+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Videodir

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Videodir

    Well, desi nu este disponibil inca decat pentru moderatori/editori... trebuia sa deschid un thread pentru a puncta cateva bug-uri si cum se pot rezolva problemele.

    1. HD movies. Pentru un link cu un film HD (Youtube in special) trebuie ca dupa folosirea butonului Load Information sa schimbati linkul (manual) din http in hdef. Astfel sistemul il va prelua in HD.

    2. Bad names. La adaugarea unui film in Videodir exista optiunea de a creea automat si un thread in aria de Videos. Din pacate, majoritatea caracterelor gen " ' [ ] , nu sunt preluate corect. De aceea, va trebui sa corectati numele filmului pentru a preintampina aceste probleme.

    3. Tags. De multe ori tag-urile preluate de pe Youtube fie sunt irelevante, fie contin caractere ciudate, fie sunt prea mici (tag-ul trebuie sa aiba minim 3 caractere). De aceea, va rog sa le introduceti manual (sau macar sa selectati cuvintele care vi se par optime.

    Thx in advance !

  2. #2 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    asta e o intrebare din pura curiozitate : cum de a avut RonanN1 si Luigi video achievemnt-ul daca nu au putut posta nimic la VideoDir ? (nu uitati e o intrebare de curiozitate , nu am nimic cu nici unul dintre ei . useri seriosi amandoi ) . Sau achievemnt-ul ala nu are nimic de-a face cu VideoDir-ul ? Si inca ceva , daca as vrea sa postez un video la ceva trailer sau o reclama nostima ... cum as putea proceda ? sau pur si simplu : NU as putea ! hm ?

  3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...achievement-ul e pentru Videos - Console Games Forum

  4. #4 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...achievement-ul e pentru Videos - Console Games Forum
    so that explains it . ms . banuiesc ca achievemnt-ul asta s-a dat ca si cel cu review-urile (complet random ) . am inteles . thx again

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Videodir-ul nu este luat in considerare pt. Experience. Iar award-urile precum cel de la reviews nu este un random clasic. Adica nu sunt introdusi 10 useri care au postat pe aria respectiva si dat un random intre 1 si 10. Daca un user are 100 de posturi pe aria respectiva, si ceilalti 9 cate unul, atunci va fi un random intre 1 si 109. Normal ca userul cu mai multe posturi are mult mai multe sanse.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts