamici. Pe de alta parte, ceilalti membri ai grupului tau pot detecta oponentii pentru tine si mai apoi sa-ti transmita informatii despre locatia lor exacta. Treaba asta functioneaza mult mai bine in cazul celor din clasa sniper, care pot detecta adversari la o distanta mult mai mare.

    Vei putea parcurge campania single-player in modul co-op pe splitscreen, sau pe Xbox Live. Campania contine 14 misiuni, care conform Ubisoft ar trebui sa dureze intre 12 si 14 ore. In plus, jocul poate suporta pana la 16 jucatori in cadrul Multiplayer. Iti poti alege o clasa dintre cele patru de mai sus, asta in conformitate cu hartile puse la dispozitie, care includ medii urbane, rurale sau specifice unui portavion. Modurile standard precum Team Deathmatch si Capture the Flag vor fi disponibile si in cazul acestui joc, desi au fost anuntate si alte moduri multiplayer. A fost implementat un sistem de leveling, care pe masura ce cresti in level te rasplateste cu noi arme, upgrade-uri si cu un loc mai sus in clasamentele globale. Avansezi in level colectionand experience points, pe care le primesti fie in single-player, fie online.

    Cea mai importanta inovatie adusa de Future Soldier, este noul sistem de conexiune, care poate fi folosit in modul co-op dar si in multiplayer; acesta iti permite sa imparti abilitatile cu membrii echipei tale pe campul de lupta. Conexiunea poate fi activata printr-o singura apasare de buton, moment in care unul dintre coechipierii tai preia controlul, devenind liderul grupului; din postura caracterului tau, vei urma si vei respecta ordinele conducatorului echipei din care faci parte. "You are only required to use the look stick to aim your gun and take out enemies, allowing you to provide cover to the rear without having to worry about losing sight of the squad leader." Jucatorii mai putin experimentati pot realiza o conexiune cu "veteranii" pentru a invata tactica jocului, moment in care cei mai priceputi le ofera protectie si ii indruma prin intermediul voice chat-ului. Veteranii vor beneficia la randul lor de anumite lucruri pentru munca prestata, precum dezvoltarea unor abilitati speciale. De exemplu, camuflajul optic al unui jucator mai avansat poate fi impartit cu ceilalti membri ai grupului, sporindu-i durata si permitandu-le jucatorilor mai putin experimentati sa-l foloseasca. Aceasta conexiune este benefica si inginerilor, care pot pilota dronele fara sa se piarda de grupul din care fac parte.

    Ca si celelalte jocuri din seria Ghost Recon, Future Soldier are incorporat un sistem complex de cover. In rolul comandantului, Kazok se protejeaza ascunzandu-se dupa masini, cutii, piloni sau cladiri. Ai abilitatea de a tinti un cover spot, urmand ca la o apasare de buton sa aluneci direct spre acel punct; pare destul de impresionant avand in vedere realismul cu care este executata aceasta figura. Ubisoft a precizat ca jocul se concentreaza pe combat-ul short-range si luptele corp la corp, sistemul de cover fiind adaptat in acest sens. O schimbare notabila vine si din partea graficii, care acum detine o paleta de culori mult mai vibranta, in concordanta cu ceea ce se intampla de-a lungul jocului. "Greys and browns were mixed with bright blue skies and colourful weapon effects and explosions."

    Poate un soldat sa fie la fel de puternic ca un avion de lupta F-16? Cu siguranta vom afla raspunsul la aceasta intrebare atunci cand vom testa jocul. Ghost Recon: Future Soldier a fost amanat de cateva ori, iar in momentul de fata nu are o data fixata pentru lansare. Se stie doar ca trebuie sa apara undeva in cursul acestui an. Insa, stim cu certitudine platformele pe care jocul celor de la Ubisoft este dezvoltat: Xbox 360, PC, Playstation 3, PSP, Nintendo DS si Wii (in cazul acestei ultime console jocul este deja disponibil inca din data de 16 noiembrie 2010). Imediat ce vor fi dezvaluite informatii cu privire la data lansarii voi posta neintarziat aici!
    Attached Images Attached Images 1283787818-1-01-720p.jpg tom-clancy-ghost-recon-future-soldier-e3-screens-2.jpg ghost-recon-future-soldier-interview-aziz-khater-2.jpg tom-clancy-ghost-recon-future-soldier-e3-screens-1.jpg grfs_all_screenshots_e3_05.jpg c58175c32f-ghost-recon-future-soldier-3539.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Maestre hibrid13, trebuie sa recunosc ca e o placere sa-ti citesc articolele. Keep up the good work, pentru ca o comunitate precum CG are nevoie de astfel de News/Reviews/Previews. Sper ca la urmatoarea intalnire sa ne vedem si in "carne si oase". Nu de alta, dar... we must know the man behind the writing...

  3. #3 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Dupa cum ai spus si tu "Every little help actually helps" . Ma bucur sa pot ajuta si nu conteaza masura in care o fac, atata vreme cat userii citesc si sunt interesati, este foarte bine. Cu siguranta ca la urmatoarea intalnire voi face tot posibilul sa ajung, asta daca nu mor de gat cu materia de BAC pana atunci . Thanks a lot for appreciating my work

  4. #4 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Pentru mine asta e cel mai asteptat FPS dupa KillZone 3. Big fan of the series
    Felicitari pentru articol hibrid

  5. #5 SP
    Member toto's Avatar
    Foarte frumos si detaliat , multumesc .

  6. #6 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    ?

  7. #7 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Cred ca alea sunt niste cutii (carcase) goale, care contin doar cover-ul. Sunt menite sa atraga atentia cumparatorilor. Am vazut treaba asta si la noi, asa ca nu e nimic de mirare.

  8. #8 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by hibrid13 View Post
    Cred ca alea sunt niste cutii (carcase) goale, care contin doar cover-ul. Sunt menite sa atraga atentia cumparatorilor. Am vazut treaba asta si la noi, asa ca nu e nimic de mirare.
    Da, imi aduc aminte.
    In Altex cu o saptamana inainte de lansare erau carcase COD Black Ops(49.9 lei parca). (si daca voiai sa iei apoi jocul plateai diferenta pentru dvd-ul cu jocul) - la varianta de PC.

  9. #9 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    pe Amazon ar avea data de aparitie 31 martie 2011...

  10. #10 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Poate ei au dreptate. Nu stiu ce sa-ti spun, pe site-urile specializate nu a fost facut niciun anunt, acelasi TBA apare. Insa, e posibil ca in zilele ce urmeaza sa aflam o data exacta, daca amazon a intuit bine (sau chiar a primit vreun mesaj de la producator...).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 18-07-2012, 10:18
  2. Replies: 0 Last Post: 06-04-2012, 09:03
  3. Replies: 0 Last Post: 09-12-2011, 11:10
  4. Replies: 0 Last Post: 23-11-2011, 22:10

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts