Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: User Preview: Brink

  1. #1 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

    User Preview: Brink

    Nu cred ca este suflet de gamer care sa nu fi auzit de Doom 3, Return to Castle Wolfenstein sau de ce nu, de Enemy Territory: Quake Wars. Avand o istorie in jocuri destul de buna, cei de la Splash Damage in colaborare cu Bethesda Softworks (The Elder Scrolls, Fallout 3 si Fallout New Vegas) au anuntat la E3 2009 noul lor proiect numit BRINK.

    Brink este un first person shooter cu povestea situata intr-un viitor (departat sper eu) unde pamantul va fi acoperit de apa. Cum oamenii au gasit mereu o metoda sa treaca peste orice, au creat un oras utopic numit “The Ark”, acesta fiind cu totul reciclabil si fara poluare, capabil sa tina sub aripa sa 5.000 de locuitori. Dar… intotdeauna este un “dar” datorita refugiatilor care tot intra in oras, populatia creste la 50.000, ceea ce duce la epuizarea resurselor si situatia este pe muchie de cutit cu un razboi civil ce asteapta “dupa colt”.

    Storyline-ul poate fi parcurs in co-op online contra botilor sau co-op contra altor jucatori, jocul avand 2 factiuni “Rezistenta” si “Securitatea”. Jocul contine patru tipuri de clase, fiecare beneficiand de abilitati unice, facute in asa fel incat sa necesite lucrul in echipa. Prima clasa este “Soldier” care poate da amunitie celor din echipa si poate cara explozibilul necesar distrugerii punctelor cheie. ”Engineer” care poate da mici bonusuri armelor coechipierilor si desigur putand crea turete in locuri cheie. ”Medic” care desigur trebuie sa vindece eroii cazuti in razboi sau poate da mici bonusuri la viata coechipierilor. Si desigur, nelipsitul “Operativ” care trebuie sa faca hack la unele puncte cheie si sa saboteze un obiectiv atunci cand e necesar.

    Ceea ce mi-a captat atentia a fost posibilitatea capitanului de echipa de a creea propria poveste, capitanul echipei avand o mica “roata” unde poate selecta ce misiuni trebuiesc terminate si in ce orinde, dorind ca fiecare jucator sa aiba parte de propria lui poveste creata dupa bunul plac, crescand posibilitatea de a parcurge povestea de mai multe ori. Fiecare caracter poate fi customizat in functie de gusturile fiecaruia, aici intrand si itemele/ accesoriile ce pot fi cumparate cu experience points, puncte care desigur pot fi acumulate terminand misiuni si indeplinand obiective alese de catre capitanul echipei. Jocul combina cunoscutul parkour cu elemente de first person shooter (da, o sa sari de pe un perete pe altul si o sa lipesti gloante pe capetele inamicilor).

    Jocul va folosi motorul grafic Id Tech 4, dar doar o treime din el dupa cum a anuntat CEO-ul de la Splash Damage, Paul Wedgewood, restul fiind imbunatatit (ex: randarea si modelul de retea). Acest Id Tech 5 este folosit si la un alt joc in productie, numit “RAGE”. Paul Wedgewood a relatat ca a vrut ca jocul sa fie foarte bine optimizat in asa fel incat sa poti tine un server online permanent in caz ca un prieten vrea sa se alature in orice moment.

    Brink va beneficia de sistemul celor de la Splash Damage numit SMART (Smooth Movement Across Random Terrain) care desigur va fi optional, ca sa nu deranjeze jucatorul si va avea un buton de activare. Ce face SMART? Simplu, jocul evalueaza unde vrei sa ajungi si de restu se ocupa SMART. Fara sa mai fie nevoie de chinul de a face sarituri perfecte peste cutii si garduri. Mediul inconjurator foarte realistic si caracterele detaliate atat cat si atmosfera, efectele si lumina vor fi posibile prin noua technologie dezvoltata de id Tech si anume Virtual Texturing.

    Intr-un mic jurnal de pe site-ul oficial al jocului, Chris Sweetman spune ca marea lui grija a fost mereu spatial auditiv, cum treci peste problema de a avea prea multe sunete in acelasi timp ? Dialoguri, focuri de arma, explozii s.a.m.d. De aceea au fost determinati sa rezolve aceasta problema chiar de cand au inceput sa lucreze la BRINK. La fiecare factiune armele vor arata diferit… dar vor si suna diferit. Daca jucam de partea “Securitatii” armele vor avea un sunet de arma ingrijita bine unsa si precisa, in timp ce armele din factiunea “Rezistentei” vor avea un sunet de arma uzata si erodata.

    Directorul de sunet Chris Sweetman a mai spus ca lucreaza la un concept numit “Choir of Guns”, astfel fiecare arma are un timbru diferit aproape ca un cor. Astfel ca daca sunt mai multe sunete de arme in loc sa se acopere una pe alta s-ar armoniza.

    Intr-un final, pot spune ca e un joc ce poate oferi multe, un joc ce vrea sa subtieze linia dintre online si offline, dar cred ca o sa aflam destul de curand, mai precis pe 20 mai 2011 cand jocul se va lansa. Ca iese ceva minunat, ca nu iese ce s-a vrut initial, mai mult ca sigur va fi o experienta unica.
    Attached Images Attached Images brink_01.jpg brink_02.jpg brink_03.jpg brink_04.jpg brink_05.jpg brink_06.jpg

  2. #2 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar



    Attached Images Attached Images brink_07.jpg brink_08.jpg brink_09.jpg brink_10.jpg brink_11.jpg brink_12.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Preview: inFamous 2 By naz in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 9 Last Post: 10-02-2012, 14:11
  2. User Preview: F.3.A.R. By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 7 Last Post: 18-02-2011, 17:27
  3. User Preview: Mindjack By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 02-02-2011, 21:06
  4. User Preview: L.A. Noire By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 1 Last Post: 13-01-2011, 01:29
  5. User Preview: SKate 2 By GeOKeR in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 07-08-2008, 18:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts