Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Noiembrie, inca o luna nebuna, nebuna...

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    Noiembrie, inca o luna nebuna, nebuna...

    Pentru a il ajuta putin pe Bobby, am decis sa fac eu story'ul despre jocurile lansate in luna Noiembrie. A fost o luna ingramadita, plina de jocuri bune dar si de jocuri mediocre. Au aparut jocuri noi pentru care luptam sa primim din ce in ce mai multe achievementuri / trofee dar au aparut si jocuri in care nu luptam catusi de putin ci ne relaxam. Au aparut jocuri de la firme "notorii" si au aparut jocuri de la firme mai putin cunoscute. Au aparut jocuri casual si jocuri pentru fanatici... Sa facem un scurt rezumat al jocurilor lansate in luna Noiembrie.

    Valkyria Chronicles (PS3) - Sega

    Actiunea se petrece intr-un razboi fictional al anilor 1930, razboi asupra resurselor energetice. Jucatorii vor intra in rolul poporului Galliei, care incearca sa opreasca o invazie asupra pamantului lor. "Valkyria Chronicles" a primit destule aplauze pentru grafica sa, care vine din motorul grafic CANVAS, creat de Sega. Stilul artistic se aseamana uneori personajelor desenate de mana, in timp ce actiunea este prezentata ca o pictura animata ce foloseste acuarele.


    James Bond: Quantum of Solace (Multiplatform) - Treyarch

    Acest joc cu Bond urmareste atat actiunea din "Casino Royale" cat si cea din proaspat-lansatul "Quantum of Solace". Treyarch au imprumutat mult aclamatul motor grafic al "COD 4" si au adaugat un sistem de cover, perspectiva celei de-a treia persoane si sistem de melee contextual, jucatorii folosind atat stealth cat si arme pentru a rapune raufacatorii. Jocul are, de asemenea, multiplayer si un mod in care un jucator ia rolul lui Bond si lupta impotriva unui grup de jucatori ce vor sa il vaneze.


    Resistance 2 (PS3) - Insomniac

    Primul joc din serie este privit drept unul dintre (daca nu chiar cel mai bun) cele mai bune jocuri pentru PS3. Lupta lui Nathan Hale cu Chimerele continua in "Resistance 2", de data asta pe teren american. In campania single player, jucatorii il vor urmari pe Nathan Hale cum devinde un membru al Santinelelor, un grup ce lupta impotriva vursului Chimerelor si impotriva unei invazii. Jocul contine o campanie co-op pentru pana la 8 jucatori, care permite jucatorilor sa aleaga diferite clase, incluzand Medic, Soldat, Special Ops, urmarind povestea de pe un alt plan. Multiplayerul clasic suporta pana la 60 jucatori in acelasi timp, impartiti in echipe de 4-5. Jocul are, de asemena, trofee.


    Gears of War 2 (Xbox 360) - Epic games

    Marcus Fenix si restul echipei COG vor relua lupta impotriva Locust (sa traduc Lacustelor? ) in continuarea jocului cu milioane de vanzari, "Gears of War 1". Actiunea se petrece la doar 6 luni dupa sfarsitul ultimului joc, cu atacul subteran asupra teritoriului ocupat de Locust. Pe langa campania co-op pentru 2 jucatori, mai puteti gasi un mod pentru 5 jucatori numic "Horde", in care jucatorii lupta cu valuri de inamici. "Gears 2" are, de asemenea, 10 moduri clasice de multiplayer, printre care putem remarca modul Submission unde jucatorii trebuie sa rapeasca un inamic si sa il aduca in baza lor pentru puncte.


    Tom Clancy’s End War (Multiplatform) - Ubisoft



    Actiunea se petrece in anul 2020, punand jucatorii in sanul luptelor din al Treilea Razboi Mondial. Jucatorii pot controla forte americane, europene sau rusesti, intr-un conflict global. O functie unica implementata de Ubisoft este posibilitatea de a controla jocul doar prin comenzi vocale. "Endwar" va contine in multiplayer un mod numit "Teatrul razboiului" unde rezultatele bataliilor jucatorilor vor afecta campania "Al Treilea Razboi Modial", varianta online.


    Call of Duty: World at War (Multiplatform) - Activision, Treyarch

    Multi fani "COD 4" nu au fost incantati cand a fost anuntat ca urmatorul joc al seriei se va intoarce in al Doilea Razboi Mondial. Producatorul Treyarch cauta sa castige de partea sa fanii "Modern Warfare" prin functii care lipseau la "CoD4" precum campanie online co-op pentru 4 persoane si noul mod "Zombie nazisti" unde 4 jucatori lupta impotriva unor nesfarsite valuri de zombie. Actiunea se petrece in Pacific si la Berlin si cele doua povesti vor urmari atat americani (US Marine Corps) cat si armata sovietica.


    Mirror’s Edge (Multiplatform) - EA, Dice

    Acest inovator joc fp (first person) te pune in pielea lui Faith, o gagicuta curier (sau alergatoare ) intr-o lume futuristica unde guvernul totalitarist controla comunicatiile. Ideea jocului este free running (a.k.a. parkour) prin medii diferite, pentru a completa obiective sau pentru a scapa de inamici.


    Mortal Kombat vs. DC Universe (Multiplatform) - Midway

    Superman vs. Sub-Zero? Flash vs Shang Tsung? De ce nu? In timp ce unii nu erau de acord cu ideea de a combina universul MK cu cel DC pentru un joc cu lupte, Midway a schimbat multe pareri in ultimele luni. Cu o grafica superba, un sistem de control refacut si simplificat si un mecanism de atac in zbor, "MK vs DC" cauta sa ofere distractie atat pentru fanii benzilor desenate cat si pentru gamerii vechi sau noi.


    Need for Speed: Undercover (Multiplatform) - Ea, Blackbox

    Ultima aparitie in franciza "Need for Speed" contine cel mai mare environment, liber de explorat, din serie, dupa cum declara compania. Jucatorii vor intra in rolul unui politist sub acoperire infiltrat intr-un frup raufacator, pentru a il opri. Pe langa singleplayer, jocul mai are si multiplayer. Unul din aceste moduri va fi "Politistii si hotii" unde jucatorii se vor imparti in echipe de 4, hotii trebuind sa duca la destinatie pachete in timp ce politistii incearca sa ii intercepteze.


    Tomb Raider: Underworld (Multiplatform) - Eidos, Crystal Dynamics

    Ultima aventura a Larei Croft porneste de unde "Tomb Raider Legend" s-a termina. De data asta, Lara cauta miticul ciocan al lui Thor, o cautare care porneste de pe fundul Marii Mediteraneene. Pentru prima oara in serie, producatorii au folosit filme pentru a ii da Larei animatii mai realiste si ea (Lara) are posibilitatea sa interactioneze cu mediul in mai multe moduri. De exemplu, cand Lara merge pe marginea unei rape umede, poate aluneca sau isi poate pierde echilibrul.




    Sonic Unleashed (Multiplatform) - Sega

    Superstarul rapid al companiei SEGA va avea de suferit din cauza personalitatii multiple in ultimul joc din serie. Doctorul Eggman a folosit o arma pentru a strica Smaraldul Haosului si pentru a dezlantui un rau puternic din interiorul planetei. Arma a cauzat o reactie cuidata in Sonic, cand se lasa noaptea devine un Varcoarici. Gameplayul din timpul zilei va fi diferit de cel din timpul noptii, deoarece forma de Varcoarici a lui Sonic este mai puternica si foloseste mai mult atacuri melee pentru a invinge inamicii.

    Mai ar fi cateva titluri precum Left 4 Dead (PC/Xbox 360) sau The Last Remnant (Xbox 360), fara sa uitam de micutul Tecmo Bowl: Kickoff pentru DS. Pentru PC a vazut lumina trackerului World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Batausii au avut la indemana WWE Smackdown vs. Raw 2009 (Multiplatform) si copilasii Banjo Kazooie: Nuts and Bolts (Xbox 360). Cel mai mare esec al lunii este considerat a fi Legendary (Multiplatform), considerat ca un film prost pe langa care treci fara sa poti interactiona in orice fel.

    Pe 19 Noiembrie, NXE a venit pe consolele noastre cu promisiunea de a incerca sa ne scape de RROD prin instalarea jocului pe HDD. Avatarele au venit ca un bonus la asta .

    Sper sa va fi placut acest mini review al lunii si sa va fi ajutat macar in mica masura. Stiu ca a venit usor tarziu dar eh
    Attached Images Attached Images noiembrie_2008.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    bravo.
    bine realizat

  3. #3 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Bravo,ai facut un review al lunii frumos.Nu ti-au scapat jocurile importante cea ce e bine

  4. #4 SP
    Junior Member cata_x360's Avatar
    Foarte bine si sa mai faci, mi-a placut.

  5. #5 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Good job! Sa fie inceputul unei noi ere: jurnalismul trickz?

  6. #6 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Good job! Sa fie inceputul unei noi ere: jurnalismul trickz?

    Hehe, mai e de munca pana acolo! Multumesc tuturor

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 29 Last Post: 19-11-2014, 20:04
  2. Ce ne jucam: Noiembrie 2014 By paunstefan in forum Hot Story
    Replies: 7 Last Post: 01-11-2014, 12:35
  3. Replies: 1 Last Post: 20-09-2012, 21:28
  4. Luna Octombrie: Luna Lansarilor By Bobby in forum Hot Story
    Replies: 8 Last Post: 05-11-2008, 13:25
  5. Marketing sau dorinta nebuna By Bobby in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 09-10-2008, 01:35

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts