Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 26

Thread: Noua consola Nintendo NX se va lansa in Martie 2017

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Noua consola Nintendo NX se va lansa in Martie 2017

    Dupa nenumarate presupuneri, zvonuri si imagini fake cu diverse prototipuri, avem in sfarsit ceva oficial din partea Nintendo. Astazi au anuntat pe langa rezultatele financiar si faptul ca noua "platforma" denumita NX va vedea lumina zilei in Martie 2017 (worldwide). Din pacate nu a fost prezentat nici macar o coltisor al noii console si nu stim absolut nimic in afara faptului ca va fi un "brand-new concept". De lucrul acesta ma tem un pic, sa fiu sincer, Nintendo neavand nevoie decat de putere de procesare mai mare decat concurenta, pentru ca la exclusivitati a stat foarte bine.

    Ramane de vazut daca vom avea ceva prezentat la E3-ul din Iunie, dar personal nu cred ca se va intampla acest lucru. Practic asa a procedat Nintendo de-a lungul timpului si ma indoiesc ca "secretomania" lor isi va schimba cursul. Pentru mai multe detalii despre Nintendo NX, va astept pe threadul dedicat.

    Sursa: Nintendo confirms new NX console for March 2017 release | The Verge.
    Sursa: Nintendo Report.
    Sursa: Nintendo NX launching March 2017 worldwide | Polygon.
    Attached Images Attached Images nintendo_nx.jpg

  2. #2 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

  3. #3 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Am crezut ca o sa-l anunte la E3, aparent m-am inselat.
    Deja ma gandeam ca $ony o sa anunte NEO sau w/e, Nintendo NX-ul.. si ma intrebam ce-o sa faca M$, ca doar n-o sa ramana de caruta

  4. #4 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Sa fie sanatosi.

  5. #5 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Poate apar si ceva zvonuri cu privire la hardware...
    Un GTA V pe NX? *dream on*

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Sa fie sanatosi.
    Ce te-ai inrait mai RonanN1 de cand esti cu PC Mustard Race...

  7. #7 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ce te-ai inrait mai RonanN1 de cand esti cu PC Mustard Race...
    De fapt de când jocurile de Xbox apar și pe PC.

  8. #8 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Sper ca astia de la M$ (cu "ecosistemul" lor cu tot) sa miste si ei ceva mai mult in front, altfel ne mananca $ony.
    Si-asa e..
    Ce-ar fi sa vina astia de la Nintendo cu NX si sa castige piata de la "baietii" de mai sus..

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Noua consola Nintendo NX se va lansa in Martie 2017

    Microsoft avea tot ce ii trebuia deja. Venise cu backward compatibility, cu noul OS si multe goodies... dar a facut-o lata cu exclusivitatile, trecand cu ele si pe PC.

  10. #10 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Einherjar793AD View Post
    De fapt de când jocurile de Xbox apar și pe PC.
    Sa fie sanatosi si aia de la MS cu exclusivitatile lor ca oricum nu le joc fie ele pe XO sau PC.
    • Halo 5: Guardians - nu ma intereseaza
    • Quantum Break - sa fim seriosi...
    • Gears of War 4 - nu ma mai intereseaza (ajunge...)
    • Forza Motorsport (series) - nu ma intereseaza
    • Ryse: Son of Rome - sa fim seriosi...
    Singurul pe care-l joc, de la "ei", ii Killer Instinct ,cand pe XO cand pe PC, (DE ABIA ASTEPT Cuphead <3) in rest jocuri normale.

    Nu prea ma intereseaza/atrag exclusivitatile pe console in general, n-am nimic cu sony, ms, sau nintendo, etc. (ba si la sony am o lista intreaga de exclusivitati care nu m-au interesat). Din toate care exista...le pot numa pe degete cele care-mi plac si pt. care mi-am luat "sistem". Daca-mi place joc, daca nu, sa fie sanatosi

    *p.s.

    Sa vina cu un nou Dead Rising si mai stam de vorba

  11. #11 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Adica Dead Rising 4 e bun, dar Gears 4 nu e bun ca ajunge

    Cat despre Nintendo, eu unul tot sper sa vina si ei cu o consola care sa aibe si jocuri multiplatform, incat daca nu iti plac exclusivele lor sa ai si altceva. Exclusivele Nintendo clar nu sunt pentru toata lumea, mi se pareau si mie fun si poate as mai juca din cand in cand un Donkey Kong sau un Super Mario, dar rareori. Zelda parca se tot amana si nu apare, de Metroid nu stim nimic, iar ultimul Star Fox a fost cam meh. Sa faca ceva cu multiplatform ca e jale mare.

  12. #12 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Adica Dead Rising 4 e bun, dar Gears 4 nu e bun ca ajunge
    Pai daca jocul/seria aia ma intereseaza...ce-ai vrea sa fac? sa fiu ca oile? Joc ce-mi place (de ce as juca ceva ce nu ma intereseaza...doar ca se vinde mai bine si are un fanbase mai bun/mare decat ceva care ma intereseaza?) doh. Eu ce-am scris mai sus am scris strict in ce ma priveste pe mine iar pt mine seria Gears of War nu mai prezinta interes.

    Eu pt. Dead Rising 3 am cumaprat XO-ul (chiar daca acuma-i si pe PC). Stai linistit ca daca era Gears of War 4 launch title n-o cumapram asa din prima. La fel cum am facut cu X360-ul pt. Dead Rising l-am cumparat...nu pt. Halo, Gears of War sau...PGR (alea le-am jucat mai tarziu).

    La fel cum o sa cumpar PS4 cand apare Tekken 7 (chiar daca-i multiplatform, il iau pe toate platformele, ca-mi place - tekkken 6 si tekken tag 2 le am si pe ps3 si pe x360). Pt. mine ala ii un system seller (si apoi voi juca Bloodborne, Horizon Zero Dawn si Ratchet & Clank, ca doar alea ma mai intereseaza momentan).

    Cat despre Nintendo NX, cat timp vor continua seria Mario Party & Mario Kart (in general jocuri party)...totul bine (ce tine de mine) in rest, sa fie sanatosi. Sa nu incerce ei sa devina "super seriosi" cu titluri AAA ca n-o sa le iasa.

  13. #13 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ai uitat Horizon, știu că îți făcea cu ochiul

  14. #14 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Da, ai dreptate si Horizon, scuze (am editat).

  15. #15 SP
    Junior Member sonarch's Avatar
    Din pacate/fericire pentru mine am prins perioada de inceput a consolelor si sunt dezamagit de industria de jocuri de acum. E vorba doar de bani si atat. Nu sunt un fan al Nintendo, dar sa fiu sincer dintre toate consolele care exista pe piata, Nintendo este singurul care inca face jocuri de consola, cam copilaresti ce e drept dar in adevarata esenta, jocuri de consola. Sony si MS produc jocuri de duzina, identice cu cele de pe PC cu mici exceptii, unde din pacate PC-ul castiga la grafica cat si la control. Oricand poti atasa un controller. Ideea de consola s-a cam consumat din pacate. As vrea sa mai vad jocuri cum erau pe PS1 candva demult, pentru care as fi lasat PC-ul oricand. Nintendo din pacate este singurul care si-a pastrat originalitatea din '90 incoace, respect pentru asta. Sper sa lanseze o consola mai puternica sau macar la fel cu competitia pentru a le permite dezvoltarea unor jocuri mai grafice si SPER ca nu copii ale celor de pe PC. De la gamecube incoace cam au ramas in urma la hardware. Cat despre Sony sau MS, sunt cauze pierdute acum, companii cu sete de bani fara originalitate. As fi vrut sa mai existe SEGA ca producator de console, ar fi fost interesant.

    PS: Scuze de "povestea" prea lunga

  16. #16 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate sonarch, realitatea trista este ca in ziua de azi "consolistii" sunt in mare parte gameri de PC care au crezut ca in loc sa bage mii de euro in upgrade-uri de PC, vor avea acelasi lucru pe o consola de doar 300 de euro. S-au vandut foarte bine, si in felul acesta a cerut cererea pe console pentru acele jocuri "generice" de PC, aceleasi NFS-uri si FPS-uri reincalzite anual... Xbox-ul ca si Wii U-ul au ajuns sa fie desconsiderate doar pentru ca nu au performante la fel de bune ca PS4, si daca te uiti pe majoritatea threadurilor aproape ca nu mai gasesti discutii despre story, despre originalitate... ci gasesti cam peste tot discutii despre FPS-uri, despre rezolutie... gasesti comparatii intre cum arata jocul pe Xbox One, cum arata pe PS4 si eventual cum arata pe PC. Probabil de-asta pana si MS a cam renuntat la exclusive pentru Xbox One si le scoate si pentru PC... pentru ca nah, arata bine si mai e un ban de muls si de-acolo!

    Majoritatea celor care am prins vremurile "retro" ducem dorul perioadei in care suflam in cartridge daca nu functiona ceva. Acum am ajuns sa fiu considerat paria daca ma plang ca mi s-au busit gamepad-urile... Chiar radea azi cineva de mine cu o fraza de genul "pai cat ai vrea sa te tina un gamepad, 10 ani?". I se parea normal ca la 1-1,5 ani sa iau un gamepad nou. Dar nah, daca asta inseamna "next-gen", eu unul cred ca incet incet ma retrag in jocurile vechi... ma apuc sa ma joc din nou pe PS2 & Co. Am obosit sincer sa dau o caruta de bani pentru preorder la un joc "next-gen" ca sa vad cum se taraie intre 10-20 FPS-uri si nu vine cu nimic original, inovativ, etc...

    Sper ca Nintendo sa reuseasca sa readuca ideea de consola la adevarata valoare... si sa nu se ia dupa M$ & $ony unde un joc de consola de fapt inseamna 90 de minute de download, 30 de minute de instalare, 60 de minute de update-uri (asta in cazuri fericite, sunt jocuri care de la cap la coada iti mananca aproape toata ziua pt. o amarata de instalare)...

  17. #17 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @sonarch Jocuri de duzină pe XOne și PS4, mă faci să râd, cred ca nu joci ce trebuie. Pe toate platformele sunt jocuri de duzină, îți trebuie un pic de răbdare, sita mea cerne destul de bine.

  18. #18 SP
    Member blondutzu's Avatar
    subscriu, Nintendo a ramas printre putinii inca interesati de gameplay, motiv pentru care ma joc pe 3ds mai mult decat pe X1 si PS4 adunat (si spun asta terminand recent Uncharted 4, care oricat de genial e ca si poveste/grafica, din 12-13 ore jucate, vreo 5 m-am catarat). Destul de trista directia in care merge game development-ul, insa daca asta se cere, asta se ofera

  19. #19 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Din pacate sonarch, realitatea trista este ca in ziua de azi "consolistii" sunt in mare parte gameri de PC care au crezut ca in loc sa bage mii de euro in upgrade-uri de PC, vor avea acelasi lucru pe o consola de doar 300 de euro. S-au vandut foarte bine, si in felul acesta a cerut cererea pe console pentru acele jocuri "generice" de PC, aceleasi NFS-uri si FPS-uri reincalzite anual... Xbox-ul ca si Wii U-ul au ajuns sa fie desconsiderate doar pentru ca nu au performante la fel de bune ca PS4, si daca te uiti pe majoritatea threadurilor aproape ca nu mai gasesti discutii despre story, despre originalitate... ci gasesti cam peste tot discutii despre FPS-uri, despre rezolutie... gasesti comparatii intre cum arata jocul pe Xbox One, cum arata pe PS4 si eventual cum arata pe PC. Probabil de-asta pana si MS a cam renuntat la exclusive pentru Xbox One si le scoate si pentru PC... pentru ca nah, arata bine si mai e un ban de muls si de-acolo!

    Majoritatea celor care am prins vremurile "retro" ducem dorul perioadei in care suflam in cartridge daca nu functiona ceva. Acum am ajuns sa fiu paria daca ma plang ca mi s-au busit gamepad-urile... Dar nah, daca asta inseamna "next-gen", eu unul cred ca incet incet ma retrag in jocurile vechi... ma apuc sa ma joc din nou pe PS2 & Co. Am obosit sincer sa dau o caruta de bani pentru preorder la un joc "next-gen" ca sa vad cum se taraie intre 10-20 FPS-uri si nu vine cu nimic original, inovativ, etc...

    Sper ca Nintendo sa reuseasca sa readuca ideea de consola la adevarata valoare... si sa nu se ia dupa M$ & $ony unde un joc de consola de fapt inseamna 90 de minute de download, 30 de minute de instalare, 60 de minute de update-uri...
    cam exagerat expus

    e ca si cum zici ca ti-e dor de un telefon 3310 si de jucat o rama pe el , asadar ca o sa-ti repornesti unul caci era mai bun ca telefon
    normal ca lumea vrea 4k , 120 fps si altele suntem in 2016 unde un joc pe telefon arata ca pe o consola ps3/xbox 360 .. ori ti pasul , ori nu faci bani

    eu astept cu interes ps4 neo si sper sa fie mult mai bun decat ce avem acum, vrem sau nu , rezolutia si grafica/ fps-ul conteaza 50% insa daca jocul arata exceptional si se misca super ca de exemplu (Star Wars : B) si nu are story si un MP simplist si superficial.. atunci normal ca nu conteaza ca joc

  20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sincer pe mine m-ar distra maxim daca ar veni la E3 Nintendo sa anunte un NX cu performante de 2x sau 3x mai mari decat competitia (PS4 si XO) cum ar fi si de asteptat dealtfel, iar in acelasi timp Sony sa anunte un PS4.5 cu performante gen 0.5x better. It would make my day, chiar daca in continuare developerii ar ocoli consola celor de la Nintendo...

    P.S. Si bomboana de pe coliva, Microsoft sa vina sa anunte ca incepand de la E3 poti conecta mouse si tastatura pe Xbox One si poti rula Windows 10 Professional (licenta gratuita, desigur)...


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Noua consola Nintendo: Nintendo 2DS By storm89shadow in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 12 Last Post: 16-10-2013, 15:44
  2. Ninja Gaiden 3 se va lansa in martie By Tudoran in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 14-12-2011, 23:13
  3. Max Payne 3 se va lansa in martie 2012 By Tudoran in forum Console News
    Replies: 7 Last Post: 12-09-2011, 14:14
  4. Nintendo prezinta o noua consola... Wii U By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 38 Last Post: 10-06-2011, 03:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts