Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: User Review: Medal of Honor Airborne

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    User Review: Medal of Honor Airborne

    Printre cele mai populare teme pentru jocuri se afla al doilea razboi mondial. Al doilea razboi mondial este un decor folosit foarte des in jocuri,mai ales in shootere. 3 mari serii sunt plasate in aceasta perioada. Acestea sunt Medal of Honor,Call of Duty si Brothers in Arms. Medal of Honor este cea mai veche dintre ele,primul joc al seriei fiind lansat in anul 1999 pentru consola Playstation. Seria s-a bucurat de succes pe parcursul anilor,din aceasta serie fiind inspirata si seria Call of Duty,principalul rival al Medal of Honor. In 2007 a fost lansat un nou Medal of Honor. 2007 ne-a adus Medal of Honor Airborne,joc lansat pentru Playstation 3,Xbox 360 si PC. Medal of Honor Airborne nu se distanteaza de seria,asa cum a facut Call of Duty 4:Modern Warfare,ramanand fidel celui de-al doilea razboi mondial.

    Ca in orice joc ce are loc in al doilea razboi mondial,Medal of Honor Airborne nu are o poveste foarte buna. Tot cea ce stie jucatorul este ca se numeste Boyd Travers si ca face parte din divizia 82 aeropurtata. Jocul contine 6 capitole,care vor asigura o durata de joc de aproximativ 6-7 ore. O durata de joc cam mica. Multi o sa spuna ca exista jocuri cu campanii mai scurte,cum ar fi Call of Duty 4. Principala diferenta este multiplayerul care tine in viata Call of Duty 4:Modern Warfare,lucru care din pacate nu e valabil si pentru Medal of Honor Airborne. Pe parcursul campaniei jucatorul va lupta in Italia,Franta,Olanda,in sfarsit ajungand in Germania. Inainte de inceperea fiecarei misiuni va fi prezentata harta zonei,harta ce include atat zonele sigure,dar si zonele aflate sub stapanirea inamicilor. Inainte de inceperea campaniei jucatorul va fi nevoit sa termine un scurt tutorial,tutorial care este aproape inutil deoarece nu explica nimic.

    Medal of Honor Airborne nu este chiar un joc clasic deorece vine cu o inovatie destul de mare. La inceputul fiecarei misiuni jucatorul se va parasuta in orasul in care se va desfasura lupta. Odata aterizat acesta va putea sa-si indeplineasca obiectivele in orice ordine doreste,jocul permitand o libertate de miscare mare. Daca muriti va trebui sa va parasutati din nou insa nu va trebui sa indepliniti obiectivele completate din nou. Misiunile contin doua parti. O parte in care va veti parasuta si veti indeplini obiectivele in ordinea dorita,dar si o parte in care va exista un singur obiectiv. In a doua parte sistemul de save este cel clasic,care foloseste checkpointuri. La inceputul misiuni va veti putea alege armele pe care le veti folosi. Jucatorul are la dispozitie doua arme principale si un pistol. Puteti alege dintre Thomson,MP40,M1 Garand,Kar98k,Stg44 si multe altele. Armele pot fi imbunatatite. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa dati headshoturi sau sa omorati inamici. Veti fi recompensati cu magazie mai mare,luneta,recul mai mic sau alte lucruri care imbunatatesc performantele armelor. Jocul este foarte greu,mai ales in inceputul jocului cand armele sunt destul de imprecise. Inamicii vor deveni din ce in ce mai puternici,avand arme mai puternici cu cat avansati mai mult in joc. Spre final jucatorul se va infrunta cu super soldati,soldati in care va trebui sa descarcati cel putin un incarcator pentru ai dobori. AIul este bine realizat. Soldatii aliati va vor fi de folos,in timp ce soldatii nazisti va vor pune probleme in terminarea misiunilor. Acestia se vor ascunde,va vor acoperi cu grenade sau vor incerca sa va flancheze. Jocul poate fi destul de greu la inceput,insa odata cu dobandirea de arme mai bune doborarea inamicilor va deveni mai usoara. Sistemul de sanatate este foarte bine gandit. Sunt 4 casute. Daca una este golita in totalitate va trebui reumpluta cu ajutorul health packurilor. Daca nu este golita in totalitate va fi umpluta cand se va inceta focul asupra jucatorului. In fiecare nivel se gasesc Skill Drops. Acestea sunt locuri de unde doborarea inamicilor este mai usoara. Exista si zone sigure in orase,zone de unde jucatorul poate lua munitie.

    Medal of Honor Airborne foloseste motorul grafic Unreal Engine 3,motor grafic folosit si in Gears of War sau Bioshock. Grafica din Medal of Honor Airborne nu se ridica la nivelul celei din Gears of War sau Bioshock,insa este foarte buna. Efectele sunt bine realizate. Daca intoarceti capul veti observa efectul de blur. Animatiile sunt si ele bine realizate,dand impresia ca va aflati pe un camp de lupta adevarat. Din pacate nu toate lucrurile stau bine. Ma refer la fizica din joc. Uneori se intampla ca inamicii sa zboare chiar daca ati tras cu un simplu pistol.

    Sunetele produse de arme sunt foarte bune,ajutand la integrarea jucatorul in joc. Un punct forte al jocului este coloana sonora. Aceasta se potriveste foarte bine fiecarei situati din joc,trecand jucatorul prin diferite stari emotionale. Muzica este compusa de Michael Giacchino. Cateva dintre temele prezente in joc sunt reprelucrate dupa cele din Medal of Honor Allied Assault,lucru care ii va bucura foarte tare pe anumiti jucatori. Atmosfera creata cu ajutorul graficii si sunetului este o atmosfera de razboi foarte reusita.

    Din pacate Medal of Honor Airborne are un multiplayer mediocru. Numarul de jucatori este mic,putand fi create partide de pana la 8 jucatori. Principla noutate in multiplayer este posibilitatea de a te parasuta,insa nu este de ajuns. Exista putine moduri,mai exact 3. Doua variante de Deathmatch si un Objective Mode. Serverele sunt aproape goale in prezent jocul fiind jucat de cateva zeci de oameni.

    Medal of Honor Airborne ar putea fi alegerea perfecta pentru unii oameni. Daca vreti o campanie singleplayer buna,usor inovativa si insotita de grafica si sunet bune acesta este jocul pe care il cautati. Daca va intereseaza multiplayerul nu merita sa dati bani pe acest titlu. Un titlu bun,care din pacate este tras in jos de povestea slaba si multiplayerul mediocru. Daca il gasiti la un pret mic cumparatil,nu veti regreta.

    Story:7
    Gameplay:9
    Grafica:9
    Sunet:9
    Multiplayer:7


    Nota finala:8.2
    Attached Images Attached Images medal-honor-airborne-20070711-1.jpg medal-honor-airborne-20070711005232228.jpg img_14491_mohairborne.jpg 931484_20070904_screen013.jpg airborne148.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Am terminat pe PC jocul acum 1 an si ceva, si mi-a placut foarte mult! A aparut la o luna distanta de COD4, daca nu ma insel...

    LE: BTW, nice review!

  3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    gg uite un review fara "must-have"

  4. #4 SP
    Junior Member alikcom0's Avatar
    Thank your Ola

    ---------- Post added 28-02-2010 at 12:06 AM ----------

    Thank you for your efforts

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 12 Last Post: 24-06-2009, 15:07

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts