Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Preview: Hunted - The Demon's Forge

  1. #1 SP
    Member hibrid13's Avatar

    User Preview: Hunted - The Demon's Forge

    Fondatorul InXile Entertainment, Brian Fargo, a mentionat ca doreste sa readuca vechea experienta de "dungeon-crawling", initial promovata odata cu lansarea jocului Dungeons and Dragons. El a observat ca genul a evoluat in ceva ce aduce a atmosera anilor '90, declarand cu o tenta de ingrijorare in voce ca: "dungeon crawling is about getting lost". Cu acest lucru in minte, InXile a inceput sa lucreze la Haunted inca de acum doi ani, incercand sa incurajeze prin acest RPG explorarea fuzionata cu third-person combat-ul.

    Povestea jocului urmareste doi mercenari, E'lara si Caddoc, care se avanta intr-o continua goana dupa avere. Caddoc a avut o viziune despre un anumit artefact; insa, nu sunt foarte multe informatii despre acest lucru. Poti sa joci din perspectiva oricaruia dintre cele doua personaje, avand posibilitatea sa faci schimb la fiecare checkpoint. Din cauza faptului ca stilurile lor de lupta sunt total diferite (E'lara pastreaza distanta si isi foloseste cu iscusinta arcul, in timp ce Caddoc prefera sa-si infrunte inamicii corp la corp dar foloseste si cateva arme mari), experienta in pielea fiecarui caracter va fi cu siguranta unica.

    Hunted ofera o experienta cooperativa extraordinara (fara split-screen din pacate). Jocul este asemenea un third-person shooter, in care iti tintesti inamicii peste umar cu mark-ul ce apare pe ecran. E'lara poate controla si arme de mici dimensiuni, insa adevaratele ei abilitati sunt puse in valoare de arcul ce-l poarta mereu cu ea, avand eficienta maxima in acest caz. De cealalta parte, Caddoc stie foarte bine sa manuiasca orice fel de sabie, maceta sau bata, in acest caz asemanarea cu un third-person shooter fiind si mai mare. Indiferent daca joci cu alt caracter sau te folosesti de AI, partenerul ce te insoteste iti ofera intotdeauna o mana de ajutor, aruncand vraji protectoare asupra ta si punandu-le diferite piedici inamicilor, te ajuta sa treci de usi imense sau iti lumineaza calea ori de cate ori ai nevoie. Partea cooperativa a jocului a fost numita "co-op at a distance", asta insemnand ca nu sunteti strans legat de partenerul ce va insoteste, ci puteti pur si simplu sa va ajutati reciproc atunci cand situatia o cere.

    Cei doi protagonisti au acces la diferite vraji, astfel incat sa se poate ajuta intre ei, asa cum am mentionat mai sus. Munca in echipa are avantajele sale, astfel incat E'lara isi poate folosi sagetile "de gheata" pentru a-i ingheta pe inamici, moment in care Caddoc intervine si ii despica cu o singura lovitura de maceta. Inversand rolurile, Caddoc isi poate folosi abilitatile in levitatie pentru a-i suspenda pe adversari in aer, permitandu-i E'larei sa-si faca de cap cu ei. Micile discutii dintre cele doua personaje iti vor furniza informatii despre ceea ce trebuie sa faci in continuare. Cand vei intra intr-un conflict in care este nevoie de forta lui Caddoc, E'lara il va anunta ca are nevoie de ajutorul lui pentru a trece mai departe si vice-versa. Folosind piatra mortii (death stone), poti sa afli mai multe amanunte despre ceea ce te inconjoara din vocile celor trecuti in nefiinta: "One spirit told him about an axe of a fallen king that was hidden somewhere nearby. We were given some vague instructions, as well as a riddle, but that was enough to get us to wander off the main path in search of a better weapon for Caddoc." Vei intalni diferite puzzle-uri ce trebuie rezolvate pentru a-ti putea continua drumul, locatiile variind de la diferite campuri de lupta la cateva caverne subterane. Locatiile sunt destul de intinse, insa caile de acces sunt inguste, lucru ce le permite jucatorilor sa se gaseasca intre ei daca se ratacesc. "In one area, a key was lighting the braziers in a particular order with E'lara's fire arrows, and in the next underground dungeon, it was a matter of finding the right switch to clear a path. At any point, you can listen to the dead spirit's voice again, in case you've lost track of what you were supposed to do."

    Cand ai parte de companie in ceea ce priveste jocul, prietenii tai isi pot folosi propriile caractere atunci cand alegeti modul co-op, sau le pot folosi pe alte tale. Cristalele pe care le castigi, indiferent cu ce caracter joci, se vor contoriza in Invetory-ul tau. Aceste cristale reprezinta "moneda de schimb" in joc si sunt folosite pentru achizitionarea upgrade-urilor ce tin de vraji si abilitati speciale. Developerii doresc sa incuraje gamerii sa joace in echipa, rasplatindu-i pe cei ce se descurca foarte bine in modul co-op.

    Hunted: The Demon's Forge pare sa contina acea combinatie intre explorare (in mare parte optionala) si combat-ul ce incurajeaza munca in echipa cu un prieten sau cu partea de AI. Acest joc a fost comparat cu Gears of War si in unele momente chiar pare sa semene cu acesta (acea senzatie pe care o ai cand te adaposteti de inamicii care vin valuri valuri peste tine). Muzica parca iti ridica moralul si senzatia traita devine mult mai intensa, in concordanta cu ceea ce se intampla pe ecran, dar la fel de repede se stinge odata ce lupta a luat sfarsit. Inamicii sunt in mare parte niste "scheleti umblatori" care au voci asemanatoare cu cea a lui Gollum din The Lord of the Rings; dar, cu siguranta ca acestia nu sunt singurele personaje negative ale jocului: "We came across this giant spiderlike rock creature, so we're curious to see what other strange beasts exist in this fantasy world."

    Elementele unui RPG isi fac prezenta cu siguranta si in Hunted: The Demon's Forge, seamana cu Gears of War si World of Warcraft, dar se desebeste de aceste titluri prin modul co-op si combat-ul brutal combinat cu mediul incojurator, ce-i ofera jucatorului o senzatie unica si o alta modalitate de abordare a genului.

    Hunted: The Demon's Forge va fi disponibil pentru PC, Xbox 360 si Playstation 3 pe data de 10 Mai 2011 in America de Nord si pe 30 in Europa.
    Attached Images Attached Images cbackhunted.jpg 02_wargar_scream.jpg hunted-digitalpreorder-darkset-pack.jpg hunted-preorder-griffin.jpg hunted2.jpg hunted3.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Hunted: The Demon's Forge By ReNeGaDe124 in forum Console Club
    Replies: 7 Last Post: 24-04-2012, 04:15
  2. Replies: 0 Last Post: 09-07-2011, 22:38
  3. Hunted: The Demon's Forge Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 12 Last Post: 17-06-2011, 09:22
  4. Bethesda anunta Hunted: The Demon's Forge By erik95 in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 16-03-2010, 17:50

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts