Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 26 of 26

Thread: Un trio perfect - Dante's Inferno, Darksiders, God of War 3

 1. #21 SP
  Senior Member andreicristian9's Avatar
  Primul joc cumparat pe PS3 a fost Darksiders.Aflasem despre el cu vreo 2-3 zile inainte de cumparare,m-a lasat masca.Horseman of the Apocalypse?!WAR?!Hell yeah!Pacat ca foarte multi au aflat despre acest joc minunat cu mult dupa lansare.Pacat de nota de 82 @ Metacritic,nu zic ca este mica,dar eu i-as da un 90'ish.
  Dante's Inferno a fost un joc "special" pentru mine,eram foarte hyped,tocmai ce terminasem God of War Collection si ma asteptam sa imi dea un mind blow experience,dar din pacate nu a fost asa.Probabil ca o sa le rejoc,nu ca probabil,deja am inceput cu Darksiders,dupa urmeaza Dante's Inferno si la sfarsit God of War(toate 3,unu dupa altul ).
  God of War 3 mi s-a parut incredibil,fiind fanul suprem al mitologiei grecesti(inca din copilarie am devorat Legendele Olimpului),am fost placut surprins ca au respectat,in contextul jocului,povestea zeilor.Anyway,that's my 2 cents.

  P.S:Cand am intrat pe threadul acesta,ma asteptam sa zici ca Darksiders este o copie Zelda,iar Dante o copie GoW,iar respectivul sa fie ultimate awesomenes.Din fericire nu a fost asa,thumbs up pentru un review care m-a facut sa ma reapuc de aceste jocuri.

 2. #22 SP
  Junior Member Zealos's Avatar
  Interesanta comparatie, dintre cele mentionate am jucat si eu Dante`s Inferno si mi s-a parut exceptional, e adevarat putin cam inchis la culoare, dar in rest story-ul.... Despre GOW pot sa spun ca inca n-am avut ocazial sa il joc decat pe PSP si atunci de la primul pana la ultimul nivel nu l-am lasat jos din mana (doar cand imi amortise), deci pot sa ca este un joc superb din toate punctele de vedere... abia astept sa am ocazia sa joc GOW Trilogy... iar despre Darksiders, nu ma pronunt, sunt pe dinafara.

  P.S. Am jucat si eu Prototype, un joc dragut, putin cam repetitiv, dar cu cel mai sangeros final pe care l-am vazut vreodata.

 3. #23 SP
  Senior Member OlBlueEyes's Avatar
  Darksiders ftw,War e prea meserias chiar si celealte personaje cu care se intalneste el....super nota 10 merita jucat

 4. #24 SP
  Junior Member cristian_teo's Avatar
  pare a fi un trio... infernal

  O sa iau si eu gow3 imediat ce ii mai scad aia pretul.

  Am si eu o intrebare: pana la urma dante mai iese pt pc sau ma orientez catre ps3 version?

 5. #25 SP
  Senior Member erik95's Avatar
  N-au anuntat nimic de versiunea de PC, deci orienteaza-te catre versiunea de PS3.

 6. #26 SP
  Junior Member cristian_teo's Avatar
  oricum, cred ca al patrulea muschetar in ecuatia asta ar merge sa fie Demon's Souls... de fiecare data cand mai aud ceva de el imi creste inima de bucurie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts