Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: E3 2015: Conferinta Sony

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    E3 2015: Conferinta Sony

    Cred ca ar fi fair sa incep prezentarea (pe scurt) a conferintei Sony din cadrul E3 2015 prin a-mi cere scuze in avans, pentru ca dupa atatea ore cam fuge monitorul din fata. Insa am promis ca ma ocup de rezumat (si de o analiza mai amanuntita dupa ce se termina E3-ul), asa ca nu e timp de dat inapoi. So, am avut Bethesda si Microsoft cu niste conferinte foarte OK, dupa care EA care a fost meh, Ubisoft ceva mai OK... cum credeti ca s-a descurcat Sony? Pai hai sa vedem ce a anuntat si vedem dupa:

    Conferinta lor a inceput in forta, cu un titlu extrem de asteptat: The Last Guardian! Foarte mult feeling, foarte atractiv, dar parca lipseau culorile. Sau poate eram eu prea adormit. Anyway, cel putin la acest titlu avem o data aproximativa de lansare: 2016. Ca e spring, ca e summer sau ca e winter, we don't know! Sunt curios daca va place gameplay-ul.



    Guerilla Games ne prezinta o noua franciza, denumita Horizon (sau Horizon Zero Down), care arata intr-un mare fel. Aici din pacate nu au anuntat nimic legat de lansare, dar cred ca filmuletul de mai jos e suficient ca sa va convinga sa asteptati.



    Sony continua in forta si in scena intra Square Enix cu noul Hitman. Care si el arata al naibii de bine (desi avem cam mult CGI pentru gustul meu):



    Urmeaza Street Fighter V Rise Up, care pare a fi de data aceasta exclusiv pentru PlayStation 4 si PC. Vom avea parte de un beta pe 23 Iulie 2015. Imediat dupa avem parte de inca un mic demo din imensul No Man's Sky. Din pacate, fara o data de lansare. Asa cum era de asteptat, isi face aparitia si Media Molecule cu noul titlu, denumit Dreams. Pare a fi ceva complet diferit fata de orice am vazut pana acum, dar las clipul sa vorbeasca de la sine:



    In continuare vin titluri precum FireWatch, expansion-ul pentru Destiny - The Taken King (ce se va lansa pe 15.09.2015) si Assassin's Creed Syndicate.







    Desi personal ma asteptam la mai multe detalii despre Final Fantasy XV, pe scena celor de la Sony au urcat 2 titluri complet ne-asteptate. Primul este World of Final Fantasy, un titlu ce se va lansa in 2016 pentru PSVita & PS4, iar al doilea este un remake pentru Final Fantasy VII. Atentie, am zis "remake" si nu "remaster"... jocul fiind complet refacut. Si arata intr-un mare fel:



    Urmeaza ceva indie games de la developerul Devolver (titluri precum Ronin, Eitr, Mother Rusia Bleeds, Crossing Souls), dupa care o foarte mare surpriza: este anuntat Shenmue 3 via Kickstarter! Frumos din partea celor de la Sony! Anyway, continuam cu un trailer in premiera pentru Batman Arkham Knight si surpriza, doar 2-3 vorbe despre Project Morpheus. Why? I don't know...

    Continuam cu ceva blah blah despre RiGS, PlayStation Vue, Disney Infinity 3.0 si ajungem la parteneriatul dintre Sony si Activision: CoD Black Ops III. Acesta poate fi jucat in cadrul E3, iar pentru restul lumii va exista un beta in August. Ca bonus avem parte de un alt gameplay video din Star Wars Battlefront, video in care jocul arata al naibii de diferit fata de ce am vazut in cadrul conferintei EA. Arata mult (prea) mai bine!





    Inainte de final, nu putea Sony sa inchida totul fara sa mai prezinte ceva gameplay din Uncharted 4... Sincer, ce am vazut acolo ar fi putut inchega un joc care sa rivalizeze cu GTA V... Si gata, va las cu filmuletul de rigoare:



    Eu am ajuns la final... dupa o gramada de ore nedormite (dar nu-mi pare rau)... si cum trebuie sa-i acord si acestei conferinte o nota... Well, pentru faptul ca anumite titluri nu au ajuns pe scena (si as propune ca in 2016 sa nu mai existe conferinta care sa tina mai putin de 120 de minute), si despre Morpheus nu s-a vorbit mai deloc... o sa-i acord nota 9/10. Bravo Sony! MonkY out!
    Attached Images Attached Images the_last_guardian.jpg

  2. #2 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Felicitări pt munca depusă, pălăria jos. Revenind la conferință, mi-a plăcut mult, daaaaar daca îmi arătau ceva de la Quantic Dream si un pic din GoW 4 ar fi luat coroana celor de la Bethesda, așa rămân pe 2, deocamdată. Părerea mea, desigur. Până acum sunt foarte mulțumit de acest E3, nu ma așteptam.

    PS: mai e un joculeț despre care nu ai vorbit, unul pt care a început o campanie pe kickstarter

    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1261536

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Merci! Daca nu erati si voi Live, nu stiu daca mai rezistam...

    Cat despre joc, mai era un altul in afara de Shenmue 3? Am scris ceva succint despre el... Daca am ratat un altul, sorry...

  4. #4 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Și eu sunt zombie, nu cred ca a mai fost ceva. Somn ușor

    LE:


    LLE: sa pui si asta pt Morpheus


    Hell yeah, in sfârșit, bravo baaaaa
    Media Player Coming to PS4 Tonight – PlayStation.Blog
    Attached Images Attached Images _20150616_070358.jpg

  5. #5 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Wow, pe partea de jocuri eu zic ca au castigat. Dupa ani de asteptare, in care toti credeam ca e anulat au anuntat in sfarsit The Last Guardian si arata superb, tot dupa ani de asteptare o sa avem Final Fantasy VII Remake si Shenmue 3. Noul joc de la Guerilla arata superb, Hitman e unul din jocurile pe care il astept cel mai mult, iar Dreams, desi nu prea inteleg ce e, pare foarte interesant. Si Uncharted 4 e exact ce imi doream.

  6. #6 SP
    Member DeianD's Avatar
    Nu mai scapam de rahatii de roboti Pana si in acel Horizon Zero Down din ce vad avem parte de asa cv. Arata intr-un mare fel jocul dar as fi vrut sa nu vad roboti, lasere si curenti

  7. #7 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Stiti unde pot vedea conferintele Ubisoft si Sony in intregime?

  8. #8 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sony:

    Ubisoft:

  9. #9 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    toate jocurile prezentate la conferinta:

    GameTrailerRelease Date
    The Last GuardianTBA 2016
    Horizon: Zero DawnTBA 2016
    Hitman (2015)Dec 8th, 2015
    Street Fighter VMar, 2016
    DreamsTBA
    FireWatchTBA
    Destiny The Taken KingSep 15th, 2015
    No Man's Sky[■]()TBA
    Assassin's Creed Syndicate[■]()Oct 23, 2015
    Final Fantasy VII: RemakeTBA
    Devolver Digital (4 games)TBA
    Shenmue IIITBA
    Batman Arkham KnightJune 23, 2015
    RigsTBA
    Call of Duty Black Ops 3Nov 6th, 2015
    Star Wars BattlefrontNov 17th, 2015
    Disney Infinity 3.0TBA 2015
    Uncharted 4TBA 2016

  10. #10 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Conferinta Sony a fost ceva ireal. The Last Guardian, Final Fantasy VII si Shenmue 3 erau basme pana acum cateva ore. Inca nu pot sa cred ce am vazut. Ani de zile de asteptare si speculatii si sperante au fost rezolvati in 30 de minute la aceasta conferinta. De 5 ani de cand ma uit la E3, astea au fost cele mai frumoase momente. Spuneam ca Fallout 4 face cat toata conferinta Bethesda. Astea 3 jocuri fac cat intreg E3-ul. Cea mai buna expozitie din ultimii ani, doar pentru astea 3 titluri.

    Si restul conferintei a fost extraordinar. Microsoft se lauda anul trecut ca au avut Games-Games-Games? Pfff... this is how you do Games-Games-Games! Una din marile mele temeri era ca o sa inceapa sa abereze despre Morpheus (care, pentru mine, e acelasi accesoriu inutil ca si PS Move), dar nu, nu a fost timp pentru asta. Too many games!

    "Razboiul consolelor" este un lucru prostesc, o tactica de marketing care afecteaza, in primul rand, chiar pasionatii respectivelor console. Nu exista o singura varianta corecta, pentru ca, mereu, cealalta tabara va scoate un joc pentru care va trebui sa le incerci consola. Nici Sony, nici Microsoft, (nici Nintendo) nu au TOATE jocurile bune. Spunand asta, trebuie sa recunosc ca a fost deosebit de placut sa vad ca Activision a ales deja un "castigator". Call of Duty este un rau necesar.

    Si trailerul pentru Uncharted 4? Perfect!

    11/10

  11. #11 SP
    Banned Templier's Avatar
    8,5/10 din partea mea

  12. #12 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu mai știu ce să zic, aseară pe chat eram toți înmărmuriți. Deși mă așteptam să fie o conferință proastă, Sony a reușit să ne surprindă pe toți. Dacă anunțau și release dates plus un preț pt Morpheus cred că era conferința perfectă. Primesc de la mine un 8,5.

  13. #13 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    asta insemana E3! hubert este un mare fan Shenmue si isi dorea de foarte mult sa fie o continuare, priviti reactia lui))



    sau


  14. #14 SP
    Banned Templier's Avatar
    EPIC

  15. #15 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sau (FFVII)

  16. #16 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    sau #noLoveForVita

  17. #17 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    In sfarsit apare The Last Guardian, dupa ani de asteptari. Din gameplay pare un ICO mai evoluat, ceea ce nu e rau deloc. Tare sunt curios, se va ridica povestea jocului la 'inaltimea' impusa de ICO si Shadow of the Colossus? Let's hope so....
    Acum tre' sa imi iau iar PS4

  18. #18 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    You have no ideea. Vb după ce joci.

  19. #19 SP
    Member Kratos's Avatar
    Nu a fost rau deloc! Bravo Sony!


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. E3 2015: Conferinta Microsoft By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 13 Last Post: 19-06-2015, 15:01
  2. E3 2015: Conferinta Bethesda By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 32 Last Post: 18-06-2015, 12:11
  3. E3 2015: Conferinta Nintendo By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 13 Last Post: 18-06-2015, 09:34
  4. E3 2015: Conferinta Ubisoft By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 5 Last Post: 16-06-2015, 03:41
  5. E3 2015: Conferinta Electronic Arts By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 7 Last Post: 16-06-2015, 03:26

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts