Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Review: X-Men Destiny

 1. #1 SP
  Senior Member Marinake's Avatar

  User Review: X-Men Destiny

  Marvel sunt un nume cunoscut pe piata de entertainment. De la benzi desenate la jocuri video, au reusit sa produca tot felul de lucruri care sa distreze masele. De la copii, pana la adulti sau chiar batrani, toti au fost fermecati de lumile create de acestia si de povestile diverselor personaje. In randurile de mai jos voi incerca sa va luminez si sa va formez o parere despre unul dintre jocurile din universul Marvel cu mutantii nostri favoriti si anume X-Men. Jocul de fata se numeste X-Men Destiny.

  Storyline:
  Povestea este simpla. La o conventie anti-mutanti care era organizata de un grup de militanti ai pacii, baietii cei rai au facut un mare dezastru si cineva trebuia sa faca curat. Acel cineva esti tu. Sau cel putin ar trebui. Ai de ales dintre 3 personaje foarte diferite unul de celalalt care provin din medii si mai diferite. Acest "roster" este format dintr-un adolescent care visa sa devina jucator de fotbal american, o chinezuca chinuita de acest conflict dintre pro si contra-mutanti si un tip cat se poate de ciudat care a crescut intr-o familie care detesta mutantii. Mai pe scurt ai pro, neutru si contra. Cam pe aceste 3 personaje se bazeaza campania. In functie de alegerea facuta, nu faci decat sa schimbi putin ordinea misiunilor si cateva dialoguri. Nu va imaginati ca jucati Heavy Rain.

  Gameplay:
  Gameplay-ul cam dezamageste. Este un mare puzzle presarat cu misiuni de genul Punctul A si Punctul B. Esti aici, te vezi cu mutantul x,y,z. El te pune sa te duci dincolo si sa ii aduci obiectul de care are nevoie sau sa bati un membru din banda inamica. Daca tot am ajuns la batai, sa vorbim si despre ele. Si am cam terminat. Sunt foarte repetitive si tind sa devina plictisitoare. Tot ce te face sa mai simti putina dinamica sunt skillurile care le deblochezi pe parcursul jocului.

  Grafica:
  Din cate am inteles, Silicon Knights au scos pe piata titluri bune inaintea acestuia. Dar tot de pe la aceleasi surse am auzit ca asta se intampla pe vremea Nintendo Gamecube. Ca o parere strict personala, eu consider ca ar fi trebuit sa ramana acolo. Cu niste texturi sterse si fortate, culori la fel de vii ca mine dupa prea multa vodka si zone de vid in care FPS-ul pica in cap, nu consider ca X-Men Destiny ar fi un joc de anul 2011. Nu zic sa arate ca si Crysis. Nu este un etalon universal. Dar macar sa imi arate ca si-au dat silinta. No', in schimb primesc cele de mai sus plus....

  Sunet:
  ....plus sunetul. Nu a fost asa prezent incat sa devina deranjant, iar pe unde aparea se potrivea. Asta mai spala putin din rusinea graficii, dar totusi as prefera sa joc pe mut, decat sa joc pe 360 ceva cu grafica de Gamecube. Revenind totusi la oitele noastre, imi aduc aminte ca erau ceva dialoguri. Cred ca asa se numeau... Erau ceva la modul: "I, uuuuh, boobies...Umm sorry!"
  Parerea mea si la partea audio? Mai bine nu. E bine ca am Walkman pe telefon.

  Incheiere... sau ultimul cui in sicriu:
  Tot vreti sa incercati acest joc? Ce sa zic, go ahead and do a barrel roll! Totusi nu prea mi-as irosi timpul din nou cu el mai ales ca e destul de lung. Pe langa asta controllerul imi povestea ceva de mama cand am ajuns pe la finalul jocului si mai indruga de faptul ca-l doare Y-ul. Daca tot nu ati inteles mesajul, va urez sa nu incercati asa opera de arta. Veti avea o surpriza neplacuta!

  Storyline: 7
  Gameplay: 5
  Grafica: 4
  Sunet: 6
  Nota personala: 5
  Nota finala: 5.4

  Daca totusi nu v-a convins review-ul meu, va invit sa verificati si pe cel al lui djleo666: User Review: X-Men Destiny
  Attached Images Attached Images cole-mcgrath-taking-down-future-sentinels.jpg 1_thread.jpg xmand.jpg x-men-destiny_wallpaper.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. User Review: X-Men Destiny By djleo666 in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 0 Last Post: 23-05-2014, 12:49
 2. Quick Look: X-Men - Destiny By sam in forum English
  Replies: 0 Last Post: 26-10-2011, 06:58
 3. X-Men Destiny Videos By RonanN1 in forum Videos
  Replies: 5 Last Post: 22-07-2011, 09:27
 4. X-Men: Destiny By Nash in forum Console Club
  Replies: 4 Last Post: 24-03-2011, 16:26
 5. Activision anunta X-Men Destiny By apbaciu in forum Console News
  Replies: 3 Last Post: 08-10-2010, 10:41

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts