Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 33

Thread: E3 2015: Conferinta Bethesda

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    E3 2015: Conferinta Bethesda

    Well guys, nebunia denumita E3 2015 a inceput cu prima conferinta, a celor de la Bethesda Softworks. Si Dzeule, cat de bine a inceput! Initial eu si cativa alti gameri nebuni ne intrebam pe ChatBox daca merita sa stam la ora 5:00 dimineata pentru asa ceva... si la final parca eram niste copii mici care au primit tot ce-si doreau de Craciun. Daca ar incropi cineva un ghid despre cum sa faci o conferinta reusita la E3, cred ca ar putea sa ia ca punct de reper ceea ce a facut Bethesda azi. Chiar m-am gandit ca incepand de anul acesta, o sa acord note pentru conferinte. Iar Bethesda primeste un 10/10 fara probleme. Si haideti sa vedem de ce!

    Inainte de a prezenta toate cele, trebuie sa subliniez faptul ca este prima oara cand Bethesda are propria conferinta la E3! Si fiind asa "noobs", au inceput cu un intro sublim, dupa care au trecut imediat la treaba. Doom a fost primul joc prezentat si trebuie sa recunosc ca nu si-a pierdut din farmec, din viteza si frenezia cu care eram obisnuiti. Noul engine id tech 666 (oh yeah, that's evil) pare a fi demn de a randa monstrii din noul Doom si vine cu cateva elemente interesante. Primul care iti "sare in ochi" este melee attack-ul, care acum se termina printr-un "fatality" sangeros (dezmembrari, capete smulse, mobsi taiati in 2-3-10 bucati). Al doilea se leaga de mecanica jocului... eu de exp. am observat ca acum avem un double jump, poti sa te urci si sa ataci de pe crates. Dupa care sunt armele... care arata intr-un mare fel.

    Asa cum era de asteptat, Doom va veni atat cu single-player cat si multi-player, insa cireasa de pe tort din punctul meu de vedere o reprezinta noul Doom Snapmap. Acesta este practic un editor multiplatform cu care iti poti creea propriile harti, script-uri, mod-uri. Si partea frumoasa este ca tot ceea ce creezi pe un PS4 (de exemplu), este compatibil cu jocul pe Xbox One. Noul Doom se va lansa in primavara anului 2016 pe PS4, Xbox One si PC. Va las in compania unui gameplay trailer:



    Trecem mai departe la Battlecry, titlul care se doreste a fi un Team Fortress killer. Sunt prezentate cateva clase... dupa care in scena intra Arkane Studios cu un mare anunt: Dishonored 2! Jocul arata incredibil (dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos). Data de lansare din pacate este "coming soon", iar platformele pe care va fi disponibil sunt: PS4, Xbox One si PC. Tot de la Arkane Studios mai avem un anunt: Dishonored vine intr-un Definitive Edition, cu toate DLC-urile incluse si grafica imbunatatita. Desigur pe PS4, Xbox One si PC. Available this fall!





    Conferinta continua cu The Elders Scrolls Online - Tamriel Unlimited, prezentarea unor noi zone din joc si introducerea unui nou titlu pentru tablete si PC: The Elders Scrolls Legends. Acesta va fi free to play si va fi dispobil pe PC & iPad later this year.



    Dupa care trecem la ceea ce asteptam cu maximum interesa: Fallout! Despre care aflu acum ca au reusit sa pastreze secret faptul ca se lucreaza la el incepand din 2009! 6 ani in care nu a reusit sa scape absolut nimic... acesta trebuie sa fie un nou record! Jocul arata incre-****in'-dibil! Tot ceea ce ma atragea la Fallout este la locul sau si trecut la superlativ. Open space, dinamic scripts, totul e interactiv, orice obiect foloseste la ceva... Ma gandesc numai la modificarile pentru arme, unde avem 50 de baza pe care le putem modifica cu peste 700 de modifiere. Sistemul de crafting e incredibil... pornind de la faptul ca iti poti construi de la zero propria ta casa/oras, si terminand cu faptul ca iti customizezi fiecare parte a armurii. Ah, si sa nu uit sa mentionez sistemul de generare al caracterului, care e fantastic. Si care acum iti permite sa joci si de partea feminina! Ah... and you get a dog, and a dog house, too! Love it! Va las in compania unor clipuri care spun totul.





    Cireasa de pe tort in acest caz este faptul ca Bethesda a reusit sa creeze un Pib-Boy pe care il poti folosi in viata reala. Acesta va putea fi achizitionat in varianta Collectors Edition a jocului. Incredibil! Cei care nu-si permit CE-ul pot sta linistiti, va exista o aplicatie pe iOS si Android (free) unde puteti avea propriul Pip-Boy.

    Bethesda a mai venit cu o surpriza in cadrul Fallout. De data aceasta e vorba de un nou titlu denumit Fallout Shelter. Este un joc de strategie si este disponibil pe iOS din aceasta seara! For free! Si inca o surpriza, toti cei invitati la E3 (si nu numai), vor primi un set de figurine bobbleheads (for free) de la Bethesda. Got to love this guys!



    Revenind la Fallout... de fapt incercand sa-mi revin dupa ce am vazut... cea mai tare veste a fost data de lansare: 10 Noiembrie 2015! Oh yeah! Pentru Xbox One, PS4 si PC... Tot caut butonul de pre-order... Oricum, ceilalti vor avea mari batai de cap in a intrece conferinta Bethesda. Si daca vor reusi sa se apropie macar, cu siguranta vom avea cel mai bun E3 ever! Amen!
    Attached Images Attached Images fallout.jpg

  2. #2 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    După mult timp nu regret ca m-am trezit la ora 5. Cea mai bună conferință din ultimii ani. Data de lansare pt Fallout 4 a fost cireașa de pe tort, iar ediția de colecție, frișca Nu am mai cumpărat de ceva vreme o ediție de colecție, a sunat Pip Boy-ul, adică ceasul

    The Pip-Boy edition will cost $119.99 US, £99.99 UK and €129.99

    LE: Primele poze le găsiți pe topicul dedicat jocului, can't wait

  3. #3 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Frumoasa conferinta, au facut-o cu stil, intr-o sala imensa (sala dolby din cate am inteles). S-ar putea ca dupa conferinta asta sa-si schimbe putin planul ceilalti participanti.
    Chiar cand credeam ca nu are cu cine sa se bata Witcher 3 anul asta, s-a ridicat stacheta si mai mult, din ce am vazut la Fallout 4, este un adversar serios pentru jocul anului.
    Pacat ca a trebuit sa asteptam pana a venit Bethesda generatia asta ca sa ia fata si sa propulseze E3 spre noi standarde de calitate.
    Cu alte cuvinte, Bravo Bethesda, like a BAWS.

  4. #4 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Absolut demential ce au anuntat. Absolut totul ma intereseaza si e interesant. Chiar si jocurile pentru platformele mobile, nu mai zic de Doom si Fallout 4 CE si Dishonored 2.

    Ati auzit cum au fost dezamagiti cei din sala la anuntarea lui Dishonored 1 Definitive Edition?

  5. #5 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Pe mine doar DOOM m-a interesat si a fost exact ce-am vrut sa vad day one buy

    ---------- Post added 15-06-2015 at 10:24 ----------

    Aici conferinta pt. cei care n-au vazut-o:

  6. #6 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Si inca o surpriza, toti cei invitati la E3 (si nu numai), vor primi un set de figurine bobbleheads (for free) de la Bethesda. Got to love this guys!
    Figurine care arata chiar foarte bine
    Attached Images Attached Images imag0226.jpg

  7. #7 SP
    Banned Templier's Avatar
    mersi mult pt stiri, foarte bun threadul



  8. #8 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ati auzit cum au fost dezamagiti cei din sala la anuntarea lui Dishonored 1 Definitive Edition?
    Poate nu s-a auzit bine in cadrul transmisiei, dar impresia generala a fost de mirare, nu dezamagire. Sunt multi care isi doresc aceasta colectie pana apare continuarea.

  9. #9 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Doom va avea mp?!
    That's fockin insane.

  10. #10 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Mai mare a fost dezamagirea la Fallout Shelter cand au aflat ca nu apare pe android (sau ma rog...ca nu-i disponibil).

  11. #11 SP
    Member snk2's Avatar
    Double jump in DOOM lol
    Drum bun, la revedere!

  12. #12 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Inainte de conferinta Bethesda, m-am uitat la Nintendo World Championships. Un turneu extraordinar, o adevarata gala a jocurilor Nintendo, vechi si noi, un public captivat de tot ce se petrecea, concurenti care, inainte de toate, se bucurau, efectiv, sa fie acolo. In finala s-a jucat Super Mario Maker si a fost epic! Foarte multi pasionati ai jocurilor video se plang de faptul ca Nintendo scoata mereu jocuri cu Mario si ca nu vin cu lucruri noi, dar trebuie sa ne gandim cat de greu e sa scoti mereu jocuri cu Mario.

    Mario face 30 de ani. Nu stiu cati apreciaza acest lucru, dar ar trebui sa ne uitam la industria jocurilor video si sa vedem cat de greu este ca un ip sa ramana relevant pentru o perioada lunga de timp. In afara de proprietatile Nintendo, putem sa numaram pe degetele de la o mana celelalte francize "vechi" care inca mai conteaza in ziua de azi. Sau care o sa mai conteze maine.

    A fost foarte important, pentru mine, sa vad rezistenta istorica a unei serii precum Super Mario, pentru ca dupa aceea sa inceapa conferinta celor de la Bethesda. Si sa vad Doom 4. Si, timp de 10 minute, sa ma gandesc, incontinuu, la Duke Nukem Forever. Pentru mine, Doom 4 a fost Duke Nukem Forever. O franciza pierduta in timp, care incearca sa faca fata noilor generatii, dar care si-a pierdut identitatea. Doom 4 nu trebuia sa fie "Doom", pentru ca seria respectiva nu are un sablon clar. Doom 1 si 2 te pun in niste camere si iti arunca zeci de monstrii in fata, Doom 3 te inspaimanta cu doar 2-3 monstrii, dar cu o atmosfera specifica. Dar atat Doom 1 si 2, cat si Doom 3 sunt jocurile lor. Au identitatea lor.

    Doom 4 nu e Doom 4. Este un amalgam de lucruri care au aparut in genul FPS in ultimii ani. Exact ca Duke Nukem Forever, este un joc pierdut, un parazit care a luat de la fiecare serie "next-gen" cate ceva si le-a amestecat fara pic de ratiune, mergand dupa credinta dolarului venit de la mase.

    O dezamagire enorma, un minus incredibil adus unei conferinte proaspete, de la care speram foarte mult. Si lucrurile neplacute nu s-au oprit aici. BattleCry a fost un joc in care nici Bethesda nu crede, despre care nu s-au obosit sa spuna macar cateva cuvinte, a carui prezenta a fost necesara doar pentru a oferi o pauza inainte de primul lucru cu adevarat bun al acestei dimineti - Dishonored 2. Trailer foarte bun, producatorii au fost placuti. Mi-a parut rau de ei, cand au anuntat remasterizarea primului joc din serie. Reactia publicului nu a fost una chiar de bun simt (pentru ca trebuie sa uram ca oile niste lucruri inofensive, care nu fac decat sa ajute in crearea jocurilor cu adevarat noi), iar expresiile lor m-au facut sa imi doresc sa ii imbratisez. Nu mi s-a parut corect fata de ei, pentru ca se vede ca oamenilor alora le pasa de ceea ce fac, iar astfel de reactii (mai ales dupa ce ne-au aratat D2!) nu au avut ce cauta acolo.

    Nu mi-a pasat de The Elder Scrolls Legends sau de lucrurile noi din Tamriel Unlimited, dar nu pot sa nu observ cum Bethesda incearca, din toate puterile, sa-i imite pe cei de la Blizzard (bethesda.net, acel aproape-Hearthstone si BattleCry, care parca se roaga de Overwatch sa-l bage in seama). Funny stuff.

    Dar a aparut Fallout 4... si TOTUL a fost mai bine! Jocul asta m-a facut sa-mi pese de o aplicatie de mobile. Fallout 4 isi merita propria conferinta. Fara absolut nimic altceva - doar Fallout 4. E3 de-abia a inceput si mai avem foarte multe jocuri de vazut, dar daca Fallout 4 ar fi singurul joc al acestei saptamani, eu tot as fi multumit.

    Da, unele francize se vor pierde de-a lungul anilor, dar e bine de stiut ca, la final, vom avea mereu ceva ca Fallout 4, care sa ne aminteasca de ce suntem pasionati de acest hobby.

    9/10

  13. #13 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    MonkY, poate faci un interviu din nou, cum a fost cel din 2014. Stiu ca e mult de munca, dar merita.

  14. #14 SP
    Banned Templier's Avatar
    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Double jump in DOOM lol
    Drum bun, la revedere!


    unde tot vedeti double jump in trailer??? eu vad ca se urca pe o cutie!

    ---------- Post added 15-06-2015 at 16:20 ----------

    Quote Originally Posted by snk2 View Post
    Double jump in DOOM lol
    Drum bun, la revedere!


    unde tot vedeti double jump in trailer??? eu vad ca se urca pe o cutie!

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Templier: a facut cateva double-jump-uri in gameplay, s-a vazut clar cand a sarit peste niste spatii foarte mari (eu credeam ca o sa cada)... Nu stiu daca e in trailerele de mai sus, uita-te la conferinta full (a postat RonanN1 mai sus: http://www.consolegames.ro/forum/f59...a/#post1261097). Si chiar si in interviul de dupa conferinta a confirmat ca exista double-jump.

  16. #16 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Inainte de conferinta Bethesda am prins cateva minute din comentariul celor de la Gamterailers.

    "I wanna see a real Doom."
    "So no double jumps?"
    *rasete la misto*"No, definitely NO double-jumps"

    Si ce-a facut Doom 4?!

  17. #17 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ma depaseste subiectul asta cu double jump, mie mi-a placut ce am vazut, pare o combinatie de Quake cu SS

    PS: Eu voiam si rocket jump

  18. #18 SP
    Member Snake's Avatar
    Este cu siguranta double jump, poate chiar si rocket jump. Un citat de la cineva prezent la booth-urile Bethesda:
    Speed is key here. Doom's space marine hero bounds around nimbly, aided by an all new double jump. Weakened demons can be ripped to pieces using a variety of contextual executions that fill the screen with enough blood and guts to make Mortal Kombat seem blanch.

    The competitive game takes Doom's trademark speed and enhances it with some new quirks. One notable moment from Bethesda's demo, meant to highlight the multiplayer mode's "unique powers," featured a player transforming into a Revenant.

  19. #19 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Ma depaseste subiectul asta cu double jump, mie mi-a placut ce am vazut, pare o combinatie de Quake cu SS
    Cu siguranta voi face... insa dupa ce se termina E3-ul... si voi alege din cei mai activi in perioada conferintei. Nu de alta, dar am mai facut interviuri la care am fost refuzat...

  20. #20 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din pacate eu nu pot sa fiu activ pe chat am incercat sa postez imediat ce era de postat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. E3 2015: Conferinta Microsoft By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 13 Last Post: 19-06-2015, 15:01
  2. E3 2015: Conferinta Nintendo By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 13 Last Post: 18-06-2015, 09:34
  3. E3 2015: Conferinta Sony By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 18 Last Post: 18-06-2015, 06:55
  4. E3 2015: Conferinta Ubisoft By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 5 Last Post: 16-06-2015, 03:41
  5. Bethesda va tine o conferinta de presa la E3 By paunstefan in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 23-02-2015, 00:15

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts