Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Conferinta Microsoft E3

  1. #1 SP
    Member BlackSnake's Avatar

    Conferinta Microsoft E3

    Avand in vedere ca nimeni nu a scris ceva legat de conferinta Microsoft de la E3 am decis sa fac eu o recapitulare. Una din cele mai bune conferinte Microsoft la E3, aratand joc dupa joc de la inceput pana la final. In plus au anuntat o noua consola Xbox Slim si urmatoarea consola Xbox, numita Project Scorpio pe care eu o vad ca fiind urmatoarea generatie, cu care Microsoft ne-ar oferi jocuri care ruleaza nativ 4k pe console. Ramane de vazut care o sa fie pretul. Jocurile "exclusive" Xbox din conferinta sunt "Xbox One and Windows 10 Exclusive". Pe scurt Xbox One de acum incolo nu pare sa mai aiba nici un joc complet exclusiv. Daca va afecta sau nu imaginea Xbox in continuare vom vedea.

    Mai jos trailere si demouri de la jocurile ce au fost prezentate:

    Gears of War 4


    Killer Instict - Caracter Nou: General Raam din Gears of War


    Forza Horizon 3


    Recore


    Final Fantasy XV


    Battlefield 1


    Minecraft


    Inside


    ID@Xbox


    We Happy Few


    Gwent: The Witcher Card


    Tekken 7


    Dead Rising 4


    Scalebound


    Sea of Thieves


    State of Decay 2


    Halo Wars 2


    Trailere pentru anunturile ce tin de hardware:

    Xbox One S


    Xbox One Elite Controller Gears of War 4 Edition


    Xbox Controller Design Lab


    Project Scorpio


    In concluzie Microsoft au scos la inaintare tot ce aveau: au anuntat o noua consola slim menita sa o inlocuiasca pe cea actuala, o consola premium pentru cei care vor sa joace in rezolutie 4k si multe jocuri care vor iesi anul acesta si anul viitor.
    Attached Images Attached Images microsoft_e3_2016.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    misto si ce se aude cu scorpio si controllerul gear of war , insa cele mai misto joace exclusive sunt pe ps4.. si aici e greu de ales

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Excluzand partea cu Minecraft, mie conferinta Microsoft mi s-a parut aproape perfecta. Au aruncat cateva bombe (Project Scorpio, Xbox One S, noile gamepad-uri, Play Anywhere) dar probabil au si dezamagit pe multi cu "exclusive on Xbox & PC". E clar ca de-acum inainte Xbox-ul nu va mai fi o consola pe care sa o cumperi pentru exclusivitati, ci pentru ceea ce ofera + faptul ca jocul de PC il poti juca pe Xbox si invers (and you only pay once!). Si eventual pentru chestii gen "Play first on Xbox".

  4. #4 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si daca ne facem ca ploua putin, au si ceva jocuri pe care eu personal abia astept sa le joc: Horizon 3, State of Decay 2, Dead Rising 4 si Gears of War 4. Nu e rau, dar cum imi dau posibilitatea sa le joc si pe PC, pe mine deja m-au pierdut. Jocurile le vreau, ca alea conteaza pana la urma, dar platforma vreau sa o parasesc. Intrebarea pana la urma este daca e bine sau nu ce se intampla cu cei ca mine, ca nu voi fi singurul sa faca treaba asta si mi-e ca imping prea multa lume in tabara cealalta. Semnificativ mai micul lor installbase se pierde si el cu miscarea asta si nu cred ca e cea mai buna treaba.

  5. #5 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Era bine sa ramana cu niste exclusive pe xbox totusi iar la restul de joace sa aplice treaba cu pc-ul si (buy once)

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudyniuz: s-ar putea ca asta sa fie si scopul in final... sa isi "recupereze" PC gamerii care s-au dus spre Xbox. Poate ca si-au dat seama ca din Xbox scot prea putini bani... sau poate se gandesc ca odata ce sunt pe x86, deja Xbox sa devina un serviciu, sa nu mai fie ca acum o platforma. Adicatalea, un fel de Steam pe care il poti porni pe PC sau Xbox... sau de ce nu, pe telefon/tableta... and so on. Ramane de vazut ce si cum se va intampla...

  7. #7 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Adicatalea, un fel de Steam pe care il poti porni pe PC sau Xbox... sau de ce nu, pe telefon/tableta... and so on.
    Sunt 100% convins ca asta vor sa faca. Dar facand iar o comparatie intre PC si Xbox, eu in viata mea n-am dat mai mult de 30EUR pe un joc de PC, iar asta a fost acum vreo 3 ani fix la lansare, pentru ca de regula nu cumpar pe PC decat la preturi derizorii, pentru ca nu imi vine sa cheltui pe platforma asta. In timp ce pe Xbox nu mi-e jena sa iau jocuri din prima zi la pret full, fie digital sau retail. In cazul meu, vor avea de pierdut, nu le mai cumpar hardware-ul si la jocuri ma voi zgarci pentru ca nu imi vine sa cheltui pentru PC.

  8. #8 SP
    Member blondutzu's Avatar
    fie ca o sa cumperi jocurile pe PC fie ca le cumperi pe Xbox tot la MS ajung banii tai. Oricum nu cred ca scoteau foarte multi bani din hardware si au demonstrat-o de mai multe ori ca nu asta este punctul lor forte. Este o companie orientate catre software si servicii si ar fi timpul sa marseze pe asta.
    Ca e bine sau rau, nu stiu nici ei probabil, insa pe mine ma incanta gandul ca incearca sa schimbe ceva. Au facut mai multe decat concurenta in cei cativa ani trecuti peste "next-gen" si par hotarati sa isi recastige audienta.

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudyniuz are dreptate... cu siguranta vor pierde bani de la cei ca el (si ca mine cateodata) care luam jocuri day 1, la full price (de nababi ce suntem). Dar pe de alta parte cred ca se compenseaza cu pretul licentelor de Windows... cu faptul ca daca tot ai un PC, poate mai tragi si-o licenta de Office... si tot asa. In plus eu cred ca au devenit si ei constienti ca Steam-ul are mari sanse sa le dea o lovitura serioasa (ma refer la Steam Machines-urile cu Linux)... si-atunci practic vin cu mult mai multe jocuri pe PC. Din pacate face asta sacrificand foarte mult Xbox-ul...

  10. #10 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Putine reply-uri aici, probabil am.. refulat cu totii pe thread-ul dedicat Scorpio
    La fel ca si in cazul conferintei $ony, am vazut-o de-abia azi in totalitate, unele detalii find prinse din zbor pe parcursul acestor zile.
    Nu mai intru in alte detalii, am zis ce-am avut de zis pe thread-ul sus mentionat.. doar un singur amendament, ce mi-a placut la M$ a fost faptul ca au fost "all in" (chiar cu tot bull****ul de marketing aferent), dar au fost acolo.
    Asta si faptul ca aceasta conferinta nu a fost plictisitoare, am avut si software si hardware, a parut "fresh", un pic poate prea.. colorata pentru gusturile mele, dar le-a iesit.

  11. #11 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    .. in schimb posteaza o penibilitate de genul. Ba mizerabili pot fi astia uneori. Ce rost avea.. attention whores.
    Nu a fost asa de jale incat sa inghita praful in urma $ony incat sa vina cu asa ceva.
    Microsoft Announces Record-Setting Numbers for Xbox E3 Showing | DualShockers

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. E3 2015: Conferinta Microsoft By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 13 Last Post: 19-06-2015, 15:01
  2. Replies: 17 Last Post: 05-03-2015, 00:45
  3. Conferinta Microsoft E3 2011 By Mika in forum Hot Story
    Replies: 8 Last Post: 21-08-2011, 21:30
  4. Replies: 25 Last Post: 27-03-2010, 18:37
  5. E3 2009: Conferinta Microsoft By Bobby in forum Console News
    Replies: 161 Last Post: 02-06-2009, 14:49

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts