Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 84 of 84

Thread: Apple lanseaza Noul iPad!

  1. #81 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Hey, don't be a party breaker ! Just when I was getting popcorn ...

  2. #82 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by theste99 View Post
    Eu zic sa redenumesti atunci forumul in AppleGames cand o sa apara Ipad 4 si sa ne banezi pe toti astia prostii care inca se mai joaca pe consolele astea cu grafica pixelata.
    Exista o limita pt. off-topic si sincer m-am cam plictisit de cei care nu inteleg ca te poti juca pe absolut orice iti place. Pe console, pe PC, pe tablete. Doar ca de cate ori vine vorba de Apple, romanii (cel putin unii) sunt mai inchisi la minte si refuza sa creada ca e posibil asa ceva: dar vaaaai, jocuri pe Apple? Dar vaaai, cum sa iei un joc cu 0.99USD? Doamne Fereste! Mai bine-l piratez si de restul imi cumpar o placa video de 20 milioane la fiecare 6 luni.
    Quote Originally Posted by theste99 View Post
    Inteleg ca iti place sa cumperi produse Over-priced de la Apple, care nu se ridica nici macar la genunchiul concurentei, dar nu inteleg de ce nu ai bunul simt de a nu critica celelalte produse non-apple de pe piata si de a ne lasa in pace pe noi astia saraci cu PC-urile, Consolele, Tabletele si Telefoanele noastre de 20 de lei din targ si sa nu ne mai critici atat spunandu-ne cat de prosti suntem noi ca nu cumapram Iphone-uri, Ipad-uri si Macbook-uri ?
    Scuza-ma ca-ti spun, dar esti complet pe dinafara! Nu am expus decat un produs nou, ce poate sa faca precum si pareri personale. Mai departe, fiecare intelege (dupa cat poate). Si isi cumpara ce doreste. Dar, troll-ul tot troll moare... mai ales de grija altuia.
    Quote Originally Posted by isis View Post
    Nu te mai indoi. Vezi sistemul din semnatura? Ala ruleaza MW3, Crysis 2, BF3 si alte "ceva-uri" in DX11 la rezolutie de 2560x1140, fara nici o problema.
    Hmm, am un PC de cel putin 2 ori mai rapid si refuz sa-mi instalez astfel de jocuri (enumerate de tine mai sus). Sunt satul de FPS-uri pana peste cap. Pentru mine un joc bun trebuie sa aiba story, feeling, muzica si gameplay pe masura. Cu alte cuvinte, poate sa ruleze si in 240x320, dar sa nu fie ceva gen "pac-pac" sau CS in higher res. But that's just me. Si da, in ultimii 2 ani m-am jucat mai mult pe iPad/iPhone decat pe PC. Un raport de 60% console, 35% iPad/iPhone si doar 5% PC (asta in timp ce PC-ul m-a costat cel mai mult).
    Quote Originally Posted by isis View Post
    Nu m-am abtinut sa nu scriu replica asta man, deja faci afirmatii ca un iPAD3 e superior acum si consolei si PC-ului OMFG! Ca nu avem nici console nici PC-uri care sa ruleze ceva joc la rezolutia aia de 2048x1536. Ma jucam man pe 2560x1140 acum 2 ani, nu acuma, cand nu exista nici iPAD 1.
    Vad ca nu te abtii la multe lucruri. Poti sa-mi spui daca iti luai monitorul cu rezolutie 2560x1140 in brate si plecai cu el unde vroiai? Si trageai de fir si PC-ul de 20KG? Compari 2 chestii complet diferite. Si serios, un 2560x1140 acum 2 ani ajungea foarte usor la 100 milioane (numai monitorul). Asta pentru ca tot mi se reproseaza mie ca sunt scumpe produsele Apple (de parca le-as produce eu in curte).
    Quote Originally Posted by isis View Post
    Nu stiu sincer ca vrei sa explici la urma urmei, ca tot ce e PC e prost si tot ce e alternativa e bun.
    Daca atat ai inteles, cu atat sa ramai!
    Quote Originally Posted by isis View Post
    Asta a fost urat, sa il trimiti la plimbare de pe forum ca prefera sa joaca un joc pe PC.
    Suntem satui de fanii computergames care vreo 9 ani ne-au tot explicat ce tampiti suntem cei cu console. Asa cum acum vad ca se incearca sa ni se explice si ce tampiti sunt cei care se joaca pe tablets (care pentru mine sunt un fel de console portabile, asa cum este si PSV-ul). Am avut parte suficient de astfel de mizerii... de cand am pornit consolegames.ro ne rezervam dreptul de a nu mai inghiti orice hater.
    Quote Originally Posted by isis View Post
    In afara de office & browsing, la ce te ajuta rezolutia din iPAD 3?
    La porn, desigur... Am explicat pe threadul de iPad3, pus si imagini comparative, explicat si aici... devine plictisitor sa explic de 10 ori. Si cum nu sunt angajat Apple si n-am actiuni la ei, iti recomand sa folosesti Google. Mai citeste si review-urile altora, si daca tot nu intelegi la ce foloseste rezolutia mai mare pe iPad 3, ignora si gata. Nu trebuie sa-ti placa sau sa intelegi un anumit produs. Nu e obligatoriu iar eu nu sunt aici la o taraba unde stau sa vand iPad-uri...
    Quote Originally Posted by isis View Post
    Eu am iPhone iPad iPod ps3 [am avut ps2 si x360] laptop, pc next gen, plasma 3d... sunt tot hater, nu? Deoarece, consider ca, nici consola nu imi inlocuieste PC-ul, nici iPAD-ul nu imi inlocuieste laptop-ul.
    Poti sa ai si un Ferrari, 2-3 Porsche-uri si o Dacie Logan pe langa cele enumerate... daca atunci cand vezi un produs exceptional, toate review-urile il dau drept un "game changer", in lumea civilizata nu se face fata la preorder-uri la el... dar tu o tii pe-a ta ca e de 2 lei... Sorry, dar asta este definitia hater-ului! And haters gonna hate (indiferent daca ii dau banii afara din casa si au PC-uri aurite chiar si in baie).
    Quote Originally Posted by sssorin View Post
    Asta e politica apple sa-ti arunce ceva nou in ochi...prezentari etc....si dupa aia vezi toti copii idioti....mama ce rezolutie...si alte tampenii...daca vezi ce practica are in afara de surf pe net...liniste totala ...tot spilul este ca stiu sa-si faca publicitate si sa-ti arate ce vor ei sa-ti arate....
    Copiii idioti iti ureaza bafta pe alte forumuri!

    P.S. Inca odata, acesta nu este un thread de iPad vs PC nici iPad vs Console. Este un thread unde este anuntat/prezentat un nou produs Apple despre care toata media vorbeste. Cei care au chef de flames & trolling sunt invitati in alta parte! Sorry Ovidiu ca ti-am stricat distractia

  3. #83 SP
    Member Snake's Avatar
    Vad ca aparut si pe evoMAG.ro - Cautare din categoria PORTABILE - Tablete dupa new ipad Pagina 1, dar fara preturi. Au doar o promotie prin care primesti voucher de 300 RON pentru Noul iPad daca achizitionezi o imprimanta de la ei: evoMAG.ro - Selectii produseVoucher-300-ron - Pagina 1

    Apropos eu as recomanda sa inchideti threadul acesta si sa lasati doar threadul dedicat iPad3. Aici vad ca doar se trolleaza si in plus cred ca news-ul si-a facut treaba: a anuntat noul produs. Mai departe vor incepe romanasii sa se planga ce scump si ce prost este tot ce scoate Apple. Parerea mea!

  4. #84 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OK guys, cred ca aveti dreptate. Multumesc pentru atentie, si pentru informatii referitoare la iPad (the new iPad), aveti threadul dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f81...4302-ipad-3-a/

    Thread closed!

    P.S. Lista componentelor din iPad 3:
    • 9.7 inch LED backlit in-plane switching LCD with 2048�1536 pixel Retina display
    • 5 MP iSight rear-facing camera boasts autofocus, face detection, 1080p HD video recording, and video stabilization.
    • Apple A5X processor
    • Apple 343S0561 - This IC looks like an updated version of the 343S052 that we found in the iPad 2, and is used for power management.
    • The NAND, part number THGVX1G7D2GLA08 is a 16 Gb 24 nm MLC Flash from Toshiba
    • Texas Instruments CD3240 driver device
    • Broadcom BCM4330 802.11a/b/g/n MAC/baseband/radio with integrated Bluetooth 4.0+HS and FM transceiver
    • 2 x 4Gb Elpida LP DDR2 = 1 GB DRAM in separate packages in a 64-bit configuration
    • Fairchild FDMC 6683
    • Broadcom BCM5973 I/O controller
    • Broadcom BCM5974 microprocessor
    • Apple 338S0987 B0LI1150 SGP
    • Qualcomm MDM9600 - 3G and 4G wireless modem
    • Qualcomm PM8028 Power Management IC
    • Qualcomm RTR8600 multi-band/mode RF transceiver for 3G and 4GLTE bands
    • Toshiba Y0A0000 Memory MCP
    • Triquint TQM7M5013 quad-band linear power amplifier module
    • Avago A5904
    • Skyworks SKY77468-17 front-end module
    • 42.5 watt-hours battery. Its 3.7 volts and estimated 10 hours. Each separate cell lists its rating of 3.78 volts and 14.60 watt-hour.
    • iPad 3 4G has a user-accesible micro-SIM card slot that can be ejected with the help of a handy SIM card eject tool.
    • Front-facing camera and antenna.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5

Similar Threads

  1. Replies: 25 Last Post: 14-03-2015, 16:01
  2. Replies: 15 Last Post: 22-10-2014, 10:01
  3. Apple lanseaza noul iOS 7.1 By MonkY in forum Tech News
    Replies: 21 Last Post: 22-03-2014, 02:25
  4. Replies: 0 Last Post: 22-03-2012, 14:06

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts