+ Reply to Thread
Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 13 14 15
Results 281 to 299 of 299

Thread: CG Registered, Trader, Premium & VIP Users

 1. #281 SP
  Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
  Quote Originally Posted by 495 View Post
  Verde strident inca un an!

  Sper...
  Felicitari!

 2. #282 SP
  Member ConuGeo's Avatar
  Se poarta verdele, premium pe 1 an.

 3. #283 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Thanks guys!
  Respect!

 4. #284 SP
  Member VictusG's Avatar
  inca un an si de la mine.

 5. #285 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Guys, eu n-am cuvinte. Aveti tot respectul meu. Ati vazut ca n-am mai "plans", n-am mai zis nimic si am mers pe principiul "Ce-o fi o fi"! Si da, cred ca pt. oameni ca voi merita efortul de a tine CG-ul up and running!

  Nah fir-ar sa fie, ca iar m-am intimidat...

 6. #286 SP
  Member cj_quest's Avatar
  Alaturi pentru inca un an.

 7. #287 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Thanks mate! Sper sa mai fim aici si peste un an, doi, trei...
  Respect!

 8. #288 SP
  Junior Member vyktormvm28's Avatar
  Salutari tuturor! De acum voi frecventa acest forum si oferi suportul cuvenit.

 9. #289 SP
  Member VictusG's Avatar
  Quote Originally Posted by vyktormvm28 View Post
  Salutari tuturor! De acum voi frecventa acest forum si oferi uportul cuvenit.
  Felicitari!

 10. #290 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Quote Originally Posted by vyktormvm28 View Post
  Salutari tuturor! De acum voi frecventa acest forum si oferi suportul cuvenit.
  Multumim!
  Am observat insa ca ai efectuat doua plati. Una pentru 1 an de Premium si una pentru 1 an de Trader. Daca doresti sa returnam banutii la una din plati, te rog sa-mi spui. Daca nu, le vom transforma in Premium pe ambele... pentru ca ar fi pacat sa mearga ambele subscriptii in acelasi timp. Sau, daca doresti tu sa ramana asa si sa poti schimba oricand din Trader in Premium (si invers), i don't mind! Oricum, e o situatie unica. Unii platesc de doua ori si altii niciodata! Eeeh, that's how life works, i guess...
  Respect!

 11. #291 SP
  Junior Member vyktormvm28's Avatar
  Rămân Premium. Restul să rămână pentru anul viitor. Nu prea mai știu multe detalii despre forum dar am să îmi fac timp sa citesc. Mulțumesc pentru ajutor.

  Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

 12. #292 SP
  Senior Member calin_kalf's Avatar
  Am luat si eu verde pentru un an

 13. #293 SP
  Admin MonkY's Avatar
  A Big Thank You also goes to Khufu, raduadelin & blondutzu!
  Respect!

 14. #294 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Incepand din acest moment, pe forum nu vor mai putea posta decat userii din grupurile Premium, Trader, VIP, Editor, Moderator, Admin.

 15. #295 SP
  Senior Member LucKos's Avatar
  Quote Originally Posted by MonkY View Post
  Incepand din acest moment, pe forum nu vor mai putea posta decat userii din grupurile Premium, Trader, VIP, Editor, Moderator, Admin.
  Boom! Good to know. Dar ce s-a întâmplat?

 16. #296 SP
  Admin MonkY's Avatar
  @LuckKos - Varianta scurta ar fi asa: tot proiectul acesta numit ConsoleGames.ro era in totalitate despre lucruri pozitive, despre a avea un loc al nostru, al gamerilor pasionati de console si de nebunii cum sunt cele ale colectionarilor (si asta fara sa fim bataia de joc a altora care ne considerau nebuni)... Anyway, am intrat in weekend sa moderez si mi-am dat seama ca nu fac altceva decat sa vanez bots, spam-uri, sa aplanez conflicte, sa dau explicatii, sa raspund la intrebari, sa mi se mai dea cu ceva peste ochi sau sa mai primesc cateva injurii. Si asta de la useri care nu au contribuit niciodata la site. M-am simtit mai rau ca la un loc de munca extrem de enervant, cu diferenta notabila ca macar la locul de munca o fac pentru un salariu in timp ce aici trebuie sa scot tot eu bani din buzunar. Cum nici anul acesta nu s-au strans nici macar banii de hosting (nu mai vorbim de alte cheltuieli, upgrade-uri, licente, etc.), eu personal am achitat pana la sfarsit de luna Decembrie si cam acesta trebuia sa fie "THE END".

  Toate acele lucruri pozitive despre care vorbeam mai sus s-au transformat in niste himere... vad din ce in ce mai putini oameni pasionati si din ce in ce mai multi hateri, spameri, trolli... iar suma devine extrem de negativa. Cred ca avem mai toti suficiente lucruri negative in viata incat sa mai traim cu inca unul.

  Prin urmare, intentia initiala era sa oprim tot. Dupa care m-am gandit ca totusi sunt oameni care au donat, oameni care chiar au pus suflet la proiectul acesta. Aceia in general sunt in majoritate useri Premium, VIP, Editori, Moderatori... Si cum sa faci in asa fel incat sa-i impaci pe toti? Solutia este cea pe care am aplicat-o deja. Nu mai au drept de a posta decat userii respectiv. In felul acesta, botsii nu mai pot face spam (nu au drept de a posta), cei care isi fac clone si le vor face degeaba (ma indoiesc ca isi vor permite sa faca n clone pe care sa si plateasca), trolii isi vor da seama ca nu merita sa se certe pe banii lor, and so on...

  Imi dau seama ca e posibil sa nu functioneze. Oamenii care nu au donat pana acum, probabil nu o vor face nici de-acum inainte. Numarul de posturi/anunturi o sa scada aproape sigur... nu pot decat sa sper ca va creste calitatea si se vor strange si bani.

  Sorry, am zis ca voi posta ceva "pe scurt", dar ca de obicei, m-am intins prea mult. Vom vedea ce se va intampla pana la sfarsitul anului.
  Thanks & respect!

 17. #297 SP
  Senior Member LucKos's Avatar
  Make sense si de acord cu propunerea și motivele ei. Dacă rămânem într-un cerc mai restrâns, doar pasionații, poate se mai reduc și costurile și vom putea supraviețui în continuare.

 18. #298 SP
  Member VictusG's Avatar
  E vina lui Khan si clonele lui

 19. #299 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Eu cred ca e vina lui Dragnea si a Vioricai. Daca aveau romanii bani asa cum trebuia, o suma modica pt. comunitate era o nimica toata.

  P.S. Nu aveti idee ce bine a fost azi, sa nu trebuiasca sa stau dupa clone, sa vad cine cu cine s-a mai certat... Peace & quiet!

+ Reply to Thread
Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 13 14 15

Similar Threads

 1. Exista Trader Rating? By MultiAmSaPopesc in forum Help Desk
  Replies: 3 Last Post: 02-07-2009, 18:12

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts