Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Best Professor Layton of all time. Care este preferatul vostru?

Voters
80. You may not vote on this poll
 • The Curious Village

  4 5.00%
 • The Diabolical Box/Pandora's Box

  1 1.25%
 • The Unwound Future/The Lost Future

  3 3.75%
 • The Last Specter/The Spectre's Call

  1 1.25%
 • The Miracle Mask/The Mask of Miracle

  0 0%
 • The Azran Legacy

  0 0%
 • Layton Brothers: Mystery Room

  0 0%
 • Professor Layton vs. Phoenix Wright

  1 1.25%
 • Nu-mi place seria Professor Layton...

  7 8.75%
 • Cine e Professor Layton?

  63 78.75%
Results 1 to 7 of 7

Thread: Cel mai bun Professor Layton al tuturor timpurilor

 1. #1 SP
  Member Leni's Avatar

  Cel mai bun Professor Layton al tuturor timpurilor

  Care joc din seria Professor Layton v-a placut cel mai mult? Luati in considerare si argumentati toate aspectele (storyline, puzzles, personaje, muzica, etc.). Nu am introdus initial in acest poll Professor Layton Vs. Phoenix Wright fiindca mi se pare ca acel joc ar avea un avantaj/dezavantaj (in functie de gusturile fiecaruia) necorect.

  Asadar, s-au deschis urnele!
  Attached Images Attached Images professor_layton.jpg

 2. #2 SP
  Member Leni's Avatar
  preferatul meu este The Unwound Future...pentru ca a fost cel mai "heh??? what the hell is going on here" pentru mine...desigur, si la alte jocuri din seria am fost evenimente si intorsuri la care nu ma asteptam...dar la unwound future chiar nu am inteles pana destul de tarziu in joc ce se intampla de fapt

 3. #3 SP
  Member Leni's Avatar
  wooow...sunt putin mirat ca atata lume a votat cu "Cine e Professor Layton"...adica sa inteleg, nu cunosc seria, s-au nu-i intereseaza seria chiar daca au auzit de ea.

  Eu prima data am auzit de ea si am incercat Curious Village la recomandarea unui user de pe acest forum (nu mai tin minte in ce context) si am fost atat de fascinat de primul joc, incat de atunci am jucat toate jocurile din serie, inclusiv Layton Brothers de Android...si mi-a placut fiecare joc. Totusi parca prima trilogie (Curious Village, Diabolic Box si Unwound Future) mi-au placut mai mult...au pus mai mult accent pe povestea fiecarui joc in parte si mi s-au parut jocuri care sunt foarte bune individual, de sine statatoare...pe cand a doua trilogie a fost axata mai mult pe a crea un storyline pentru serie si episoade ale unei povesti, decat povesti de sine statatoare...nu pot spune ca nu mi-au placut jocurile din a doua serie, dar ne fiind de sine statatoare parca nu am putut sa savurez in acelasi fel primele doua jocuri pana nu l-am jucat si pe al treilea pentru a avea imaginea completa a povestii si a personajelor. (acum joc Azran Legacy...si de abia cum incep sa inteleg unele intamplari din The Last Spectre si Miracle Mask...problema? Miracle Mask l-am terminat in urma cu cateva zile, dar The Last Spectre l-am jucat si terminat prin 2012...nu mai tin minte mare lucru din el)

 4. #4 SP
  Member BlackSnake's Avatar
  Daca majoritatea de pe consolegames nu au Nintendo DS sau 3DS normal ca nu au auzit de aceasta serie avand in vedere ca nu este pe alta consola.

 5. #5 SP
  Member Leni's Avatar
  mda...asa este...aici iti dau dreptate Pacat...eu consider ca este o pierdere pentru cei care n-au jucat niciodata aceste jocuri, dar pe de alta parte gusturile nu se discuta...si poate nu sunt pe gustul oricui.

 6. #6 SP
  Member xenocid's Avatar
  "Din cauza" voastra mi-am luat de pe okazii Pandora's Box si Curious Village.

 7. #7 SP
  Mad Collector rodarkone's Avatar
  Care sunt probabil si cele mai bune jocuri ale seriei

  Eu am votat - Curious village

  Mi-a placut foarte mult comparat cu Lost future sau Diabolical box (cele de 3ds n-am apucat sa le experimentez inca - poate va veni timpul )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 3 Last Post: 30-12-2014, 09:19
 2. Replies: 1 Last Post: 18-02-2011, 20:14
 3. Professor Layton and the Diabolical Box By Leni in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
  Replies: 10 Last Post: 19-11-2009, 17:09
 4. Replies: 0 Last Post: 23-09-2009, 14:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts