Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Review: Spiderman Edge of time

 1. #1 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

  User Review: Spiderman Edge of time

  Tot timpul mi-au placut super-eroii. Fie ca vin din universul Marvel, fie ca vin din partea DC Comics, filmele si jocurile cu super-eroi ma vor avea mereu ca fan. Asa ca atunci cand ConsoleGames mi-a oferit sansa sa fac review jocului Spiderman: Edge of time m-am bucurat mult. Dar bucuria a fost de scurta durata... Ca sa scurtez suferinta celor care citesc acest review am sa incep cu inceputul.

  Prezentare
  Spiderman: Edge of time aparut in Octombrie 2011 este continuarea jocului Spiderman: Shattered Dimensions din 2010, publicat de Activision si produs de studioul Beenox. Jocul de actiune are o specificatie aparte de "cauza si efect" prezentandu-l pe Spiderman aka Peter Parker si pe Spiderman 2099 aka Miguel O'Hara, jucatorul avand posibilitatea sa joace alternativ cu cei doi super-eroi.

  Introducere in poveste

  Ca orice joc cu super-eroi care se respecta, imediat dupa apasarea butonului Start avem parte de un mic intro care ni-l arata pe ''vecinul nostru prietenos'' in postura de victima a lui Venom. Cum a ajuns asa urmeaza sa aflam jucand tot jocul, stilul povestii fiind "It all begins a few days ago when...". Avem parte de un mic trainig care ne arata caracteristicile stilului de bataie si fara alt tam-tam incepem sa jucam cu Spiderman 2099 in anul 2099 cand in urma investigatiei asupra (si deasupra) chimistului Walker Sloan angajat al corporatiei Alchemax aflam ca tocmai a descoperit un mod de a calatori in timp, folosindu-se de acest lucru pentru a modificat trecut, a intemeia corporatia Alchemax inainte de perioada in care era normal sa apara, lucru care determina o serie de deformatii ale istoriei. In timpul descoperirii Spiderman 2099 sare in gaura de vierme si ajunge in trecutul alternativ, colaborand tot timpul jocului cu Spiderman-ul din trecut pentru a readuce lucrurile la normal. De-a lungul povestii pe langa Sloan ne intalnim si cu Anti-Venom, Dr. Octopus si tone de dusmani de diferite culori si marimi.

  Gameplay
  Stilul de bataie este oarecum normal, jucatorii obisnuiti cu beat&up-urile se vor acomoda foarte rapid la schemele de control. Avem un buton pentru a sari, unul pentru a arunca cu panza, altul pentru a lovi, etc. In plus fiecare Spiderman are o abilitate unica, originalul Spiderman poate sa isi accelereze simturile, putandu-se deplasa si lovi cu o viteza foarte mare, pe cand Spiderman 2099 isi poate crea o replica holografica astfel incat inamicii sa se concentreze asupra replicii fara sa fie atenti la erou. Avem un sistem de upgrade-uri, anumite abilitati si lovituri pot fi deblocate in timp folosindu-se experienta acumulata pe parcursul jocului. Avem si mini-challenge-uri, spre exemplu: omoara 60 de inamici in 2 minute, sari peste 20 de garduri in 60 de secunde, etc.

  Grafica si sunet
  Vizual jocul se prezinta bine, la nivel de 2011, trecerea intre caractere se realizeaza lin, fara blocari sau glich-uri. Mediul de joc nu este destructibil, iar jocul este de tip coridor, dute in fata, ia cheia, omoara 30 de soldati, deschide usa, vino inapoi... Sunetul si muzica ambientala isi fac treaba, dar nu impresioneaza cu nimic. Camera de deasupra eroului nu pune probleme, cat timp am jucat nu am ajuns niciodata intr-un puct in care sa nu vad in ce directie merg.

  Concluzii de final
  Am avut foarte multe momente in care as fi inchis consola sau apasa butonul Eject. Poate m-am invatat eu cu jocuri epice si nu ma mai satisfac jocurile platformer. Jocul intr-adevar nu impresioneaza dar nu e nici un joc rau. Si atunci cand stateam si ma uitam la tv incercand sa imi dau seama de ce parere trag la final s-a auzit in spatele meu:
  "Tati ce face Spiderman mai departe? De ce nu te mai joci putin?"
  Si am inteles! Poate cei de la Activision nu s-au gandit la mine ca public tinta pentru acest joc. De fapt normal, parintii daca se vad pusi in postura de a cumpara la copii un joc nu vor cumpara niciodata Mass Effect, Skyrim, Dead Island sau Resident Evil. Nu, ei vor cumpara jocuri cu super-eroi, fara prea mult sange, usor de inteles si la fel de usor de jucat.
  Poate din cauza asta Spiderman: Edge of time a avut parte de o primire cu laude si critici, pentru ca pana la urma se adreseaza mai mult copiilor.

  Note:
  Prezentare: 7
  Poveste: 7.5
  Gameplay: 7
  Grafica si sunet: 7.5
  Nota finala: 7.25
  Attached Images Attached Images spiderman_edgeoftime.jpg spiderman-7.jpg spiderman-5.jpg spiderman-2.jpg spiderman-3.jpg spiderman-4.jpg spiderman-1.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Spiderman: Edge of Time Videos By Nash in forum Videos
  Replies: 7 Last Post: 17-08-2011, 16:47
 2. Spiderman: Edge of Time By Nash in forum Console Club
  Replies: 4 Last Post: 10-04-2011, 14:54
 3. User Review: Mirror's Edge By erik95 in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 3 Last Post: 03-08-2009, 17:53

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts