Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: User Review: Battlefield Bad Company 2

  1. #1 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

    User Review: Battlefield Bad Company 2

    Franciza de jocuri Battlefield, dezvoltata de cei de la EA Games si DICE, a adus de-a lungul anilor un nou etalon dupa care sa se ghideze genul FPS si a concurat direct cu o alta franciza foarte iubita si anume Call of Duty. In continuare voi revizui al 2-lea joc din seria Bad Company si si al 9-lea din seria Battlefield. Deasemenea este si primul joc din seria Bad Company care apare si pe PC si nu este dedicat doar consolelor, cum a fost cazul primului. Va anunt de pe acum ca voi incerca sa evit cat mai mult spoilerele dar s-ar putea sa uit de vreunul deci nu ma omorati.

    Sa incepem deci cu inceputul. Povestea jocului este una bine pus la punct si care te introduce cu succes in pielea personajului tau, care in cazul acesta este Preston Marlowe care a fost prezent si in primul joc. Actiunea jocului incepe in Octombrie 1944 cand al 2-lea razboi mondial era pe pe cale sa se sfarseasca. Un grup restrans de soldati Americani a fost trimis in Japonia ca sa il salveze pe un cercetator care lucra la o arma super secreta pe numele de "The Black Weapon". OK... toate bune si frumoase pana ajungem in zilele noastre. Echipa lui Marlowe (adica tu) este trimisa in cercetare ca sa gaseasca o arma de distrugere in masa prin Rusia. Deci din cate puteti vedea este o poveste tipica ultimelor shootere aparute pe piata: 1 American + 1 Rus cu o arma de distrugere in masa care vrea sa distruga omenirea = Poveste. Chiar daca are acest format, in joc, povestea este foarte bine realizata si este sustinuta de personajele de care incepi sa te atasezi pe masura ce parcurgi jocul, care este insa destul de scurt. Aici intervine factorul de rejucabilitate cu ajutorul unor Collectibles si MCom Stations care sunt imprastiate prin nivel si te obliga sa le gasesti pe toate ca sa poti termina in totalitate jocul.

    Sa trecem acum la grafica. Pai, grafica este creata cu ajutorul motorului grafic Frostbite 1. 5 conceput de suedezii de la DICE. Deasemenea si motorul de distrugeri a primit un upgrade la Destruction 2. 0 care face mediul destructibil mult mai realist fata de primul joc. Grafica, pentru anul aparitiei era una foarte buna. Grafica din Bad Company 2 in 2010 este echivalentul graficii lui Battlefield 3 in prezent. Este foarte bine realizata si chiar daca are cateva scapari si texturi cam pixelate, este un deliciu vizual.

    Auditiv, jocul ne mangaie urechile foarte fin datorita tehnologiilor Dolby Digital si High Definition Audio Range de la Frostbite. Vocile personajelor sunt placute si replicile sunt bine realizate. Muzica unde apare este foarte bine aleasa si nu te lasa sa te plictisesti in timp ce navighezi prin meniu sau astepti incarcarea unei sesiuni de multiplayer.

    Gameplay-ul este o mare bila alba pentru acest joc. Urmeaza cu succes reteta Battlefield si pune la dispozitie jucatorului o multime de vehicule cu care sa apere (sau sa distruga) diverse locatii care sunt imprastiate in mai multe colturi ale lumii. Din Japonia pana in Rusia si apoi Bolivia si alte locatii, jucatorul se va plimba foarte mult. Armele sunt multe si variate. De la arme de asalt ca XM8 pana la snipere cum ar fi Berret . 50cal sau lansatoare de rachete ca RPG, dealungul campaniei dar si in multiplayer veti distruge inamici, vehicule in care stau inamici, case in care stau inamici, dar cateodata un RPG poate afecta (grav) si un coleg.

    Daca tot am pomenit mai sus de multiplayer, trebuie sa precizez ca nici acesta nu este rau. Este foarte bine realizat si problemele majore au fost eliminate cu patchuri. Moduri de multiplayer sunt 5 din care 4 sunt pe toate platformele (Rush, Squad Rush, Conquest, Squad Deathmatch) si 1 este exclusiv pentru Xbox 360 si PlayStation 3 si se numeste Onslaught. In multiplayer este inca folosit sistemul de Dog-Tag. Atunci cand omori un inamic cu ajutorul cutitului ii iei dog-tagul de la gat. Din experienta de joc online care am avut-o in Bad Company 2 pot spune ca nu am intalnit lag catusi de putin si aproape toti jucatorii au fost sociabili si ne-am distrat impreuna. Pe PC nu am jucat deci nu sunt sigur daca exista hackeri dar sunt sigur ca Punkbuster isi face treaba.

    Acestea fiind spuse, Battlefield Bad Company 2 este un joc care merita achizitionat, mai ales ca este foarte ieftin acum, si care nu trebuie sa lipseasca din colectia unui fan al jocurilor FPS dar nu numai. Personal il pun pe lista de must-have si sper ca veti fi de acord cu mine. In incheiere voi acorda note pentru Story, Gameplay, Grafica, Audio, Multiplayer si Rejucabilitate si voi incerca sa fac un etalon pentru urmatoarele mele review-uri.

    Story : 9
    Gameplay : 9
    Grafica : 9
    Audio : 10
    Multiplayer : 10
    Rejucabilitate : 10
    Nota finala : 9. 5
    Attached Images Attached Images badcompany2wallpaper.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Am reusit in sfarsit dupa ore de lucru sa fac si un review video la acelasi joc.


  3. #3 SP
    Member RELOADED9's Avatar
    Bun review, dar la gameplay i-as da 8,5 datorita unor buguri enervante, iar la multiplayer si rejucabilitate 9 respectiv 7 deoarece sunt foarte putini jucatori pe consola(restul fanilor Battlefield joaca BF3), cel putin pe xbox 360. Daca gasesti 3 meciuri esti boss.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: Battlefield: Bad Company By Mika in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 13 Last Post: 05-08-2008, 17:35

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts