+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 39 of 39

Thread: Pentru cei care nu se pot inregistra sau posta pe site

  1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu apare pentru ca este inca in "Awaiting email confirmation". Probabil a facut o modificare de email, dar nu a confirmat pe link-ul primit pe mail. Il voi activa eu manual. Scuze pentru intarziere

  2. #22 SP
    Junior Member specyal's Avatar
    salut,

    nu sunt convins ca postez unde trebuie, dar am o problema cu userul, nu pot posta in topicul meu :

    http://www.consolegames.ro/forum/f92...nect-lips-1tb/


    Message
    specyal, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

  3. #23 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    E blocata secțiunea bazar. Trebuie facuta o donație pt a posta acolo. Se strâng greu banii de hosting si din cauza asta se recurge la masuri extreme.

  4. #24 SP
    Junior Member specyal's Avatar
    inteleg, mersi de info.

  5. #25 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Aveti aici detalii referitor la imposibilitatea de a posta in aria Bazar:
    Announcements - Help Desk
    ConsoleGames.ro - Stay or Leave?
    Salutare!

    Desi de aproape 8 ani incercam sa nu stressam gamerii cu mass PM-uri, announcements, newslettere si alte prostii de genul acesta, acum chiar suntem nevoiti sa anuntam ca incepand de la 1 Iulie 2016 postarile in aria de Bazar vor fi permise doar celor care sunt fie Traderi, fie Premium sau VIP Members. Suntem in continuare o comunitate non-profit, si desi am sperat sa strangem fondurile necesare pentru a merge mai departe doar din Donatii si Licitatii, nu este suficient. Ca urmare a discutiilor purtate cu membrii seniori si cei din echipa, consideram ca nu e fair ca unii sa faca afaceri si bani frumosi pe CG fara a contribui niciodata cu nimic in aceasta comunitate. Ne cerem scuze daca acest lucru va afecta inclusiv pe cei care posteaza ocazional.

    Suntem ferm convinsi ca aceasta decizia va deranja pe multi, insa va reamintesc ca atunci cand am pornit la drum nu am avut ca scop nici sa facem afaceri aici, nici sa avem zeci de mii de utilizatori care nu participa in mod activ la nimic din ceea ce facem aici... scopul era sa formam o comunitate cat mai unita, sa fim alaturi de prieteni, gameri la catarama! Iar prietenii (si in special gamerii) se ajuta intre ei. Sper sa vad si aici acest lucru - in caz contrar vom trage concluzia ca nu se mai doreste sa se continue ceea ce am inceput acum ceva timp.

    Va multumesc pentru suport si va astept pe threadul cu detalii despre avantajele de a fi useri Trader, Premium sau VIP: CG Registered, Trader, Premium & VIP Users. Puteti dona, licita... sau de ce nu, poate aveti printre cunostinte companii sau firme ce doresc sa cumpere spatiu publicitar pe CG.

    Respect!

  6. #26 SP
    Member madskills's Avatar
    Vreau sa postez si eu un anunt in bazar si imi da urmatorul mesaj : madskills, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

    Chiar nu inteleg care este problema, nu sunt tocmai un copil si nu sunt inregistrat de ieri ca sa nu am dreptul de a posta...

  7. #27 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ^^ Citeste putin mai sus man, o sa intelegi de ce

  8. #28 SP
    Member madskills's Avatar
    Mda, no comment..E foame de bani baieti

  9. #29 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ba nu e deloc foame de bani si asta nu este o mentalitate ok. Nu s-a facut lucru asta ca sa-si poata lua MonkY bemveu ci pentru ca el a acoperit singur costurile pana acum si de cativa ani nu mai poate singur. Nu-ti baga nimeni mana in buzunar ca sa poti posta/intreba/citi pareri pe forum.

    Dar mi se pare normal ca daca vrei sa faci afaceri aici si sa faci bani din asta, sa ajuti si comunitatea.

  10. #30 SP
    Member madskills's Avatar
    Afaceri ca pui un anunt prin care probabil ajuti pe unu care nu are asa bani sa-si ia o consola mai ieftina? Eu am vrut sa pun un simplu anunt, nu sa vand en-gros. Si culmea, nici macar nu era pentru mine, era pentru un copil de 12 ani care nu stie cu ce se mananca forumul. Dar asta este prea putin relevant.

    Iti dau un exemplu banal. Tu esti mic (vorbim de situatia de fata, CGF)) si pui un pret pentru a putea posta un anunt. Olx e ditamai "monstrul" si e gratis. Ce crezi ca alege lumea si mai ales de ce? Sau ce beneficii crezi ca o sa obtii tu facand asta?

    Tot respectul pentru cine a inceput treaba asta dar, parere personala, odata ce incepi pe un drum, nu stiu cat te ajuta MAI TARZIU sa pui un pret pe niste servicii care erau gratis desi pe cuvant eu chiar inteleg situatia si personal nu ma afecteaza cu nimic interdictia de a posta in bazar, tinand cont ca nu e produsul meu

    Fiecare isi gospodareste propria ograda cum vrea pana la urma.

  11. #31 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cred ca nu ai prea înțeles care e scopul principal al acestui forum. Comparația cu OLX nu isi are rostul.

  12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    madskills, a curs multa cerneala digitala oe tema asta. Prin urmare eu o sa fiu succint si o sa te intreb un singur lucru: preferi sa inchidem site-ul la inceputul anului decat sa mergem cu o suma modica pentru cei care vand/cumpara? Stiu, afecteaza si pe cei mici, dar sa fim seriosi... e doar 3 eur sa devii trader si sa poti vinde ce ai nevoie. 12 eur pe an - mai putin decat un DLC.

    OLX e altceva (o ciudatenie dealtfel - nu stiu cat va mai rezista un astfel de sistem unde rating-ul nu conteaza, unde moderatorii te ignora, unde se dau tzepe pe banda rulanta). Si nu te opreste nimeni sa vinzi sau sa cumperi de acolo. Poti chiar sa platesti la ei pentru a-ti fi mai vizibil anuntul. It's the freedom of choice! In these days, you have it!

  13. #33 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu sunt curios ce se întâmplă după ce o scoatem la capăt si anul ăsta? Daca se da unda verde Bazarului cum s-a făcut data trecută ar fi de cozonac...

    @madskills eu am învățat o chestie, atunci când cineva te ajută, ajuți. Nu ți-a cerut nimeni bani, poți sa ajuți cu altceva, sigur ai prin casa un obiect legat de gaming sau un joculet vechi de care s-ar bucura altcineva mai sărac, ai putea sa încerci pe aria Licitații. În viața ce e gratis e dulce dar mai dulce e cand muncești pentru ceva și apoi vine și răsplata.

    PS: Help me to help you!

  14. #34 SP
    Banned Templier's Avatar
    stati prea mult sa explicati o chestiune de bun simt. atunci cand vorbiti cu o persoana care nu a mai postat nimic de pe data de 23-03-2015 nu cred ca ar trebui sa stam sa explicam ce inseamna CG. aici nu e un loc unde doar intri sa pui anunt si pleci, Bazarul e un bonus.
    du-te pe olx unde vezi mii de reclame, unde platesti ca sa ai anuntul pe prima pagina, unde la peste 3 anunturi pe o categorie trebuie sa platesti ....
    nu intelegi ca noi suntem o comunitate, go and wander alone !

  15. #35 SP
    Member madskills's Avatar
    @Templier, unii mai si muncim si o facem des in afara tarii in misiuni in care numai de forum si internet nu ai timp. Nu ma impresioneaza postacii agresivi ca tine, pe bune, ia o gura de apa ca faci praf.
    Eu am pus o simpla intrebare pentru ca nu stiam de ce nu puteam posta. Altii mi-au raspuns frumos si le multumesc pentru asta, erau lucruri de care nu stiam pentru ca, repet, am o viata mult prea ocupata si nu am avut timp si motive sa ma informez.
    Personal, am cumparat de o groaza de ori din bazar si absolut toti de la care am luat au fost de nota 10+.

    @Dant3 cum am zis si mai sus, nu am avut timp sa ma informez, nu stiam de topicul licitatii. Anul trecut am dat gratis unui copil din bloc un PS2 (modat ce e drept, but still) cu peste 150 de jocuri, toate in carcase proprii, coperti facute la imprimanta si vreo 4 gamepaduri. Nu stiu cat de instarit sau amarat era, dar daca stiam de topicul asta mi-ar fi facut mare placere sa-l ofer cuiva care stiu ca are cu adevarat nevoie.
    Deci nu banii sunt problema, nu stiam de faza cu donatiile, nu stiam de ce a zis Monky si sa fiu sincer nici cu Olx-ul nu sunt expert, pentru ca am cumparat doar o singura data.

    Prea usor va imflamati unii si tocmai din cauza unor postaci gen Templier, care probabil e "de-al casei" altii care sunt in trecere nu raman.

  16. #36 SP
    Banned Templier's Avatar
    ^ ce anume ti s-a parut agresiv in ce am spus?
    sa stii ca toti muncim, nu numai tu. dupa ce ai citit explicatia data tu nu ai fost de acord cu ea.daca ai OLX de ce vrei sa pui anunt si aici? ti-am explicat ca CG e mult mai mult decat aria Bazar.

    Nu ma impresioneaza postacii agresivi ca tine, pe bune, ia o gura de apa ca faci praf.
    si eu sunt agresiv...

  17. #37 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Oh boy, te vaiti frate ca sunt oamenii agresivi si ca ti-o taie din scurt dar tu bagi fitile care nu iti fac cinste, de genul foame de bani, cum ai vrea sa reactioneze cineva cand ti s-a explicat ca e o situatie dificila si nu ai inteles sau doar te-ai facut ca nu intelegi? E un proiect non profit sustinut cu eforturi mari si recompense putine. Un hosting de calitate costa iar suma de pe bara inseamna aproximativ 10 salarii minime. Sa zicem ca am avea toti 2000 lei salariu si ar inseamna 5 salarii, tie ti-ar conveni sa lucrezi 5 luni pe an doar ca sa platesti hostingul pentru ca faci ceva pentru mai multi oameni nu doar pentru tine? Nu stiu, zic si eu, nu cred ca e vorba de pomana si mai stiu si eu ce alte chestiuni de genul asta aici.

  18. #38 SP
    Junior Member Tits Mctitsface's Avatar
    nu pot posta in bazar console...........vreau sa cumpar un controller ps4 alb.......

  19. #39 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. Replies: 22 Last Post: 22-08-2013, 14:28
  2. Replies: 3 Last Post: 05-12-2011, 14:35
  3. Pentru cei care isi uita cheia in masina By DeeJay-RainY in forum Auto & Moto
    Replies: 19 Last Post: 29-01-2010, 03:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts