Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 26 of 26

Thread: Noua consola Nintendo NX se va lansa in Martie 2017

 1. #21 SP
  Member biagyydog's Avatar
  aaaa, ceee?
  Si toate astea intr-o minicutiuta, asta chiar le-ar bate pe toate...

 2. #22 SP
  Senior Member solecon's Avatar
  Quote Originally Posted by solecon View Post
  Dar sunt sigur ca in primele luni din 2016 o sa ne prezinte NX, cum a facut Sony cu PS4, urmand sa lanseze consola in noiembrie anul viitor.
  Asta scriam eu pe forum anul trecut. Si acum am invatat, din nou, acea lectie atat de importanta - nu stim ce o sa faca Nintendo. Niciodata! Sunt absolut surprins ca nu am vazut/auzit nimic oficial in legatura cu NX pana acum; si nici nu o sa vedem/auzim in viitorul apropiat. Daca asta e un lucru bun sau rau, nu stim; si nu o sa stim pana cand consola o sa fie prezentata. De aceea nici nu imi place cand se discuta despre NX. Vreau, in schimb, sa discut despre cel mai frumos lucru* pe care ni l-au adus jocurile video si anume seria The Legend of Zelda. Cat de importanta este aceasta serie, daca Nintendo isi permit sa vina la E3 DOAR pentru a prezenta un joc Zelda. Nicio alta companie (serioasa), in istoria jocurilor video, nu a mai facut asta si trebuie sa ne intrebam, ce alt joc ar putea sa duca o astfel de responsabilitate?

  Ador increderea pe care Nintendo o au in noul joc si respectul pe care il arata seriei. Nintendo au inchiriat cel mai mare spatiu la E3, dintre toate companiile. Milioane de dolari. Si fiecare centimetru va fi folosit pentru Zelda. In 2016, o serie "veche" de 30 de ani va avea o prezenta mai mare decat orice altceva la E3. Da, industria jocurilor video e ciudata. E din ce in ce mai ciudata. Si uneori, toata rautatea de pe internet este justificata, in totalitate. Dar acum cred ca trebuie sa ne oprim si sa ne bucuram de ceea ce se intampla.
  ...sau macar sa apreciem.

  (*parere personala)

 3. #23 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Cei de la Nintendo au incercat intotdeauna sa fie mai altfel. Sunt sigur ca si acum vor avea acel factor de "something different", dar acum dupa ce au achizitionat tehnologii si companii "western" si vor sa intre inclusiv pe piata mobilelor, nu prea au de ales si cam trebuie sa se supuna si cererii. Altfel au sanse sa se repete fiasco-ul cu Wii U, iar un Wii U 2 nu stiu daca vrea cineva.

  Cu Zelda, Mario & Co. Nintendo oricum isi asigura niste exclusivitati bune. Nu ii trebuie decat sa atraga si piata bazata pe multiplayer, online stuff... unde sunt aproape zero. Si desigur, un hardware serios.

  P.S. De fapt are dreptate solecon, cu Nintendo nu se poate sti ce va fi. Pe deoparte e interesant misterul, pe de alta parte e super enervant. La urma urmei, ei sunt compania care intr-o generatie unde vedem pana si 4K pe mobile, ei inca produc si vand la preturi enorme niste chestii cu ecrane in rezolutii gen 400 x 240 (wow).

 4. #24 SP
  Banned Venom's Avatar
  Oricum, sunt sigur ca Nintendo va asigura suport doar pentru US, UK, Japonia, Germania, Franta, poate inca 2-3 tari si cam atat. Restul ...!

 5. #25 SP
  Junior Member duyencold's Avatar
  Am crezut ca o sa-l anunte la E3, aparent m-am inselat.
  Deja ma gandeam ca $ony o sa anunte NEO sau w/e, Nintendo NX-ul.. si ma intrebam ce-o sa faca M$, ca doar n-o sa ramana de caruta

 6. #26 SP
  Member Encman's Avatar
  @duyencold nu prea inteleg scopul pentru care ai copiat si postat exact ce-am scris eu cu o pagina in urma. Ai vrut sa folosesti quote si-a iesit altceva?

  Quote Originally Posted by Encman View Post
  Am crezut ca o sa-l anunte la E3, aparent m-am inselat.
  Deja ma gandeam ca $ony o sa anunte NEO sau w/e, Nintendo NX-ul.. si ma intrebam ce-o sa faca M$, ca doar n-o sa ramana de caruta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

 1. Noua consola Nintendo: Nintendo 2DS By storm89shadow in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
  Replies: 12 Last Post: 16-10-2013, 15:44
 2. Ninja Gaiden 3 se va lansa in martie By Tudoran in forum Console News
  Replies: 5 Last Post: 14-12-2011, 22:13
 3. Max Payne 3 se va lansa in martie 2012 By Tudoran in forum Console News
  Replies: 7 Last Post: 12-09-2011, 14:14
 4. Nintendo prezinta o noua consola... Wii U By AndRewqp in forum Console News
  Replies: 38 Last Post: 10-06-2011, 03:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts