Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: User Preview: Deus Ex: Human Revolution

  1. #1 SP
    Member hibrid13's Avatar

    User Preview: Deus Ex: Human Revolution

    Conspiratiile sunt din nou pe primul plan! Seria Deus Ex se reintoarce, cu un nou titlu denumit Human Revolution. Eidos Montreal are multe de demonstrat. Primul proiect al nou infiintatului developer este unul destul de ambitios: urmatorul joc din iubita serie Deus Ex, Human Revolution. Deus Ex a fost unul dintre jocurile mele preferate, asa ca vestea ca o sa avem in curand un nou capitol in serie ma incanta foarte tare. De proiect se ocupa echipa de la Eidos Montreal, avand in spate producatorul Square Enix, care ne promite o gramada de imbunatatiri care mai de care mai interesante, asta pentru a putea satisface atat fanii, cat si pe cei nefamiliarizati cu seria Deus Ex. Compania producatoare are o viziune clara asupra a ceea ce urmeaza sa lanseze, in special atunci cand vine vorba de detaliile grafice, coloana sonora, sistemul complex de combat si rolul fiecarui personaj in povestea principala.

    Anul in care se petrece actiunea este 2027, cu 25 de ani inainte ca intamplarile din originalul Deus Ex sa aiba loc. Este o perioada a marilor inovatii; se fac progrese in domeniul energiei, al tehnologiei si al incalzirii globale si putem constata o explozie a descoperirilor stiintifice. Una dintre cele mai mari schimbari este introducerea unor imbunatatiri la nivel cerebral (augmentations), asemanatoare unor upgrade-uri mecanice implantate in corpul uman. Sunt diferite tipuri de imbunatatiri: unele care te fac mai destept, altele care iti maresc forta fizica si agilitatea, toate acestea avand ca scop evolutia vietii in mai bine, dar totodata cauzeaza si probleme. Insa, perioada pe durata careia story-ul se desfasoara, este una dominata de haos si conspiratii, in care cei bogati se imbogatesc si mai mult, iar ce saraci se lupta pentru supravietuire.
    Human Revolution isi dezvolta gameplay-ul pe patru piloni principali: combat, stealth, social si hacking. Alegerea este elementul cheie aici, deoarece jucatorii vor avea posibilitatea sa aleaga mai multe cai prin intermediul carora sa-si indeplineasca obiectivele.

    Protagonistul in pielea caruia jucatorii vor parcurge toate etapele acestui joc, este Adam Jensen, un specialist in securitate care lucreaza pentru o companie producatoare de "nanotechnological augmentations". Intr-o zi care nu parea deloc diferita de celelalte, sediul firmei este atacat de o grupare de mercenari "highly trained and augmented". Acestia omoara toti cercetatorii si aproape ca distrug compania din temelii. Jensen supravietuieste cu greu atacului, dar este capturat si fortat sa devina un soldat "imbunatatit". Odata transpus in pielea personajului, treaba ta este sa dezvalui adevarul din spatele acestui atac, pentru ca nu se cunosc nici autorii si nici motivul pentru care au recurs la asemenea fapte. Pe timpul jocului, devii implicat in totalitate; esti condus si mai adanc in conspiratie, pentru ca mai apoi sa descoperi ca un singur om este responsabil pentru utilizarea in scopuri personale a tehnologiei si manipularea societatii. Actiunile tale au un rol foarte important si tu esti singurul care poate decide ce forma va lua viitorul.

    In privinta graficii, nu mi-a luat mult sa-mi dau seama ca designerii au depus multa munca pentru a-i oferi noului titlu un aspect cat mai "autentic" (viitor, science fiction, cam departe de realism, insa aspectul final este cel care conteaza). Ideea acestui joc este aceea de a promova conceptul numit "transhumanism", perfectionand corpul uman si contopindu-l cu tehnologia, astfel stabilindu-se un nou pas catre evolutie. Chiar si "detaliile sunt detaliate". Echipa s-a asigurat ca design-urile mecanice sa fie cat mai credibile. Au folosit o varietate a detaliilor si in cazul armelor, care nu sunt proiectate dupa cele din lumea reala, poate doar inspirate in mica masura. Vei avea parte de "a vast array of fully upgradeable and customisable weapons".

    Stealth-ul nu se va mai baza pe umbre, ci pe un cover system asemanator cu cel din Gears of War. De asemenea, jocul va oferi un sistem de auto heal in stilul Call of Duty. Vei aveam posibilitatea de a distruge peretii cu pumnii, pentru a prinde inamici ce se afla de partea cealalta a peretelui. Si daca iti plac sporturile extreme, poti face bungie-jumping de pe cladiri. In momentul in care te afli in cadere libera, niste tentacule vor fi lansate din spate si te vor ancora puternic de pereti. In unele momente, jucatorul trece de la first-person view la third person point of view pentru a elimina un inamic folosind "fatality kill", numit si "takedown". De exemplu, daca alegi "strength augmentation", vei putea muta din loc niste cutii foarte grele, sau daca utilizezi "hacking augmentation", vei detine controlul asupra camerelor de luat vederi si vei putea citi email-uri private, care sa iti furnizeze informatii vitale. Alta putere, invizibilitatea, te ajuta sa-ti omori oponentii cu sange rece, dar in liniste deplina. Aceste moduri speciale de executie sunt contextuale, pentru a se conforma circumstantelor din acel moment.

    Eidos doreste ca jucatorii sa deborde de creativitate si in acelasi timp sa fie captivati de intreg story-ul prezentat. Lumea din Human Revolution este una extrem de vasta, iar multiplele cai, solutii si moduri de a juca, transforma fiecare decizie pe care o iei, intr-una extrem de importanta. Sloganul jocului spune multe despre ceea ce urmeaza: "It's not the end of the world... but you can see it from here."

    Deus Ex: Human Revolution
    va fi lansat pe Xbox360, Playstation 3 si PC, undeva in luna Martie a acestui an, neavand o data fixata. Daca va fi un joc bun, cred ca am sa-mi doresc si eu sa fiu un fel de "augmented soldier" :evil:, insa ramane de vazut ce ne vor oferi cei de la Eidos.:-SS

    Attached Images Attached Images deus_ex_3_human_revolution_3.jpg deus-ex-human-revolution-01.jpg deus-ex-human-revolution-screenshot02.jpg deus-ex-human-revolution-screenshot05.jpg deus-ex-human-revolution-screenshot08.jpg deus-ex-human-revolution-screenshot10.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Indiferent de reviews, previews, pro si contra... Deus Ex va avea intotdeauna un loc in "inimile" fanilor. Nici nu se pune problema sa-mi lipseasca din colectie. Nu stiu insa daca nu cumva schimbarile aduse il vor transforma prea mult intr-un action game. But we shall see...

  3. #3 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Felicitari pentru preview-uri !

  4. #4 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Felicitari pentru preview-uri !
    Multumesc pentru apreciere! O sa continui, atat cat pot, sa prezint si alte titluri ce urmeaza sa apara in viitorul apropiat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Deus Ex 3 - Human Revolution By Priceless in forum Console Club
    Replies: 238 Last Post: 04-12-2014, 22:29
  2. Lansarea Deus Ex: Human Revolution By Zombozo in forum Console News
    Replies: 15 Last Post: 30-08-2011, 11:54
  3. Replies: 0 Last Post: 12-07-2011, 19:44
  4. Deus Ex 3 devine Deus Ex: Human Revolution By erik95 in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 12-03-2010, 19:16

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts