Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 27 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 321 to 340 of 536

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 2 Championship

  1. #321 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Ok, am inteles Mersi grey . Deci clasamentul 50% se stabileste in 5 ture de calificare .

    Din pacate in cursa mare se scoate un timp mai bun. Babul a scazut 2 secunde si 1 secunda ) Ironia sortii. Oricum a fost super chiar si asa. Avem acum de ce sa ne luptam la calificari ptr un timp mai bun.

  2. #322 SP
    Member CrissX's Avatar
    Timpul oficial in cursele reale nu cred ca depaseste 45" . La 10 ture, ar insemna sa stam 3 ore pana se califica toti.
    Referitor la cursa din Gr 1. Am inteles ca SAKALUCA ai obiectii, ca ti-am intrat in fata. Atata timp cat erai in spatele meu, trebuia sa-ti protejezi masina, nu sa intri ca bula in mine. TINE MINTE.. am iesit din decor in fata ta, nu in tine. Tu ai lovit din spate. Ai fi vrut sa-ti cedez locul acolo ? Ti l-am cedat dupa , ai fost in fata mea dupa incident, nu ti-am periclitat pozitia. Ai pierdut la boxe si probabil ca asta e problema.

    Vrei locul meu? Ti-l cedez oficial. PA.

  3. #323 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Imi cer scuze ca nu am fost prezent pe pista in seara aceasta, au intervenit niste probleme personale si sincer sa va spun nu am prea avut idee nici pe la ce ora e cursa si nici nu stiam daca eu chiar particip.

    Astazi dupa cum cred ca s-a vazut nu am intrat deloc pe live si nu stiu daca mi s-a trimis masina. Nu vreau sa incurc pe nimeni si nici sa stric pofta de joc sau spiritul de competitivitate.. departe de mine gandul.

    Bobby, tu cat ai lipisit nu a spus nimeni nimic, dar acum la prima ta cursa (din cate am citit si eu mai amanuntit aici, a fost prima ta cursa fiindca pana acum ai lipsit..inca odata departe de mine gandul de a-ti reprosa ceva) te-ai cam suparat pe cei absenti.

    Daca este cineva care ar vrea sa joace si crede ca are un spirit de competitivitate mai mare decat al meu ii cedezi locul cu cea mai mare placere si ii trimit masina (voi ruga pe cineva sa imi explice cum se face asta) astfel nu "scad" nici in ochii unora dintre voi pe care imi place sa ii consider prieteni si nici nu mai incurc pe nimeni.

    Cam asta ar fi tot ce am avut de zis.. Daca am facut vreo greseala gramaticala sa de alt fel, rog a fi iertat sunt putin cam "debusolat" in momentul de fata..

    Toate cele bune si inca odata imi cer scuze pentru deranjul provocat!

  4. #324 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    DeathWings, ma refer la altii care nu jucat deloc si imi pare nespus de rau daca ai inteles altceva, chair imi pare rau. E cineva care nu a jucat deloc pana acum, "apoc" cred. Nu la tine ma refeream stai calm. Si nu trebuie sa te retragi din cauza asta. E doar o cursa. Eu nu am fost in tara ca altfel as fi juca si cu mainile legate la spate Nu stiu dar as fi jucat.

    Care e faza cu apoc acela?

  5. #325 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thx for another good race. Guys, pe mine ma scuzati ca nu ma pot ridica la acelasi nivel. Eu chiar joc doar de fun si sunt cam pe dinafara la partea de "simulation". Chiar nu inteleg de ce va suparati atat ca va mai loviti un pic. Tocmai asta face mai palpitant... ca aveti de recuperat, de tras tare... mie unul chiar nu mi-ar place sa fiu number one si mereu cu o tura in fata lui MonkY

    Pe de alta parte v-as ruga sa va uitati-va la cursa de azi de F1... in real life, mai plecati cu furtunul de alimentare dupa voi, mai apar niste mici probleme la pit-uri, mai va busiti incercand sa nu loviti pe cineva sau apare vre-o bucata de "fuselaj" pe traseu.

    Cat despre cei care nu pot ajunge la cursa, asta este. Eu unul chiar fac tot posibilul sa particip. Astazi de exp, desi la ora aceea dormeam, am pus ceasul sa sune la 21:45, m-am spalat pe ochi, am tras o cigareta si gata pt. 25 de ture. Sunt sigur ca nu e comportamentul tipic unui participant la curse... insa pot sa spun ca ma simt al draq de bine ca am terminat fiecare cursa. Chiar si ultimul.

    So... i feel proud to be a part of this. Thx guys ! Ne vedem pe traseul viitor (traseu pe care sunt sigur ca iar il voi vedea pentru prima oara direct la cursa de calificare ).

  6. #326 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Daca ajungi la calificari, ca daca nu il vei vedea prima data la cursa.

    Atlanta Road, here we come.

  7. #327 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Domnu Crysx. Eu nu am zis de cand am intrat la pituri ca am intrat la pituri prin tura 20 si ceva, ce sa intamplat sa intamplat mai devreme si sa intamplat chiar inainte de tirbusonul ala. La curba de inaintea lui ai fortat masina si ai iesit putin in decor si ai fost incetinit, eu am luat curba bine si veneam cu viteza spre tine si tu cand ai intrat inapoi pe circuit nu ai acordat spatiul necesar pentru ca eu sa trec pe langa tine. Pur si simplu te-ai bagat repede pe partea stanga a circuitului si mai bagat pe mine intre tine si cauciucurile de pe margine si cand am ajuns la tirbuson ai franat f putin stiind ca eu sunt langa tine si in tirbuson eram pe interior si cand ai luat virajul lai luat in mine si te-ai scos si pe tine si mai scos si pe mine si dupa aia tot tu te-ai dus inainte. Dupa aia te-am depasit ca tot tu ai iesit singur in decor in alta curba. Eu nu ma oftic pentru ca mai depasit cand am intrat la boxa dar totusi regulamentul ala e pus acolo cu un scop

  8. #328 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hihi. I love this "taunting". Se vede dupa scris cat de mult "foc" a pus Sacaluka in postul sau.

    Daca este asa si eu as dori sa apelez la regulament si sa scoateti dom'le de pe traseu toate tirbusoanele, acele de par si alte d-astea pe traseu... ca ma incurca. Btw, avem vre-un traseu in campionat de tipul celor de Nascar ? Ar fi fost interesant... acolo s-ar vedea cine cedeaza nervos

    P.S. Am aflat si eu acum ca setarile de pe Silverstone nu prea sunt ok pe Laguna

  9. #329 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Nu putem face si pe nissan speedway? Unde e cerc? si facem 100 de lapuri sa vedem cine rezista.

  10. #330 SP
    Member CrissX's Avatar
    In momentul in care am iesit cu masina pe vibratoare (in dreapta) si rotile din dreapta pe nisip, am reintrat pe traseu, nu conteaza unde, pentru ca nu am pierdut viteza, iar tu erai la 3 lungimi de masina in spate. Nici macar nu ai franat, din contra ai profitat de drafting si ai depasit prin stanga, total in afara traseului dupa linia dreapta, am mers paralez, ai franat, am franat si eu mai tarziu, obligat de tine sa stau pe dreapta, ca sa nu-ti sifonez bibeloul, as fi putut f. usor sa-ti iau fata, fiind cu o lungime de masina in fata, am intrat iar pe vibratoarele din dreapta, care m-au aruncat direct in tine, insa in momentul loviturii erai cativa cm in spate.

    Ce s-a intamplat dupa, se stie. Tu trebuia sa fii constient ca depasirea in acel loc se lasa cu urmari. Am salvat reluarea, am scos poze. Ti-am spus, iti cedez locul de bunavoie. Take-it.
    Attached Images Attached Images 01db0a02-d127-4a39-b563-92543e40a7ed.jpg 3c229c9f-3c28-49a1-aa5b-43bf7f3969b7.jpg 56e895a3-dbd2-41de-8621-764c17cb4447.jpg f069044d-40c5-4a86-ad7a-b525877f0787.jpg 87cb88a2-ecc2-4252-8114-9ee8fe017f35.jpg

  11. #331 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Nu domle nu vreau locul tau, pastreazal

  12. #332 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vrem si noi clasamentuuuuuuuuul !

    P.S. Can i have your place ?

  13. #333 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Dj Mo si cu mine am analizat reluarea, urmarind incidentul dintre CrissX si Sacaluka, din turul 13. Intr-adevar CrissX a iesit un pic mai tare in virajul cu nr. 6, cel dinaintea "Rahal Straight". De iesit total de pe circuit nu a iesit, iar cand a revenit, a revenit in fata lui Sacaluka, e drept mai incet, fortandu-l pe acesta sa franeze. Poate fi acuzat de lipsa de fair-play, dar din privinta regulamentului, no harm done. Apoi, Sacaluka vine tare pe partea stanga, aproape iesind total din circuit. Se apropie de "Corkscrew" unde Sacaluka, in spatele masinii lui CrissX, iese pe trasa din exterior, fortandu-l pe CrissX sa stea aproape de vibrator, iesind cu rotile din dreapta pe nisip si astfel pierzand controlul masinii. Rezultatul a fost un spin, care a antrenat si masina lui Sacaluka, amandoi iesind in decor, pierzand o pozitie. La reintrarea pe traseul, niciunul dintre cei doi nu a castigat vreo pozitie in defavoarea celuilalt, ei revenind in aceeasi pozitie pe care o detineau. Am decis ca, desi erau necesare sanctiuni (depunctare) totusi sa luam in considerare ca este prima abatere si sa nu procedam prin depunctare.
    Pentru lamuriri, aveti atasate poze:
    Attached Images Attached Images 01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg

  14. #334 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Setul 2:
    Attached Images Attached Images 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg

  15. #335 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Acestea fiind zise, iata ordinea terminarii cursei de pe Mazda Laguna Seca:

    GreyhounD (Greyhound2k7) locul 1
    Axeaxel (Axeaxel) locul 2
    florynd (florynd) locul 3
    CrissX (CrissX360) locul 4
    Sacaluka (SACALUKA) locul 5
    Bokolino (bokolino) locul 6
    Dj Mo (I Dj Mo I) locul 7
    Mika (DarkMatinee) locul 8
    babulu (babulu) locul 9
    Taw (tauxxx) locul 10
    Bobby (Bobbic) locul 11
    MonkY (Alfamonk) locul 12
    Muggs (mu99s) DNF
    apoc (apoclambda) DNF
    Bilamofo (bilutza) DNF
    DeathWings(Deathwings223) DNF


    Clasamentul General:

    1. GreyhounD (Greyhound2k7) 50 puncte
    2. CrissX (CrissX360) 47 puncte
    3. Sacaluka (SACALUKA) 42 puncte
    4. Axeaxel (Axeaxel) 42 puncte
    5. florynd (florynd) 38 puncte
    6. Dj Mo (I Dj Mo I) 29 puncte
    7. Taw (tauxxx) 27 puncte
    8. babulu (babulu) 24 puncte
    9. Bokolino (bokolino) 22 puncte
    10. MonkY (Alfamonk) 21 puncte
    11. Muggs (mu99s) 12 puncte
    12. Mika (DarkMatinee) 9 puncte
    13. Bilamofo (bilutza) 8 puncte
    14. Bobby (Bobbic) 6 puncte
    15. apoc (apoclambda) 0 puncte
    16. DeathWings(Deathwings223) 0 puncte

    Ideea competitiei era sa ne simtim bine, nu sa incepem sa dam cu noroi unii intr-altii din cauza ca avem orgoliile prea mari si nu stim sa ne comportam civilizat pe pista. Daca tineti neaparat, va ofer eu punctele amandurora, daca tot incepem cu prostii de genul asta.
    Hai, sa ne vedem cu bine la urmatorul traseu. Ne vedem pe Road Atlanta.

  16. #336 SP
    Admin MonkY's Avatar
    "E masluite dom'le in Photoshop"...
    Grey, cred ca e o mica greseala... Bobby a terminat inaintea mea... nu dupa mine:

    MonkY (Alfamonk) locul 11
    Bobby (Bobbic) locul 12

    ... sau poate am gresit eu la calculul punctelor, caz in care imi cer scuze.

    P.S. Nu ma mai joc cu babulu, ca sta cu geamul deschis in cursa, si ma trage curentul pe stanga

  17. #337 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Mie imi spui Monky. Ma doare capu de la curent de la geamu lui babulu. Si ne amagea cu cafele alea alea.

  18. #338 SP
    Member CrissX's Avatar
    Da, lipsa de fair play. Sunt un nesimtit, asta e, pot sa traiesc cu asta (lejer chiar).
    Promit ca data viitoare ( nu sunt convins ca va mai fi o data viitoare), o sa cedez de buna voie locul, la oricine e in spate, fara lupta..fara nimic, pe o punga de bomboane.. sa ma aleg si eu cu ceva. Noapte buna.

    Si inca ceva: daca a fost cazul depunctarii, trebuia sa luati masurile corecte, in orice campionat nu se iarta indiferent ca e prima oara, a 2-a..etc..
    Pentru ca daca faceti concesii in cazul asta , incidentele care se vor intampla dupa vor duce tot aici. Deja mie mi s-a acrit, pierd ore intregi pe zi pentru un joc care se mai joaca doar sambata si duminica. Sper sa nu-mi dea maine consola "RROD"..orice e posibil.

  19. #339 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    eu spun sa lasam in urma incidentele care s-au petrecut in aceasta cursa... oricine greseste pana la urma... nu vreau sa incep sa regret pornirea acestui campionat (tind sa cred ca nu am noroc la concursuri - a se vedea si cel de photoshop care a ajuns o varza la final)... dupa ce ca avem oameni care s-au inscris si nu reusesc sa participe din diverse motive, ajungem la faze de cearta si reprosuri intre oameni care fac parte din elita romaneasca la forza motorsport 2... pai nu este pacat? a fost un incident... haideti sa il trecem si sa ne vedem de celelalte curse ca pana acum

    @criss... imi pare rau ca ti s-a acrit de ceva pentru care am pus suflet si pe care l-am gandit pentru pasionatii romani de racing si de forza

  20. #340 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Parca acum incepe sa imi placa ca am fost in grupa a2a. Am mers relaxat, am glumit, ne-a tras curentul de la Babulu, m-am intrecut cu tau tot drumu, am apasat pe butonul Xbox si am intrat in parapete cu 150kmph. Foarte frumos



    Later Edit: Prima incercare pe Atlanta Road a fost de 1.20.986 !! Oricum sunt constient ca tot penultimul va fi
    Attached Images Attached Images img_0002.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 27 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast

Similar Threads

  1. Gran Turismo 5 ConsoleGames.ro Championship By GreyhounD in forum Hot Story
    Replies: 579 Last Post: 29-08-2011, 14:23
  2. Replies: 706 Last Post: 11-07-2011, 13:37
  3. ConsoleGames.ro - Killzone 2 Championship By istrategie in forum Hot Story
    Replies: 797 Last Post: 22-07-2009, 09:15
  4. Replies: 436 Last Post: 02-04-2009, 16:17

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts