Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: User Preview: inFamous 2

  1. #1 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

    User Preview: inFamous 2

    Ce poate fi mai distractiv si mai incitant intr-un joc ? Va spun eu, sa ai super-puteri si posibilitatea de a le folosi dupa bunul plac, iar un oras intreg drept teren de joaca desigur. Asta ne-a oferit inFamous, avand posibilitatea de a alege pe ce cale sa o luam in joc. Vrem sa fim rai? Sau buni ? decizia fiind in totalitate a noastra. Dar dupa o indelungata perioada de timp… din pacate jocul se va termina, lansandu-te cu dorinta de mai mult. Asa ca am inceput sa sper la o continuare, rugamintile fiind ascultate, dupa o perioada de timp Sucker Punch anuntand ca se lucreaza la Infamous 2.

    In continuarea jocului, Cole se va lupta cu un nou inamic numit "The Beast", abia scapand cu viata din lupta ce are loc in orasul sau natal, Empire City. Acesta decide ca vrea sa devina mai puternic si impreuna cu Zeke pleaca intr-un alt oras numit New Marais, orasul unde a fost creata sfera ce i-a dat lui Cole puterile in jocul precedent. In New Marais vom da peste noi inamici, The Corrupted, creaturi ce au suferit mutatii din cauza sferei. Militia isi va face aparitia si ea, fiind condusa de catre Bertrand si avand ca prim scop tinerea persoanelor cu super puteri si creaturilor cu mutatii genetice departe de oras. Vom avea ocazia sa il intalnim si pe unul dintre creatorii sferei, numit Wolfe.

    Desi nu se stie cu certitudine daca Infamous 2 va avea parte de un nou motor grafic, sau de cel vechi modificat considerabil, grafica din noul joc va arata mult mai bine, de la copacii din mlastina pe care ii vom vedea la orizont pana la orasul prin care ne vom face de cap. Pe langa acest lucru, posibilitatea de distrugere a mediului din joc este cu mult marita fata de primul, protagonistul putand folosi puterile pe locurile vulnerabile ale unei cladiri pentru a o prabusi total. In inFamous 2 vom avea parte de filmulete asemanatoare cu benzile desenate, atat cat si filmulete CGI (computer-generated imagery).

    Cole nu va fi doar mai puternic, ci va avea in "tolba" noi puteri. Printre care se afla si planarea pe o distanta mare, ridicarea de obiecte cu ajutorul unei noi puteri numita "Kinetic Pulse" sau crearea unei tornade din pura electricitate ("Ionic Vortex), ce atrage orice obiect din vecinatate in centrul ei. De asemenea, vom avea si o noua arma creata de catre Zeke, numita The AMP, Cole putand sa-si canalizeze energia prin ea si sa ofere o lovitura destul de grea inamicilor. Si desigur, o noua putere ce se foloseste de un nou element: gheata. Fiecare putere avand cu totul alt efect cand sunt folosite asupra masinilor, cladirilor sau alte obiecte din joc. De asemenea, vom putea sa ne cataram pe tevile atasate de blocuri cu un cord de electricitate.

    In primul joc, alegerea directiei pe care vrem sa o luam (bine sau rau) era mult prea mecanica, producatorii aducand noi schimbari substantiale sistemului "Karma", dar in asa fel incat sa lase in continuare posibilitatea de a alege fiecarui jucator. Karma se va baza acum pe multe dintre caracterele ce le vom intalni in inFamous 2 si modul in care vom interactiona cu ele. Asa ca in loc sa raspundem la o intrebare ce nu are legatura cu gameplay-ul, vom decide cu ce persoana sa ne aliem si de ce persoana sa ne detasam. De asemenea, puterile se vor manifesta intr-un mod diferit in functie de alegerile luate. Desigur, daca terminam cu Karma negativa vom avea parte de un sfarsit diferit fata de cei care vor termina cu Karma pozitiva. In plus, reactiile personajelor din joc promit sa fie mult mai realiste fata de primul titlu.

    Nu stiu despre voi, dar eu am acum o sete enorma de distrus cladiri, creat tornade din pura electricitate sau putin parkour de pe o cladire pe alta. Astept cu sufletul la gura acest joc, chiar daca va contine ca si primul preacunoscutele shard-uri care ne-au facut peri albi in cap. Jocul va exclusiv PlayStation 3 si va fi lansat pe data de 7 iunie 2011.

    Dupa cum sunteti obisnuiti, mai jos aveti cateva poze extra si cateva video-uri ce conting trailer-ul si cateva minute din gameplay-ul noului titlu al celor de la Sucker Punch.
    Attached Images Attached Images infamous_01.jpg infamous_02.jpg infamous_03.jpg infamous_04.jpg infamous_05.jpg infamous_06.jpg

  2. #2 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar


    Attached Images Attached Images infamous_07.jpg infamous_08.jpg infamous_09.jpg infamous_10.jpg infamous_11.jpg infamous_12.jpg

  3. #3 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    cuvinte cheie : gheata
    puterile se vor manifesta in mod diferit in functie de karma ( sper ca nu o sa difere doar culoarea cum era in primu )
    IONIC VORTEX
    Shards...GOD DAMN IT !!!

  4. #4 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Un preview de nota 10, ca intotdeauna !
    Ma bucura faptul ca nu au scapat, cel putin din cate poate mintea mea sa-si dea seama niciun element pozitiv din primul joc. Pana si noua voce presimt ca pana la urma o sa-si faca treaba, pe langa multele aditii care par sa intregeasca experienta, si asa placuta din prima parte.
    Un lucru foarte bun e ca vor folosi cutscenes CGI, si de asemenea ma bucura ca au pastrat acele filme comic-con, in primul au jucat un rol foarte important, mi-au placut la nebunie.
    Are un singur minus pana acum: iese doar in Iunie
    Sa ne rugam la un Demo in Mai, totusi .

  5. #5 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Frumos preview.

    Bravo naz,tine-o tot asa !

  6. #6 SP
    Banned Snowmanul92's Avatar
    Daka jokul ACESTA ar avea viteza si salturile di PROTOTYPE + ce stie sa faca el . ar fi the BEST EVER in infamous 1 daka avea viteza fraierul acela era cel mai tare jok ......mergea ca o ciuperca ridica genunchi pana la gat si facea 2 cm era misto pe sina de tren mergea mai repede)

  7. #7 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Doaaamne fereste, acum pot sa mor linistit ca am vazut tot.

  8. #8 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Alt amețit care și-a modat consola?

  9. #9 SP
    Junior Member robertBBC's Avatar
    ... iNFAMOUS III

  10. #10 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Felicitari domnule, esti unul dintre faimosii cautatori care dezgroapa threaduri...
    Attached Images Attached Images 618px-jeanlucpicardfacepalm.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Preview: Homefront By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 1 Last Post: 24-02-2011, 14:32
  2. User Preview: F.3.A.R. By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 7 Last Post: 18-02-2011, 17:27
  3. User Preview: Mindjack By hibrid13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 02-02-2011, 21:06
  4. User Preview: MAG By erik95 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 0 Last Post: 15-11-2009, 21:22
  5. User Preview: SKate 2 By GeOKeR in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 07-08-2008, 18:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts