Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: User Review: Killzone 3

  1. #1 SP
    Member hibrid13's Avatar

    User Review: Killzone 3

    In ultima vreme am avut parte de cateva shootere destul de bine puse la punct, menite in pricipal sa-i tina pe impatimitii genului "in priza". Desi unele au dezamagit prin repetivitate si lipsa fluentei in gameplay, pe cand altele au impresionat publicul catusi de putin prin diverse inovatii sau elemente atent concepute in special pe partea grafica, niciunul dintre acestea nu poate fi comparat de la egal la egal cu noul first-person shooter marca Guerrilla Games, titlul cu numarul trei al celebrei serii Killzone.

    Fie ca a avut parte de o campanie de marketing destul de costisitoare, constand in anunturi, trailere, short gameplay-movies, demo sau beta multiplayer, fie ca s-a facut mare valva in jurul lui datorita anunturilor conform carora motorul grafic va fi unul inovator demn de anul 2011 si de cerintele tot mai pregnante ale fanilor, Killzone 3 nu se rezuma numai la asta; sau cel putin asta putem constata la o prima vizualizare in ansamblu, fapt ce ma face sa cred ca parerile multora se vor schimba, poate radical, pe parcurs.

    Storyline:
    Daca nu sunteti la curent cu cele intamplate in finalul Killzone 2, am sa fac un quick recap. Rico, camaradul ce te insoteste pe tot parcursul jocului, ajuns la capatul rabdarii si orbit de furie il omoara pe Imparatul Helghan-ilor, Visari, urmarile acestei intamplari urmand materializandu-se in cel de-al treilea joc.

    Revenind la Killzone 3, aflam imediat ca subalternii imparatului sunt furiosi peste masura pentru omuciderea ce a avut loc si, printr-o decizie disperata, hotarasc sa paraseasca planeta, lasandu-si armata in urma pentru a-i tine in loc pe luptatorii ISA, astfel incat ei sa dispara fara urma. Insa Sev si Rico nu au de gand sa-i lase pe acesti tradatori sa scape "basma curata" si reusesc cu maiestrie sa-si faca loc printre inamici, cu scopul final de a opri odata pentru totdeauna atrocitatile de pe taramul Helghan.

    Povestea nu este punctul forte al jocului si asta nu pentru ca nu reuseste sa-i atraga indeajuns pe jucatori, ci pentru ca este presarata cu discutii politice, menite initial sa explice disperarea conducatorilor ramasi pe Helghan, momente in care multi gameri vor deveni de-a dreptul plictisiti. Nici cutscene-urile nu sunt tot ceea ce ti-ai dori de la un shooter de o asa anvergura, insa isi fac treaba destul de bine, reusind sa transmita tuturor minimul de informatii folositoare; sunt insa cateva realizate exceptional, filmulete ce surprind momente de maxim suspans ce se concentreaza in general pe cei doi protagonisti, Sev si Rico, cut-scene-uri ce trebuie urmarite neaparat.

    Firul epic nu este unul prea complex, cu rasturnari de situatii, momente pe muchie de cutit, care sa te tina in suspans de la inceput pana la sfarsit si sa-ti treazeasca in suflet sentimente puternice, insa prin simplitatea si prin fluenta lui asigura jucatorilor tot ceea ce acestia si-ar putea dori de la un shooter decent.

    Gameplay:
    Ei bine, acolo unde povestea scartaie, actiunea si gameplay-ul intens vin in sprijinul acesteia negresit. Killzone 3 abunda de momentele aim-shoot-and kill (ca doar despre asta e vorba), mecanicile, modul in care tintesti, omori sau esti ranit, sunt acolo unde trebuie pentru a oferi o experienta de neuitat oricarui gamer.

    Trecand de la momentele in care ambele tabere isi pun la bataie arsenalul, perioada pe parcursul careia isi fac simtita prezenta efectele speciale si modul realist in care personajele si armele se misca, catre partea in care efectuezi mici operatiuni de gherila, in genul unor stealth missions, Killzone 3 nu numai ca reuseste sa diversifice lucrurile astfel incat nimeni sa nu fie plictisit, dar ofera fiecarui combatant o experienta unica demna de laudat, rar intalnita in alte shootere.

    In ceea ce priveste conceptul de noutate, sunt cateva elemente care trebuie mentionate. In primul rand, isi fac aparitia arme in plus fata de cele din Killzone 2, dintre care trebuie sa amintesc devastatorul M82, flamethrower-ul si boltgun-ul.

    Dupa cum spuneam apar si noutati, precum o arma stil Doom, ce arunca un nucleu plin cu energie electrica pentru a spulbera orice inamic ce iti sta in cale. De asemenea, apar si noi masinarii, vehicule sau machine gun-uri voluminoase ce-ti vor fi de folos in special in luptele contra bosilor, care pe langa faptul ca te vor determina sa te simti ca o furnica in calea unei tornade, vor lansa inspre tine diverse proiectile si rachete pentru a-ti ingreuna misiunea.

    Surprinzator, intr-un mod placut, a fost introdus un nou device hi-tech cu scopul de a diversifica luptele de la sol. Este vorba despre jet-pack, functiile caruia le cunoasteti cam toti de pe aici, asa ca nu este nevoie de o descriere detaliata. Pe langa diversitate ofera si un dram de distractie in plus, fiind destul de interesant atunci cand elimini un inamic intr-o lupta in aer, acesta rostogolindu-se si zburand in toate directiile din cauza jet-pack-ului avariat. Acest dispozitiv te va ajuta sa avansezi de-a lungul locatiilor, experienta devenind de-a dreptul incredibila in momentul care zbori de pe o fasie de pamant pe alta.

    Isi fac aparitia cu succes noi metode de a ucide corp la corp, numite brutal melee-atacks, trezind deseori in sufletele gamerilor acel sentiment de razbunare dusa la bun sfarsit si in acelasi timp de superioritate absoluta. Cum inamicul este mai de fiecare data neputincios, la o singura apasare de buton poti executa un melee atack brutal, trimitand instant orice adversar in lumea de dincolo.

    Pe de alta parte tin neaparat sa amintesc de progresele facute de developeri in ceea ce priveste Artifical Intelligence-ul. Indiferent de dificultatea la care experimentezi jocul, complexitatea AI-ului este de-a dreptul fantastica. Inamicii folosesc mult mai bine sistemul de cover, se eschiveaza din calea gloantelor ori de cate ori au ocazia si mai mult decat atat, te determina sa simti cu adevarat ca iei parte la o lupta in toata regula.

    De-a lungul jocului te vei simti de multe ori invincibil, uneori cover-urile devenind inutile in fata furiei transformata in runde intregi de gloante, trimise dincolo de castile de metal ale helghan-ilor. Chiar si atunci cand esti neputincios sau cazi prada inamicilor, Rico sau alti membri ai echipei iti sunt alaturi pentru a-ti oferi ajutorul necesar, asa ca indiferent de situatie iti vei putea continua drumul. De asemenea, campania poate fi parcursa si in modul co-op ce se vrea a fi un sistem care sa implice in story doi jucatori reali, insa nu reuseste sa exceleze prea mult din cauza restrictiei spatiului vizual si a scaderilor dese de framerate.

    In plus, puteti beneficia si de facilitatile device-ului Move si mai mult decat atat, puteti achizitiona un asa zis Sharpshooter, un obiect in forma de arma in care introduci controller-ul Move, astfel incat sa simti ca participi cu adevarat la razboiul aprig iscat intre Helghani si trupa de soldati ISA.

    Graphics:
    Aici putem spune ca intr-adevar Killzone 3 exceleaza si depaseste orice competitor la ora actuala. Nu numai ca impresioneaza, dar si ofera o alta abordare asupra povestii, dominate de atmosfera intensa specifica razboiului de pe teritoriul Helghan.

    Excelenta motorului grafic imbinata cu mediile inconjuratoare de-a dreptul uimitoare (o jungla urbana dominata de culori vii pe alocuri si de unele inchise pe de alta parte, pentru a inspira jucatorilor exact trairile necesare unui nivel stealth, mediile urbane in care intalnim case si cladiri darapanate sau distruse de-a dreptul, nuantate prin prezenta unei varietati de culori, tunelele si pasajele inguste sau mormanele de fier, toate acestea au fost create avand ca obiectiv un veritabil mediu post-apocaliptic) ii ofera jocului Killzone 3 un mare plus in fata altor shootere.

    Detaliile cu care sunt elaborate toate aspectele personajelor au fost lucrate cu minutiozitate, persistand dorinta de a reda realitatea cat mai aproape de adevar; prezenta varietatii coloristice, a sangelui care tasneste din ranile provocate de gloante, a viscolului din mediul inzapezit sau a reactoarelor si propulsoarelor folosite de diferite masinarii dar chiar si de personaje. Pe langa acestea, cadrele panoramice si imaginile in ansamblu ofera, asa cum aminteam si mai sus, o experienta unica in ceea ce priveste un first-person shooter de calibru, asa cum se doreste a fi Killzone 3.

    Sound:
    Fara un sound system bine pus la punct, intregul proiect Killzone 3 nu ar fi avut nicio valoare. Insa, in cazul de fata sunetul se ridica la nivelul asteptarilor si chiar le depaseste, prin varietatea de care dispune si in special prin faptul ca amplifica orice sentiment, traire interioara sau gand avute de jucator. Este un sunet real, intens si placut, acesta fiind cel mai important lucru pentru o asa atmosfera, sau mai bine zis pentru un asa titlu precum Killzone 3.

    Multiplayer:

    Pot afirma cu certitudine ca este cea mai importanta parte a jocului, lasand la o parte story-line-ul, gameplay-ul, sunetul sau motorul grafic. Cei care au incercat macar pentru cateva ore multiplayer-ul din Killzone 2, vor stii cu siguranta cum se desfasoara lucrurile si in Killzone 3.

    Ceea ce difera fata de titlul precedent sunt noile harti introduse menite sa diversifice si sa imbunatateasca experienta de joc, cateva arme unice care au drept obiectiv satisfacerea oricarui tip de first-person shooter gamer (sniping, assault, tactical, infiltrator, etc.) dar si noi moduri de joc ce pun in valoare adevarat competenta a proiectului.

    Jocul iti ofera posibilitatea sa avansezi in grad, in functie de clasa cu care alegi sa joci, acest lucru fiind posibil prin obtinerea cunoscutelor experience points (XP), cu ajutorul carora iti poti upgrada armele sau modifica abilitatile de lupta. Fiecare clasa este eficienta in felul ei, modurile de joc necesitand, in teorie, echipe compuse din jucatori ce folosesc un personaj din fiecare clasa, asta pentru ca obiectivul sa fie dus la bun sfarsit in cel mai scurt timp posibil.

    Indiferent ca iti place sa nimicesti tot ceea ce-ti iese in cale folosind un machine gun, sau esti un bun camarad si reusesti sa-ti vindeci colegii sau sa le oferi munitie la nevoie, ori esti adeptul sniper-elor si iti place sa stai undeva departe pentru a-ti elimina inamicii in liniste, Killzone 3 iti ofera din plin toate aceste posibilitati, sporind si mai mult distractia si experienta de joc (desigur, ideal ar fi sa ai o echipa formata din oameni apropiati, pe care sa te poti baza si cu care sa poti conlucra pentru a indeplini obiectivele disponibile).

    In ceea ce priveste multiplayer-ul, Killzone 3 are si el dezavantajele lui pe alocuri, precum scaderile de framerate, intreruperea conexiunilor si lag-ul sau numerosii jucatori care aleg drept tactica de joc camp-ul, asteptand toata runda ca un inamic sa le treaca pragul pentru a-l omori "miseleste". Pentru a rezolva din probleme si pentru a le preveni pe altele, Guerrilla Games a lansat si cateva patch-uri prin intermediul Playstation Network, sperand ca experienta de joc sa revina la ceea s-a vrut a fi initial si sa nu fie alterata in niciun fel pe viitor.

    Personal opinion:
    Doar un alt shooter sau un shooter de clasa? Desi are imperfectiunile si minusurile sale, Killzone 3 mi-a lasat o impresie buna in general, prin faptul ca exceleaza in anumite puncte unde celelalte jocuri din acelasi gen nu au reusit si prin faptul ca ofera o experienta unica, lucru ce valoreaza foarte mult in ochii mei.

    Razboiul este pretutindeni iar tu vei simti din plin asta. Indiferent de ceea ce propun nivelele si povestea jocului, varietatea, fluenta si complexitatea stilului de gameplay, plus detaliile grafice impresionante si coloana sonora excelent realizata transforma Killzone 3 intr-un titlu must have pentru orice detinator al unui Playstation 3.

    Storyline: 8
    Gameplay: 9
    Sound: 9.5
    Graphics: 9.5
    Multiplayer: 9
    Nota personala: 9
    Nota finala: 9
    Attached Images Attached Images killzone_3.jpg killzone3.jpg killzone-3.jpg killzone-3-scr.jpg killzone-3_.jpg killzone3_01.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un must have game! Mai ales ca se foloseste si de avantajele 3D-ului (pentru cei care detin un TV 3D) pentru a-si etala calitatile.

  3. #3 SP
    Member Snake's Avatar
    Un super review pentru un super joc. Merita din toate punctele de vedere (mai ales daca l-ati prins la promotia cu pretul la 50% de la partenerii CG). De-abia acum se poate spune ca a inceput PS3-ul sa-si arate cu adevarat "puterile". Pacat ca nu are si un story/single player mai bun. Nota 9.5 din partea mea (in special pentru ca au "reparat" controlul).

  4. #4 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    @hibrid13: esti un domn... ai o lada de bere de la mine.

  5. #5 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Un super review pentru un super joc. Merita din toate punctele de vedere (mai ales daca l-ati prins la promotia cu pretul la 50% de la partenerii CG). De-abia acum se poate spune ca a inceput PS3-ul sa-si arate cu adevarat "puterile". Pacat ca nu are si un story/single player mai bun. Nota 9.5 din partea mea (in special pentru ca au "reparat" controlul).
    Depinde din ce punct de vedere privesti .
    Incepe sa-si arate puterile deoarece exista tot mai multe exclusivitati de calitate, dar pe de alta parte incepe sa-si arate si limitarile hardware.
    Un review foarte bun, GJ prototip hibrid.

  6. #6 SP
    Banned Snowmanul92's Avatar
    Quote Originally Posted by hibrid13 View Post
    In ultima vreme am avut parte de cateva shootere destul de bine puse la punct, menite in pricipal sa-i tina pe impatimitii genului "in priza". Desi unele au dezamagit prin repetivitate si lipsa fluentei in gameplay, pe cand altele au impresionat publicul catusi de putin prin diverse inovatii sau elemente atent concepute in special pe partea grafica, niciunul dintre acestea nu poate fi comparat de la egal la egal cu noul first-person shooter marca Guerrilla Games, titlul cu numarul trei al celebrei serii Killzone.

    Fie ca a avut parte de o campanie de marketing destul de costisitoare, constand in anunturi, trailere, short gameplay-movies, demo sau beta multiplayer, fie ca s-a facut mare valva in jurul lui datorita anunturilor conform carora motorul grafic va fi unul inovator demn de anul 2011 si de cerintele tot mai pregnante ale fanilor, Killzone 3 nu se rezuma numai la asta; sau cel putin asta putem constata la o prima vizualizare in ansamblu, fapt ce ma face sa cred ca parerile multora se vor schimba, poate radical, pe parcurs.

    Storyline:
    Daca nu sunteti la curent cu cele intamplate in finalul Killzone 2, am sa fac un quick recap. Rico, camaradul ce te insoteste pe tot parcursul jocului, ajuns la capatul rabdarii si orbit de furie il omoara pe Imparatul Helghan-ilor, Visari, urmarile acestei intamplari urmand materializandu-se in cel de-al treilea joc.

    Revenind la Killzone 3, aflam imediat ca subalternii imparatului sunt furiosi peste masura pentru omuciderea ce a avut loc si, printr-o decizie disperata, hotarasc sa paraseasca planeta, lasandu-si armata in urma pentru a-i tine in loc pe luptatorii ISA, astfel incat ei sa dispara fara urma. Insa Sev si Rico nu au de gand sa-i lase pe acesti tradatori sa scape "basma curata" si reusesc cu maiestrie sa-si faca loc printre inamici, cu scopul final de a opri odata pentru totdeauna atrocitatile de pe taramul Helghan.

    Povestea nu este punctul forte al jocului si asta nu pentru ca nu reuseste sa-i atraga indeajuns pe jucatori, ci pentru ca este presarata cu discutii politice, menite initial sa explice disperarea conducatorilor ramasi pe Helghan, momente in care multi gameri vor deveni de-a dreptul plictisiti. Nici cutscene-urile nu sunt tot ceea ce ti-ai dori de la un shooter de o asa anvergura, insa isi fac treaba destul de bine, reusind sa transmita tuturor minimul de informatii folositoare; sunt insa cateva realizate exceptional, filmulete ce surprind momente de maxim suspans ce se concentreaza in general pe cei doi protagonisti, Sev si Rico, cut-scene-uri ce trebuie urmarite neaparat.

    Firul epic nu este unul prea complex, cu rasturnari de situatii, momente pe muchie de cutit, care sa te tina in suspans de la inceput pana la sfarsit si sa-ti treazeasca in suflet sentimente puternice, insa prin simplitatea si prin fluenta lui asigura jucatorilor tot ceea ce acestia si-ar putea dori de la un shooter decent.

    Gameplay:
    Ei bine, acolo unde povestea scartaie, actiunea si gameplay-ul intens vin in sprijinul acesteia negresit. Killzone 3 abunda de momentele aim-shoot-and kill (ca doar despre asta e vorba), mecanicile, modul in care tintesti, omori sau esti ranit, sunt acolo unde trebuie pentru a oferi o experienta de neuitat oricarui gamer.

    Trecand de la momentele in care ambele tabere isi pun la bataie arsenalul, perioada pe parcursul careia isi fac simtita prezenta efectele speciale si modul realist in care personajele si armele se misca, catre partea in care efectuezi mici operatiuni de gherila, in genul unor stealth missions, Killzone 3 nu numai ca reuseste sa diversifice lucrurile astfel incat nimeni sa nu fie plictisit, dar ofera fiecarui combatant o experienta unica demna de laudat, rar intalnita in alte shootere.

    In ceea ce priveste conceptul de noutate, sunt cateva elemente care trebuie mentionate. In primul rand, isi fac aparitia arme in plus fata de cele din Killzone 2, dintre care trebuie sa amintesc devastatorul M82, flamethrower-ul si boltgun-ul.

    Dupa cum spuneam apar si noutati, precum o arma stil Doom, ce arunca un nucleu plin cu energie electrica pentru a spulbera orice inamic ce iti sta in cale. De asemenea, apar si noi masinarii, vehicule sau machine gun-uri voluminoase ce-ti vor fi de folos in special in luptele contra bosilor, care pe langa faptul ca te vor determina sa te simti ca o furnica in calea unei tornade, vor lansa inspre tine diverse proiectile si rachete pentru a-ti ingreuna misiunea.

    Surprinzator, intr-un mod placut, a fost introdus un nou device hi-tech cu scopul de a diversifica luptele de la sol. Este vorba despre jet-pack, functiile caruia le cunoasteti cam toti de pe aici, asa ca nu este nevoie de o descriere detaliata. Pe langa diversitate ofera si un dram de distractie in plus, fiind destul de interesant atunci cand elimini un inamic intr-o lupta in aer, acesta rostogolindu-se si zburand in toate directiile din cauza jet-pack-ului avariat. Acest dispozitiv te va ajuta sa avansezi de-a lungul locatiilor, experienta devenind de-a dreptul incredibila in momentul care zbori de pe o fasie de pamant pe alta.

    Isi fac aparitia cu succes noi metode de a ucide corp la corp, numite brutal melee-atacks, trezind deseori in sufletele gamerilor acel sentiment de razbunare dusa la bun sfarsit si in acelasi timp de superioritate absoluta. Cum inamicul este mai de fiecare data neputincios, la o singura apasare de buton poti executa un melee atack brutal, trimitand instant orice adversar in lumea de dincolo.

    Pe de alta parte tin neaparat sa amintesc de progresele facute de developeri in ceea ce priveste Artifical Intelligence-ul. Indiferent de dificultatea la care experimentezi jocul, complexitatea AI-ului este de-a dreptul fantastica. Inamicii folosesc mult mai bine sistemul de cover, se eschiveaza din calea gloantelor ori de cate ori au ocazia si mai mult decat atat, te determina sa simti cu adevarat ca iei parte la o lupta in toata regula.

    De-a lungul jocului te vei simti de multe ori invincibil, uneori cover-urile devenind inutile in fata furiei transformata in runde intregi de gloante, trimise dincolo de castile de metal ale helghan-ilor. Chiar si atunci cand esti neputincios sau cazi prada inamicilor, Rico sau alti membri ai echipei iti sunt alaturi pentru a-ti oferi ajutorul necesar, asa ca indiferent de situatie iti vei putea continua drumul. De asemenea, campania poate fi parcursa si in modul co-op ce se vrea a fi un sistem care sa implice in story doi jucatori reali, insa nu reuseste sa exceleze prea mult din cauza restrictiei spatiului vizual si a scaderilor dese de framerate.

    In plus, puteti beneficia si de facilitatile device-ului Move si mai mult decat atat, puteti achizitiona un asa zis Sharpshooter, un obiect in forma de arma in care introduci controller-ul Move, astfel incat sa simti ca participi cu adevarat la razboiul aprig iscat intre Helghani si trupa de soldati ISA.

    Graphics:
    Aici putem spune ca intr-adevar Killzone 3 exceleaza si depaseste orice competitor la ora actuala. Nu numai ca impresioneaza, dar si ofera o alta abordare asupra povestii, dominate de atmosfera intensa specifica razboiului de pe teritoriul Helghan.

    Excelenta motorului grafic imbinata cu mediile inconjuratoare de-a dreptul uimitoare (o jungla urbana dominata de culori vii pe alocuri si de unele inchise pe de alta parte, pentru a inspira jucatorilor exact trairile necesare unui nivel stealth, mediile urbane in care intalnim case si cladiri darapanate sau distruse de-a dreptul, nuantate prin prezenta unei varietati de culori, tunelele si pasajele inguste sau mormanele de fier, toate acestea au fost create avand ca obiectiv un veritabil mediu post-apocaliptic) ii ofera jocului Killzone 3 un mare plus in fata altor shootere.

    Detaliile cu care sunt elaborate toate aspectele personajelor au fost lucrate cu minutiozitate, persistand dorinta de a reda realitatea cat mai aproape de adevar; prezenta varietatii coloristice, a sangelui care tasneste din ranile provocate de gloante, a viscolului din mediul inzapezit sau a reactoarelor si propulsoarelor folosite de diferite masinarii dar chiar si de personaje. Pe langa acestea, cadrele panoramice si imaginile in ansamblu ofera, asa cum aminteam si mai sus, o experienta unica in ceea ce priveste un first-person shooter de calibru, asa cum se doreste a fi Killzone 3.

    Sound:
    Fara un sound system bine pus la punct, intregul proiect Killzone 3 nu ar fi avut nicio valoare. Insa, in cazul de fata sunetul se ridica la nivelul asteptarilor si chiar le depaseste, prin varietatea de care dispune si in special prin faptul ca amplifica orice sentiment, traire interioara sau gand avute de jucator. Este un sunet real, intens si placut, acesta fiind cel mai important lucru pentru o asa atmosfera, sau mai bine zis pentru un asa titlu precum Killzone 3.

    Multiplayer:

    Pot afirma cu certitudine ca este cea mai importanta parte a jocului, lasand la o parte story-line-ul, gameplay-ul, sunetul sau motorul grafic. Cei care au incercat macar pentru cateva ore multiplayer-ul din Killzone 2, vor stii cu siguranta cum se desfasoara lucrurile si in Killzone 3.

    Ceea ce difera fata de titlul precedent sunt noile harti introduse menite sa diversifice si sa imbunatateasca experienta de joc, cateva arme unice care au drept obiectiv satisfacerea oricarui tip de first-person shooter gamer (sniping, assault, tactical, infiltrator, etc.) dar si noi moduri de joc ce pun in valoare adevarat competenta a proiectului.

    Jocul iti ofera posibilitatea sa avansezi in grad, in functie de clasa cu care alegi sa joci, acest lucru fiind posibil prin obtinerea cunoscutelor experience points (XP), cu ajutorul carora iti poti upgrada armele sau modifica abilitatile de lupta. Fiecare clasa este eficienta in felul ei, modurile de joc necesitand, in teorie, echipe compuse din jucatori ce folosesc un personaj din fiecare clasa, asta pentru ca obiectivul sa fie dus la bun sfarsit in cel mai scurt timp posibil.

    Indiferent ca iti place sa nimicesti tot ceea ce-ti iese in cale folosind un machine gun, sau esti un bun camarad si reusesti sa-ti vindeci colegii sau sa le oferi munitie la nevoie, ori esti adeptul sniper-elor si iti place sa stai undeva departe pentru a-ti elimina inamicii in liniste, Killzone 3 iti ofera din plin toate aceste posibilitati, sporind si mai mult distractia si experienta de joc (desigur, ideal ar fi sa ai o echipa formata din oameni apropiati, pe care sa te poti baza si cu care sa poti conlucra pentru a indeplini obiectivele disponibile).

    In ceea ce priveste multiplayer-ul, Killzone 3 are si el dezavantajele lui pe alocuri, precum scaderile de framerate, intreruperea conexiunilor si lag-ul sau numerosii jucatori care aleg drept tactica de joc camp-ul, asteptand toata runda ca un inamic sa le treaca pragul pentru a-l omori "miseleste". Pentru a rezolva din probleme si pentru a le preveni pe altele, Guerrilla Games a lansat si cateva patch-uri prin intermediul Playstation Network, sperand ca experienta de joc sa revina la ceea s-a vrut a fi initial si sa nu fie alterata in niciun fel pe viitor.

    Personal opinion:
    Doar un alt shooter sau un shooter de clasa? Desi are imperfectiunile si minusurile sale, Killzone 3 mi-a lasat o impresie buna in general, prin faptul ca exceleaza in anumite puncte unde celelalte jocuri din acelasi gen nu au reusit si prin faptul ca ofera o experienta unica, lucru ce valoreaza foarte mult in ochii mei.

    Razboiul este pretutindeni iar tu vei simti din plin asta. Indiferent de ceea ce propun nivelele si povestea jocului, varietatea, fluenta si complexitatea stilului de gameplay, plus detaliile grafice impresionante si coloana sonora excelent realizata transforma Killzone 3 intr-un titlu must have pentru orice detinator al unui Playstation 3.

    Storyline: 8
    Gameplay: 9
    Sound: 9.5
    Graphics: 9.5
    Multiplayer: 9
    Nota personala: 9
    Nota finala: 9
    uite ca nu a iesit tot cum am vrut noi ATU-ul care avea killzone fatza de CoD era sistem shoot-ul care il face UNIC akum e la fel ka si CoD mai frumos cod la online la o serie de killuri de ceva kz3 da prin gura au fakut un VIS di Story si grafica L-au fakut cosmar la multyplayer asta e

  7. #7 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Snowmanul92 View Post
    uite ca nu a iesit tot cum am vrut noi ATU-ul care avea killzone fatza de CoD era sistem shoot-ul care il face UNIC akum e la fel ka si CoD mai frumos cod la online la o serie de killuri de ceva kz3 da prin gura au fakut un VIS di Story si grafica L-au fakut cosmar la multyplayer asta e
    Poti te rog sa traduci in limba romana si sa repostezi?
    Sincer, nu pricep o iota.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: Killzone 2 By IceBlast13 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 8 Last Post: 27-04-2011, 21:23
  2. User Review: Battlefield 2 Review By erik95 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 10-03-2010, 00:09
  3. User Review: Killzone 2 By h0stile in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 21 Last Post: 17-03-2009, 00:54
  4. User Review: Metal Gear Solid 4 - Guns of the Patriots Review By istrategie in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 25 Last Post: 05-11-2008, 16:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts