Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: User Preview: Homefront

  1. #1 SP
    Member hibrid13's Avatar

    User Preview: Homefront

    V-ati imaginat vreodata un scenariu in care SUA, mult iubita tara a tutor posibilitatilor, este asuprita si atacata din toate partile de o forta militara mult mai puternica, mai exact Coreea de Nord? Poate ca multi dintre noi nu au avut niciun gand in acest sens, insa cu siguranta ca THQ, pe langa idei, proiecte si materiale preliminare, a trecut deja la practica. Noul lor titlu se numeste Homefront, un modern first-person shooter situat intr-o perioada dominata de haos, crize in toate domeniile si mai ales, cu o actiune ce se va petrece pe taram american, acolo unde putini si-ar fi imaginat un razboi de o asa intensitate.

    Bineinteles, totul trebuie sa se intample in viitor, astfel incat imaginile post-apocaliptice, armele si echipamentele folosite de soldati sa se apropie cat mai mult de "realitatea" anului 2027, perioada pe parcursul careia se va desfasura actiunea din Homefront.

    Ca tot am adus vorba de actiune, trebuie sa specific urmatorul aspect: jucatorii nu vor mai experimenta locatii precum Afghanistan, Irak sau Iran, ci vor fi nevoiti sa parcurga toate obiectivele jocului in tara de provenienta a personajului principal, America, asa cum sugereaza si titlul: "Homefront" = frontul de acasa sau terenul de lupta de acasa. Personajul in pielea caruia intri nu este tocmai un soldat cu acte-n regula, de atfel nici cei care te vor insoti de-a lungul campaniei singleplayer, insa acest lucru este exact punctul forte al jocului, prin intermediul caruia producatorii doresc sa trezeasca in interiorul gamer-ului emotii puternice, avand in vedere ca niste civili au puterea si taria de caracater necesare pentru a incropi un plan si pentru a lupta pana in ultima clipa impotriva armatei ce le-a invadat tara.

    Privati de libertatea de altadata, cetatenii americani sunt nevoiti sa faca tot posibilul pentru a supravietui, asta implicand cultivarea propriilor plante si legume, cresterea unui numar mic de animale si lupta continua pentru a procura apa si mancare. In privinta armamentului si a dispozitivelor militare lucrurile devin mult mai interesante, deoarece toate armele si planurile de lupta sunt furate de la "amicii" nord-coreeni. In privinta acestui detaliu, THQ ne promite arme noi care mai de care mai futuristice, asta pe langa cele deja cunoscute ce vin la pachet cu un first-person shooter.

    Gandeste-te ca te-ai trezi intr-o dimineata si cand deschizi fereastra totul sa fie schimbat. Magazine inchise sau de-a dreptul distruse, strazi gaurite la propriu de proiectile, cladiri in paragina si saci de nisip si cutii ce foloseau drept acoperire. Ar fi un soc total pentru oricine, dar nu si pentru protagonistii jocului Homefront, care imptotriva faptului ca rata de succes este foarte mica, reusesc cumva sa se adapteze rapid la situatie si sa-si croiasca drum printre armata asiaticilor.

    Detaliile grafice si efectele speciale cum ar fi sunetele specifice razboiului sau exploziile, dau o tenta si mai autentica jocului. In plus, lipsa cutscene-urilor si a filmuletelor din timpul jocului ofera un caracter mult mai realist intregului razboi, astfel incat jucatorul din spatele ecranului este martorul tuturor evenimentelor puse la dispozitie de Homefront. E destul de captivant sa te poti uita in jurul tau, sa observi orice detaliu, sa asculti alti civili aflati in aceeasi situatie ca tine, fara sa fii nevoit sa porti mereu o arma in mana sau sa stai "cu frica-n san" ca te ataca cine stie ce soldat ivit de dupa colt.

    Pe langa experienta traita in singleplayer, jucatorii vor putea incerca si modul multiplayer care, conform promisiunilor facute de Kaos Studios si THQ, nu se va lasa mai prejos si ii va delecta pe fanii genului cu o multime de lucruri interesante. Multiplayer-ul din Homefront dispune de un numar mare de harti, arme, vehicule specifice dar si de o varietate de moduri de joc, cum ar fi Ground Control (asemanator modului Domination intalnit in Call of Duty) sau familiarul Team-Deathmatch.

    Putem intalni un sistem de puncte (XP) ce pot fi cheltuite pe upgrade-uri, perk-uri si costume, obiective care variaza in functie de harta, dar si un mod special numit Battle Commander, ce complica un pic lucrurile in sensul bun al cuvantului, prin faptul ca pune un "Bounty Sign" pe capul inamicilor mai periculosi, astfel incat si cei mai slabi in ale shootere-lor sa aiba un avantaj.

    Desi in principiu pare a fi un first-person shooter de duzina, prin experienta si emotiile traite si prin atmosfera impresionanta, Homefront promite sa satisfaca orice pasionat al genului si sa ofere o alta perspectiva asupra intregului fenomen, ce se materializeaza in jurul unui razboi de o asa anvergura.

    Dezvoltat de Kaos Studios (cunoscut si pentru Frontlines: Fuels of War) si produs sub marca THQ, Homefront va fi disponibil pe 15 Martie in America de Nord si 18 Martie pe teritoriul European si va fi disponibil pentru PC, Xbox 360 si Playstation 3.

    Pe langa acest preview, puteti urmari si video-urile sau pozele postate de colegii forumisti aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...228-homefront/.
    Sper si eu sa nu fie "doar" un alt shooter, care sa ajunga rapid in spatele rafturilor pline de jocuri; sper sa aiba efectul scontat si din ce am vazut si citit pare sa impresioneze destul de multa lume prin noile aspecte gandite de producatori.
    Attached Images Attached Images 287_homefront_wallpaper_4.jpg homefront-screenshot.jpg homefront__007_.jpg homefront1.jpg homefront-artwork-thq.jpg homefront122.jpg

  2. #2 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Un set de poze extra
    Attached Images Attached Images 285_homefront_wallpaper_2.jpg 323_homefront_freedom_fighters.jpg 324_homefront_freedom_fighter_boone.jpg 325_homefront_freedom_fighter_connor.jpg 326_homefront_freedom_fighter_rianna.jpg 327_homefront_freedom_fighter_hopper.jpg 328_homefront_screenshot_18.jpg 329_homefront_screenshot_19.jpg homefront_ps3xbox360_thq_artwork.jpg homefront-wallpapers_21934_1680x1050.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Preview: Bulletstorm By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 6 Last Post: 23-02-2011, 17:07
  2. User Preview: F.3.A.R. By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 7 Last Post: 18-02-2011, 17:27
  3. User Preview: Crysis 2 By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 9 Last Post: 04-02-2011, 01:11
  4. User Preview: Mindjack By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 02-02-2011, 21:06
  5. User Preview: L.A. Noire By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 1 Last Post: 13-01-2011, 01:29

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts