Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: User Review: Bayonetta

 1. #1 SP
  is the man! trickz's Avatar

  User Review: Bayonetta

  ... sau cum am renuntat la misoginism. Nu am fost niciodata genul sa accepte personajele feminine ca "lead character". Lara Croft? Meh. Samus Aran? Meh. Ca sa nu mai zic de jocurile MMORPG, unde toti barbatii isi aleg femeia din fantezie drept avatar. Sunt misogin... sau cel putin am fost, pana am intalnit jocul Bayonetta.

  Prima reactie a fost "Meh, yet another girlish game". Stirile initiale despre acest joc comentau inaltimea personajului, nicidecum ce ma interesa pe mine (gameplay). Primul detaliu despre gameplay a fost existenta unui mod de joc "One Button". Nu ma prea interesa...

  Totul s-a schimbat, insa, cu cateva cuvinte dintr-un review. "Un Dante cu sani". De ce tocmai Dante? De ce personajul meu preferat dintr-un joc? Trebuie sa investighez! Mi-am pus pardesiul de Colombo si m-am apucat de treaba!

  Jocul poarta semnatura lui Hideki Kamiya, cunoscut pentru seria Devil May Cry. De aici apar si asemanarile, personajul overpowered, sarcastic dar amuzant, avand asupra sa arme supra-omenesti si o pofta nebuna de a ucide orice ii trece prin fata. Putem spune ca Bayonetta este un Dante dupa o operatie de schimbare de sex. Plus mult fitness. Domnisoara are o inaltime supra-omeneasca si o caracteristica aparte: un costum facut din propriul par.

  Gameplayul este tipic pentru un hack'n'slash, cu cateva modificari specifice. Combo-urile ajung sa formeze niste cizme sau pumni si miscarea ultimata implica, de obicei, invocarea unor animale sau insecte. Totul, din parul acesteia. Modul Witch Time este varianta finala (din punctul meu de vedere) ce se poate scoate din slow motion. Pur si simplu, combinatia dintre viteza atacului si incetinirea adversarilor este impecabila.

  Sunt disponibile si arme, in diferite combinatii. Arsenalul este mai interesant decat in "fratiorul mai mic", Devil May Cry, dar nu la fel de impresionant. Exista si cateva tehnici ce pot fi cumparate, alaturi de talismane si acadele.

  Bosii sunt foarte bine plasati si destul de complicati. Fiecare are o slabiciune, dar si un arsenal pe masura. Trebuie mentionat ca Bayonetta fiind vrajitoare, inamicii nu mai puteau sa fie tot demoni. Este primul joc in care am fost nevoit sa trec prin valuri de ingeri. Ultimul "Inger" din joc este EXTREM de complicat, daca nu ti-ai facut temele pe parcurs.

  Grafica unor astfel de jocuri nu a fost niciodata un factor decisiv. Mult mai important a fost gameplayul, la care Bayonetta exceleaza. Totusi, exceptand unele texturi de slaba calitate, avem in fata un titlu new-gen. Poligoane destule, atat la inamici cat si la personajul principal, calitate si consecventa in fiecare cadru.

  Linsul acadelei, dialogul murdar, pozitii incitante, transforma orice moment in pura sexualitate. De aceea nu recomand jocul unor copilasi neexperimentati. Bibliotecara sexy va poate provoca senzatii ciudate, cu care nu sunteti obisnuiti!

  Recomandare: Fast forward la cutscenes.

  Grafica: 9
  Gameplay: 10
  Sunet: 7
  Factor WOW: 9.5
  Nota Finala: 8.875
  Attached Images Attached Images bayonetta.jpg bayonetta2.jpg bayonetta-2.jpg naked-bayonetta.jpg

 2. #2 SP
  Banned burtica's Avatar
  pe ce consola lai jucat ??? ca intrun review de la ign a zis ca varianta de ps3 e foarte slaba la capitolu grafica

 3. #3 SP
  Senior Member RonanN1's Avatar
  ...nu e mai slabă decât gramatica ta.

 4. #4 SP
  Junior Member zapiciu's Avatar
  Numai muzica strica acest joc nu am putut sa joc decat cu sonorul dat la minim si l-am facut platinum deci am facut 3 playtroughs

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. User Review: Bulletstorm By naz in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 4 Last Post: 12-03-2011, 23:46
 2. User Review: Battlefield 2 Review By erik95 in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 3 Last Post: 10-03-2010, 00:09
 3. User Review: Bayonetta By DeathWings in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 14 Last Post: 31-01-2010, 13:05
 4. User Review: Prototype By erik95 in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 4 Last Post: 29-09-2009, 16:02
 5. User Review: Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots Review By istrategie in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 25 Last Post: 05-11-2008, 16:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts