Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: User Preview: Tiger Woods PGA Tour 12

  1. #1 SP
    Member hibrid13's Avatar

    User Preview: Tiger Woods PGA Tour 12

    Nu trebuie sa fii un impatimit al golf-ului ca sa iti dai seama de importanta unui Masters. Probabil ca au fost momente in care i-ai vazut pe acei jucatori profesionisti imbracati cu jachete verzi si care executa cu atata incredere o miscare circulara a bratelor cu scopul de a lovi mingea. Desigur, este o imagine lipsita de aproape orice fel de expresivitate; sa fim cinstiti: cine ar fi fericit ca poarta o jacheta asa urata? Dar vine raspunsul, unul simplu si de mare importanta: acea jacheta verde este premiul pe care-l obtii atunci cand esti desemnat castigator intr-un Masters, premiul suprem in golful profesionist.

    Indiferent de parerile celor din jur, Masters-ul e o competitie foarte importanta. Acesta este primul an in care celebra serie Tiger Woods se va concentra pe legendarul turneu. Fanii au cerut acest lucru de cativa ani buni, iar anul acesta ideea va deveni realitate. "And don't think EA Sports doesn't realize how big of a draw this has the potential to be. The word "Masters" is the biggest chunk of text on the front of the box art, sitting right there in front of a scenic shot of Tiger at Augusta National."

    Developerii s-au gandit la cateva imbunatatiri: grafica specifica atmosferei din timpul Masters-ului, comentariu audio pe tot parcursul turneului prestat de Jim Nantz si un sistem care sa simuleze cat mai bine conditiile meteorologice.

    De asemenea, jucatorii vor avea posibilitatea sa se intoarca in timp si sa retraiasca momente faimoase din cadrul Masters-ului, precum seria de patru victorii a lui Tiger Woods sau victoria extraordinara a lui Arnold Palmer din 1958. "There will undoubtedly be a lot of buzz around the Masters, and with good reason--it's golf's ultimate prize, and fans of the Tiger games have been eagerly awaiting this feature for years."

    Sa trecem in revista cele mai importante cinci imbunatatiri:

    1. New caddy system
    PGA 12 iti ofera o noua cale prin care te poate ajuta sa-ti imbunatatesti jocul: ai la dispozitie un baiat care sa-ti sugereze unde si cum sa trimiti urmatoarea lovitura. Inainte de fiecare lovitura, un baietas controlat de AI iti va indica daca urmatoarea ta miscare trebuie sa fie una de siguranta, agresiva sau riscanta. "Things like fade and draw are automatically built into the shot, so you just need to make sure your stroke has the right power and angle." Jucatorii experimentati pot ignora toate acele sfaturi fie prin a seta optiunea pe off, fie prin a apasa butonul de skip, astfel incat sa aiba libertate deplina.

    2. One-button menu navigation
    Meniurile jocurilor sunt deja o nimica-toata pentru gamerii cu experienta in domeniu, dar cei nou-veniti vor intampina destule probleme si vor fi intimidati de listele indescifrabile, pline cu indicatii si lucruri complicate. Constienta de acest fapt, compania EA Tiburon a reusit sa adauge doua cai prin intermediul carora poti naviga pur si simplu prin meniu: ai jumatatea din stanga a ecranului unde vei putea accesa informatii detaliate, precum amanunte legate de sponsori, setarile din pro shop, in timp ce jumatatea din dreapta pune la dispozitie un nou feature, denumit Career Assistant. Aceasta noua optiune te ajuta sa afli diverse lucruri despre urmatorul event din cariera la o singura apasare de buton, sugerandu-ti urmatoarea competitie sau urmatorul turneu la care ar trebui sa fii prezent.

    3. Revamped career mode progression
    Cariera din jocurile Tiger Woods PGA a avut la baza inca de la inceput principiul castigului si a cheltuirii de experience points. Vei putea recurge si acum la aceasta modalitate, insa toate punctele acumulate vor merge in directia dezvoltarii abilitatilor, precum puterea cu care lovesti si precizia. Nu vei mai avea nevoie de XP pentru a-ti achizitiona un nou echipament. In loc de asta, vei avea ocazia sa lucrezi mai mult la relatiile din tine si sponsorii tai. Poti sa-ti alegi un sponsor si cu ajutorul lui sa cresti in level, iar in momentul in care devii destul de experimentat vei beneficia de un echipament nou-nout din partea acestuia.

    4. Improved Playstation Move controls
    Suportul pentru Move a fost aplicat predecesorului Tiger Woods PGA Tour 11 prin intermediul serviciului online, dupa ce al unsprezecelea titlu al seriei a fost lansat (Move a iesit pe piata dupa aparitia PGA 11). Anul acesta insa, EA Tiburon a reusit sa examineze mult mai bine caracteristicile accesoriului lansat de Playstation, reusind dupa spusele lor sa imbunatateasca experienta considerabil. "While we didn't get a chance to try it, Tiburon tells us that it has added new techniques like spin and boost, while making other subtle techniques more reliable than they were last year."

    5. 3D Grass
    Un improvement destul de pretentios daca stam bine sa ne gandim. Sa ne imaginam cum firele de iarba se clatina in functie de conditiile meteo. E o schimbare destinata mai mult jucatorilor impatimiti, care isi doresc sa traiasca pe viu experienta unui Master in adevaratul sens al cuvantului, desi totul se intampla intr-un joc video. Dar daca asta au cerut fanii, iarba 3D sa fie!

    Nu sunt un mare fan al golfului si nici nu stiu prea bine cu ce se mananca, insa dupa stiri si primele prezentari pare a fi un joc ce promite destul de multe atunci cand vine vorba de sportul cu crosa. Tiger Woods PGA Tour 12 va fi lansat pe 29 Martie in America de Nord si pe 1 Aprilie in Europa. Va fi disponibil pentru Xbox360, Playstation 3 si Wii. Sper sa nu fie o gluma de intai aprilie si sa se ridice la nivelul asteptarilor, fiindca fanii de pretutindeni au nevoie de asta!
    Attached Images Attached Images tiger-woods-pga-tour-12-screenshot-xbox-360-wii-ps3.jpg bubba_watson_for_birdie.jpg screenshot_802718566_1295354890.jpg tigw12_ng_scrn_rhys_davis_sawgrass2_bmp_jpgcopy.jpg tigw12ngscrnbubbawatson3.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Tiger Woods PGA Tour 12 Videos By Nash in forum Videos
    Replies: 5 Last Post: 07-04-2011, 11:40
  2. Tiger Woods PGA Tour 12 By hibrid13 in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 04-02-2011, 23:48
  3. Licitatie: Tiger Woods PGA Tour 10 PS3 By Ovidiu in forum Licitatii
    Replies: 14 Last Post: 25-01-2010, 14:52
  4. Tiger Woods PGA Tour 11 anuntat By erik95 in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 22-01-2010, 07:30
  5. Tiger Woods PGA Tour Videos By Xtm in forum Videos
    Replies: 1 Last Post: 11-02-2009, 21:26

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts