Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: User Review: Sniper Ghost Warrior 2

  1. #1 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

    User Review: Sniper Ghost Warrior 2

    Sniper: Ghost Warrior 2 este un “tactical first person shooter” produs de catre City Interactive pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. A fost lansat pe data de 15 martie 2013 si este continuarea lui Sniper: Ghost Warrior (nu va asteptati la asta banuiesc). Initial jocul a starnit mare valva cand a fost anuntat, mai ales din pricina engine-ului grafic Cry Engine 3 care promitea multe. Din pacate de-a lungul perioadei de productie jocul a suferit mai multe intarzieri, data initiala de lansare fiind august 2012, care apoi a fost amanata pentru octombrie 2012. Din pacate nici acest termen nu a fost respectat, jocul lansandu-se in martie 2013. In urmatoarele randuri vom afla daca asteptarea a meritat sau mai bine ramanea uitat printr-un sertar al producatorului, la fel cum trebuia sa se intample si cu prima parte a seriei.

    Inainte de a continua review-ul vreau sa clarific ca acesta a fost jucat pe consola si toate observatiile/notele sunt doar pentru aceasta platforma!

    Poveste:
    In partea a doua a jocului personajul principal este Capitanul Cole Anderson si partenerul lui Special Agent Diaz. Povestea este impartita in trei Acte fiecare cu trei Misiuni relativ lungi ca durata si dimensiune. Din acest punct de vedere se poate spune ca exista o poveste desi nu va asteptati la un roman sau ceva cu adevarat emotional. De-a lungul celor trei acte ne vom plimba prin jungla Philipina, ne vom intoarce in trecut in Sarajevo si terminam Campania in Tibet. Si cam atat am avut de spus depre poveste fara a intra in spoilere. Ca lungime se incadreaza intr-un interval de 7-9 ore ceea ce este decent pentru un shooter.

    Gameplay:
    Aici este forte-ul jocului (trebuia sa aibe si el ceva bun). Din acest punct de vedere sta chiar foarte bine, totul se desfasoara fluid, toate mecanicile functioneaza fara probleme si cel mai important lucru: este al naibi de distractiv. Anderson are la dispozitie 3 arme ca sa termine fiecare misiune si anume: una bucata sniper rifle (care variaza de la misiune la misiune), un pistol cu dildau de tacere la capat si traditionalul deschizator de conserve (sau, dupa cum ii mai zic unii, cutit). Revin aici si cele trei modalitati de tragere/miscare: standing, crouched si prone iar in functie de pozitia aleasa tinta va fi mai stabila sau instabila. De asemenea Anderson poate sa isi tina respiratia pentru cateva secunde pentru a-si stabiliza tina si de a intra intr-un fel de slow-motion shooting. Fiecare misiune poate fi facuta perfect stealth in care stai si analizezi fiecare miscare a inamicilor, pozitia lor, unghiurile de vedere, etc. (recomand acest mod de a juca pentru cea mai buna experienta/atmosfera). Dar este posibil sa termini o misiune si decimand inamici indiscriminat de la distanta si sa ii vezi cum se panicheaza, se raspandesc si incearca sa se ascunda prelungindu-si agonia (insert evil laugh here). Sa zicem ca ar mai exista si posibilitatea sa faci run and gun, dar asta doar pe casual si chiar si acolo cu mare dificultate.

    Un alt element de gameplay pe care o sa il intalniti in joc este kill-cam-ul care face zoom pe glont din momentul in care iese pe teava si pana isi atinge tinta. Dar acesta este doar un gimmick care nu se aduce mare valoare nefiind implementat chiar atat de bine (mai ales comparat cu Sniper Elite V2 care are cel mai epic kill-cam din gaming history).

    Din pacate jocul mai sufera si de cateva probleme tehnice cum ar fi AI-ul care te descopera de la distanta fara ca tu sa faci nimic sau coechipierul tau care mai are cateva probleme de personalitate si incepe sa se creada Rambo sau Leeeeeeeeroy Jenkins. Din fericire aceste bug-uri nu le-am intalnit decat in primul act, restul jocului fiind chiar ok din acest punct de vedere. Alte probleme tehnice nu am intalnit pe toata durata campaniei avand zero crash-uri de joc/consola.

    Ghost Warrior 2 mai ofera pe langa campanie si un Shooting Range in care iti poti exersa talentul de sniper cu diferite arme si tinte daca simti aceasta nevoie.

    Grafica:
    In mod normal aici te-ai astepta ca acest joc sa fie “the best” avand in vedere ca au folosit Cry Engine 3 al celor de la Crytek. Eh, nu… Jocul are o grafica putin sub nivelul de decent, avand in vedere engine-ul si restul jocurilor lansate in ultimii doi ani. Acest lucru nu se datoreaza neaparat graficii, care sa zicem ca se descurca cat de cat, dar mai ales din pricina iluminarii care in multe momente este jalnica. Anumite zone sunt prea slab sau prea iluminate, multe suprafete reflecta lumina, inclusiv zone din sol, etc… In schimb armele din mana personajului sunt “awesome”, bine renderizate cu rezolutie mare, multe detalii.

    Sunet:
    Nu sunt prea multe de spus aici. Armele se aud bine, sunetele din fundal/de miscare sunt decente. Mai are si un soundtrack dar nu impresioneaza cu nimic. Per total sunetul e ok, dar doar atat.

    Multiplayer:
    Avem si acest mod in joc sub forma unor team-deathmatches. Dar din experienta proprie pot spune ca modul acesta este pentru masochisti fiind foare prost gandit/implementat. Tot ce vezi sunt doua echipe care incearca sa se campeze una pe alta si atat, for the whole ****ing duration of the round. Am vazut cateva meciuri terminate cu 0 deaths / 0 kills in ambele echipe. Aici ar fi mers ceva diferit gen echipa de sniper versus echipa de commando cu schimbare la pauza, sau orice altceva fata de ce au facut ei.

    Si ca sa nu frecam prea mult menta, sa vina notele finale:

    Poveste: 6
    Gameplay: 8
    Grafica: 5,5
    Sunet: 5
    Multiplayer: 2,5
    Atmosfera: 9
    Nota finala: 6

    Concluzie: Este un joc decent, care ofera un gameplay excelent dar care, din pacate, nu reuseste sa impresioneze prin alte aspect.

    PS: Nu recomand pentru oricine acest jor dar recomand 100% acest joc pentru fani genului deoarece ofera o experienta buna prin gameplay si partea tactica. Comparat cu primul joc din serie (care a fost o porcarie datorita multiplelor bug-uri) este o imbunatatire majora. Dar pentru cei care doresc un joc de Sniping (si nu numai) absolut demential recomand din tot sufletul Sniper Elite V2 care este THE BEST!
    Attached Images Attached Images sgw2_review_logo.jpg sniper-2_t01_1920x1080.jpg sniper-2_t02_1920x1080.jpg sniper-2_t02bslogan_1920x1080.jpg sniper-2_t03_1920x1080.jpg sniper-2_t03slogan_1920x1080.jpg sniper-2_t05_1920x1080.jpg

  2. #2 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    moar screenz
    Attached Images Attached Images sarajevo05.jpg sarajevo04.jpg sarajevo03.jpg sarajevo02.jpg sarajevo01.jpg s05_nologo.jpg s04_nologo.jpg s03_nologo.jpg s02_nologo.jpg s01_nologo.jpg jungle_08.jpg jungle_07.jpg jungle_06.jpg jungle_05.jpg jungle_03.jpg jungle_02.jpg jungle_01.jpg sarajevo06.jpg sarajevo07.jpg sarajevo08.jpg

  3. #3 SP
    Junior Member zazarSm's Avatar
    Super review dar din pacate nu prea e genul meu de joc

  4. #4 SP
    Member dilibau666's Avatar
    Nota finala 6? Are u ....? 4.9 prin rotunjire 5,si asta cu multa,multa ingaduinta din partea profesorului

  5. #5 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Are vreo legatura cu povestea din primul joc sau pot sa il joc "safe" sa il inteleg perfect ?

  6. #6 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Felicitari, mereu imi face placere sa citesc un review scris cu simt de raspundere.
    Gameplay-ul este asemanator cu cel din COD? (ma refer la misiunile bazate pe stealth din COD

  7. #7 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Are vreo legatura cu povestea din primul joc sau pot sa il joc "safe" sa il inteleg perfect ?
    Cole Anderson apare si in primu joc (controlezi 3 sniperi), dar povestea nu are nici o legatura. Si daca ti la sanatatea ta mentala nu o sa te aproprii de primul joc.

    ---------- Post added 03-08-2013 at 07:49 ----------

    Quote Originally Posted by Bizzare View Post
    Felicitari, mereu imi face placere sa citesc un review scris cu simt de raspundere.
    Gameplay-ul este asemanator cu cel din COD? (ma refer la misiunile bazate pe stealth din COD
    sorry, nu am jucat COD.

  8. #8 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    sorry, nu am jucat COD.
    OEE președinte!

    Bun review!

  9. #9 SP
    Member dilibau666's Avatar
    Io zic ca daca tii la sanatatea ta mentala nu il joci pe asta!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Sniper Ghost Warrior 2 By sam in forum Console Club
    Replies: 11 Last Post: 13-05-2013, 08:40
  2. Replies: 0 Last Post: 20-03-2013, 09:51
  3. Sniper: Ghost Warrior Videos By Nash in forum Videos
    Replies: 10 Last Post: 28-06-2011, 00:55
  4. Sniper: Ghost Warrior By Dj Mo in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 46 Last Post: 04-10-2010, 14:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts