Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Preview: Top Spin 4

  1. #1 SP
    Member hibrid13's Avatar

    User Preview: Top Spin 4

    Dezvoltata de 2K Sports/Czech, seria Top Spin nu a impresionat prea mult la capitolul grafica; insa, apropierea intr-o mica masura de realitate a fost bine primita de jucatori, poate si din cauza accesibilitatii pretului. Pasii developerilor in realizarea unui fond cat mai autentic pentru joc au inrautatit si mai mult experienta gamerilor amatori in ceea ce priveste tenisul. Dar, acest lucru nu a fost trecut cu vederea, drept urmare producatorii de la 2K Czech au in vedere imbunatatirea acestei caracteristici. Top Spin 4 incearca sa reabiliteze problemele aparute in titlurile anterioare, implementand un sistem de tutorial mult mai complex, noi tactici de gameplay, caractere asupra carora jucatorul are control deplin dar si noi tipuri de lovituri ale mingiei.

    Una dintre cele mai importante schimbari are in prim-plan un sistem de on-court assists, denumite clasic ajutoare. Ele sunt proiectate pentru a-ti oferi o mana ajutor in privinta unor aspecte ale jocului, cum ar fi sincronizarea, tipurile de lovituri si plasamentul mingiei. In ceea ce priveste sincronizarea, ajutorul iti spune cat de bine ai calculat momentul loviturii, printr-un indicator ce se afla deasupra capului tenismanului tau. Daca loviturile sunt bine sincronizate, mingea va ajunge exact in locul unde ti-ai dorit, ingreunandu-i munca adversarului care va incerca sa o returneze. Antrenamentele in plus te pot ajuta sa te debarasezi de aceste ajutoare si astfel vei porni pe cont propriu ca un adevarat profesionist!

    Acelasi principiu se aplica si in cazul loviturilor si al plasamentului acestora. Acest ajutor pentru lovituri este afisat undeva langa caracterul tau, fiind reprezentat de un cerc ce-ti indica forta cu care lovesti mingea; apoi, indicatorul iti arata daca lovitura este una slaba sau foarte puternica. Ajutorul pentru pozitionare vine din partea unei sageti galbene, care iti arata unde va ateriza mingea, astfel incat sa inveti sa calculezi viitoarele traiectorii. "Each of the helpers can be used in conjunction with a stamina bar, which is useful for knowing if you've dropped too many hard-hitting volleys for your character to handle. All of the helpers can be turned off at any time, so you can easily adjust them to suit your skill level."
    Daca aceste ajutoare nu sunt indeajuns pentru a-ti imbogati experienta in tenis, Top Spin 4 pune la dispozitie un tutorial imbunatatit, menit sa te ajute sa iesi din orice impas. Porneste cu lectii usoare, precum miscarea in teren, folosirea diferitelor tipuri de lovituri, dar si tacticile de baza. Jucatorii avansati pot apela la un tutorial mai complex, care detaliaza metodele in care poti servi sau numeroase tehnici atunci cand vine vorba de trimiterea mingiei in terenul advers. Tacticile joaca un rol important in Top Spin 4, fiind in stransa legatura cu atributiile caracterului tau.

    Metodele prin care iti puteai personaliza caracterul dorit se intorc si in acest titlu, desi a primit o serie de imbunatatiri. Iti poti construi jucatorul in acelasi fel, prin castigarea punctelor de experienta in meciuri offline sau online, pe care le vei putea folosi in modificarea un atribute ce tin de tenismanul pe care-l controlezi. Aceste abilitati sunt impartite in doua grupe: technical si physical. Cele tehnice se refera la serve, lovituri si rever; cele psihice tin de putere si stamina. In orice caz, in loc sa folosesti punctele de experienta pentru fiecare sectiune in parte, acum le poti "cheltui" in functie de tactica de joc aleasa. "These include serve and volley, offensive baseline, or defensive baseline, depending on your style of play, and each of them automatically assigns experience points to your character's attributes."
    Caracterul tau poate ajunge la maxim 20 de nivele; jucatorul perfect nu va putea fi creat niciodata, dar te vei putea perfectiona angajandu-ti un antrenor. Poti alege dintr-o varietate de antrenori, fiecare cu stilul sau reusind sa te ajute sa-ti imbunatatesti jocul. "Skills are earned by completing different objectives with your coach, such as performing 10 aces against your coach in a game. Those skills then give you boosts in matches, such as performing better serves when ahead or more accurate shots. You also have the option of switching coaches at any time to gain different skills, though your character's attributes change when you do so."

    Pe langa partea de gameplay, developerii de la 2K Czech au lucrat foarte mult si la partea estetica a jocului, ce presupune o si mai mare apropiere de realitate in comparatie cu celelalte titluri. "These include better motion capture and enhanced crowds." In demo-ul prezentat la prima conferinta, cei prezenti au putut asista la un meci demonstrativ intre numarul unu mondial, Rafael Nadal si Tim Henman. Detaliile fetelor sunt impresionante, astfel incat jucatorii pot fi imediat recunoscuti. "Stepping out onto the court, we also noticed the audience members, who were all individually animated, albeit not at the same level of detail as the players." Toti jucatorii sunt mult mai realistic reprezentati; in privinta lui Nadal si a lui Henman am putut observa ca au fost implementate si cateva gesturi personale, cu scopul de a-i diferentia de ceilalti tenismeni. "Many pro players are included as playable characters, and such venues as Wimbledon and the US Open are officially licensed."

    Cu noile optiuni mult mai accesibile, Top Spin 4 se doreste a fi un joc destinat mai mult gamerilor obisnuiti. Cei care sunt nerabdatori sa testeze noul titlu vor fi bucurosi sa afle ca suportul Move a fost implementat pentru editia de Playstation 3, acelasi lucru aplicandu-se si in cazul Wii. Din pacate nu exista niciun plan de a include suportul Kinect, deoarece producatorii sunt de parere ca jucatorii vor intampina dificultati atunci cand vine vorba de miscare sau plasamentul mingiei. Top Spin 4 este dezvoltat pentru Xbox360, Playstation 3 (+Move Support) si Wii, urmand sa-si faca aparitia pe rafturile magazinelor pe data de 15 Martie in America de Nord si pe 18 in Europa.
    See you on the pitch!
    Attached Images Attached Images topspin4-01.jpg big_topspin4_01.jpg big_topspin4_02.jpg topspin4_16_agassi_mullet_backhand.jpg.jpg top-spin-4-wii-5.jpg www.totalvideogames.com_72774_11_pcplayer_shot_slide_buenosaires.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Top Spin 4 By Nash in forum Console Club
    Replies: 43 Last Post: 11-04-2011, 22:45

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts