+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Idei si recomandari wallpapers pentru takeover

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Idei si recomandari wallpapers pentru takeover

  Dupa cum probabil ati observat de ceva vreme am introdus un sistem de wallpapers, care se afiseaza aleator. Sunt facute manual... atunci cand mai prind un pic de timp liber, mai fac unul - doua (deja sunt 54 de wallpapers). Am incercat sa pun numai goodies, insa nu intotdeauna ies perfect (ca dovada sta faptul ca deja vreo 20 din ele le-am si schimbat/modificat).

  Am rugamintea ca in cazul in care vedeti imagini taiate aiurea, sau care sunt prea mult comprimate (din pacate pentru a nu manca mult bandwith, am folosit ceva trips & tricks - dar se pierde din calitate)... sa-mi spuneti si incerc sa repar.

  Totodata, postati aici ce eroi sau imagini din jocuri doriti sa vedeti in "versurs". Cu rugamintea sa puneti si link-uri la imaginile respective (in rezolutie minima 1920 x 1080 si calitate buna). Si voi face tot posibilul sa fac un wallpaper pentru voi.

  Thanks in advance & enjoy CG!

  P.S. In caz ca doriti sa creati ceva special (nu neaparat cu caractere din jocuri - pot fi console, accesorii, etc.), pot face un .psd sau un .png si il atasez aici. Just let me know!
  Attached Images Attached Images cg093.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  Exista un thread cu wallpaperurile folosite ? Am vazut o poza cu ceva consola una peste alta si o caut de ceva vreme.

 3. #3 SP
  Member FlyingPotatoes's Avatar
  Cred ca ar trebui sa adaugi si un buton (sau ceva de genu) prin care putem sa dezactivam asta. Motivul? Eu folosesc foarte mult gestura de swipe left pe trackpad (adica back) si, dupa cum poti vedea, nu pot sa continui navigarea pentru ca trebuie sa astept sa se incarce backgroundul. Am facut si un mic video: https://www.dropbox.com/s/7x0jy30ckd...background.mov

 4. #4 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Danny: nu, nu sunt puse pe un thread, mai ales ca tot timpul mai adaug altele sau modific din cele vechi. Iar imaginea aceea cu consolele din pacate este cumparata. Daca doresti pot sa-ti dau un link de unde am luat-o.

  FlyingPotatoes: nu cred ca va exista o astfel de optiune. Iar backgroundurile acelea la un moment dat vor fi tinute in cache si se incarca instant (mareste cache-ul la browser in caz ca nu se intampla asta). Comparatia cu reddit.com este hilara - daca vrei ceva gen "text mode", intra cu tapatalk.

  Culmea este ca pe mine ma lasa sa fac orice (Chrome, Firefox si Opera) chiar si pana se incarca wallpaperul. Oricum voi incerca sa mai arunc o privire la scriptul respectiv... poate gasesc o alta modalitate de afisare.

 5. #5 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  Poti sa lasi un link.

 6. #6 SP
  Admin MonkY's Avatar

 7. #7 SP
  Admin MonkY's Avatar
  FlyingPotatoes: ia incearca acum man. Am schimbat modalitata de afisare pt. takeovers... e mult mai rapida si sper sa-ti rezolve si tie problema.

 8. #8 SP
  Member FlyingPotatoes's Avatar
  Perfect! Mersi

+ Reply to Thread

Similar Threads

 1. Replies: 215 Last Post: 28-02-2019, 01:39
 2. Replies: 2 Last Post: 10-05-2013, 22:50
 3. David Cage are idei pentru inca trei jocuri By Dant3 in forum Console News
  Replies: 5 Last Post: 19-02-2013, 00:53
 4. Replies: 7 Last Post: 17-12-2012, 02:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts