Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 35

Thread: Cele mai anticipate jocuri ale anului 2015

  1. #1 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

    Cele mai anticipate jocuri ale anului 2015

    Am trecut in sfarsit in 2015, an care se anunta unul extraordinar pentru gaming. 2014 a fost un an al dezamagirilor pentru mine, majoritatea titlurilor mari s-au lansat cu probleme sau nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, iar multe jocuri importante au fost amanate pana anul acesta. In 2015, consolele PlayStation 4 si Xbox One nu mai sunt o noutate, asa ca e momentul sa vedem ce pot sa faca cu adevarat. Sunt sigur ca indiferent de gusturi, fiecare va avea ceva de jucat anul acesta. Cateva dintre jocurile importante de anul acesta sunt:

    Dying Light- 27.01 (PS4, XO, PC)
    Dying Light este primul joc AAA de anul acesta. Jocul este un FPS/open world/survival horror cu zombie, produs de Techland (developerii seriei Call of Juarez si Dead Island). Feature-ul cel mai laudat al jocului este sistemul de freerunning, inspirat Mirror’s Edge. Fiind un joc survival-horror, developerii au dat o importanta ciclului zi-noape, pe timpul zilei, lumea de joc este mult mai sigura, iar jucatorul isi poate face provizii de mancare, unelte si poate pune capcane pentru zombies, iar pe timpul noptii, lumea se schimba, zombies devin mai periculosi, iar principalul obiectiv este sa supravietuiesti.


    The Order: 1886- 20.02 (PS4)
    The Order este una dintre cele mai asteptate exclusivitati de PS4. Acesta este un third person shooter produs de Ready at Dawn, cu ajutor de la Sony Santa Monica. Actiunea jocului se petrece in Londra Victoriana, intr-o lume in care oamenii sunt in razboi cu niste monstrii care sunt o combinatie intre om si animal. Jocul atrage atentia in special prin grafica si stilul foarte cinematic al gameplay-ului, ramane de vazut daca si la capitolul poveste ne va oferi ceva impresionant.


    Battlefield: Hardline- 17.03 (PS4, XO, PS3, X360 PC)
    Battlefield: Hardline este urmatorul joc din seria Battlefield, de data aceasta in loc de lupte militare avem parte de un “razboi” intre politisti si criminali, dar in mare parte it’s more Battlefield. Jocul este produs de catre Visceral Games (Dead Space, Army of Two), cu putin ajutor din partea celor de la DICE. Producatorii promit ca singleplayer-ul ca fi o experienta mai buna decat in jocurile precedente.


    Bloodborne- 24.03 (PS4)
    Urmatorul joc al celor de la From Software, Bloodborne, este succesorul spiritual al jocurilor Demon’s si Dark Souls. La fel ca predecesorii sai, jocul este un action-RPG extrem de greu, deci pregatiti-va niste calmante. O evolutie este sistemul ce combat, care acum este mult mai rapid, si de data aceasta avem acces si la o un pistol. Nu trebuie ratat de fanii RPG-urilor.


    The Witcher 3: Wild Hunt- 19.05 (PS4, XO, PC)
    Dupa lungi asteptari, in 2015 vom primi in sfarsit The Witcher 3. Produsa de polonezii de la CD Projekt RED, seria The Witcher, inspirata din seria de carti cu acelasi nume, este una dintre cele mai apreciate serii de RPG-uri. Conform developerilor, The Witcher 3 este imbunatatit la toate capitolele fata de predecesorii sai, iar lumea de joc este de 30 de ori mai mare decat in The Witcher 2, ei estimeaza ca e nevoie de aproximativ 100 de ore pentru a termina jocul.


    Batman: Arkham Knight- 02.06 (PS4, XO, PC)
    In ultimul joc din seria Batman: Arkham, cei de la Rocksteady ne promit ceva extraordinar. Majoritatea elementelor de gameplay din Arkham City vor ramane si in Arkham Knight, dar cea mai mare schimbare este prezenta Batmobile-ului, cu care putem explora orasul (de 5 ori mai mare decat cel din Arkham City), dar care poate fi folosit si in lupta, transformandu-se intr-un fel de “Bat-tank”.


    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4, PS3, XO, X360, PC)
    Mult asteptatul joc din seria Metal Gear se va lansa foarte probabil in 2015. MGSV este o schimbare de la formula traditionala a seriei, fiind un joc open world. Jucam rolul lui Big Boss, dupa evenimentele din MGS3 si Peace Walker, si vom asista la transformarea lui intr-un personaj negativ. Jocul ruleaza pe Fox Engine si pare a fi unul dintre cele mai aratoase jocuri ale anului. Mai ramane doar sa aflam data lansarii, come on Kojima !


    Uncharted 4: A Thief’s End (PS4)
    Dupa lungi asteptari, Uncharted 4 se va lansa undeva la sfarsitul lui 2015. Urmatoarea aventura a lui Nathan Drake il va duce intr-o calatorie in jurul lumii, in cautarea unei comori a piratilor. Gameplay-ul va fi o evolutie de la jocurile precedente, Uncharted 4 fiind mai putin liniar, imprumutand elemente din The Last of Us.


    Halo 5: Guardians (XO)
    Halo 5, produs de 343 Industries, ne va pune in rolul lui Master Chief intr-o noua calatorie prin galaxie, o continuare a povestii din Halo 4. Developerii au confirmat ca jocul va rula in 60FPS, pentru a pastra o experiena cat mai fluida. Sunt sigur ca majoritate a fanilor Xbox il asteapta cu nerabdare.


    The Legend of Zelda Wii U (Wii U)
    Desi nu are inca un subtitlu si nu stim foarte mult despre el, stim ca in 2015 vom asista la o noua aventura a lui Link. In noul joc vom avea parte de o lume mai deschisa, unde jucatorul are mai multa libertate, punandu-se mai putin accentul de dungeon-uri. Inca un motiv sa ne cumparam un Wii U.



    Dar totusi sa nu uitam de alte jocuri care se vor lansa in 2015 (sau macar vom afla mai multe informatii despre ele):
    • Evolve- 10.02 (PS4, XO, PC)
    • Project CARS- 17.03 (PS4, XO, PC)
    • Mortal Kombat X- 14.04 (PS4, XO, PC)
    • Crackdown (XO)
    • Final Fantasy XV (PS4, XO)
    • Homefront: The Revolution (PS4, XO, PC)
    • Mad Max (PS4, XO, PC)
    • No Man’s Sky (PS4, PC)
    • Volume (PS4)
    • Quantum Break (XO)
    • Rise of the Tomb Raider (XO)
    • Star Wars: Battlefront (PS4, XO, PC)
    • Mirror’s Edge (PS4, XO, PC)
    • The Division (PS4, XO, PC)
    • Persona 5 (PS4, PS3)
    • Xenoblade Chronicles X (Wii U)
    • Just Cause 3 (PS4, XO, PC)
    • Silent Hills (PS4, ?? )
    • Deus Ex: Universe (PS4, XO, PC)
    • Hellblade (PS4, PC)
    Asa cum ne asteptam, more shooters, more zombies, more of the same, dar avem parte si de unele titluri mai interesante. Pentru mine pare a fi un an mult mai bun decat cel ce a trecut, sa speram ca vom avea mai putine probleme si producatorii se vor gandi si la gameri. Ma astept sa vedem si multe IP-uri noi, fiindca, intr-un fel, “next-gen” abia a inceput.

    P.S. Avem si un mix marca GreyhounD, caruia ii multumim pentru munca depusa. Enjoy!

    Attached Images Attached Images 1.jpg theorder.jpg bfhardline.jpg witcher3.jpg bloodborne.jpg batmanak.jpg uncharted4.jpg qb.jpg mgsv.jpg zelda.jpg h5.jpg dyingl.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Cel mai anticipat la mine ramane MGS V The Phantom Pain si apoi Witcher, insa de ce sa ma mint, toate au potential enorm.

  3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    The Order: 1886, Bloodborne & Quantum Break. Restu nu ma intereseaza.

    *p.s. Silent Hills nu prinde 2015

  4. #4 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    ar mai fi Assassin's Creed Victory, si cu tot flop-ul care a fost Unity, e interesant ca vom avea doua jocuri care vor avea ca locatie Londra Victoriana (sau ma rog, variante ale Londrei victoriene): AC si The Order

  5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Damn, o sa fie un an "greu"! Vai de buget... mai ales ca acestea sunt titlurile cunoscute. Mie de surprize mi-e "teama"

    Good job paunstefan! Keep up the good work!

  6. #6 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Eu zic asa: Uncharted 4 si Quantum Break, beast games

  7. #7 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Bloodborne, Dark Souls 2, Halo și Witcher.

  8. #8 SP
    Junior Member Florinakke's Avatar
    Salut,
    Nu ca sunt carcotas, dar sunt singurul caruia i se pare ca "anticipat" nu este folosit corect aici si in general in astfel de articole - am mai vazut si pe alte site-uri? Nu este deloc sinonim cu "asteptat". Ca sa spui ca este un "joc anticipat" ar trebui ca producatorul sa nu dea nici un fel de informatii, si tu sa te prevezi ce si cum va fi acel joc - si oricum nu ai putea sa te pronunti decat dupa lansare cu expresia "a fost un joc anticipat/previzibil".
    Scuzati-mi apologia si corectati-ma va rog, daca gresesc.
    Multumesc!

    PS: Pana la sfarsitul lui februarie nu pot sa ma ating de nimic, pt ca sunt consolles si computerless, deci foarte bun si util topul, Multam!

  9. #9 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

    Cele mai anticipate jocuri ale anului 2015

    Florinakke, articolul se vrea a pune pe tapet, pe langa data de aparitie a jocurilor si un mic preview al acestora. Un preview inseamna o asa-zisa recenzie inainte de lansare, deci anticipata. Plecand de la premiza asta, jocurile din acest articol sunt intr-un fel anticipate, cu toate ca mai corect ar fi fost intr-adevar sa fie asteptate

    Felicitari Stefan pentru articolul bun, ca intotdeauna.

  10. #10 SP
    Junior Member vicy's Avatar
    Quantum Break ,Rise of the Tomb Raider,Mortal Kombat X,Battlefield: Hardline,HALO 5 SI WITCHER.

  11. #11 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    @raducosmin
    o sa fie 3, si bloodborne

    sunt curios si de resident evil revelations 2

  12. #12 SP
    Junior Member Machete's Avatar
    Hotline Miami 2 : Wrong Number

  13. #13 SP
    Junior Member Bazic's Avatar
    Toate au potential, o sa fie un an interesant

  14. #14 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Mie-mi place hype-ul. Si de multe ori, hype-ul pentru un joc a fost mai placut decat jocul in sine. Deci ador listele astea, de care chiar nu ducem lipsa in aceasta perioada a anului. Dar nu pot sa nu ma stresez cand vad cum site-urile de gaming exagereaza, doar pentru a avea nume mari in liste. Nu o sa avem Final Fantasy XV, The Legend of Zelda si Silent Hills anul asta. Pur si simplu nu o sa se intample. Nu as crede nici in lansarile Battlefront si Mirror's Edge, dar nu imi pasa de jocurile alea, asa ca nu ma pronunt. Este distractiv sa asteptam un joc, dar cred ca trebuie sa fim si realisti in asteptari, altfel apar dezamagiri (precum cea pe care o traiesc eu zilnic, asteptand The Last Guardian).
    In rest, felicitari lui paunstefan pentru un articol excelent!

    P.S. Ce o sa avem, in schimb, e The Phantom Pain. Si o sa fie bun. Foarte bun.

  15. #15 SP
    Member ymess's Avatar
    Eu zic Batman pentru ca ... sa fim seriosi, e Batman!

  16. #16 SP
    Member nickstr's Avatar
    The Order: 1886
    The Division
    No Man’s Sky
    Uncharted 4: A Thief’s End
    Battlefield: Hardline
    Batman: Arkham Knight
    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

    Foarte multe de cumparat... la unele chiar preorder. Sper ca
    The Order: 1886 sa nu fie un total bust, am asa o presimtire, s-a facut prea mare hype si s-au aratat multe din joc.

  17. #17 SP
    Junior Member florynel's Avatar
    ati uitat de UNTIL DAWN fratilor.cred ca e super tare.astept cu nerabdare

  18. #18 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Din gresala am citit: cele mai antipatice jocuri ale anului 2015

  19. #19 SP
    Member Joystick's Avatar
    Ehm... bf hardline 70 + bloodborne 70 + mortal kombat x 70 + metal gear V 70 + the division 70 + uncharted 4 70 +star wars battlefront 70 +witcher 3 70 egal 560 $ .... how the f**k i get this money ????? cine vrea sa rapeasca o banca sa isi lasa id-ul

  20. #20 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    pai nu le iei la lansare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Cele mai asteptate jocuri Wii U ale anului 2013 By GreyhounD in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 2 Last Post: 05-07-2013, 18:50
  2. Replies: 0 Last Post: 21-01-2013, 23:41
  3. Cele mai asteptate jocuri ale anului 2012 By MonkY in forum Hot Story
    Replies: 36 Last Post: 07-03-2012, 13:47
  4. Replies: 0 Last Post: 08-01-2012, 16:51
  5. Cele mai piratate jocuri ale anului 2009 By AndRewqp in forum Stories & Other News
    Replies: 70 Last Post: 05-01-2010, 22:47

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts