Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Nintendo merge mai departe

  1. #1 SP
    Senior Member solecon's Avatar

    Nintendo merge mai departe

    "Hello, everyone! This is Satoru Iwata, from Nintendo." Inca din copilarie, invatam ce inseamna sa pierzi o persoana draga. Este o lectie continua, pe care viata insista sa ne-o predea pana la final. Si totusi, este o lectie pe care nu putem sa o intelegem, in totalitate. Satora Iwata ne-a parasit pe data de 11 iulie, dar niciodata nu a parut acea pierdere atat de evidenta, de dureroasa, precum zilele trecute. Pentru ca, dupa ani de zile, prezentare Nintendo Direct de vineri nu a mai inceput cu acele 2 propozitii. A inceput, in schimb, cu Satoru Shibata, multumind fanilor pentru sprijinul moral oferit in ultimele luni. Intr-adevar, Satoru Iwata nu mai este. Nintendo, in schimb, continua. Acesta a fost mesajul prezentarii de vineri. In ciuda durerii teribile provocate de evenimentul din iulie, Nintendo o sa continue sa ne bucure, la fel ca in trecut, prin jocurile lor.

    Si la fel ca in trecut, acest Nintendo Direct a fost extraordinar! Pentru inceput, ne-a fost prezentat The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, ce se va lansa pe 4 martie 2016, exclusiv pentru Wii U. Cum ne-au obisnuit deja, vom avea si o editie de colectie, ce va contine jocul, o noua figurina amiibo cu Wolf Link si Midna si un soundtrack CD. Dar vestile despre The Legend of Zelda nu s-au oprit aici. Anul viitor, seria implineste 30 de ani, iar Nintendo au inceput deja celebrarile. Phantom Hourglass si Spirit Tracks au fost deja lansate pentru Wii U Virtual Console. Triforce Heroase va primi, ca DLC gratuit, The Den of Trials (o noua zona cu peste 30 de nivele) si doua costume noi (Linebeck's Uniform si Fierce Deity Armor). Din nou, ni se confirmat ca The Legend of Zelda Wii U se va lansa pe Wii U.

    De la jocurile ce urmeaza a fi lansate, am revenit la jocurile ce s-au lansat deja. Splatoon continua sa primeasca nivele si echipamente noi. Trebuie sa recunosc, Splatoon este, de departe, cel mai interesant experiment al acestui an. Este ridicol cat DLC gratuit a primit acest joc in 6 luni, de cand a fost lansat. Un update va primi si Super Mario Maker, oferind save points si power-ups noi. De asemenea, Nintendo ofera un nou web portal cu ajutorul caruia sa cautam mai usor printre cele 3,3 milioane de nivele create.

    Ne-au fost prezentate si Animal Crossing amiibo Festival, Mario Tennis Ultra Smash, ce se vor lansa pe 20 noiembrie, Mario & Luigi: Paper Jam Bros., pentru 4 decembrie si Xenoblade Chronicles X, pentru 10 decembrie. Daca primele doua jocuri pot fi considerate "filler", jocurile din decembrie par a fi printre cele mai bune RPG-uri ale anului. Mario & Luigi PJB este fan fiction, unind, in sfarsit, doua din cele mai interesante ip-uri Mario, iar Xenoblade Chronicles X este de-a dreptul urias. Va fi chiar trist cand, la fel ca Bayonetta 2, nu va primi atentia pe care o merita cu adevarat.

    Exclusiv pentru Nintendo eshop vom avea Fast Racing NEO, in decembrie. Daca v-a lipsit seria F-Zero, trebuie sa luati acest joc! Typoman (19 noiembrie) si SteamWorld Heist (decembrie) au fost si ele prezentate. Apoi am primit cateva jocuri free-to-play. Nintendo Badge Arcade ne va permite sa castigam "insigne" cu care sa ne personalizam meniul consolei 3DS, iar Pokemon Picross ne va oferi un mod nemaintalnit de a prinde pokemoni. E destul de ciudat. Si ca sa nu ne speriem prea tare de noile schimbari, Nintendo va lansa (in sfarsit) prima generatie de jocuri Pokemon (Red, Blue si Yellow) pe 27 februarie 2016. Mereu e placut cand se intampla lucruri pe care nu le credeai posibile. In aceeasi idee, avem Mega Man Legacy Collection, ce va contine primele 6 jocuri din serie si se va lansa pe 23 februarie 2016.

    Si cam asta a fost legat de eshop. Am revenit imediat la retail, pentru 3DS, cu Final Fantasy Explorers, care va primi o editie de colectie extraordinara, pe 29 ianuarie si Pokemon Super Mystery Dungeon, ce se va lansa pe 19 februarie. Pokken Tournament, pentru Wii U, ni l-a prezentat pe Shadow MewTwo si impreuna cu acesta, o posibila noua serie de carduri amiibo, cu personaje Pokemon. Jocul se va lansa in primavara anului viitor. Tot atunci vom avea si Star Fox Zero, care a aratat mult mai bine decat in prezentarea E3. Din nou, Platinum Games pare sa nu dezamageasca.

    Trecusera 35 de minute din prezentare. Fusese, deja, o prezentare foarte buna. Apoi Nintendo a trecut pe Legendary! Hyrule Warriors Legends ne-a prezentat-o pe Linkle. Dupa 30 de ani, avem o varianta feminina a lui Link! Jocul se va lansa pe 25 martie, exclusiv pentru 3DS si va avea o editie de colectie. Tot pentru 3DS si tot cu o editie de colectie (superba) avem si Bravely Second: End Layer. Bravely Default a fost unul din cele mai bune jocuri lansate pe 3DS si motivul pentru care Square Enix continua sa localizeze jocuri pe aceasta consola. Evident, Bravely Second merita atentia noastra. Si daca tot vorbeam de localizarile Square Enix, Nintendo au anuntat Dragon Quest VII si VIII pentru 3DS, in 2016!

    Seria de RPG-uri excelente pentru consola portabila a fost incheiata de Fire Emblem Fates, care va avea doua variante: Birthright si Conquest. Fiecare va contine un scenariu diferit al aceluiasi conflict. Va exista si un ultim scenariu, Revelation, ce va putea fi achizitionat separat, dupa lansarea jocului. Pentru cei care nu doresc sa astepte, Fire Emblem Fates va avea o editie speciala cu toate cele 3 scenarii si un artbook.

    Pentru finalul prezentarii, cei de la Nintendo au pastrat ceva cu adevarat special:

    Super Smash Bros. X Final Fantasy VII

    Cloud Strife a fost prezentat in Super Smash Bros.! E greu sa explic impactul pe care l-a avut acest anunt. Vreau doar sa intelegeti ca in acele minute a cazut NeoGAF. Faptul ca vom putea avea un meci intre Mario, Link, Pikachu, Pacman, Sonic, Megaman, Ryu si Cloud face Super Smash Bros. 4 unul din cele mai importante jocuri din istorie.

    Asa a decis Nintendo sa mearga mai departe.

    Attached Images Attached Images thank-you.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    DAMMIT, BILL!


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 12 Last Post: 31-07-2015, 12:59
  2. Wii U mai ieftin si bun venit Nintendo 2DS! By paul in forum Console News
    Replies: 15 Last Post: 17-11-2013, 00:31
  3. Nintendo Wii - acum cu 25% mai ieftin By MonkY in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 28-05-2011, 00:48
  4. Nu imi mai merge bine ps2-ul. Help ! By Stefinutz in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 8 Last Post: 28-03-2009, 13:35

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts