Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Review: The Wolf Among Us - Episode 4

 1. #1 SP
  Senior Member paunstefan's Avatar

  User Review: The Wolf Among Us - Episode 4

  La sfarsitul lunii mai, cei de la Telltale au lansat episodul 4 din deja cunoscuta serie The Wolf Among Us. Ca si durata, episodul 4 este putin mai scurt, dureaza sub 90 de minute, timp in care vedem 1-2 scene memorabile, dar per total acest episod este un pas inapoi de la cel precedent, lucru care m-a dezamagit. In continuare veti vedea de ce episodul cu numarul 4 este cel mai slab de pana acum.

  ATENTIE, la fel ca pana acum, review-ul contine spoilere din primele 3 episoade si cateva spoilere minore din episodul 4.

  La inceputul episodului il vedem pe Bigby “reparat” de un doctor dupa lupta de la finalul episodului 3, acesta nefiind chiar castigatorul. Dupa aceasta, protagonistul nostru merge sa-i viziteze pe Beauty & Beast care vor sa fie ajutati in legatura cu o problema. Aici Bigby primeste cateva indicii pentru continuarea investigatiei si de aici incepe partea importanta a episodului.

  Mai mult decat in celelalte episoade, in episdoul 4 suntem impinsi pe un drum in mare parte prestabilit de producatori, deciziile fiind foarte putine si acestea nefiind foarte importante. Poate ca acest lucru nu era atat de rau daca aveam parte de intamplari foarte importante pentru poveste, producatorii dorind sa fie vazute la fel de toata lumea, dar nu, povestea principala avanseaza foarte putin in comparatie cu ce am vazut pana acum, fiind lucruri care puteau fi prezentate si in episoadele trecute. De asemenea, totul se termina destul de brusc, mi-as fi dorit sa vad o incheiere mai buna pentru acest episod.

  Dar nu e totul atat de negru, jocul are inca parti bune. Ne sunt introduse cateva noi personaje, inclusiv cel care e probabil antagonistul principal al seriei (dar nu putem fi siguri) si The Jersey Devil, care are un design destul de creepy si cu care avem o lupta interesanta. Avem parte si de noi locatii din Fabletown, chiar daca stam destul de putin in ele, imi doream sa vad mai multe parti ale orasului. Intr-una din alegerile mai importante ale episodului, Bigby isi poate strica relatiile cu cativa prieteni, dar poate totul este pentru binele comunitatii, acest lucru m-a facut sa ma gandesc daca am facut ceea ce trebuia. La final avem parte de un eveniment important, dar asa cum am spus si mai sus, totul se termina cu un cliffhanger.

  In ciuda partilor rele, episdoul 4 e destul de bun, dar simt ca e mai mult o umplutura pentru a ne pregati pentru ultimul episod si da dovada de lipsa de inspiratie. Mare parte din mistere au fost rezolvate si toate ne duc intr-un singur loc, iar Bigby este pregatit pentru a pune capat crimelor din Fabletown. Sper ca nu va trebui sa asteptam foarte mult pentru episodul 5, eu asteptand cu nerabdare ce ne-au pregatit cei de la Telltale pentru marele final. Un ultim: To be continued…

  Prezentare: 8.5
  Story: 7.5
  Gameplay: 8.5
  Grafica: 9.5
  Sunet: 9
  Nota Finala: 8.5
  Attached Images Attached Images 1thread.jpg twau.jpg twau2.jpg twau3.jpg twau4.jpg twau5.jpg twau6.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. User review: The Wolf Among Us - Episode 5 By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 0 Last Post: 18-07-2014, 15:12
 2. User Review: The Wolf Among Us - Episode 3 By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 1 Last Post: 15-04-2014, 19:58
 3. User Review: The Wolf Among Us Episode 1: Faith - PS3 By Dant3 in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 0 Last Post: 07-02-2014, 18:54
 4. User Review: The Wolf Among Us - Episode 2 By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 1 Last Post: 06-02-2014, 20:04
 5. User Review: The Wolf Among Us - Episode 1 By paunstefan in forum Game Reviews & Previews
  Replies: 5 Last Post: 21-11-2013, 23:17

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts