+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 53

Thread: Probleme useri CG - o noua sansa!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Probleme useri CG - o noua sansa!

    Voi deschide acest thread cu dedicatie celor care au avut (sau inca au) probleme pe CG, si asupra carora se iau deciziile de catre echipa CG, decizii luate in speranta ca userul respectiv se poate indrepta. Cred ca un exemplu bun ar fi RonanN1, pe care stim bine ce rebel era initial... I-a fost acordata inca o sansa, si acum poate fi dat ca exemplu pozitiv (nu nu, sa nu va jucati la fel de mult ca el ).

    Incep cu userul tphase (si pustiulica, si n alte clone). Acestuia i se acorda pentru ultima oara sansa de a demonstra ca poate face parte din comunitatea CG fara a face trolling, fara a starni scandaluri si probleme. Good luck !

    P.S. Tot aici va rog sa postati in cazul in care aveti un subiect asemanator, care doreste o ultima sansa de a reveni printre consolisti !

    ---------- Post added 29-08-2010 at 01:50 PM ----------

    Atentie ! A nu se intelege ca orice banned user poate deveni unbanned si gata, o ia de la capat. Nope, se supune votului echipei CG, si majoritatea decide. Also, a nu se ignora faptul ca "noul" user va sta cu sabia deasupra capului, pana demonstreaza ca nu mai este necesar. La prima problema cauzata: Ban forever and that's it. No more chances !

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aceeasi sansa i se va acorda userului adiandrei1, care e deja la a n-a clona. Oameni buni, nu va mai apucati sa va creati alte conturi odata ce ati primit ban. Daca voi considerati ca ati fost banat pe nedrept (sau nu), incercati sa va explicati pozitia (conform Regulamentului) pe Console Games Forum - Contact Us. Faptul ca veti crea mai multe clone nu va va ajuta cu absolut NIMIC. adiandrei1, sper ca vei demonstra ca nu ti s-a acordat o noua sansa degeaba. Bafta !

    Clone (ce vor fi merged in adiandrei1):
    1. vasilekz2
    2. xS3ODx
    3. UrbanAvalon
    ---------- Post added 31-08-2010 at 04:08 PM ----------

    Cei care ati primit o noua sansa, sper ca ati citit si recitit http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/. Pentru ca in cazul vostru chiar nu mai exista scuza cu "Sorry, n-am stiut !".

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Revenim cu inca un user caruia i se acorda ultima sansa: =Flavius=
    Clona (ce va fi merged): Cracks & UnderXT

  4. #4 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    De ce a luat ban tphase ?

  5. #5 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Pentru ca este neserios, a pus doua jocuri la licitatie si le-a scos din "motive personale" dupa ce a aparut un cumparator

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Pentru ca este neserios, a pus doua jocuri la licitatie si le-a scos din "motive personale" dupa ce a aparut un cumparator
    Nu m-a deranjat faptul in sine... suntem intelegatori atunci cand apar probleme personale. Dar putea macar sa dea un PM, sa explice problema... asa i-a dat pur si simplu userului care licitase peste nas... Pe sistemul "Am o problema, nu mai vreau sa ti-l dau"... So, neseriozitate ! Deci inca o bila neagra...

  7. #7 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Cei cu ban forever mai au vreo sansa ? Intreb pt ex-userul exist. Multumesc anticipat.

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Ma_Plictisesti™ View Post
    Cei cu ban forever mai au vreo sansa ? Intreb pt ex-userul exist. Multumesc anticipat.
    Nu am primit nimic de la el (si presupun ca stia Regulamentul)... Din cate stiu insa, el nu s-a potolit nici dupa aproape 20 de infractiuni... Ma indoiesc profund ca o va face in continuare...

  9. #9 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Nu stiu daca aici sa intreb...
    Am si eu o curiozitate... De ce este banat DanTe23? Ca nu-mi dau seama din ultimele lui posturi...

  10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Nu stiu daca aici sa intreb...
    Am si eu o curiozitate... De ce este banat DanTe23? Ca nu-mi dau seama din ultimele lui posturi...
    Eh, stii cum e el... grammar nazi. Lucru care nu deranjeaza in general, dar din pacate o face in mod gresit si repetat. Mai exact, pe threadul despre God of War: Ascension, de la o simpla greseala a unui user (care a scris o cacofonie, reparata prin virgula totusi), a iesit o intreaga discutie pe teme de gramatica, lucru complet off-topic. A primit o groaza de report-uri, a fost curatat threadul, dupa care am postat clar: daca observati o problema legata de limba romana, fie folositi butonul de report post si lasati un moderator sa se ocupe de problema, fie postati pe threadul dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f69...gii-forumisti/.

    Ori el din pacate, la 5 minute dupa rugamintea mea, a postat exact la fel, off-topic, fara nici-o treaba. Fiind deja la a 4-a infractiune de genul acesta (off-topic), a primit ban 14 zile pentru recidiva.

    Nu va sta toate cele 14 zile, mai ales ca maine este conferinta de la Sony si stiu ca astepta cu nerabdare lucrul acesta. Prin urmare, luand in calcul si cererea catorva useri (ca sa inteleaga ca nu are toata lumea ceva cu el), de maine i se va ridica ban-ul si se va putea bucura de lansarea PS4 alaturi de consolisti.

    A nu se intelege gresit... nu are nimeni aici ca scop sa dea ban-uri aiurea. Dar din pacate, fara reguli, ar fi haos. Daca am face toti off-topic, ar fi ca pe Facebook... s-ar posta orice, oriunde, fara sa mai inteleaga nimeni nimic. Vrea omul sa intre sa citeasca discutiile despre God of War: Ascension, si da peste n pagini de discutii despre cacofonie, limba romana, etc... Not fair!

  11. #11 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Ar trebui sa steie toate cele 14 zile pe tusa, poate se mai linisteste putin. Nu cred ca am dat vre-o data report la cineva pe forumul asta, dar tb sa recunosc ca eram pe punctul de a o face cu privire la toata discutia lui legata de gramatica pe threadul de GoW-A, devenise deja foarte stresant omul.

  12. #12 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Eu votez cu grammar nazi sa i se scoata banul, ii inteleg frustrarea cand peste tot pe internet vezi numai greseli gramaticale, sa consideram doar ca s-a descarcat pentru toti cei care simt cum simte el dar stau in umbra si nu dau cu batul . Daca ar fi dupa mine ar trebui toti cei care maltrateaza limba romana prin a scrie agramat sa primeasca avertismente si la fiecare cumul de x avertismente ban cateva zile, dar nu ma bagati in seama .

  13. #13 SP
    Member Hitman's Avatar
    Dar asta nu inseamna ca eu, care intru pe O ANUMITA PAGINA si vreau sa citesc UN ANUMIT LUCRU, sa incep sa sortez mesajele in speranta ca poate o sa intalnesc si ceva lucruri care ma intereseaza. Daca vreti sa educati oamenii (nu ca ati avea vreo sansa, daca acest lucru nu s-a intamplat pana la o anumita varsta) puteti sa intrati pe o zona in care se discuta despre acest lucru. Nu am nimic cu nimeni si lucrul asta il spun ca s-a ivit ocazia.

  14. #14 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by AngeReveur View Post
    Eu votez cu grammar nazi sa i se scoata banul, ii inteleg frustrarea cand peste tot pe internet vezi numai greseli gramaticale, sa consideram doar ca s-a descarcat pentru toti cei care simt cum simte el dar stau in umbra si nu dau cu batul . Daca ar fi dupa mine ar trebui toti cei care maltrateaza limba romana prin a scrie agramat sa primeasca avertismente si la fiecare cumul de x avertismente ban cateva zile, dar nu ma bagati in seama .
    100% de acord. OK, a gresit, a fost offtopic, dar am si eu o intrebare: daca eu sunt "regulamentar" si dau report bad post cand vad maltratata in ultimul hal limba romana... se intampla ceva oare? OK, suntem gameri, nu profesori de gramatica, mici greseli sunt tolerabile, dar cand vad posturi de genul: "dami pm sall" sau "am decat consola nam acesori"... pai tata, eu ma "excit" asa de tare ca-mi vine sa fac ancheta si sa depun planegere penala impotriva profesorilor individului.

  15. #15 SP
    Member Hitman's Avatar
    RaverX ma bucur ca vrei sa faci lumea mai buna si sunt perfect de acord cu tine. Acum te intreb eu....daca omul primeste report de la tine, de la mine, de la alti 20...crezi tu ca o sa inceapa sa invete limba romana pentru asta? Ca dai report nu este nici o problema, dar hai sa nu facem o poveste din cauza unei ~ ca ca ~. De ceva vreme am invatat sa fiu transparent la unele chestii si e mai bine pentru toata lumea. Eu nu ma mai stresez iar altul ramane asa cum vrea el sa fie
    Cine vrea ajutor, cere !

  16. #16 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Multumesc pe aceasta cale celor care au inteles de fapt care e problema mea cu limba romana, nu vreau sa invat pe nimeni nimic, ce nu au reusit profesorii in clasele primare nu cred ca voi reusi eu. Daca era nevoie sa-mi ispasesc intreaga pedeapsa o faceam cu cea mai mare placere, vad ca cei care considera acest lucru spun ca poate m-as mai linisti un pic...Am gresit intr-adevar pt ca am postat si am chinuit multe persoane cu offtopic-ul meu. Dar am si eu o rugaminte pentru cei care vor sa porneasca o discutie pe aceasta tema, veniti cu argumente pe threadul "limba romana", unde de azi voi posta si eu greselile care pur si simplu imi zgarie retina. Nu am fost absurd si m-am luat de virgule sau typo asa cum insinueaza unii.
    In concluzie imi cer scuze pentru ziua de ieri, mai exact pentru ca am postat unde " nu trebuie". Cine are ochi sa vada si minte sa inteleaga va intelege, cine nu, va continua cu: "defapt", "umpic", "vre-o" s.a.m.d.

    PS va astept comentariile referitoare la cea mai recenta stire postata. O zi buna va doresc si sa vina Ps 4, Orbis...

  17. #17 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by hitmandmc View Post
    RaverX ma bucur ca vrei sa faci lumea mai buna si sunt perfect de acord cu tine. Acum te intreb eu....daca omul primeste report de la tine, de la mine, de la alti 20...crezi tu ca o sa inceapa sa invete limba romana pentru asta?
    Categoric nu. Ideea era alta, cum noi primim warn/ban pentru offtopic sa primeasca si aia warn/ban pentru limbaj agramat. Si daca n-o sa invete sa se care naibii pe site-uri unde activeaza cocalari, manelisti si alte specimente. In fond suntem pe un forum, nu pe "mess".

    Quote Originally Posted by hitmandmc View Post
    De ceva vreme am invatat sa fiu transparent la unele chestii si e mai bine pentru toata lumea. Eu nu ma mai stresez iar altul ramane asa cum vrea el sa fie
    Serios? Vezi ca nu-i chiar asa...

    Quote Originally Posted by hitmandmc View Post
    Dar asta nu inseamna ca eu, care intru pe O ANUMITA PAGINA si vreau sa citesc UN ANUMIT LUCRU, sa incep sa sortez mesajele in speranta ca poate o sa intalnesc si ceva lucruri care ma intereseaza.
    Se pare ca totusi esti deranjat de offtopic. La fel si noi suntem deranjati de limbajul cocalaresc. Mai departe se aplica exact ce spuneam la inceput - daca offtopic-ul se pedepseste ar trebui ca si limbajul sa fie pedepsit.

    Eu astept un raspuns oficial de la un moderator: pot da report bad bost la userii care violeaza limba romana? Care e pedeapsa la prima abatere, la recidiva si mai departe?

  18. #18 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f51...-ro/#post18449

    Pai se poate da report la post. Sunt stipulate in regulament sanctiunile

    Pentru nerespectarea Regulamentului CG se vor aplica urmatoarele sanctiuni:
    • Limbaj necorespunzator / agramat / limbaj stil irc - se acorda 1 punct - expira in 7 zile
    • ....
    • Limbaj necorespunzator / agramat / limbaj stil irc (Recidiva) - se acorda 2 puncte - expira in 14 zile
    ...
    Pentru sanctiunile cumulate userul in cauza va primi ban in mod automat dupa cum urmeaza:
    • Pentru 2 puncte - perioada de ban 14 zile
    • Pentru 3 puncte - perioada de ban 21 zile
    • Pentru 5 puncte - perioada de ban 30 zile
    • Pentru 10 puncte - perioada de ban 60 zile
    • Pentru 20 puncte - perioada de ban permanenta
    In cazul in care considerati ca ati primit ban pe nedrept, va rugam sa expuneti problema cat mai explicit posibil aici: Console Games Forum - Contact Us

  19. #19 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Eu astept un raspuns oficial de la un moderator: pot da report bad bost la userii care violeaza limba romana? Care e pedeapsa la prima abatere, la recidiva si mai departe?
    Da, asa cum ti-a spus si gvingi76, vezi http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/

    Daca nu se vad infractiunile date asta nu inseamna ca nu exista.

  20. #20 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Dante32, m-a bucur ca eshti i-ar printre noi

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Sansa ratata By SirAndrew in forum Offtopic
    Replies: 15 Last Post: 04-08-2010, 22:58
  2. Final Fantasy-Ultima sansa ptr Sony PS3? By Walkman in forum Console News
    Replies: 31 Last Post: 25-12-2009, 20:45

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts