+ Reply to Thread
Page 33 of 33 FirstFirst ... 23 31 32 33
Results 641 to 652 of 652

Thread: ConsoleGames.ro website news

  1. #641 SP
    Junior Member tphaseitx's Avatar
    Nu aveti in plan o versiune responsive a site-ului si o tema moderna? De ani de zile tot asa a ramas si e foarte greoi de urmarit de pe smartphone. Nici tema nu ajuta, textul alb pe fundal negru e obositor pentru ochi.

  2. #642 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by tphaseitx View Post
    Nici tema nu ajuta, textul alb pe fundal negru e obositor pentru ochi.
    S-a mai discutat:
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Imi pare rau, dar cred ca va trebui sa renuntam la Light Style-ul de pe ConsoleGames.ro. In primul rand ca nu reprezinta site-ul cu adevarat (si sunt si foarte putini cei care-l folosesc)... In al doilea rand e un nightmare ca orice bugfix, orice modificare, orice buton/icon sa-l fac de 2 ori, si nu in ultimul rand, m-am saturat sa stau sa verific cum arata anumite posturi si pe style-ul light. Oricat am incercat sa explic, unii posteaza in continuare cu font-uri de culoare deschisa (pe dark style), care pe light style sunt aproape ilizibile. Ei scriu cu alb in ideea ca se vede mai bine pe dark, dar pentru cei care sunt pe light, e crima si pedeapsa. La fel se intampla si cu avatarul, gif-urile animate, etc. Tot ce arata bine pe light arata ca naiba pe dark, si invers. Asa macar, vedem toti acelasi lucru. This is CG!

    Sorry!
    Quote Originally Posted by Mythul View Post
    eu eram fan al light theme-ului, citeam mai usor textul negru, dar te inteleg perfect ca iti creeaza multa bataie de cap etc.
    poate intr-o buna zi il vei reintroduce.
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Imi cer mii de scuze... pentru mine chiar conteaza fiecare user in parte, insa pentru 0.3% (da, acesta este procentul celor care foloseau Light Style), trebuia sa muncesc de cel putin dublu.

    Si eu sper. Ba poate reusim chiar ceva dinamic (cu multiple colours)... Dar pentru asta ar cam trebui sa avem un designer care sa fie aproape full time angajat.

    Partea rea este ca am ajuns sa adaug foarte multe features pe dark style, care pe light au ramas in urma. Si cum pregatesc niste schimbari importante... mai bine sa avem un style perfect, si dupa ce-l finalizam, poate trecem si la constructia celui light. Cine stie, poate ne ajuta Graft?

  3. #643 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tphaseitx View Post
    Nu aveti in plan o versiune responsive a site-ului si o tema moderna?
    vBulletin 5.x cu varianta mobile suite bundle era ultima oara vreo 400$. Plus multe altele ce vor trebui cumparate/upgradate odata cu trecerea la 5.x. Avand in vedere ca la noi oamenii doar cer, dar nu pot oferi nimic la schimb (sau nu vor sa o faca)... atunci nu, nu avem in plan.
    Quote Originally Posted by tphaseitx View Post
    De ani de zile tot asa a ramas si e foarte greoi de urmarit de pe smartphone.
    Si eu zic de ani de zile ca ar trebui inchis, dar m-au convins niste oameni cu suflet mare. Din pacate, serverul, hostingul si toate cele nu le pot plati doar cu sufletul...
    Quote Originally Posted by tphaseitx View Post
    Nici tema nu ajuta, textul alb pe fundal negru e obositor pentru ochi.
    Aici da-mi voie sa iti spun ca e o aiureala totala ce spui. Toata lumea trece pe "dark mode", toti vor genul acesta de display pe mobile si pc... si te-ai trezit tu acum, la 11 ani de cand e site-ul asa, ca e prea "obositor". Sorry, dar ramanem on the dark side.

    P.S. Referitor la "textul alb pe fundal negru", este complet gresit. Avem textul in #e3e3e3 si fundalul alternativ #111313 cu #abaaaa. Se apropie de culorile folosite de Apple pentru al sau dark mode... fix un contrast mai mic, pentru a nu deranja ochii.
    Attached Images Attached Images demo.jpg

  4. #644 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mbon, presupun ca ati observat ca site-ul merge mult mai bine (am facut trecerea la un nou server - voi scrie o stire despre asta, cum prind ceva timp liber). Lucrez la ariile pentru noile console (PS5, XSX), dar intre timp, am gasit o solutie pentru ca userii care sunt Guests sa nu mai poata accesa ChatBox-ul. So, from now on... daca nu sunt logati, nu il pot vedea. Botii vor fi pacaliti de un mic screenshot in locul ChatBox-ului, pe care daca se da click, va duce la pagina de Inregistrare. Take that, you little worms!

  5. #645 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Atenție: în aceest weekend, pentru prima oară în ultimii 10 ani or more, se va face un cleanup masiv printre userii CG. Toți cei cu 0 posturi, care nu au avut nicio activitate (normal, odată ce nu au postat nimic) în ultimul an, vor fi ȘTERȘI! Știu că sunt mulți dintre voi care deși aveți user pe CG, preferați doar să citiți fără să postați, dar... nu avem de ales. Pentru a nu fi afectați, o să vă rog fie să postați, fie să vă faceți alt cont după operațiune.

    Mulțumesc pentru înțelegere!

  6. #646 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Vitez si blocarea unor regiuni gen Asia

  7. #647 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Spre rusinea mea, acel cleanup nu a putut fi realizat. Genereaza mult prea multe erori (am fost nevoit chiar sa fac restore). Ar trebui luati manual user cu user ceea ce e nebunie... Prin urmare, momentan e operatiune "on hold". Sorry.

    Also, presupun ca ati observat, acum link-urile catre eMag si Altex se modifica automat (sau asa ar trebui) in link-uri de afiliere/profitshare. Vin vremuri grele... Hope it helps!

  8. #648 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am facut mici modificari la aria de Forum (in special bugfixes pentru mobiles). La cerere, am schimbat ordinea ariilor de console, astfel incat consolele "momentului" sa aiba prioritate. Daca va deranjeaza ordinea, let me know!

    Tot astazi mi-am adus aminte de vremurile vechi, asa ca am zis sa reactivez modulele de Experience, sa vedem ce/cum mai arata. O sa dureze ceva recalcularea (activity-ul pornind de la zero), but you can give it a try in here.

  9. #649 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Today thank's goes to sid, care a reusit in sfarsit sa-i dea de cap unui bug super mega enervant, ce aparea pe homepage de la upgrade-ul serverului (un delay de cateva secunde). Phew... sid rocks!

  10. #650 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salutare!

    Azi noapte am zis "gata, mi-a ajuns". Al xxxx-lea atac, care de data asta m-a enervat. Prin urmare, am facut schimbari majore la site, pe partea de "infrastructura". Dupa cum vedeti, am trecut si pe https (lucru care deja credeam ca e aproape imposibil pe "vechitura" noastra), si deja e totul filtrat. Ocazie cu care sper sa scapam de tonele de spam-uri si de indian bots...

    O sa am nevoie si de ajutorul vostru... eu am schimbat peste tot pe unde am gasit, dar cu siguranta unele functii nu vor mai merge "as it should". Raportati-le si incerc sa le rezolv step-by-step. Also, sa-mi spuneti daca merge mai bine sau mai prost decat inainte. Thanks!

  11. #651 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, intrucat in ultima perioada am observat mii (cateodata si zeci de mii) de guests care viziteaza forumul, am decis sa dezactivez features-urile prin care ne era aratat cati useri si cine viziteaza respectivul forum/thread. Generau niste hit-uri foarte aiurea asupra bazei de date, si nu cred ca merita pentru ceea ce ofera. Sper ca asta sa rezolve load-ul cam greoi din ultima perioada. Sorry pentru problemele cauzate...

    P.S. Intre timp trecut si site-ul pe http/2, hoping for the best.

  12. #652 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu mai pot cu botii vietii. Prin urmare:
    1. Pagina de contact si formularul aferent a fost dezactivat. More details in here.
    2. Am dezactivat Media Library (too old to be useful).
    3. Attachment-urile nu mai pot fi descarcate de guest users.
    Sorry pt. inconveniente.

+ Reply to Thread
Page 33 of 33 FirstFirst ... 23 31 32 33

Similar Threads

  1. Tech News pe ConsoleGames.ro By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 4 Last Post: 19-09-2012, 11:57
  2. Phishing: website-uri fake By AlanPoe in forum Software
    Replies: 12 Last Post: 09-01-2010, 02:20
  3. Website Time Zone By istrategie in forum Help Desk
    Replies: 5 Last Post: 16-01-2009, 21:16

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts