Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 35

Thread: PlayStation 4 va fi lansat oficial in Romania pe 29 Ianuarie 2014

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    PlayStation 4 va fi lansat oficial in Romania pe 29 Ianuarie 2014

    Sunt sigur ca multi gameri romani au ramas cu un gust amar dupa ce au aflat ca Romania nu se afla in lista de tari incluse in lansarea oficiala a noii console PlayStation 4. Unii chiar au renuntat in a mai astepta si si-au comandat consolele si jocurile din US sau UK, crezand ca probabil vom fi inclusi si noi in lotul care va primi consola de la Sony spre sfarsitul lui 2014. Din fericire, iata ca "dracul nu este atat de negru" si lucrurile stau mult mai bine decat ne asteptam. Astazi am primit un comunicat oficial prin care aflam ca PlayStation 4 va fi lansat oficial in Romania pe data de 29 Ianuarie 2014.

    In plus, desi nu avem detalii in comunicatul oficial, se pare ca va veni si PS Store Romania. Nu pot sa spun decat Bravos Sony! Ma bucur ca nu am fost lasati de caruta (sau ignorati complet asa cum se intampla in tabara Microsoft). Mai jos aveti comunicatul oficial complet (primit acum 2 minute).
    SONY COMPUTER ENTERTAINMENT LANSEAZĂ PLAYSTATION®4 ÎN ROMÂNIA PE DATA DE 29 IANUARIE 2014

    Bucureşti, 25 noiembrie 2013 - Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) lansează în România PlayStation® 4 (PS4™) pe data de 29 ianuarie 2014. Noua generaţie de console va fi comercializată la un preţ începând de la 1799 RON. În același timp, entuziaștii de gaming vor putea achiziționa pachetul promoțional PS4, ce va include consola și jocul Killzone™: Shadow Fall, la prețul de 1999 RON.

    Steve Foster, director de vânzări și marketing al SCEE pe regiunea de est și sud-est a Europei, declară: “Ne face o deosebită plăcere să putem răspunde în sfârşit la întrebările fanilor şi să anunţăm data care va marca lansarea PS4 în România. Această regiune este foarte importantă pentru noi și ne bucură faptul că putem lansa pe piață noua generație de console, însoțită de o gamă completă de periferice, jocuri și aplicații.”

    Periferice
    Tot pe 29 ianuarie se va lansa şi o serie de periferice printre care se numără controller-ul wireless DUAKSHOCK®4, stație de încărcare pentru aceasta, dar și un suport vertical pentru consola PS4. Noile caracteristici ale DUALSHOCK®4 oferă o experiență de gaming mai captivantă faţă de generaţia anterioară: mulțumită noilor senzori de mișcare, difuzoarelor încorporate, barei de lumină și a noilor specificații hardware, DUALSHOCK 4 va oferi noi posibilităţi de interacţionare cu jocurile din noua generaţie. Controllerul wireless va fi disponibil în culorile Jet Black, Magma Red și Wave Blue începând cu preţul de 269 RON.

    Jocuri pentru PlayStation®4
    PlayStation®4 va beneficia de o gamă variată de jocuri disponibilă încă din momentul lansării. Printre titlurile exclusive platformei se numără: Killzone™: Shadow Fall, cel mai recent joc al francizei de success mondial, dezvoltată de Guerilla Games, sau platformer-ul KNACK proiectul lui Mark Cerny, unul dintre cei mai influenți dezvoltatori din cadrul industriei.
    Mai mult, studiourile Sony Computer Entertainment din întreaga lume lucrează la dezvoltarea a peste 30 de titluri precum InFamous™: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast și Everybody’s Gone to The Rapture. Dintre toate aceste jocuri 20 vor fi disponibile încă în primul an de la lansare, iar 12 nu fac parte din serii deja existente.

    Dintre cele în jur de 110 de titluri third party aflate în dezvoltare pentru PS4, în perioada următoare vor apărea jocuri mult aşteptate precum Destiny™, produs de Bungie și publicat de Activision, Call of Duty®: Ghosts și Skylanders Swap Force™, de la Activision, Diablo® III de la Blizzard Entertainment, KINGDOM HEARTS III și FINAL FANTASY® XV, semnate SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™ și Watch_Dogs™, produse și publicate de Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls® Online produs de Bethesda Games Studios, LEGO®Marvel™ Super Heroes şi Mad Max ™ al celor de la Warner Bros. Interactive Entertainment, dar și Minecraft, dezvoltat de Mojang.

    Mai mult, jucătorii vor putea să achiziționeze o serie de titluri independente (indie), precum: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (Honeyslug), Road Not Taken (Spry Fox) și Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

    Despre Sony Computer Entertainment Europe Ltd
    Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), cu sediul în Londra, este responsabilă cu distribuţia, marketingul şi vânzarea PlayStation®3, PlayStation®2, PSP™ (PlayStation®Portable), a aplicaţiei şi a suportului PlayStation®Network în 99 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Oceania. SCEE dezvoltă, publică, întreprinde acţiuni de marketing şi distribuie aplicaţii de divertisment pentru aceste formate şi gestionează terţele programe pentru licenţa acestora pe teritoriul acestor ţări. Încă de la lansarea consolei PlayStation 3 in noiembrie 2006, peste 47,9 de milioane de unităţi au fost vândute la nivel global şi continuă să fie vândute la un nivel record. Menţinându-şi poziţia ca unul dintre cele mai de succes produse electronice de larg consum din istorie, PlayStation 2 a fost vândut în peste 150 milioane de unităţi în întreaga lume. De la lansarea PSP la sfârşitul anului 2004, peste 67,8 milioane de console PSP au fost vândute la nivel mondial, evidenţiind importanţa pieţei de divertisment portabil. Cu o creştere uimitoare a interesului şi a accesibilităţii pentru reţeaua de aplicaţii şi gaming, peste 75 de milioane de conturi au fost înregistrate la PlayStation Network, o reţea interactivă, gratuită şi mai mult de 1,43 de miliarde de elemente au fost descărcate.
    Mai multe informaţii despre produsele PlayStation pot fi accesate la: www.playstation.com.

    PlayStation, PS4, PS3, PS2 şi PSP sunt mărci comerciale ale Sony Computer Entertainment Inc. Restul marcilor comerciale sunt folosite cu acordul proprietarilor.
    Attached Images Attached Images ps4.jpg

  2. #2 SP
    Member HollowMan's Avatar
    O SA AVEM FULL SUPORT PSN pe 29 IANUARIE 2014? Daca da atunci o sa o cumpar!

  3. #3 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    stii ca ai si acum doar ca trebuie sa pui UK / US la tara, nu?

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sol1d View Post
    stii ca ai si acum doar ca trebuie sa pui UK / US la tara, nu?
    sol1d: e vorba de full support. Asta inseamna service autorizat, dealeri autorizati, tech support... tot tacamul. Totul in Romania... nu esti nevoit sa-ti trimiti consola la garantie in UK sau US in caz ca ai probleme. E o mare diferenta...

  5. #5 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    da, stiu asta
    dar el a scris full suport PSN, de asta am scris post-ul ala
    @ Dant3, si sa stau fara PSN pana cand implementeaza / optimizeaza astia Store-ul? Nu mai bine trec pe UK / US si ma joc 4 luni?

  6. #6 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by sol1d View Post
    stii ca ai si acum doar ca trebuie sa pui UK / US la tara, nu?
    In acest caz iti spun sigur ca nu mai pui la tara UK sau US. Pana in primăvară primim si Store. Eu stiu ca prin martie-aprilie

    @sol1d mai bine mai tarziu decât niciodata (vezi M$). Eu stiam martie-aprilie, dar poate acum vine mai devreme. Consola se lanseaza la sfârşitul lui ianuarie, daca avem store in martie astepti o luna

  7. #7 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Dar cu Store-ul localizat nu se poate sa apara situatia in care un anumit DLC sau joc sa nu fie disponibil din cauza faptului ca ai contul pe Romania ?

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ba da bubli... tocmai de aceea eu raman in continuare pe US. Asta desi imi pare rau ca nu am PS+ pe UK (poate o sa fac si acolo)...

    Si ca sa dau un exemplu clar: am cumparat jocul PlayStation All-Stars Battle Royale de la Altex, tocmai pentru ca avea cross-buy (adica pot sa-l joc si pe PS3 si pe PSV). Well, din pacate mi-am luat tzeapa, pentru ca nu-l pot juca pe PSV. Acesta nu stie decat un singur cont, si este setat cel de US... iar jocul este pe EU. Problema ar putea fi rezolvata usor daca Sony ar introduce multi-account si pe PSV...

  9. #9 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Quote Originally Posted by sol1d View Post
    da, stiu asta
    dar el a scris full suport PSN, de asta am scris post-ul ala
    @ Dant3, si sa stau fara PSN pana cand implementeaza / optimizeaza astia Store-ul? Nu mai bine trec pe UK / US si ma joc 4 luni?
    Cred ca nu intelegi conceptul de Full PSN Support, ce mi-ai zis tu acolo este Full UK/US PSN Support . Vreau sa intru pe PSN cu cont de romania, adresa de RO, card de RO cu plata in RON si PSN+ in Romania, multiplayer si tot tacamul, ca sa nu mai zic ca daca o sa am vreodata problema cu consola vreau sa ma duc la SONY Romania sa o rezolv

    Aia inseamna FULL RO Support!

    PS: Pachetul cu KZ Shadowfall nu avea si camera inclusa?

  10. #10 SP
    Member colossus's Avatar
    Am intrat putin in panica deoarece m-am obisnuit cu gandul ca ps4 va ajunge mai tarziu la noi in ROM , si am zis ca pana atunci mai strang bani (acum am 10 mil).Insa acum cand vad ca se lanseaza asa devreme ma cam oftic ca n-am toti banii...dar sunt 100% multumit pe deoparte pt acel full suport.

  11. #11 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by HollowMan View Post

    PS: Pachetul cu KZ Shadowfall nu avea si camera inclusa?
    Cel cu joc, camera inclusa si inca un DS4 costa 500€

  12. #12 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cel cu joc, camera inclusa si inca un DS4 costa 500€
    Pai daca o sa fie 2250RON eu zic ca e ok

  13. #13 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu astept celalalt bundle, cu Vita, desi nu cred ca vine la noi prea curand

  14. #14 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    de ce sa nu vina si pe la noi ? cand apare in EU, cred ca o sa apara si la noi la fel de repede

  15. #15 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pt ca deocamdată este exclusiv UK.

    PS: am spus ca nu apare prea curand, nu am spus niciodata

  16. #16 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Yay.

  17. #17 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    IUHU !!!

  18. #18 SP
    Junior Member zyx1141's Avatar
    Nu dau detalii in comunicat despre suport PSN speram sa nu fie numai o lansare comerciala.
    Ar fi buna o confirmare oficiala ca vor acorda si full suport, desi nu a fost specificata Romania cand au anuntat lista tarilor in care va fi disponibila.

    MonKy, eu zic ca e o ocazie sa acorzi suport la PS4

  19. #19 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu zic ca sigur vom avea in 2014 suport PSN. Daca pana acum, pe pagina de facebook PS Romania, negau orice astfel de comment, acum spun ca vor reveni cu detalii.

  20. #20 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Eu nu as renunta la PS plus UK pt cel din Romania. In tarile mai neagreate de sony mai sunt limitari cateodata.
    Exemplu UK PS PLUS UNCHARTED 4 (not included in Romania... ) ROMANIA will get Bomberman

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 98 Last Post: 28-09-2013, 17:12
  2. Sony a lansat tableta Xperia S in Romania By FallouT in forum Tech News
    Replies: 5 Last Post: 14-09-2012, 10:07
  3. Replies: 29 Last Post: 01-04-2011, 21:20
  4. Oficial FragFX v2 in Romania. Ati cumpara? By BoDoPSX in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 76 Last Post: 11-09-2009, 16:02
  5. Tom Clancy's H.A.W.X. - Lansat oficial in Romania By Dj Mo in forum Stories & Other News
    Replies: 17 Last Post: 24-03-2009, 14:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts