Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: User Review: Prince of Persia (PS3)

  1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

    User Review: Prince of Persia (PS3)

    Prince of Persia este primul joc din noua serie lansata de Ubisoft la sfarsitul anului trecut. Jocul este diferit de cele din seria precedenta deoarece actiunea a fost redusa, astfel nu mai avem decat un oponent, iar secventele de platforming sunt principalul element de gameplay al jocului. Daca noul joc se ridica la nivelul celor vechi vom afla imediat.

    Story

    Povestea il are ca personaj pe un om obisnuit care, prins intr-o furtuna de nisip, ajunge intr-un tinut cu totul neobisnuit. Acesta o intalneste pe printesa Elika, cu care va calatori pe parcursul intregului joc. Cei doi il vor infrunta pe zeul intunericului, Ahriman, si pe cei patru acoliti ai sai: Hunter, Alchemist, Concubine si Warrior. Aceste creaturi sunt eliberate dupa ce copacul sacru care le tinea captive este taiat de tatal Elikai si intunericul este dinnou in libertate.

    Grafica

    Prince of Persia se deosebeste prin stilul grafic unic in ultimul timp, deoarece da impresia unui anime. Personajele sunt foarte bine realizate, de la print pana la ultimul soldat, toate arata unic. Engine-ul fizic isi face si el treaba, miscarile personajelor fiind fluide si cat se poate de naturale, fiecare miscare legandu-se armonios de urmatoarea. Fie ca este vorba de o saritura spectaculoasa sau de un combo intr-o lupta, jocul va arata splendid in toate situatiile. Nu am intalnit bug-uri la partea grafica sau frame-drops, baietii de la Ubisoft facand treaba foarte buna, ca de fiecare data.

    Sunet

    Coloana sonora a jocului este excelenta, existand efecte sonore diferite pentru fiecare tip de situatie. Avem o muzica mai sumbra cand mergem printr-o regiune pe care nu am vindecat-o si o muzica mai vesela cand adunam light seeds dupa ce am eliberat regiunea de intuneric. Voice acting-ul este foarte bine realizat, de mentionat ca vocea printului a fost interpretata de acelasi actor ca si in cazul lui Nathan Drake din Uncharted: Drake�s Fortune.

    Gameplay

    Asa cum am spus si la inceputul review-ului, elementul principal de gameplay este platforming-ul. Jocul nu este tocmai recomandat celor care cauta multa actiune pentru ca nu o vor gasi aici, cum au facut-o in celelalte jocuri Prince of Persia. Aici situatia sta cu totul altfel. Jocul incepe cu cateva lupte si sarituri pe pereti in urmarirea printesei Elika, dupa care ne este data o harta pe care avem mai multe regiuni pe care va trebui sa le eliberam de intuneric. Dupa ce alergam prin nivel pana ajungem la Fertile Ground-ul pe care Elika il va vindeca, dam peste unul din cei patru bossi din joc. Apoi il invingem, acesta fugand si regiunea este salvata. Dupa ce este readus la viata pamantul este presarat cu light seeds, bile de lumina pe care va trebui sa le adunam pentru a avansa in joc. Nu este nevoie decat de jumatate dintre cele 1000 pentru a termina jocul. Cand avem un anumit numar de light seeds, ne intoarcem la templu pentru a debloca una din cele patru puteri pe care sa o folosim ca sa ajungem la alte fertile grounds. Dupa ce am eliberat toate regiunile, va trebui sa invingem fiecare boss in parte. Abia dupa ce am invins de 5 ori fiecare personaj mai este nevoie sa fie invins inca o data pentru a muri definitiv. Luptele beneficiaza de numeroase combo-uri, unele putand sa ajunga si la 14 lovituri. In timpul jocului nu poti sa mori, pentru ca Elika te va scapa de fiecare data.

    Concluzie

    Prince of Persia este un joc care nu trebuie sa fie ratat de fanii seriei trecute. Pentru cei ce cauta multa actiune, recomand sa se uite in alta parte pentru ca acest joc nu va multumi la acest capitol. Este un joc foarte bun pentru a calma nervii dupa o zi grea la serviciu, asta daca nu aveti rau de inaltime.


    Grafica: 9.5
    Sunet: 9
    Story: 8
    Gameplay: 8.5
    Impresie: 9

    Nota finala: 9
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

  2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Felicitari pentru review. Jocul mi s'a parut destul de ok, replicile amuzante, actiunea cat de cat ok. Bun pentru zilele ploioase

  3. #3 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    nice one!

  4. #4 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Felicitari pentru review

  5. #5 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Excelent Rewiew!

  6. #6 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Da, am si eu jocul pe 360, si-mi place destul de mult... N-am apucat sa fac decat vreo 20% din el, insa mi se pare destul de usor... Parca ceva nu e in ordine... Eu sunt mare fan al seriei, cred ca am terminat toate versiunile, si parca ma asteptam la altceva...

    Un alt lucru suparator este voice-acting-ul. Printul asta spune numai prostii, si face glume foarte proaste... Parca zici ca e un pusti de 20 de ani, american, care s-a trezit intr-o lume pe care nu o intelege. Este un badaran. Stilul lui nu se potriveste deloc cu atmosfera sau cu povestea... Parca este picat din alta lume!

  7. #7 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Chiar este "picat din alta lume"!

  8. #8 SP
    Member Arslany's Avatar
    Mie mi s-au intamplat multe bug-uri, cum ar fi disparitia unor locatii in timpul jocului.
    O fi ceva de la consola sau de la joc? Unele bug-uri persistau si cand reporneam consola.

  9. #9 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Un alt lucru suparator este voice-acting-ul. Printul asta spune numai prostii, si face glume foarte proaste... Parca zici ca e un pusti de 20 de ani, american, care s-a trezit intr-o lume pe care nu o intelege. Este un badaran. Stilul lui nu se potriveste deloc cu atmosfera sau cu povestea... Parca este picat din alta lume!
    Printul nou are un alt public tinta. Un public ce l'a vrut mai fresh, mai misogin, mai badass (cam ce se vrea si cu capitanul Kirk in noul film Star Trek ). Mie personal mi se pare ok atitudinea lui. Nu il vroiam ca N.B. (from GTA 4) - ooh, me not from this town, me not good with girls - dar nici ca Roman (din acelasi joc) - tittiies titties titties -. E reprezentantul perfect al varstei mele, cel putin din punctul meu de vedere.

  10. #10 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    intr-adevar voice actingu e suparator.mie personal mi s-a parut grafica incredibila din punct de vedere artistic.un joc incredibil cu un sfarsit incredibil

  11. #11 SP
    Senior Member huber's Avatar
    felicitari istrategie pentru review , dar jocul dupa ce l-am trecut mi sa parut slab , arata bine dar a stricat din farmecul acela care au reusit sa il creeze warrior within si the two tronhes asa cum ai spus si tu .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: Prince of Persia By trickz in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 27 Last Post: 05-12-2009, 14:55
  2. User Review: Prince of Persia Classic (PS3/PSN) By DonAdryan in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 12 Last Post: 22-11-2008, 18:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts