Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 42 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 832

Thread: ConsoleGames.ro - Champions League FIFA 11 (PS3 & X360)

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    ConsoleGames.ro - Champions League FIFA 11 (PS3 & X360)

    E timpul, nu credeti? Cum adica pentru ce e timpul... e timpul sa organizam un nou campionat de FIFA pe ConsoleGames.ro. Cred ca ati avut destul timp la dispozitie sa va obisnuiti cu noul joc, FIFA 11, si sa-i cam aflati toate secretele. Asa ca va astept sa va inscrieti in noul campionat si sa dati tot ce e mai bun din voi si anul acesta. Editia aceasta va fi putin diferita, deoarce vom incerca sa imprumutam formatul din Champions League ceea ce e o premiera pentru ConsoleGames.ro. Vreau sa-i multumesc inca de pe acum lui Ovidiu ca s-a oferit volunar sa ma ajute cu organizarea competitiei si el va fi cel care va supraveghea campionatul de la inceput pana la sfarsit, asa ca ar fi bine sa-l ascultati. Din pacate eu nu voi participa, probleme cu consola, dar sper ca @neapuiu, @Daniel si @cosminhards, campionii editiilor precedente, ne vor onora cu prezenta lor si in acest campionat. Va rog frumos sa cititi cu atentie regulamnetul de mai jos si sa va inscrieti doar daca sunteti siguri ca puteti duce campionatul pana la sfarsit. Noul "sezon" va incepe pe 4 decembrie, iar pana pe 1 decembrie va fi perioada de inscriei. Va urez bafta si sper sa nu avem probleme.

    I. Modul de organizare a campionatului
    Anul acesta ne-am decis sa incercam ceva inedit, sa organizam un campionat dupa celebrul format Champions League, asa ca va anunt inca de pe acum, limita de de inscrieri este de 32 de participanti si daca nu se inscriu 32 in timp util, vor participa doar primii 16. Campionatul, mai bine zis competitia, va avea doua faze, faza grupelor si faza eliminatorie. daca se vor inscrie 32/16 jucatoi se vor forma 8/4 grupe a cate 4 jucatori. In prima faza a competitiei fiecare participant va avea de jucat 6 jocuri tur-retur cu ceilalti participanti din grupa cu el. Primii doi din grupa se vor califica in faza eliminatorie, unde vor fi trageri la sort dupa modelul: primul loc dintr-o grupa impotriva locului doi din alta grupa. In aceasta faza se vor juca doua meciuri, tur-retur, dupa regula golului inscris in deplasare. Daca dupa ambele meciuri se va obtine acelasi scor, se va alege optiunea Extratimes+penalties Pentru alcatuirea grupelor vom folosi model CL cu cap de serie. Se vor lua in considerare numarul de puncte (rank points) castigate de jucator in Fifa 11 pana pe 1 decembrie, iar grupele vor fi afisate pe 4 decembrie.

    II. Regulament Campionat FIFA 11 CG
    • Echipele alese de jucatori vor avea Atacul, Mijlocul si Apararea mai mici sau egale cu 80.
    • Toate jocurile contand pentru campionat vor fi de tip Ranked.
    • Fiecare jucator va putea sa-si aleaga o echipa diferita in fiecare etapa. Este interzis sa se joace cu aceasi echipa, gazda va avea prioritate tot timpul. Daca eu am un meci cu Ovidiu, iar el e gazda si amandoi vrem sa jucam cu Arsenal, el va avea prioritate si eu trebuie sa-mi schimb echipa. In retur voi putea alege linistit Arsenal.
    • Jucatorii vor juca intr-un lobby (lounge), creat de catre jucatorul-gazda care ii va da invite adversarului. Numele lobby-ului va fi CGRO cu parola: FIFA.
    • In caz de egalitate la sfarsitul celor 90 de minute jucatorii pot alege ce optiune doresc (Draw, Extra time sau Extra time with penalties), insa in campionat se va contabiliza numai rezultatul afisat dupa cele 90 de minute,adica egal, acest lucru se aplica doar in faza grupelor. In faza eliminatorie se vor juca 2 meciuri, tur/retur (cu acelasi reguli ca in CL), daca ambele meciuri vor avea acelasi scor se va alege optiunea extra time + penalties.
    • Fiecare etapa va avea un deadline. Daca nu se respecta acest termen limita, jucatorii in cauza vor pierde amandoi meciul cu 0-3, fara drept de apel. Daca nu reusiti sa contactati oponentul in timp util (intai pe forum, apoi pe mess/mail, iar in ultima instanta la telefon) trebuie sa anuntati unul dintre organizatori pana in termenul limita si veti castiga cu 3-0. Daca dintr-un motiv anume jucatorii nu pot juca meciul se va amana maxim 2 etape, cu conditia ca cel putin un organizator sa fie anuntat si ambii jucatori sa fie de acord.
    • Rezultatele vor fi postate pe forum dupa modelul: Etapa X, Grupa Y:, PSN/XBL id 1 (echipa) – PSN/XBL id 2 (echipa) scor – scor, exemplu: Etapa II, Grupa C: AndRewqp (Steaua) 0 – 0 Studentul (Dinamo). Daca rezultatul unui meci nu este postat pe threadul oficial in acest format jucatorii vor pierde fiecare cu 0-3. Asa ca va rog atentie mare pe viitor, sa postati si etapa si grupa.
    • Se permite folosirea unui headset, dar va rugam frumos sa va comportati civilizat (sa nu strigati, sa nu injurati etc.) si sa utilizati un limbaj adecvat.
    • Daca un meci se deconecteaza in minutul X la scorul a-b, se incepe un meci nou si se joaca fix (90-X+5) minute. Scorul obtinut pana in acel minut se aduna cu scorul din meciul precedent. Daca unui jucator i se deconecteaza de 2 ori partida pierde cu 3-0 meciul respectiv. De asemenea, daca jucatorul caruia i se intrerupe conexiunea are in acel moment *N jucatori eliminati, atunci el va fi penalizat cu *N goluri. Daca conexiunea se intrerupe din cauza jucatorului aflat in superioritate numerica, atunci jucatorul aflat in inferioritate numerica nu este penalizat.
    • Daca un comportamentul unui jucator este neadecvat, este prins trisand sau nu-si joaca meciurile va fi eliminat din competitie si nu va mai avea posibilitatea niciodata sa se mai inscrie intr-un campionat/turneu organizat de ConsoleGames.ro.
    • Nu aveti voie sa schimbati viteza (speed) unui meci fara sa anuntati adversarul si evident acesta sa fie de acord. Daca ambii useri isi doresc acest lucru puteti sa schimbati viteza linistiti, insa in celalalte cazuri sunteti obligati sa jucati pe default
    III. Contactarea adversarului
    Fiecare dintre dumneavoastra va primi un e-mail cu datele de contact (nume, numar de telefon, e-mail) ale fiecarui participant in campionat. Va sfatuiesc ca prima data sa incercati sa il contactati pe adversarul dumneavoastra prin intermediul unui e-mail sau prin messenger. Daca nu reusiti, il veti apela telefonic, dar telefonul sa fie dat intre ore normale (14-19). Cand ii veti da add unui participant pe messenger va rog frumos sa scrieti cine sunteti si ca aveti meci cu el. Cand vorbiti prin messenger va trebui sa folositi un limbaj civilizat, fara prescurtati, fara injurii si fara buzz. In momentul in care veti primi mesajul cu datele fiecaruia va rog sa le dati add pe PSN/XBL celor care sunt in grupa cu dumneavoastra cat mai repede posibil.

    IV. Vreau sa ma inscriu
    Daca doriti sa va inscrieti in campionat trebuie sa urmati urmatorii pasi:
    • cititi tot ce scrie mai sus.
    • postati in acest thread numele complet si ID de PSN/XBL
    • va rog sa-mi trimiteti un PM cu ID de messenger, o adresa de e-mail si un numar de telefon
    • sa aveti cel putin 100 de posturi sau 3 luni vechime pe forum (Doar pe PS3)
    • veti fi nevoiti sa-i dati add lui Ovidiu pe PS3 (PSN id: Studentul) sau MihaY pe X360 (XBL id:MihaY10). va rog frumos sa specificati in mesaj ca sunteti de pe CG.ro cu campionatul
    Doar dupa ce ati parcus toti pasii de mai sus veti fi inscrisi in campionat. Pe aceasta pagina va fi si lista cu cei inscrisi pe care o s-o actualizez zilnic. Daca v-ati inscris si nu va regasiti pe lista dupa 2-3 zile, va rog frumos sa-mi dati un PM. Termenul limita pentru inscrieri este: 1 decembrie 2010, daca nu se vor inscrie 32 de oameni vor participa doar primi 16. Cer un singur lucru: seriozitate


    Lista cu participanti

    PS3

    Nr.Crt.Forum IDPSN ID
    1mukikimukiki
    2dinamovistu2008dinamovistu2011
    3Razvanrazvanbeldescu
    4showmanfandinamo02
    5k1ducRisTTi
    6Nightcrawl3rNightcrawler92
    7OvidiuStudentul
    8ZeroSkillNoobxXMOGOXx
    9Il DuceIL_Duce_RO
    10thedeadman14thedeadman14
    11AngelOfPainrares00190
    12Spikespike_nr1
    13DraZziWDraZziWN1
    14MussteMussteizme
    15uzuma91uzuma92
    16ramusgKepzy
    17TomcraftTomcraft83
    18Slaterjacodi
    19DRAGOS10DRAGOS_FCSB
    20573ph4nrzr_10
    21neapuiudinamovistul
    22sebseb_teacher
    23weezyfbabye50stefx
    24BandidoBandido24
    25DUMYMIXdumymix
    26dariomarioaleksiss
    27checy2001CHECI82
    28maghearmagh_b
    29YanciuYanciu
    30x2zwaazup_531
    31alex1986shoalex_sho
    32cosmingCosming86

    X360

    Nr.Crt.Forum IDXBL ID
    1MihaYMihaY10
    2vvalentin85danycoman16
    3DonBassilSilviuGabriel
    4val96 LGND val96
    5kane86ikane86
    6danchucky2009danchucky2009
    7zambrottaTheo8971
    8HawKHawkEyeMK
    9sticksilviutz12
    10pocpoc350pocpoc350
    11ionutxxlionutxxl
    12DanielDANY67
    13crisashhcrisashh

    Last update: 2/12/2010 20:40

    PS3:X360:
    Attached Images Attached Images consolegames_concurs_fifa11.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Chiar sunt curios daca de data aceasta se vor strange mai mult de 16 consolisti de pe Xbox 360... Nu de alta, dar la cel de Tekken VI au dezamagit... Incep sa cred ca incet incet, mai toate concursurile se vor muta pe PS3

  3. #3 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Let the fun begin !

  4. #4 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Demetrescu Cristian PSN: cRisTTi

  5. #5 SP
    Member mukiki's Avatar
    Manea Andrei
    PSN: mukikisteaua

  6. #6 SP
    Member Imperatore's Avatar
    I'm IN IN IN IN boys !!!

    Nume: Stefan Conortos

    PSN ID : TheNetKiller

  7. #7 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Nume: Ilies Rares

    PSN: rares00190

  8. #8 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Imperatore , am un conortos in PSN FriendsList , nu esti tot tu ?

  9. #9 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Cam cat va fi deadlineul intre meciuri?

  10. #10 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Imperatore , am un conortos in PSN FriendsList , nu esti tot tu ?
    Ba da ....dar o sa joc cu alt PSN ID in campionat ! Daca e ceva in neregula pot juca si cu cel pe care il ai tu deja in lista . (eu il folosesc mai mult pentru leaderboard pe acela ,si ranked matches cu abuserii ) . Daca e vreo problema let me know. Thankx !

  11. #11 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nu nu , dar o sa te sterg din lista cu acel id momentan , pt ca preconizez ca o sa am ceva cereri de adaugare in lista de friends ...

  12. #12 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    Soare Bogdan

    PSN id: dinamovistu2011

  13. #13 SP
    Junior Member djady's Avatar
    Nume: Toncea Adrian

    PSN: djadrian001

  14. #14 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Quote Originally Posted by djady View Post
    Nume: Toncea Adrian

    PSN: djadrian001
    sa aveti cel putin 100 de posturi sau 3 luni vechime pe forum

    djady , ai citit asta ?

  15. #15 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    C'mon 360 guys. Daca se mai inscrie lume, ma chinui sa fac si eu rost de joc si sa ma bag.

  16. #16 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Nume: Razvan Beldescu
    PSN: razvanbeldescu

  17. #17 SP
    Member showman's Avatar
    Nume: Hriscoschi Ionut
    Psn: fandinamo02

  18. #18 SP
    Junior Member djady's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    sa aveti cel putin 100 de posturi sau 3 luni vechime pe forum

    djady , ai citit asta ?
    Days since registering): 113

  19. #19 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by djady View Post
    Days since registering): 113
    Join Date
    15-09-2010

    adica de abia pe 15 decembrie se implinesc 3 luni. oricum esti pus pe o lista de asteptare...

    in seara asta o sa fac si lista cu cei inscrisi pana acum, va fi postat in primul post.

  20. #20 SP
    Junior Member djady's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Join Date
    15-09-2010

    adica de abia pe 15 decembrie se implinesc 3 luni. oricum esti pus pe o lista de asteptare...

    in seara asta o sa fac si lista cu cei inscrisi pana acum, va fi postat in primul post.
    Ok. Daca mai este loc si pentru mine astept un semn din partea voastra!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 42 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

  1. FIFA 12 fara Czech League si Turkish League By IceBlast13 in forum Console News
    Replies: 10 Last Post: 05-10-2011, 21:56
  2. ConsoleGames.ro - Turneu Tekken 6 (PS3 & X360) By AndRewqp in forum Hot Story
    Replies: 245 Last Post: 08-12-2010, 12:05
  3. Replies: 337 Last Post: 03-09-2010, 22:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts