+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Useri care nu respecta regulile.

 1. #1 SP
  Junior Member yuryca's Avatar

  Useri care nu respecta regulile.

  Sunt foarte multi (chiar din ce in ce mai multi) useri de pe sectiuniile de vanzare ale jocurilor care vand la pret mai mare decat in magazin sau in ps store.Multi useri de pe forum nu stiu preturile noi ale jocurilor de exemplu si se lasa pacaliti de catre ei.As vrea sa intervina din cand in cand un admin si sa rezolve asta .Sau faptul ca in magazin un joc este 200 de lei ,nu mi se pare normal ca un user sa il vanda pe 190 sau 180 deoarece daca il comanzi din magazin sunt sanse mari sa fie transportul gratis.

 2. #2 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Foloseste cu incredere butonul de report post atunci cand intalnesti un caz in care un anumit user vinde produsele la un pret mai mare decat in magazine. Cat timp este sub pretul minim din magazine, nu putem interveni.
  Attached Images Attached Images screen-shot-2015-11-28-10.32.46.png

 3. #3 SP
  Senior Member GabiCutlac's Avatar
  Bine sunt si cazuri cand un user are un joc la vânzare sub prețul normal din magazin, dar mai intra cate o reducere/promoție . Nu are nimeni timp sa verifice constant preturile in toate magazinele. Înainte sa dai report e bine sa analizezi puțin situația.

 4. #4 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Ma gandeam chiar sa fac mai vizibil butonul de Report Post... sunt multi care il ignora sau nu-l observa. In rest, e bine de stiut ca si moderatorii sunt oameni... se mai fac si greseli, dar nu cred ca se asteapta cineva sa se verifice zilnic fiecare post din aria de Bazar pentru a vedea daca e pretul sub cele din magazine... De exp. cand sunt promotii (vorba lui bicky1310), ce ar trebui sa facem, sa banam jumatate din forum?

 5. #5 SP
  Junior Member yuryca's Avatar
  Nu e vorba de banat,doamne fereste ca nu au facut teoretic nimic rau, dar le-am atras atentia unora si au zis ca nu este adevarat si m-au luat peste picior ( ma refer la regula cu pretul).Si sunt exemple cand se vand jocuri vechi de 6 luni - 1 an si tot tin de pret si cum ai zis tu Bycky sunt multi care nu verifica constant preturile din magazine si fac de multe ori afaceri proaste .
  Oricum eu am scris in idee sa vada cat mai multa lume ca sa fie atenta pe viitor.

+ Reply to Thread

Similar Threads

 1. Replies: 43 Last Post: 16-09-2014, 16:07
 2. Optiuni useri By Taw in forum Help Desk
  Replies: 4 Last Post: 17-03-2009, 13:40

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts