Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Review: Infamous - First Light

  1. #1 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar

    User Review: Infamous - First Light

    Infamous - First light este un joc standalone, un prequel la jocul Infamous - Second son, in care iti e prezentata povestea lui Fetch si a abilitatilor sale. Acesta mai adauga in jur de 4-5 ore de joc la aceasta serie. Din punctul meu de vedere Fetch este un personaj care o sa il indragesti mai mult decat pe Delsin Rowe, principalul personaj din Infamous - Second son.

    Jocul ne pune deci in pielea personajului Fetch, care spre deosebire de Delsin Rowe are acces doar la un set de puteri, cele bazate pe neon si o viteza extraordinara. Viteza pe care vei putea sa cresti si mai mult trecand in timpul jocului prin niste cercuri roz de fum, care le vei gasi cam peste tot prin oras. Fetch este inchisa intr-un sediu DUP, iar Augustine o pune pe Fetch la tot felul de training-uri pentru ai marii puterea si abilitatile, in speranta de a o folosi ca un agent DUP. Pe parcusul acestui training, Fetch va avea multe flaschback-uri in care vei vedea trecutul ei si ce s-a intamplat cu fratele ei. Misiuniile de training sunt de fapt aceleasi challenge maps pe care v-a trebui sa le reiei dupa ce termini story-line-ul daca vei vrea sa faci platina la acest joc. Cu cat vei face mai multe puncte in aceste challenge maps vei debloca mai multe puteri.

    Puncte care sa te ajute la upgrade-ul puterilor vei mai lua si in niste curse impotriva la niste bile luminoase numite lumens, din distrugerea dronelor politiei si efectuarea unor graffiti prin oras. Plus ca prin oras vei mai gasi si niste neon lumens pe care va trebui sa le aduni pe toate.

    Spre deosebire de Second Son unde poti alege cum termini jocul, ca un personaj negativ sau pozitiv, povestea lui Fetch este liniara... si exista un singur sfarsit, poate si din cauza ca e prequel la Second Son si povestea trebuie sa se lege cu ce va urma, pentru ca sfarsitul jocului se incheie cu Delsin Rowe intr-o anumita situatie.

    La capitolul grafica jocul arata extraordinar, tiinand pasul cu jocurile actuale next gen. Culoriile si efectele puteriilor tale sunt foarte bine realizate si chiar construiesc bine imaginea unui mutant super rapid ca viteza luminii. Efectele sonore sunt si ele foarte bine realizate si unele vor fi transmise si prin boxa joystick-ului si care vor adauga un plus de savoare jocului.

    Singura parte care mi s-a parut mai dificila a fost atingerea punctelor la challenge maps ca sa iau platina. Challenge maps-urile de survival nu vor prezenta prea mare dificultate pentru ca poti fugi si sa te opresti putin sa mai tragi si tot asa. Insa la challenge maps-urile de rescue va fi putin mai greu, deoarece pe langa valurile de inamici care te ataca va mai trebui sa salvezi si ostaticii, pentru ca daca ratezi sa salvezi 5 dintre ei, va trebui sa o iei de la capat cu provocarea. De aceea recomand sa fie incercate aceste provocari deabia dupa ce terminati jocul si misiunile secundare din el.

    Per total mi s-a parut un joc foarte bine realizat si foarte fluid. Un joc care odata ce ti-ai dat seama cum functioneaza fiecare putere a lui Fetch vei de neoprit chiar si pe challenge mode. Un joc care merita sa ii faci platina, deorece nu iti va mult de 6-10 ore de realizat. Iar pentru pretul la care se gaseste acuma la vanzare prin magazine (in jur de 50 de lei) merita fiecare banut din punctul meu de vedere. Deasemenea il recomand sa il jucati inainte de a va apuca de second son pentru a urma firul narativ.



    Story: 8.5
    Gameplay: 9
    Sunet: 8.5
    Grafica: 9.5
    Nota finala: 8.9
    Attached Images Attached Images infamous_first_light.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. inFAMOUS: First Light By ReNeGaDe124 in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 56 Last Post: 19-05-2016, 00:01

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts