Closed Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Caut User cu rating pozitiv pentru intermediere :) --> destinatia LUGOJ

 1. #1 SP
  Senior Member Snick's Avatar

  Caut User cu rating pozitiv pentru intermediere :) --> destinatia LUGOJ

  Salut , o sa sune mai altfel acest anunt , incerc pe aria de vanzari pentru ca va fi si un comision implicat .

  Asa , mica poveste : ca si multi alti useri mi-am postat jocurile si pe alte site-uri , unde nu exista sistemul de rating ... si mi s-a propus un schimb de vreo 4-5 jocuri foarte avantajos pentru ambele parti .
  Buba este ca nici unul nu are incredere in celalalt sa trimita la plesneala ... am sunat la curietat ... nu asigura conditiile noastre ( am ajuns si la faza sa ne punem ramburs intre noi cu verificare la primire --> nici asa nu merge ) ...

  Deci , sa nu o mai lungesc , caut un USER de incredere ( cat mai multe rating-uri sau vechime pe forum ) care locuieste in LUGOJ / imprejurimi / are drum acolo ... sa-mi faca si mie un schimb de jocuri ( cu comision din partea mea / sau joc ) ... Astept propuneri pe PM / telefonic . Rog mutarea anuntului in sectiunea potrivita ( daca exista vreuna )

 2. #2 SP
  Senior Member Snick's Avatar
  Caut pana pe saptamana viitoare

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Man, nu are rost sa te chinui cu intermediari. Fa schimb cu useri veci si care vezi ca nu au rating-uri negative aici pe forum. Daca te pacaleste cineva, va primi ban. Nu risca userii vechi sa-si piarda contul pentru astfel de tzepe.

 4. #4 SP
  Senior Member Snick's Avatar
  Poi dap ... dar ... tipul respectiv nu are cont pe cg / comp g ... este de pe un site extern si omul ( ca si mine ) nu are incredere , din acest motiv incercam sa gasesc un user cu rating mare aici ... care poate sa-mi intermedieze ceva ... oricum si eu cred ca nu isi mai are rost acest thread ( bataie de cap prea mare ) ... il inchizi tu te rog ?
  Sau direct DELETE ... daca se poate MS

Closed Thread

Similar Threads

 1. Replies: 18 Last Post: 01-06-2012, 13:33

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts