Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 64

Thread: It's time to start over!

  1. #41 SP
    Banned Templier's Avatar
    MonkY ti-am dat niste PM uri in legatura cu un warning primit pe acest thread . Poti sa imi raspunzi la ele ?

  2. #42 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ti-am dat deja reverse man, no worries

  3. #43 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Pff nu trebuiau scoase banurile. Nu degeaba au fost acordate în primă instanță. Greu de crezut că și-au schimbat comportamentul acum. Eh, speranța moare ultima :-)

  4. #44 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Lasa ca e buna ideea... nici nu stii cati si-au desconspirat clonele cu ocazia asta.

  5. #45 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Salutare,

    Buna ideea de scos bann-urile. Poate orgoliile s-au mai calmat si e de apreciat asta.

    Nu sunt insa de acord cu scoaterea taxei de pe bazar!!! Eu mi-am luat premium timp de 2-3 ani, NU pentru bazar (multi ar zice ca sunt bisnitar, dar putini stiu ca vand doar jocurile la care le-au aparut GOTYuri si carcasele mi-au ramas de acum 1 an pe stoc, de cand m-am lecuit cu cererea de steels prin RO), ci pentru comunitate in sine, ca m-am atasat de site-ul si forumul asta de cand mi-am luat si phat-ul meu (care inca mai rezista).

    INSA, multi stau aici doar pt. bazar si nu contribuie cu nimic, nici macar un alt post in afara de acea arie. Si atata timp cat vand si profita de ce sa nu dea si ceva inapoi, daca cu nimic altceva nu contribuie! Intr-adevar poate vanzarile nu merg asa bine aici pt ca cei care cumpara sunt mai bine informatii si au mai multe surse de achizitie, dar asta e un lucru bun pt. vanzatori sa aiba preturi competitive.

    Diferenta mare intre CG si concurenta este ca aici nu este inundat site-ul de reclame inutile si agasante si nici moderatorii si adminii nu cauta sa aiba un profit din toata treaba asta. Si avand in vedere societatea mercantila in care traim, mai rar cazurile astea si de aceea voi sustine mereu CG.

    Stiu ca sunt printre putinii care sustin taxa pe bazar. Si ar trebui scoasa daca vrea Monky sa vanda niste publicitate la cineva pe baza numarului de vizitatori, dar daca nu - ceea ce se impusese pana acum mi se parea ok. Toata lumea putea vedea ce este postat, dar vanzatorii sau cei care ar vrea sa schimbe ceva trebuiau sa plateasca o taxa mai mult decat modica. Cumparatorul nu avea nici un dezavantaj -> putea sa dea PM catre seller.

    In fine, o sa vedem ce iese. Si ca asiguram un buget mai sanatos, nu doar de supravietuire de la 1 an la altul, poate ar trebui sa mai vindem si ceva spatiu publicitar daca exista cerere si evident totul in limita bunului simt.

    Pana la urma taxarea sau nu a bazarului tine de fiecare forum. Sunt regulile casei, la care te adaptezi sau nu. Asa cum mergi in vizita si te descalti desi poate nu-ti face neaparat placere, fix asa ar trebui sa fie si aici...

    Just, my 2 cents.

  6. #46 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    1"Voi sunteti toti ingerasi!"
    -Mentorica

    2 Omg , old friends!
    Salutari Dom' Nelu!


    3 Ontopic:

    Vai ...cat de mult ne-a schimbat internetul gandirea.
    Pana acum ceva vreme , toti eram mai politicosi si mai buni unii cu altii...nu zic ca acum numai suntem...dar a devenit o obisnuinta sa incepi iti expui punctul de vedere si sa il improsti peste tot cand nu iti convine ceva. Suntem in 2014...daca ai acces la internet si la multe site-uri...nu te obliga nimeni sa intri aici. Poate nu postez asa des ...dar urmaresc activitatea forumului din umbra.

    Aceasta comunitate este mica...ganditi-va cand Google a cumpara Youtube si a inceput sa schimbe site-ul. Multi s-au plans...dar apoi s-au conformat...pentru ca "cSchimbarea este inevitabila!"
    Si cearta despre platitul taxei mi se pare si mai aberanta...rules of the house. You don't like it...tough luck

    4 Also , eu ma enervez cand se descalta musafirii...for Gsus'sake ...nu vreau sa imi imputi casa!
    Iar cand ma duc la cineva in vizita , nu ma descalt decat daca mi se face pedichiura , sau am namol pe talpi...
    Dar cand ma pun sa fac asta. ii refuz politicos si le spun ca daca sunt ei prea lenes , dau eu cu matura dupa mine!

    4cents from me!

  7. #47 SP
    Member Mariush's Avatar
    Sa-mi fie cu iertare dar eu am o mare problema care mi-a fost cauzata de practica portilor deschise pe aria de bazar. Daca are cineva solutie, capata un suc de prune cu scortisoara de la mine .
    In ultima vreme intru mai mult din Tapatalk pe forum, folosind functia de Unread. Acum ca s-au demolat granitile mi-e greu sa gestionez thread-urile din aplicatie. Any thoughts?

  8. #48 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O sa incerc sa gasesc o modalitate prin care cei cu Premium si Trader sa aiba totusi un avantaj... De exp. ma gandeam ca pe homepage sa nu apara decat anunturile celor care au platit.

    Cat despre administrare, Mariush... incearca sa mergi doar la cele cu "Participated" sau "Subscribed"... nu ar fi mai usor asa?

  9. #49 SP
    Member Mariush's Avatar
    E relativ ok, dar tot mai trebuie vizionate si cele din sectiunea unread, in ideea ca apare ceva nou si interesant.

  10. #50 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Acum vad si eu anuntul. Felicitari pentru initiativa! Imi place ca lasi de la tine pentru a ne fi noua mai bine. Peste tot or sa fie "inteligenti" care sa comenteze, dar f*%# them. O sa supravietuim si fara

  11. #51 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Eu ma bucur ca s-a luat decizia asta si sunt suparat sa vad ca altii nu-s de acord ca ei au platit si acum au dreptul toti. E trist cand vad useri vechi care vor ca bazarul sa fie exclusivist, mai ales cand si vand/cumpara acolo. Ce sens are sa fie doar cativa useri pe bazar? Da, se reduce mult riscul de tepe si neseriozitate, dar la fel de mult se reduce si posibilitatea de a gasi produse la preturi bune sau produse mai rare.

  12. #52 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    RaverX: +1

  13. #53 SP
    Member Dark Wadder's Avatar
    ar fi normal si logic sa se faca si un clasament al celor care au donat/contribuit prin cumpararea de produse la sustinerea proiectului CG. m-am saturat de opiniile oamenilor de bine care cand e vorba sa contribuie cu o donatie/cumparatura pe aria de licitatie constata ca nu au sume derizorii, dar au din plin sfaturi/strategii+pareri de bine. tipic romanesc.

  14. #54 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E informatie publica: Donations - Console Games

  15. #55 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Ce conteaza daca ai donat/contribuit etc - ideea e ca fiecare sa-si spuna punctul de vedere INSA in limitele bunului simt, comentariile impotriva spiritului de generozitate nu isi au deloc rostul pe acea sectiune, mai ales pe threadurile de licitatii deschise acolo.

    Exemplu real ->

    -eu am fost "certat" pentru ca nu am pus un pret de nimic pentru un produs la licitatii - desi acolo fiecare pune ORICE pret doreste cu cat mai mare cu atat mai bine pentru SITE, lucrurile puse la licitatie, cu cat sunt mai valoroase, rare, dorite/ravnite de altii - CU atat ar trebui sa fie la un pret mai mare/umflat - in nici un caz un pret mai mic --- Short term fix = Long term fix : modificarea regulamentului in vigoare

    - eu am fost certat pentru ca mi-am "permis" sa licitez mai mult decat pretul maxim (deci iar avem aici un exemplu de USER >>>> SITE) --- short term fix: modificarea regulamentului in aceasta privinta | Long term fix: N/A

    - eu am fost certat pentru ca mi-am "permis" sa ofer pretul maxim (sau un pret mai mare) decat era licitat pe una dintre licitatiile mele (USER >>>> SITE) --- Short term fix: nu am mai pus licitatii cu pret maxim afisat ci doar fara | Long term fix: pretul de pornire a fost unul mult mai mare

    Ideea din spatele sectiuni de licitatii in scop caritabil pentru CG este ca SITE-ul sa iasa castigator, nu userul care a cumparat/licitat pretul maxim pentru produs, el PRIMESTE PRODUSUL deci oricum castiga - de asemeni in loc de o divizare 50 / 50 - el ar trebui sa primeasca ceva SIMBOLIC (o iconita sau o culoare speciala, ceva care sa il faca sa se simta mandru - in nici un caz cum se procedeaza acum, ma rog o sa-l presez pe Monky sa schimbe asta, e in discutii de prea multa vreme si din punctul meu de vedere TOTAL unfair fata de cel care doneaza produsul licitat).

    Mare atentie nu spune nimeni ca suntem perfecti, ca avem solutii optime pentru toate problemele care apar, insa credeti-ma ca destul de multe eforturi se depun pentru a mitiga problemele in derulare, pentru a optimiza tot ce se poate optimiza, se incearca tot felul de slotii alternative care sa ofere mult mai mult userului, insa in unele moment SITE -ul este >>>> USER din motive extrem de simple, fara site n-ar exista useri, acesta reprezinta platforma de baza pe care se desfasoara activitatea userilor, este BAZA. Sincer pe locul 2 este CLAR regulamentul forumului si abea pe locul 3 userul. Daca nu stabilim prioritatile (poate si intr-un mod mai dur uneori) nu vom avea succes si acest proiect se va opri intr-un gard/groapa.

    Credeti-ma ca de multe ori s-au luat decizii drastige in defavoarea site-ului pentru a "stimula" userii ca suntem seriosi si MERITA, multe eforturi din partea echipei, dar mai ales a lui Monky - el este PILONUL de sustinere, sau domul sub care toti respiram aer nepoluat si tin sa-i multumesc lui si echipei din inima pe aceasta cale. Evident userii acestui forum merita cu varf si indesat toata aprecierea mea, au stat impreuna in grupuri sau haite, au tipat, urlat, ras, plans, s-au bucurat sau au fost dezamagiti, frustrati si stresat - insa nu au parasit comunitatea, chiar si cei banati (pe motive mai bune sau mai rele) inca revin aici prin sute de clone, "conturile prietenilor" etc - asta mie unul imi spune un singur lucru MERITA SA FACEM CEEA CE FACEM !!! si va multumesc din suflet TUTUROR.

    O seara faina in continuare.

    PS: spun cele de mai sus in conditiile in care eu am fost unul dintre initiatorii ideii unei astfel de sectiuni (evident decizia deschideri sectiunii a fost unanima a echipei de moderare/administrare)

  16. #56 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Salut Rodarkone, as dori sa-ti raspund la exemplele enumerate si sa-mi expun atat punctul meu de vedere cat si anumite nereguli observate:
    Sunt de acord cu tine cand vine vorba despre licitatiile si beneficiile banesti aduse site-ului. Cred ca orice om care isi pune produsele la licitat ar trebui s-o puna peste pretul pietei fiindca a ajuta site-ul nu este o bisnita, ar trebui facut din suflet, nu din cazua obtinerii unui deal mai bun. Totodata iti sustin ideea prin care cel care ofera la licitatie un produs sa-i revina 100% meritul, fara discutii. Nu stiu cine a venit cu ideea impartirii acestui merit dar nu are nici o logica.

    Nu pot sa fiu de acord cu tine insa in cele doua intamplari relatate:
    -ai licitat peste valoarea maxima. Gandeste-te bine la situatia respectiva, acest site are anumite reguli la baza fara de care ar fi haos. Aceste reguli trebuie respectate de oricine, altfel degeaba sunt impuse. La licitatia unui produs trebuie specificat pretul de pornire si pretul instant de licitatie, cel care ofera produsul este persoana care anunta aceste doua sume. Toata lumea trebuie sa respecte aceste preturi, chiar daca ni se pare prea scump sau prea ieftin, nejustificat in orice fel. Nu conteaza ce suma obtine site-ul atata timp cat regulile sunt respectate. Gandeste-te ce precedent ar fi creat acea situatie in care un user deja a oferit valoarea de licitatie instant la produs si vine un alt user care ofera cu mult peste acel pret, chiar daca deja primul ofertant a indeplinit regulile. Daca inaintea ta nimeni nu ar fi oferit valoarea de licitatie instant atunci puteai oferi cat vroiai tu peste acea valoare, era ok. Ceeace conteaza insa in aceasta situatie esta ca userul care ofera prima data pretul de licitatie are produsul, licitatia se considera suspendata pana la momentul in care intra plata si se finalizeaza.
    -ai oferit pretul maxim pentru un articol pus chiar de tine la licitatii. Nu ai gresit licitand pe propriul produs dar totusi aceasta situatie lasa un gust amar, parca nefiresc din partea unui moderator si colectionar vechi cum esti tu. Vroiai sa oferi produsul la licitatie dar cand ai vazut ca nu atinge obiectivul de pret atunci mai bine ai dat tu banii decat sa te desparti de joc. Nu este modul cel mai corect de a gestiona o situatie dar fie, daca asa ai considerat la momentul respectiv ca e bine, ai facut ce ai vrut. Problema este ca nu realizezi ca nu era cel mai corect lucru fata de userii care au licitat pentru jocul respectiv.

    Astea fiind zise cred ca merita precizat ca nu am fost activ la acele licitatii ale tale, nu m-ai deranjat cu nimic facand lucrurile astfel si simplul fapt pentru care iti zic aceste pareri este strict pentru a te ajuta sa vezi lucrurile din unghiul unui om care se uita la big picture in loc sa fie subiectiv.

    In alta ordine de idei nu stiu de ce dar si eu preferam ca aria de bazar sa fie doar pentru membrii premium sau VIP desi nu pot argumenta acest punct de vedere. Imi place ca incepem un an nou si scoatem o foaie alba, desi sunt ferm convins ca oamenii nu prea isi schimba mentalitatea in acest timp scurt dar un fresh start niciodata nu strica. Foarte important este ca foaia alba si reflectarea asupra trecutului sa fie luat in considerare atat de moderatori cat si de useri, asa ar fi cel mai fair, nu credeti?

  17. #57 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    E informatie publica: Donations - Console Games
    Si eu am luat o luna de Premium in vara si nu ma gasesc in aceasta lista.

  18. #58 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    eNHajeL - daca scoti din context si rezumi la logica elementara este perfect adevarat ceea ce spui tu si iti dau 100 % dreptate, insa contextul era interesul SITE-ului primeaza in fata userilor. Incearca sa aplici ipoteza aceasta in cele 2 situatii mentionate ca fiind eronate si vei vedea ca lucrurile se schimba cu exact 180 grade. Poate o sa spui ca sunt ipocrit si ca ma intereseaza mai mult un anumit obiect pus la licitatii si vad doar interesul personal, insa avand in vedere sumele pe care le-am donat pentru acest site de-a lungul timpului te asigur ca nu este nici pe departe adevarat, mie mi-ar fi placut mai mult harjoneala, din pacate n-am avut cu cine ba mai rau mi-am trezit si niste antipatii printre cunoscuti. Poate sunt eu naiv sau pueril punand in fata intereselor mele de user acest site - insa daca va ganditi bine daca acest site nu ar fi asa de important (in context) unde am mai putea noi sa purtam aceasta discutie .

    Sincer eu m-as fi bucurat nespus daca cineva ar fi licitat mai mult ca mine si in mod sigur ar fi supralicitat, de asemeni am cosiderat ca a oferi un pret mai mare (si automat a ajuta site-ul intr-o proportie mai mare) e mai important decat sa fie un user fericit care n-ar mai fi avut unde-si exprima fericirea deoarece site-ul s-ar fi inchis (deci ar fi fost un gest redundant).

    Si au fost cazuri in care un produs s-a vandut cu un pret superior celui din magazin si nimeni nu a fost invinovatit de bisnita.

    Evident ca relatia dintre site si useri este una simbiotica insa ca layer de importanta existenta site-ul are prioritate in conditiile in care masa/numarul de useri nu se diminueaza (evident totul trebuie coroborat cu setul de reguli care este acolo pentru a evita, dupa cum zici si tu haosul).

    Eu as dori sa vad si altfel de anunturi - de genul:

    Cumpar jocul X (sau consola Y) - si ofer un anumit procent din pretul de cumparare in contul site-ului.
    Sau
    Vand jocul X sau consola Y cu pretul Z si ofer un anumit procent din pret in contul site-ului. (din astea cred ca au fost cateva insa nu stiu ce rata de success au avut, ar fi interesant sa vina cineva care sa detalieze)

    Licitatiile nu au fost facute sau gandite sa ajute userii ci pentru situatia la momentul acela era disperata (si acest lucru nu s-a schimbat nici pana in prezent, site-ul nu are viitorul asigurat pe 2-3 ani pentru a ne putea "juca" cu soarta lui) [MARE ATENTIE] nu spun insa ca acest lucru nu se poate schimba de exemplu cand siguranta financiara a site-ului este asigurata e posibil sa vedem multe schimbari in favoarea userilor, lucru dovedit si in trecut cand acest site/comunitate a creat niste evenimente incredibile pentru gamerii/consolistii din Romania.

    PS: iar am scris 3500 randuri si v-am plictisit de moarte - imi cer scuze - promit sa nu se mai intample.

  19. #59 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Si eu am luat o luna de Premium in vara si nu ma gasesc in aceasta lista.
    La cate nick-uri ai avut tu si cate clone... cred ca nici tu nu mai stii pe care din ele ai donat

    Fun fact: dupa ce am dat drumul la Bazar, a scazut numarul de vizitatori pe CG. Asta asa, ca fapt divers, ca tot se agitau unii cum ca dam drumul la Bazar sa creasca site-ul. Pfft...

  20. #60 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Am donat de pe userul catalineatza08 si mi-ai schimbat numele, la cererea mea, in SWTFU.

    http://www.consolegames.ro/forum/f51...ml#post1004426

    ---------- Post added 05-03-2014 at 11:41 ----------

    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Fun fact: dupa ce am dat drumul la Bazar, a scazut numarul de vizitatori pe CG. Asta asa, ca fapt divers, ca tot se agitau unii cum ca dam drumul la Bazar sa creasca site-ul. Pfft...
    Poate ca unii intai cauta nelogati si daca-i intereseaza ceva se logheaza. Sau te referi si la guests?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 3 Last Post: 24-04-2013, 16:11
  2. Replies: 8 Last Post: 17-03-2010, 21:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts