Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: User Review: Grand Theft Auto 4

  1. #1 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar

    User Review: Grand Theft Auto 4

    Niko Bellic este personajul principal din noul joc Grand theft auto 4. El este un sarb ajuns in Liberty City(New York) pe o nava de contrabandisti. In marea metropola il asteapta varul sau Roman Bellic care i-a promis o viata de lux,cu masini, case si femei frumoase.Odata ajuns Niko realizeaza ca lucrurile nu stau cum i-a povestit varul sau. Roman este patron la o firma de taxi invechita, cu o multime de datorii la oameni periculosi.

    Gameplay: Jocul este mult mai coplex decat precedentele. El vine cu obisnuitul mod SinglePlayer de aproximativ 30 de ore, dar cu siguranta va dura mai mult pentru ca veti dori sa incercati fiecare vehicul si sa vizitati tot orasul.Pe langa clasicul singleplayer. GTA4 este insotit si de un mod multiplayer. Masinile din joc nu au numele real, ca si in celelalte jocuri deoarece rockstar nu are licenta pentru a folosi numele reale, dar va puteti da seama usor ce masina se ascunde dupa ciudatul nume. Personajul nostru are mai nou si un telefon mobil prin care primeste misiunii, intalniri etc. Niko poate intretine relatii cu celelalte personaje in asa fel in cat sa semene cat mai mult cu viata reala. Poate iesi la bowling, billiard etc cu prietenii. Socializarea cu acestia te va ajuta in anumite misiuni dar jocul poate fi terminat si fara a intretine relatii cu personajele. In joc exista chiar posibilitatea de a te duce la internet cafe de unde poti intra pe diferite site-uri, verifica e-mailul, sa intalnesti fete, dowloada teme si ringtonuri pentru telefonul mobil si multe altele.

    Un alt element care m-a uimit este faptul ca dupa ce iesi din masina daca lasi radioul pornit muzica continua sa se auda din masina mai incet. alt lucru care mi-a placut este modul in care se poarta discutiile care se fac la radio, care nu de putine ori m-au facut sa rad. Salvarile se fac ca si la seriile precedente intr-un safehouse, unde Niko se poate retrage sa doarma, sa se uite la tevelizor unde emisiunile sunt la fel de amuzante ca cele de la radio si nu de putine ori am pierdut notiunea timpului la tv urmarind talkshow-urile. Pe parcursul jocului veti avea de luat cateva decizii care vor influenta finalul sau stilul de joc.

    Multiplayer : GTA 4 vine si cu un bogat mod multiplayer cu 15 moduri de joc: 1. Hangmans NOOSE | 2. Car Jack City | 3. Bomb da Base | 4. Bomb da Base II | 5. Mafia Work | 6. Team Mafia Work | 7. Deathmatch | 8. Team Deathmatch | 9. Turf War | 10. Cops N Crooks | 11. Race | 12. GTA Race | 13. Deal Breaker | 14. Free Mode | 15. Car Jack City. Modul multiplayer este ok cand se alege o regiune in care va avea loc confruntarea, dar in lipsa acestei setari, cand aveti tot orasul la dispozitie este un haos total. Unele moduri sunt mai distractive, altele mai plictisitoare, oricum ca un final pentru partea de multiplayer pot spune ca este binevenita. Era si timpul pentru multiplayer oficial.

    Grafica: La capitolul acesta nu sunt foarte multe de spus.Jocul are o grafica deosebita,mult peste seriile precedente,orasul fiind realizat cu extreme de multe detalii. Versiunea de xbox360 ruleaza in 1080p, dar acest lucru nu va ajuta jocul fiind randat in 720p si scalat la o rezolutie mai mare iar la versiunea de ps3 lipseste AA-ul. Cam acestea ar fi dezavantajele graficii pentru fiecare platforma pentru care jocul a fost lansat anul acesta.

    Sunet: La capitolul acesta jocul mi s-a parut foarte bun, nu de putine ori vei auzi oameni vorbind pe strada, cum te injura etc. Muzica din joc este foarte bine aleasa,imi aduc aminte ca inainte sa am jocul, am facut rost de soundtrackuri si le-am ascultat foarte mult timp, chiar si pe strada pentru ca mi le-am pus si pe mp3 player. Melodiile sunt alese foarte bine si se potrivesc perfect cu tematica jocului. Pe soundtrackurile din joc se gasesc multi artisti cunoscuti cum ar fi: Bob Marley, Michael hunter, Busta Rhymes si multi multi altii.

    Concluzie: Rockstar a facut si de aceasta data treaba buna, jocul nu face de ras seria. Este un joc care merita jucat. Eu nu am avut rabdare sa apara pe PC si mi-am cumparat xbox360 ca sa ma pot bucura de el.

    +
    1. Oras extrem de detaliat
    2. Sunet si voci impecabile
    3. Poveste captivanta
    4. Modul multiplayer
    -
    1. Texturi incarcate greu (in cazul xbox360 fara hdd)
    2. Controlul anumitor vehicule
    3. Difucultate destul de mare la unele misiuni
    Gameplay:10

    Story:9
    Grafica:9
    Sunet:10
    Multiplayer:8.5
    Total: 9.3
    Attached Images Attached Images gta_iv_review_6.jpg gta_iv_review_5.jpg gta_iv_review_4.jpg gta_iv_review_3.jpg gta_iv_review_2.jpg gta_iv_review_1.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Destul de bunicel review si chiar daca nu este prea mare ai reusit sa cuprinzi cam tot ce era important in el.O mentiune ar fi de facut....ce mi-am dat eu seama acum,nu a pomenit nimeni ca in joc poti si apuca diferite obiecte de pe jos(caramizi,bidoane,pahare)si le poti arunca sa spargi un geam la masina,sa lovesti un om cu ele s.a.m.d.Desi nu e un lucru prea important,tind sa cred ca era bine de mentionat si despre acesta pentru ca e o noutate in seria GTA din cate stiu eu .Per-total e ok review-ul
    @offtopic:Apropo...sa incercati sa trageti cu lansatoru de rachete in geamul din spate al unei masini sa vedeti ce frumos ricoseaza racheta de n-are treaba,asta e o chestie care am descoperit-o acum cateva zile din greseala in timp ce ma ciuruiam cu niste politisti

  3. #3 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Felicitari!

    Personal, mie unu nu-mi place nimic la jocul asta, si n-o sa joc niciodata ceva asemanator... But you did an excellent job!

  4. #4 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Adriane, tu zici pe fiecare topic de acest gen cat urasti genul asta de jocuri?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. User Review: Grand Theft Auto V By djleo666 in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 11 Last Post: 17-12-2013, 15:41
  2. Replies: 0 Last Post: 23-12-2011, 08:40
  3. Grand Theft Auto V By sam in forum English
    Replies: 0 Last Post: 26-10-2011, 05:54
  4. User Review: Grand Theft Auto: Chinatown Wars By paul in forum Game Reviews & Previews
    Replies: 3 Last Post: 04-02-2010, 16:56

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts