+ Reply to Thread
Page 55 of 78 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 1548

Thread: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !

  1. #1081 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mbon. Deci FeloN are 24h in care sa raspunda si sa rezolve problemele. Otherwise, ban forever!

    Va rog sa nu mai faceti astfel de tranzactii (trade-uri) cu useri care au 0 feedback-uri pozitive! Va supuneti unui risc asumat...

  2. #1082 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Păi toți încep de la 0 și dacă nu ar mai face nimeni tranzacții cu ei, nu ar crește niciodată. Eu nu trimit niciodată primul unui user cu rating sub 5, indiferent de promisiunile pe care le face.

    ---------- Post added 03-05-2013 at 06:57 AM ----------

    Quote Originally Posted by Dark Wadder View Post
    art 215 CP "Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani...."
    Nu exista posibilitatea acordarii unei altfel de pedepse - cum ar fi cea sugerata - amenda penala. Asadar in caz de gasirii a persoanei drept vinovata de o asemenea fapta = inchisoare. Cu suspendare daca nu reprezinta pericol social, e la prima abatere, a returnat prejudiciul, etc. Daca e tepar in serie are toate sansele sa faca chiar inchisoare. Acum depinde si de procuror la ce-l incadreza si fireste daca nu-i serveste un NUP.
    Nu cred că va fi încadrat aici, trebuie sa existe mai multe părți vătămate și să se contureze un mod de operare, care să nu poate fi demontat prin apărare.
    În schimb poate fi încadrat fără nicio problemă aici:

    "Infractiunea de abuz de incredere este prevazuta si pedepsita de art. 256. Cod Penal si este definita ca fiind , insusirea unui bun mobil al altuia , detinut cu orice titlu , sau dispune de acest bun pe nedrept , ori refuzul de a-l restitui , se pedepseste inchisoare de la 3ani sau cu zile – amenda . Cu aceiasi pedeapsa se sanctioneaza si fapta de a schimba in totul sau in parte , substanta sau calitatile marfurilor incredintate spre transport . Daca schimbarea substantei sau a calitatii marfurilor ncredintate spre transport s-a facut prin folosirea de substante vatamatoare , pedeapsa este inchisoarea stricta de la un an la 5 ani. Cu pedeapsa prevazuta in alin.3 se sanctioneaza si fapta de a distruge obiectele primite in gaj de catre creditor .

    Daca bunul este proprietate privata , actiunea penala se pune in miscare la plingerea prealabila a partii vatamate . Impacarea partilor inlatura raspunderea penala 1.

    Formarea si buna desfasurare a relatiilor sociale cu caracter patrimonial implica o anumita incredere , pe care cei ce intra in aceste relatii trebuie sa si-o acorde uni altora . Numai in masura in care este indeplinita aceasta conditie , persoanele incredinteaza, lasa in posesia sau detentia altora , diferite bunuri pentru a fi pastrate , transportate fara teama ca ele ar putea fi insusite ori ca s-ar putea refuza restituirea lor . Daca persoanele nu si-ar acorda aceasta incredere , ele s-ar abtine sa intre in asemenea relatii , ceea ce ar produce grave tulburari in cadrul societatii .

    Infractiunea a primit denumirea de abuz de incredere deoarece faptuitorul abuzeaza de increderea celui care i-a lasat bunul in detentie , transformandu-se din detentar al bunului in pretins proprietar al acestuia 2 .

    Obiectul juridic : Prin incriminarea abuzului de incredere legiuitorul a urmarit sa asigure increderea pe care trebuie sa se bazeze relatiile sociale cu caracter patrimonial , sa apere proprietatea asupra bunurilor mobile . Asa fiind obiectul juridic al infractiunii de abuz de incredere il constituie relatiile sociale de ordin patrimonial privitoare la acordarea si respectarea unei anumite increderi pentru nasterea si mentinerea lor in scopul apararii drepturilor celui care incredinteaza bunul mobil altei persoane .

    Obiectul material : Abuzul de incredere are ca obiect material bunul mobil al altuia , detinut cu orice titlu de catre faptuitor . Obiectul material a abuzului de incredere se caracterizeaza asadar in primul rand prin aceea ca nu poate fi decat un bun mobil . Sunt asimilate bunuri mobile putand constitui obiectul material al infractiunii , bunurile imobile prin destinatia lor , precum si cele care sunt considerate astfel datorita bunului la care sunt atasate . Bunul mobil poate fi orice bun mobil corporal care are o anumita valoare , roadele acestuia , inscrisurile , bani, titlurile de credit si orice alte valori evaluabile in bani 3.

    Detentia presupune dreptul de a stapanii in fapt un bun in numele altuia , in mod temporar , in interesul sau folosul altuia ori in interesul propriu al detentorului , cu precizarea ca in timpul detentiei proprietatea continua sa apartina proprietarului bunului , deci detentorul nu dobandeste un drept de proprietate asupra bunului incredintat .

    Bunul mobil sa fie detinut de faptuitor cu orice titlu juridic , legal si valabil . In sensul cerut de lege , titlurile in baza carora se detine bunul pot fi doar titluri rezultate din raporturi patrimoniale netranslative de proprietate , cum ar fi contractele de depozit , de mandat, de imprumut , de transport , de locatie 4.

    Poate constitui obiect material al abuzului de incredere si bunul asupra caruia faptuitorul are numai un drept de coproprietate , daca acel bun este indivizibil sau plusul care depaseste cota sa parte in cazul unui bun divizibil 5.

    Subiectii : subiect activ al infractiunii poate fi orice persoana responsabila care are in detinere un bun al altuia . Subiectul pasiv de asemenea poate fi orice persoana careia ii apartine un bun , pe care l-a incredintat unei alte persoane .

    Abuzul de incredere este susceptibil de savarsire cu participatie in oricare dintre formele acestuia .

    Latura obiectiva : Elementul material al laturei obiective a acestei infractiuni il constituie actiunea abuziva prin care cel care a primit in detentie un bun al altuia interverteste titlul juridic al detentiunii bunului , trecandu-si acest bun in stapanirea sa ilicita 6.

    A insusi un bun inseamna a-l face al sau . Prin alte cuvinte in cazul insusirii faptuitorului , desi este numai un detentar al bunului , se comporta fata de acesta ca si cand ar avea calitatea de proprietar . Este necesar ca faptuitorul sa-si insuseasca in mod efectiv bunul"

    Infracțiunea intră în competența poliției și, de obicei, cel vinovat nu primește închisoare cu executare, ci cel mult o amenda din faza urmăririi penale sau o suspendare. Oricum, important e ca prejudiciul să fie recuperat.

  3. #1083 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DrMengele View Post
    Păi toți încep de la 0 și dacă nu ar mai face nimeni tranzacții cu ei, nu ar crește niciodată. Eu nu trimit niciodată primul unui user cu rating sub 5, indiferent de promisiunile pe care le face.
    Ma refeream la a face schimburi in felul acesta. Adica un user cu rating 0 sa ceara sa primeasca el intai jocul... e mai mult decat suspect. Daca vrea sa-si creasca ratingul, nu va avea nicio problema in a accepta sa trimita el primul. Daca nu e de acord, nu acceptati si treceti mai departe.

  4. #1084 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Oaw - eu ieri i-am dat mesaj cand am vazut ce a scris arama22 - se pare ca damage ul este mai mare decat cel prognozat

  5. #1085 SP
    Junior Member arama22's Avatar
    FeloN


    Posts: 27
    Join date: Mar 2013



    Salut
    Salut

    Imi cer milioane de scuze . Dar a intervenit o problema si eu trimisesem jocul la alta adresa. Si ca sa nu ma fac de rusine am vrut sa-ti nu mai zic si cand am vrut sa-ti trimit a venint pastele. maine promit ma jur ca ma duc la posta sa vad daca lucreaza si tirmit
    Y!M - [email protected]




    asta e ce am primit de la el....i-am spus, ca daca in maxim o saptamana nu trimite ce trebuia sa trimita, sau daca nu il mai are sa imi trimita COD3 inapoi, fac plangere la Politie...

    acum, depinde de el....


  6. #1086 SP
    Member Dark Wadder's Avatar
    Quote Originally Posted by mario_1303 View Post
    Nu vreau sa fac polemica dar nu se face puscarie asa usor in cazurile astea , fie ea si cu suspendare . Cei ce vor face plangere trebuie sa stie treaba asta ca nu il trimit in puscarie dar va fi pedepsit cu siguranta , poate ca acest lucru chiar ii incurajeaza sa faca plangere stiind ca nu il "nenorocesc" , multi au retineri .
    nu am si nu ar trebui sa aveti scrupule cu cei care incearca sa insele/fure/etc. e decizia fiecaruia ce face si cum face in viata...

  7. #1087 SP
    Member Florix09's Avatar
    Quote Originally Posted by arama22 View Post
    FeloN


    Posts: 27
    Join date: Mar 2013



    Salut
    Salut

    Imi cer milioane de scuze . Dar a intervenit o problema si eu trimisesem jocul la alta adresa. Si ca sa nu ma fac de rusine am vrut sa-ti nu mai zic si cand am vrut sa-ti trimit a venint pastele. maine promit ma jur ca ma duc la posta sa vad daca lucreaza si tirmit
    Y!M - [email protected]




    asta e ce am primit de la el....i-am spus, ca daca in maxim o saptamana nu trimite ce trebuia sa trimita, sau daca nu il mai are sa imi trimita COD3 inapoi, fac plangere la Politie...

    acum, depinde de el....

    minte de ingheata Pacificul.. cum poate trimite jocul daca el ''a trimis la alta adresa'' ? si chiar daca. un colet sta 10 zile la posta dupa care este expediat inapoi daca nu e ridicat la timp.. deci practic ''daca el chiar a trimis la alta adresa acel joc este inca acolo..
    Nu iti face sperante degeaba..TU sa fii sanatos..
    Data viitoare stii cum sa procedezi

  8. #1088 SP
    Junior Member Busyka's Avatar
    Am si eu o problema cu userul gorgyrip , tipu a cumparat de la mine o consola Nintendo wii la care am dat si o consola 3ds defecta ca bonus....din pacate nu am fost atent si am scris eronat la bonus consola 3ds, consola de fapt fiind un 3dslite....pe acest motiv userul mia acordat trade rating negative, I-am propus sa-mi trimita consola wii inapoi urmand sai returnez si eu bani dar nu a fost de accord....rog daca se poate sa mi se stearga trade ratingul negative primit pe nedrept consider eu....
    Mai jos este un link cu vanzarea consolei wii...
    http://www.consolegames.ro/forum/f95...troler-defect/

  9. #1089 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Quote Originally Posted by Busyka View Post
    Am si eu o problema cu userul gorgyrip , tipu a cumparat de la mine o consola Nintendo wii la care am dat si o consola 3ds defecta ca bonus....din pacate nu am fost atent si am scris eronat la bonus consola 3ds, consola de fapt fiind un 3dslite....pe acest motiv userul mia acordat trade rating negative, I-am propus sa-mi trimita consola wii inapoi urmand sai returnez si eu bani dar nu a fost de accord....rog daca se poate sa mi se stearga trade ratingul negative primit pe nedrept consider eu....
    Mai jos este un link cu vanzarea consolei wii...
    http://www.consolegames.ro/forum/f95...troler-defect/


    Are dreptate omul, ai scris clar acolo 3ds, 3dslite nici nu exista, daca nu stii ce vinzi fa o plimbare prin parc. Eu cred ca-ti meriti calificativul. De ce nu ii trimiti tu intai banii si apoi sa-ti returneze el consola? Sau nu ai incredere? Eu cred ca mananci castane.

  10. #1090 SP
    Junior Member gorgyrip's Avatar
    Daca vrei sa mergi pe drumul asta...
    1. In anunt scrie clar. BONUS 3DS DEFECT. Te-am intrebat in ce stare e consola 3ds, mi-ai spus, am primit ds lite.
    2. Nu am cerut banii inapoi, nici tu nu te-ai oferit sa faci asta. Doar m-ai amanat cam 2 saptamani ca-mi faci rost de un 3ds defect ca sa rezolvam problema.

  11. #1091 SP
    Junior Member Busyka's Avatar
    In anunt scria clar "se ofera drept bonus" aka nu cred ca facea parte din vanzarea propiu zisa....astept sa-mi returnezi produsele!

  12. #1092 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    3ds LITE nici nu exista! De obicei daca nu esti multumit returnezi produsul si dai negativ. Nu ramai cu el si mai dai si negativ... In fine, nu-l cunosc pe om dar mi se pare cam dubioasa treaba.

  13. #1093 SP
    Junior Member gorgyrip's Avatar
    Quote Originally Posted by Busyka View Post
    In anunt scria clar "se ofera drept bonus" aka nu cred ca facea parte din vanzarea propiu zisa....astept sa-mi returnezi produsele!
    Cum sa nu conteze bonusul? Mai ales ca de el am intrebat prima data. Daca as pune si eu un anunt ca vand xblox 360 la 500 lei si ca bonus ofer un ps3 slim defect? Si in loc de ps3 defect as trimite un ps1 defect? Tot insisti cu nepriceperea. Asta nu e vina mea. La wii ai spus ca au curs bateriile in wii remote si de asta nu merge. Dar ai avut surubelnita triwing si ai stiut sa identifici o siguranta si ai inlocuit-o cu un fir. Daca te-a dus mintea sa faci asta, sigur stii care e 3ds si care e ds lite. Bine, o sa spui ca asa l-ai luat si tu.
    Referitor la returnare. Dupa toata faza asta, ce garantie am ca-mi primesc banii, sau ca macar o sa ridici pachetul? Tot asa ai spus ca-mi trimiti alta consola care chiar e 3ds, ca apoi sa ma intrebi cat dau pe un 3ds defect. In fine, sper ca asta sa fie prima si ultima teapa pe care o iau...

  14. #1094 SP
    Junior Member Busyka's Avatar
    Ce garantie ai avurt cand ai primit coletul de la mine???!foarte bine puteam sa-ti trimit 2kg cartofi noi (poate chiar si meritai asa ceva dupa faza asta)... dupa care erai perfect indreptatit sa-mi dai tr negative....dupa ca ce te-ai tiganit la pret sa las consola in 150ron mai ai si pretenti la un bonus....

  15. #1095 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Asta-i spiritul. Bravo Busyka! Spor la tranzactii.
    Iti meriti calificativul.

  16. #1096 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Busyka, este irelevant faptul ca el a negociat pretul. Atata timp cat anuntul tau specifica acel bonus, chiar nu mai conteaza ca omul a negociat sau nu. Trebuia sa oferi ce aveai specificat.

  17. #1097 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Busyka View Post
    dupa ca ce te-ai tiganit la pret sa las consola in 150ron mai ai si pretenti la un bonus....
    Stai un pic ca nu inteleg. Tu ai vazut ca se tiganeste si nu ti-a convenit asta? E simplu, nu mai vinzi, astepti pe altcineva. Ceea ce unii numesc tiganeala altii numesc negociere, nu-ti convine cat ofera cineva nu-i vinzi si gata, acceptarea unui pret mai mic justifica deloc defectele unui produs.

    Cum ar fi sa dau anunt ca vand PS3 phat 80 impecabil la 500 lei, sa-mi ofere cineva 200 lei si eu sa-i trimit un PS2 phat defect si tot eu sa-i spun: pai ba, dupa ce te-ai tiganit la pret mai ai si pretentii?

    Inclin sa-i dau dreptate lui gorgyrip, mai ales ca gramatica ta (Busyka) lasa mult de dorit, cateodata pui cratime, cateodata nu, mai uiti cate un i, etc, pentru mine asta denota nepasare si incultura.

  18. #1098 SP
    Junior Member Busyka's Avatar
    Bafta si numai bine!
    Nu am timp de pierdut pe forumuri...daca admini considera ca am primit meritat negativul , atunci sa ramana asa....eu stiu ca daca cineva nu este multumit de un produs returneaza produsul si gata....userul respectiv a preferat sa se razbune mai degraba decat sa returneze produsele...

  19. #1099 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Dupa ce ca i-ai dat teapa, ai mai dat si negativ. Ce motiv ai de ai acordat negativ? Odata ce a ridicat coletul si ti-ai primit banii!?!?!?! Ai vrut sa ne demonstrezi cat de "inteligent" esti?

  20. #1100 SP
    Junior Member gorgyrip's Avatar
    Atat il duce capul, atat face. Poate daca ramanea si cu banii si cu marfa, as fi primit pozitiv. Ce imi place cel mai mult e faptul ca el considera ca are dreptate.

+ Reply to Thread
Page 55 of 78 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts