Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Prezentarea Konami Pre E3 2013

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Prezentarea Konami Pre E3 2013

    Asa cum au procedat si anul trecut, cei de la Konami au avut propriul show cu cateva zile inainte de inceperea marelui E3. Desi show-ul respectiv nu este altceva decat o prezentare video legata de viitorul jocurilor de la Konami, sincer apreciez eforturile de acest gen si as prefera ca toti publisherii mari sa preia ideea. Practic in 30 de minute au fost prezentate cele mai importante titluri (atat pentru console cat si pentru PC si smartphone-uri), si voi incerca sa le prezint pe scurt aici (aveti filmuletul complet mai jos).

    Show-ul incepe cu un joc din seria Dance Dance Revolution. Mai exact DDR: Classroom Edition, care se pare ca a prins foarte mult la americani. E de bine, sa scoata KFC-ul din ei, mai ales ca e mentionat si programul pornit de Michelle Obama.

    Continuam cu titluri de tip social gaming si mobile gaming. Cum nu ne intereseaza atat de mult, voi preciza doar nume precum Domo Jump, MLB Dream, MLB Live Challenge, Casingo League, Slot Revolution si Puzzle Chasers.

    Urmatorul pe lista e un titlu foarte asteptat, si singurul concurent cu adevarat pentru Fifa 14: Pro Evolution Soccer 2014 (aka PES 2014). Desi nu sunt un fan al soccer-ului, trebuie sa recunosc ca arata foarte bine si mi se pare cel mai realist joc de acest gen. Imi place in special ideea ca acum caracterele si mingea nu mai sunt niste simple modele cu texturi care in cel mai fericit caz trec unele prin altele... ci au propria lor masa, gravitatie, forta, etc... Sorry, nu l-am vazut pe Mutu.

    Bomboana de pe tort (so to speak) este desigur Metal Gear Solid V, noua iteratie de la Kojima Productions. Jocul se vrea a fi mult mai dark, cu ceva mai multa actiune si cu un Kiefer Sutherland care va interpreta atat vocea cat si mimica lui Snake. Da, ati citit bine, "eroul" din 24 va fi noul Snake! De-abia astept!

    Si ce mi-a placut cel mai mult (un titlu pe care il astept de mult) a fost ultimul titlu al prezentarii: Castlevania Lords of Shadow 2. Actiunea difera foarte mult de primul LoS, avand loc in zilele noastre moderne. Nu vom mai avea parte de capitole, ci se va merge pe un sistem open world (in sfarsit te poti intoarce in alte zone). Mai mult, camera nu mai este fixa (yay!) iar luptele par ca au trecut la un nou nivel (mult mai fluide si cu inamici cu o complexitate mai mare - oh nooo, not again). Trailerul a fost de nota 10, si de-abia astept sa pun mana pe el. Mai ales ca acesta se va lansa anul acesta pe PS3, Xbox 360 si PC.

    Well, aceasta a fost pe scurt micul show pre E3 2013 al celor de la Konami... si trebuie spus ca acestia au precizat ca toate titlurile prezentate vor fi disponibile in varianta demo la booth-urile din E3. Prin urmare, vom vedea gameplay adevarat, si nu doar niste trailere. Prin urmare, see you at E3!

    Attached Images Attached Images konami_e3_pes2014_los2_mgs5.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Lord of shadow 2...mark my words, that game is going to be freaking AWESOME !

    ---------- Post added 07-06-2013 at 02:35 PM ----------

    ps : thank you Monky, nu imi mergea youtube'ul dar aici merge

  3. #3 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Speram la un Asterix & Obelix remastered HD ? I know, i have a problem.....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Conferinta Konami pre-E3 anuntata pe Twitter By Dant3 in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 15-05-2013, 18:21
  2. Replies: 0 Last Post: 22-10-2011, 20:21
  3. Konami (Saw) Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 4 Last Post: 31-10-2009, 11:46
  4. Konami anunta Calling By erik95 in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 13-07-2009, 18:30
  5. Konami anunta Saw By erik95 in forum Console News
    Replies: 19 Last Post: 15-04-2009, 23:30

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts